Gość: Zdzisław W. IP: *.czestochowa.cn.net.pl 02.05.04, 13:19 Proponuję zaktualizować tę stronę bo to już ponad trzy lata minęły od ostatniej aktualizacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktoś Re: Zwierzęta IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.06.04, 20:53 Chciałam sobie coś poczytać o zwierzakach, a tu co- nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAFIK Re: Zwierzęta IP: *.olsztyn-czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.07.04, 14:11 TO WEJDZ NA INNą STRONĘ!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania.k Re: Zwierzęta IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 20:54 myślę podobnie, katalog ze zwierzętami jest bardzo, bardzo skromny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Zwierzęta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 20:12 Też bym pogadał o pieskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karniec Re: Zwierzęta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 23:14 Szkoda, że nikt nie wykorzystuje tej strony. A ja nie miałam gdzie zamieścić ogłoszenia o kradzieży psa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula Re: Zwierzęta IP: *.acn.waw.pl 17.09.04, 15:47 ktokolwiek prowadzi ta strone niech chociaz obejrzy strony innych miast. moze jakas wspolpraca ze schroniskiem? ogloszenia moze? ta strona to kpina! Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Zwierzęta 18.09.04, 01:49 rowniez nie wiem kto jest gospodarzem tej strony, ale widniej tam sygnaturka TOZ, ktore obecnie przezywa renesans zainteresowania i sponsorskiego wspomagania. moze wiec wykorzystac ten wdzieczny i zyczliwy kapital i znalezc np.: woluntariuszy, ktorzy by ta strone wzorem innych miast uruchomili? Co by ta strona zywa byla (bo chyba lezy to rowniez w interesie TOZ?). P.S. jesli znacie linki do podobnych stron w innych miastach Polski, to prosze podajcie, moze ktos zostanie zainspirowany. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Mam taka propozycje: 18.09.04, 11:48 1.Przejrzec inne podobne istniejace forumowe strony w kraju--zlapac ducha inspiracji. 2. Wspolnym wysilkiem gospodarzy tej strony, TOZ, oraz innych zainteresowanych instytucji, osob prywatnych--uruchomic strone, najlepiej na zasadzie darowizny--firmy specjalistyczne w tej dziedzinie, odpisza wartosc dotacji z podatkow (nawet firmy jednoosobowe). 3. Powolac grono woluntariuszy moderatorow, (dzis moderujesz ty, w takich a takich godzinach, potem...itd.) ktorzy zapewnia tej stronie atrakcyjnosc, zywotnosc, prowadzac ta strone i zapraszajac do wypowiedzi np.: ekspertow woluntariuszy z dziedziny: zwierzeta. (no chyba jest to rowniez pewnego rodzaju recepta na unikniecie sytuacji kryzysowych, przez jaka szczesliwie, dzieki ludziom dobrej woli, przeszedl ostatnio czestochowski TOZ.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Bzdurne schronisko IP: 80.51.236.* 03.11.04, 12:25 Bardzo jestem zdziwiona godzinami otwarcia schroniska. Bezrobotny po psa nie pójdzie. Ludzie pracują do godz 14-16 , a do schroniska po psa możemy przyjść do godziny 14. Śmieszne. Wybrałam się kiedyś z koleżankami z pracy(oczywiście po 15),i nic z tego. Nieczynne.Cztery psy miałyby nowy dom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Bzdurne schronisko IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 07.02.05, 17:52 Nikt tu nie zagląda na tą stronę ? Nikt sie nie interesuje zwierzętami ? Przykre ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: Zwierzęta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 17:26 Już prawie cztery lata minęły, a aktualizacji jak nie było,tak nie ma. Może w końcu ktoś zająłby się tą sprawą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redakcja Re: Zwierzęta IP: *.czestochowa.agora.pl 09.02.05, 17:39 Wkrótce informacje zostaną zaktualizowane. Uspokajamy i pozdrawiamy internatuów Odpowiedz Link Zgłoś