gyatt Re: Formy męskie i żeńskie 08.09.25, 18:17 Lin- lina Kos- kosa Pis- pisda Dobra, spadam na odwyk, ale do zabawy jeszcze wroce Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Formy męskie i żeńskie 08.09.25, 18:24 gyatt napisał(a): > Dobra, spadam na odwyk, ale do zabawy jeszcze wroce Będzie fajnie. Odpowiedz Link
gyatt Re: Formy męskie i żeńskie 08.09.25, 18:24 Łeb- Łeba A wez ty mnie na serio zbanuj. Zbyt wciagajacy jestes, jako ten lotny piasek. (Lotny Piasek- czy to aby nie oksymoron? Ale, ale, nie osądzajmy człowieka po jego piosenkach, bo to nieładnie ) IDE, zegnaj pomelo ;* Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Formy męskie i żeńskie 08.09.25, 18:30 gyatt napisał(a): > A wez ty mnie na serio zbanuj. Zbyt wciagajacy jestes, jako ten lotny piasek. Piasek niepotrzebny. Wystarczy mi lotny Odpowiedz Link
gyatt Re: Formy męskie i żeńskie 09.09.25, 17:03 Ja mam miedzynarodowe: Wind- winda Lupus- lupa Dog- dogma Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Formy męskie i żeńskie 09.09.25, 17:18 gyatt napisał(a): > Ja mam miedzynarodowe: Ja też. men - mendownia Odpowiedz Link
gyatt Re: Formy męskie i żeńskie 09.09.25, 17:22 Men-menda przeciez, jak w pysk strzelil Odpowiedz Link
gyatt Re: Formy męskie i żeńskie 09.09.25, 20:17 Bar- barka/?bara-bara? Vat- wata Płot- płotka Odpowiedz Link
gyatt Re: Formy męskie i żeńskie 10.09.25, 08:29 Grób- gruba. na poCHybel ortografii, nieH rzyje tósza Odpowiedz Link
gyatt Re: Formy męskie i żeńskie 10.09.25, 08:41 Tusz- tusza Fraszka: Tusza janusza- Waga musza Dobrego dnia, sloneczko ;* Odpowiedz Link
gyatt Re: Formy męskie i żeńskie 11.09.25, 16:20 Okup- okupacja Deszcz mnie zlapal po plywaniu, okropnosc. Internetowa prognoza pogody (godzinowa) po raz pierwszy mnie oklamala. Jak zyc? Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Formy męskie i żeńskie 11.09.25, 16:33 gyatt napisał(a): > Deszcz mnie zlapal po plywaniu, okropnosc. Internetowa prognoza pogody (godzino > wa) po raz pierwszy mnie oklamala. Jak zyc? Nie wiem co jest złego w deszczu po pływaniu. Ja bym cię woził skodą wyścigowo-towarową nad jezioro i z powrotem. Albo na kąpielisko. www.krakow.pl/multimedialny-krakow/273326,artykul,zakrzowek--widok-na-kapielisko-.html Odpowiedz Link
gyatt Re: Formy męskie i żeńskie 12.09.25, 09:34 Grot- grota Niedlugo tego tyle bedziemy miec, ze zaczniemy sie powtarzac. Nieuniknione. Dobrego dnia! Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Formy męskie i żeńskie 12.09.25, 09:44 gyatt napisał(a): > Niedlugo tego tyle bedziemy miec, ze zaczniemy sie powtarzac. Nieuniknione. Dob > rego dnia! Trzeba będzie sprawdzać w wyszukiwarce. Tą pod zielonym przyciskiem ROZPOCZNIJ WĄTEK Odpowiedz Link
gyatt Re: Formy męskie i żeńskie 12.09.25, 09:46 A komu by sie chcialo! Beda po prostu karne zadania za powtarzanie sie... Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Formy męskie i żeńskie 12.09.25, 09:53 gyatt napisał(a): > A komu by sie chcialo! Beda po prostu karne zadania za powtarzanie sie... Postawi się flaszkę adminowi i on skasuje powtórki. papier - papierówka Masz papierówki w swoim sadzie? Odpowiedz Link
gyatt Re: Formy męskie i żeńskie 12.09.25, 10:05 Mialam w tym roku papierowek zatrzesienie. Trzy drzewka mam, ale one nie owocuja kazdego lata, tylko wtedy, kiedy chca. Odpowiedz Link
gyatt Re: Formy męskie i żeńskie 12.09.25, 10:05 *a nie, cztery drzewka, bo jeszcze na dzialce jedno Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Formy męskie i żeńskie 12.09.25, 10:13 gyatt napisał(a): > Mialam w tym roku papierowek zatrzesienie. Ogólnie nie przepadam za jabłkami ale papierówki bardzo lubię. Szkoda że za daleko, bo bym przychodził podkradać w nocy Odpowiedz Link
gyatt Re: Formy męskie i żeńskie 12.09.25, 10:14 wybitniemondry napisał: > Szkoda że za daleko, bo bym przychodził podkradać w nocy No nie wiem, czy sarny by zniosly konkurencje do koryta. Moglbys dostac z kopyta! Odpowiedz Link
