wybitniemondry 01.08.25, 17:10 Obowiązuje tu zakaz pisania na trzeźwo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yla Re: Wątek dla pijanych 01.08.25, 18:44 "Upić się warto" Hemara w mistrzowskim wykonaniu! Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Wątek dla pijanych 01.08.25, 19:22 yla napisała: Stare to i głupie. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Wątek dla pijanych 01.08.25, 19:37 yla napisała: > rzecz gustu..mnie bawi Jak na forum auto-moto. Tam mają takie poczucie humoru, że aż się za nich wstydzę. Zwłaszcza jak zaczną żartować o seksie. DNO!!! Odpowiedz Link
yla Re: Wątek dla pijanych 01.08.25, 20:17 cambria1.2 napisała: > Januszu 🤔🥺 > Zawiodłeś mnie... > > E.. tam ...........Cambrio nie martw się. to dziwny człowiek. Trzeba odczekać. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Wątek dla pijanych 02.08.25, 10:49 yla napisała: > E.. tam ...........Cambrio nie martw się. to dziwny człowiek. Trzeba odczekać. Czekanie nic nie da. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Wątek dla pijanych 01.08.25, 21:19 cambria1.2 napisała: > Januszu 🤔🥺 > Zawiodłeś mnie... Trudno. Twoja strata. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Wątek dla pijanych 02.08.25, 12:04 Piosenka dla fornici od pijanego. T.LOVE ALTERNATIVE - Garaż 84 [;OFFICIAL AUDIO]; Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Wątek dla pijanych 11.08.25, 16:33 Tak ziemniaki jak i zboże to są przecież dary boże. Wino owocowe też jest bardzo zdrowe. Znane nawet jest blondynkom to że Noe lubił winko. Tylko synek proszę państwa słynął z wybitnego chamstwa. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Wątek dla pijanych 12.08.25, 19:59 Co to za cudo? Pewnie jakieś lata 60 i polska szkoła plakatu. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Wątek dla pijanych 12.08.25, 20:29 cambria1.2 napisała: > Co to za cudo? Pewnie jakieś lata 60 i polska szkoła plakatu. > Jerzy Srokowski, 1963. nakanapie.pl/a/mistrzowie-ilustracji-jerzy-srokowski Odpowiedz Link
gyatt Re: Wątek dla pijanych 12.08.25, 21:14 cambria1.2 napisała: > Co to za cudo? I wlasnie dla takich smaczkow warto go utrzymywac przy zyciu (forumowym) Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Wątek dla pijanych 12.08.25, 21:59 gyatt napisał(a): > I wlasnie dla takich smaczkow warto go utrzymywac przy zyciu (forumowym) W razie czego nie wszystek umrę. Czy chcecie tego, czy nie. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Wątek dla pijanych 15.08.25, 17:56 Jimi Hendrix - Hear My Train A Comin' (Official Lyric Video) Odpowiedz Link
gyatt Re: Wątek dla pijanych 20.08.25, 19:35 Ja tu nie moge pisac, jak jakas uzurpatorka. Trzezwa jak swinia chodze. Ciekawe, jak to o mnie swiadczy, ze po trzezwemu z pijokiem tancuje I to z przyjemnoscia! Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Wątek dla pijanych 20.08.25, 19:40 gyatt napisał(a): > Ja tu nie moge pisac, jak jakas uzurpatorka. Trzezwa jak swinia chodze. Ciekawe > , jak to o mnie swiadczy, ze po trzezwemu z pijokiem tancuje I to z przyjemn > oscia! Ale czasem pijana jesteś. Ja to od razu wyczuwam. Wtedy pisz tu. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Wątek dla pijanych 20.08.25, 20:02 gyatt napisał(a): > No wlasnie nie jestem. I nie bywam AUĆ Bywasz. A ja ciągle jestem. AUĆ Odpowiedz Link
