burabara Re: nowy wątek 20.12.25, 19:27 ostatnio sporo czytam o pochodzeniu ludzi /to taki gatunek ssaków/ i nic mi sie do kupy nie trzyma naukowcy pieprza co badź byle tylko kasę na badania dostać ale nie o tym chcialam... chciałam zagadać Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: nowy wątek 20.12.25, 19:38 burabara napisała: > ostatnio sporo czytam o pochodzeniu ludzi /to taki gatunek ssaków/ > i nic mi sie do kupy nie trzyma > naukowcy pieprza co badź byle tylko kasę na badania dostać > > ale nie o tym chcialam... chciałam zagadać Ludzie som gupi. Tak tylko chciałem powiedzieć. Odpowiedz Link
burabara Re: nowy wątek 20.12.25, 19:49 nie są głupi z prymitywa co ledwo kumał doszli do takiej inteligencji jaka jest /to taki skrót, bo wiadomo..informatyka. loty w kosmos/ i skąd te pierwsze prymitywy się wziely ale Ci odpowiadam.. są gupi bo nie radzą sobie z uczuciami skąd się wziely uczucia to osobny temat i Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: nowy wątek 20.12.25, 19:57 burabara napisała: > ale Ci odpowiadam.. są gupi bo nie radzą sobie z uczuciami > skąd się wziely uczucia to osobny temat i Uczucia. Czym one są? Moze to atawizmy jakieś? A miłość? Odpowiedz Link
burabara Re: nowy wątek 20.12.25, 20:40 jakie atawizmy? uczucia to najwyższe do czego doszedł gatunek szkoda gadać, nie zrozumiemy tego Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: nowy wątek 20.12.25, 23:23 burabara napisała: > szkoda gadać, nie zrozumiemy tego My nie. Może sztuczna inteligencja zrozumie. Kiedyś. Odpowiedz Link