axyzaa 13.10.12, 21:23 Szok...codziennie zastanawiałam się kiedy wróci do radia... Wiedziałam, że jest chora, ale do głowy mi nie przyszło, że aż tak. Moja ulubiona dziennikarka radiowa. Jestem autentycznie wstrząśnięta, i potwornie mi smutno:-((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damakier1 Re: Anna Laszuk nie żyje.. 13.10.12, 21:52 Nic nie wiedziałam, że choruje i jakoś nie zwróciłam uwagi, że Jej nie słychać. Ta wiadomość mnie zaskoczyła, bardzo smutno mi się zrobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
jam-agru Re: Anna Laszuk nie żyje.. 13.10.12, 22:48 I co, ostatni zlot TPM pod takim hasłem? To chyba jakieś nieporozumienie. Muszę odszukać to czarno-białe zdjęcie, z Wiewiórą na trzecią, jak stoimy przechylone w pozie z "I can't dance" Genesis. Wspomnieć klimat tego obozu w Cisowie, kiedy Ania była siostrą-łatą dla wszystkich. Potem rozpierzchliśmy się, ale na amen zostało to wrażenie: że gdzieś tam są ludzie, z którymi można się dogadać, i to na pewno, skoro już raz się do nich trafiło. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Kobieta na ślepym torze. 13.10.12, 22:51 Fatalnie wybrała filozofię życiową. I papierosy (czyżby to było przyczyną?). Ale bardzo szkoda. A bez tej dziennikarki TOKFM stało się nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
white_lake bardzo mi smutno 13.10.12, 23:03 nawet nie wiedziałam, że była aż tak chora... moja ulubiona dziennikarka radiowa, wspaniały głos, zawsze było w nim coś radosnego i pozytywnego, ciepła i mądra osoba, inteligentne rozmowy na każdy temat głównie dla Niej słuchałam TOK-u Odpowiedz Link Zgłoś
sudor1 Re: Anna Laszuk nie żyje.. 13.10.12, 23:23 I co, nie będzie teraz chamskich dowcipasów o wykopkach? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Anna Laszuk 14.10.12, 01:58 www.youtube.com/watch?v=RRVh6NoC54U [Będę pamiętał buldog] Odpowiedz Link Zgłoś
max2-012 Re: Anna Laszuk nie żyje.. [*] 14.10.12, 02:35 Wielki zal, za wczesnie. Zgnaj Anno. Moze ten drugi swiat jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Anna Laszuk nie żyje.. 14.10.12, 05:19 www.innastrona.pl/wywiady_laszuk.phtml (*) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Anna Laszuk nie żyje.. 14.10.12, 06:39 axyzaa napisała: > > /.../ Jestem autentycznie wstrząśnięta, i potwornie mi smutno:-((((( Lubiłem jej komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Anna Laszuk nie żyje.. 14.10.12, 06:41 Zaskoczyla mnie ta wiadomośc. Lubiłm jej audycje w TOK FM. Nic nie wiedzialam o jej działalnosci na niwie lesbijsko gejowskiej. To oczywiscie nic nie zmienia w mojej sympatii do niej jako świetnej, traktującej ludzi z sympatią dziennikarki o interesującym pozabawionym agresji głosie. Wyobrażam sobie jak wielki ból przeżywa teraz jej matka. Nie ma nic straszniejszego niż pogrzeb własnego dziecka. Ja boje sie i nie chce nawet tego sobie wyobrazić. Moja przyjaciółka, która straciła dorosła córkę. Powiedziała - umarłam razem z nią... I chociaż od tamtych dla niej strasznych chwil minęlo sporo czasu. Mam wrażenie, ze do dzis sie nie podniosła. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Anna Laszuk nie żyje.. 14.10.12, 06:56 Los jest po prostu wredny... [*] www.tokfm.pl/Tokfm/1,103088,12666209,_Siegala_po_wszystko____Anne_Laszuk_wspomina_przyjaciolka.html Odpowiedz Link Zgłoś