gyatt Re: Wątek dla pijanych 20.08.25, 20:06 Bywam? Na ogol pije z kims, wtedy nie forumuje. Ewentualnie, moglam pisac pod wplywem, czekajac na wspolpijce/wspolpijcow. Hmmm... ale mi teraz cwieka zabiles! (A piwnica lezy odlogiem ) Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Wątek dla pijanych 20.08.25, 20:13 gyatt napisał(a): > (A piwnica lezy odlogiem ) Okienko jest? To bym zamieszkał. Jeśli nie ma okienka, to bym wolał na strychu. Odpowiedz Link
gyatt Re: Wątek dla pijanych 21.08.25, 00:01 Zawartosc piwnicy rozczarowujaca. I cala ksiazka niestety duuuuzo slabsza od "Domu glosow" ktorego jest kontynuacja. No szkoda, taka to lektura, jak seks bez orgazmu Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Wątek dla pijanych 21.08.25, 02:13 Kochałem i taki zamiar miałem żeby się nie odkochać wcale no taki zamiar miałem. Lecz miła mnie nie kochała i tylko udawała. No i teraz - wierzycie? Zostało mi tylko picie. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Wątek dla pijanych 21.08.25, 02:25 Gdy obdarowałaś mnie naszyjnikiem swoich rąk Stałem się najbogatszym z ludzi Kurka wodna, wsponienia ranią. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Wątek dla pijanych 21.08.25, 02:43 A puszczę sobie piosnkę: Bold as Love Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Wątek dla pijanych 28.08.25, 16:10 Widzę Maleńczuka. No i nic w tym dziwnego, bo to jest Maleńczuk. Ale tu go też widzę. Może rzeczywiscie za dużo piję? Odpowiedz Link
gyatt Re: Wątek dla pijanych 28.08.25, 16:24 Dobra, juz oblales test. Czas na odpowiedz minal. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Wątek dla pijanych 28.08.25, 16:58 gyatt napisał(a): > Dobra, juz oblales test. Czas na odpowiedz minal. No bo takie dzwoneczki mi w głowie dzyndzoliły i się zdekocentrowałem. kolej.eu07.pl/sound/download/mp3/przejazd.mp3 Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Wątek dla pijanych 28.08.25, 16:53 gyatt napisał(a): > Test trzezwosci. Kogo tu widzisz? Diesla. Aktora takiego a nie silnika. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Wątek dla pijanych 28.08.25, 19:08 Może sobie jakiś odwyk zrobię? Lezio potrafił, to ja też mogę Kilo dwadzieścia śliwek kupiłem póki jeszcze żyłem i teraz muszę je zjeść no to cześć. Odpowiedz Link
gyatt Re: Wątek dla pijanych 28.08.25, 19:17 Razem zrobimy! Ty od picia, ja od forum. Mozemy nawet zrobic konkurs, kto dluzej wytrzyma. Nagroda- flaszka. I sloik powidel sliwkowych, o. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Wątek dla pijanych 28.08.25, 19:29 gyatt napisał(a): > Razem zrobimy! Ty od picia, ja od forum. Mozemy nawet zrobic konkurs, kto dluze > j wytrzyma. Nagroda- flaszka. > I sloik powidel sliwkowych, o. Kurczę!!! Żebym ja był młodszy 25 lat. Ale by się działo. A tak starego dziada, takie marzenie dopada. Odpowiedz Link
gyatt Re: Wątek dla pijanych 28.08.25, 19:41 Te róże na deszczu kwitną dla wszystkich. Dla starych, młodych, pijanych... Ale pachną- tylko dla mnie. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Wątek dla pijanych 28.08.25, 19:51 gyatt napisał(a): > Te róże na deszczu kwitną dla wszystkich. Dla starych, młodych, pijanych... > Ale pachną- tylko dla mnie. Starzy mają słabszy węch. I potencję. A młode kobiety pachną. Czym pachną? Młodymi kobietami pachną. Tęsknię za tym zapachem. Odpowiedz Link