irsila 25.09.26, 20:47 Miła i mądra rozrywka www.facebook.com/reel/1037585719065841 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boggi_dan Re: Rolki 25.09.26, 22:07 Fajna. Tadek siostrzeniec ogląda rolki. Choć słabe. W środę znowu jedziemy usnąć zaćmę. Byliśmy na konsultacji. W środę rano wcześnie w szpitalu. Będzie miał sztuczną soczewkę. A będzie go operować ta sama pani doktor co mu robiła oba oczy. Odpowiedz Link
irsila Re: Rolki 25.09.26, 23:28 Jak on te rolki ogląda, skoro ślepy jest? Rolki słabe? To przewijam dalej, aż mnie która zainteresuje i rozśmieszy lub czego nauczy i zachwyci. Tego jest na kilometry. Przed chwilą przeniosłam się nad Adriatyk, gdyż Goran Karan występował w TVS. Lubie te rytmy. Powodzenia z jego operacją nad okiem i oczami. Powinien wzrok oszczędzać i do zaleceń lekarzy się stosować. Teraz włoskie rytmy lecą i słucham przed nocą. Odpowiedz Link
irsila Re: Rolki 25.09.26, 23:33 Koncert był z 2012 r. Teraz znalazłam na YT jego piosenki. Posiwiał już, tak jak i Garrou i inni...których lubię. Słuchanie pięknych piosenek uspokaja i uzdrawia duszę. Odpowiedz Link