irsila 12.08.26, 11:25 Z kąpieli i prania ręcznego, do ubikacji oddzielnej przenoszę wiadrami. Obecnie, ponad 760 zł, zaoszczędziłam, za półrocze i nadpłatę do czynszu mam. I sobie to odliczyłam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irsila Re: Wodę oszczędzam 12.08.26, 11:36 Z tego też powodu, w miesiącu sierpniu, jedynie 175 zł za czynsz mieszkania zapłaciłam, po odliczeniu zużycia wody. Do 10 każdego miesiąca są te opłaty, jeśli z czynszem sie nie zalega. W poniedziałek w długiej kolejce do przelewów w mym banku, musiałam czekać, gdyż 21 w kolejce oczekiwania, bloczek miałam. Ale to na dobre mi to wyszło, gdyz pobliskie sklepy w poblizu odwiedziłam, a przy okazji spotkanie towarzyskie z emerytami, podobnymi do mnie, przez ponad godzinę dyskutowałam. Nr, 21, to mniej więcej, dwie godziny oczekiwania są, na przyjęcie do okienka. Odpowiedz Link
irsila Re: Wodę oszczędzam 12.08.26, 11:52 Jeszcze przy okazji, rośliny w przyblokowym ogródku( raczej moim?) podlewam, tak te wodę oszczędzając. Ostatnio jednak nadużycia zrobiłam, prosto z kranu baniaki napełniłam, 10 l i tak przy każdej wizycie, u nas staruszków syn mi je zniósł, by cynie nie padły, od upałów.. Odpowiedz Link