gyatt 15.08.25, 11:18 Nasza zażyłość osięgnęła ten etap, że powinniśmy uprawiać seks/zwierzać się sobie. Problem w tym, że seksu nie chcesz ty, a zwierzeń nie chcę ja, bo cudze sprawy mnie nudzą A więc: trzeba zamknąć tę budę. Tu już nic ciekawego się nie wydarzy. Chyba? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wybitniemondry Re: Nudzę się! 15.08.25, 11:51 Dramat!! Zaraz skoczę do żabki coś kupić, bo bez wodki nie razbieriosz. Odpowiedz Link
gyatt Re: Nudzę się! 15.08.25, 12:10 Mowila, ze blad, ze nudzi sie Otwarte drzwi Wiec: s'il vous plait... Wyszla tak pod wieczor Twoja znudzona, mala elfica Pewnie ja wziela przygod chcica Odpowiedz Link
gyatt Re: Nudzę się! 15.08.25, 12:18 youtu.be/-5Yz2r-uODk?si=IC-PJSqV29MYT_nj Mówił "że tem" ;D Fajna ta piosenka Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Nudzę się! 15.08.25, 13:25 gyatt napisał(a): > Ale to slabe. Z kim ja sie zadaje Dobrze że tego nie usłyszałem po seksie Odpowiedz Link
gyatt Re: Nudzę się! 15.08.25, 13:30 Nie uslyszales i zapewne nigdy nie uslyszysz. Chyba, ze zmienisz orientacje Kobiety sa z natury dobre, wspolczujace i taktowne. My nigdy nie poniewieramy kochankow za ulomnosc. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Nudzę się! 15.08.25, 14:01 gyatt napisał(a): > Nie uslyszales i zapewne nigdy nie uslyszysz. Chyba, ze zmienisz orientacje > Kobiety sa z natury dobre, wspolczujace i taktowne. My nigdy nie poniewieramy k > ochankow za ulomnosc. Oczywiście że kobiety takie są. A jak niektóre wychodzą za mąż za ułomnego ale bogatego, to sobie taktownie znajdują sprawnego kochanka. Odpowiedz Link