gyatt Re: Formy męskie i żeńskie 12.09.25, 10:19 Ale od takiej dostac kopa to milej, niz od innej- pocalunek. Sarny sa PIEKNE Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Formy męskie i żeńskie 12.09.25, 10:28 gyatt napisał(a): > Ale od takiej dostac kopa to milej, niz od innej- pocalunek. Sarny sa PIEKNE Jakieś 13 lat temu widziałem sarnę na twoim ukochanym Zakrzówku. Nie chodzę tam od lat, więc nie wiem czy jeszcze są. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Formy męskie i żeńskie 12.09.25, 10:50 gyatt napisał(a): > Lepiej zeby ich nie bylo tam teraz. No racja. Za to wczoraj administracja nakleiła na bramie mojego bloku ostrzeżenie przed dzikami. Będę chyba musiał zacząć biegi trenować na stare lata. Odpowiedz Link
gyatt Re: Formy męskie i żeńskie 12.09.25, 10:58 > Za to wczoraj administracja nakleiła na bramie mojego bloku ostrzeżenie przed d > zikami. > Będę chyba musiał zacząć biegi trenować na stare lata. Dziki to juz prawie zwierzeta miejskie, jak szczury i golebie. Nie boj sie dziczkow, kochane sa. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Formy męskie i żeńskie 12.09.25, 11:04 gyatt napisał(a): > Dziki to juz prawie zwierzeta miejskie, jak szczury i golebie. Nie boj sie dzic > zkow, kochane sa. Dziczków się nie boję ale do lochy z małymi dziczkami lepiej się nie zbliżać za bardzo. Odpowiedz Link
gyatt Re: Formy męskie i żeńskie 12.09.25, 11:13 wybitniemondry napisał: > Dziczków się nie boję ale do lochy z małymi dziczkami lepiej się nie zbliżać za > bardzo. Prawda Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Formy męskie i żeńskie 12.09.25, 10:36 papier - papieżyca (r nie zamienia się na ż!) Papieżyca Kasia pierwsza - ale to brzmi! Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Formy męskie i żeńskie 12.09.25, 11:47 gyatt napisał(a): > Parów- parówka A nie par? Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Formy męskie i żeńskie 12.09.25, 11:52 gyatt napisał(a): > Par- para para - parowóz Odpowiedz Link
gyatt Re: Formy męskie i żeńskie 12.09.25, 11:59 Pan- panga Dron- dronka* To z dowcipu brzydkiego, nie opowiem ci go nigdy Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Formy męskie i żeńskie 12.09.25, 12:01 gyatt napisał(a): > Dron- dronka* > To z dowcipu brzydkiego, nie opowiem ci go nigdy O biedronce i pająku? Znam. Odpowiedz Link
gyatt Re: Formy męskie i żeńskie 12.09.25, 12:02 Taki ladny chlopak i takie brzydkie dowcipy zna? Oj, nieladnie! Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Formy męskie i żeńskie 12.09.25, 12:06 gyatt napisał(a): > Taki ladny chlopak i takie brzydkie dowcipy zna? Oj, nieladnie! Chłopak jak chłopak ale że taka piękna i mądra dziewczyna zna takie dowcipy?? Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Formy męskie i żeńskie 12.09.25, 12:12 gyatt napisał(a): > Nie znam wcale, blefowalam! Jak to dziewczyna... Jerzy Połomski"Jak to dziewczyna" Odpowiedz Link
gyatt Re: Formy męskie i żeńskie 12.09.25, 12:13 Bo z dziewczynami nigdy nie wie, oj nie wie sie! Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Formy męskie i żeńskie 12.09.25, 12:23 gyatt napisał(a): > Mowiła: "muuuu"? A to krowa! Tak mówiła i jeszcze tańczyła. Lady Pank (Tańcz Głupia Tańcz) Live ‘83 taniec - tancbuda Odpowiedz Link
gyatt Re: Formy męskie i żeńskie 12.09.25, 12:25 Tanczyla bo chciala byc krezusowa narzeczona. Bo kryzysowa juz byla i sie tym bardzo zmeczyla. Odpowiedz Link
gyatt Re: Formy męskie i żeńskie 12.09.25, 12:30 Sztuka latania: Od malej lady punk Glupio tanczacej Do kryzysowej narzeczonej Co stawia zamki na piasku W fabryce malp Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Formy męskie i żeńskie 12.09.25, 12:36 gyatt napisał(a): > Tanczyla bo chciala byc krezusowa narzeczona. Bo kryzysowa juz byla > i sie tym bardzo zmeczyla. Dobrze że nie miała na imię Magda. Perfect (Zbigniew Hołdys) - Co się stało z Magdą K.? (MR remastered) Odpowiedz Link