07.05.14, 16:00
Stało się pobożny katolik trafi na salę sądową . Może tylko sobie hipokryta pluć w brodę co go w tą okolice pchało .

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15917647,Brak_formalnych_zastrzezen_do_zrzeczenia_sie_immunitetu.html#MT
Obserwuj wątek
    • lumpior Re: Wipler 07.05.14, 17:45
      Można go pochwalić za zrzeczenie się immunitetu.Myślę że teraz tego żałuje,a na pewno uważał że Sejm sie na to nie zgodzi.Zapowiadał się dobrze,ale kontakt z PiS go zniszczył.
      • kolter_mr Re: Wipler 07.05.14, 20:20
        lumpior napisał:

> Można go pochwalić za zrzeczenie się immunitetu.Myślę że teraz tego żałuje,a na
        > pewno uważał że Sejm sie na to nie zgodzi.Zapowiadał się dobrze,ale kontakt z
        > PiS go zniszczył.

Zachciało mu sie bab to ma świętoszek :))
        • spokojny.zenek Re: Wipler 07.05.14, 20:31
          Te baby w tym klubie to takie podobno specyficzne.
          • kolter_mr Re: Wipler 07.05.14, 20:36
            spokojny.zenek napisał:

> Te baby w tym klubie to takie podobno specyficzne.

Tacy jak Wipler kiedy trzeźwi i przed kamerami TV to chętnie te panie by ukamienowali.
            • spokojny.zenek Re: Wipler 07.05.14, 20:38
              Panie jak panie.
              • kolter_mr Re: Wipler 07.05.14, 20:40
                spokojny.zenek napisał:

> Panie jak panie.

Mi tam zasadniczo te damy nie przeszkadzają daj im boże jak najwięcej pracy ,ale czego tam o tej godzinie i w tej akurat okolicy szukał bogobojny poseł ??
                • spokojny.zenek Re: Wipler 07.05.14, 20:41
                  Może właśnie jakiejś odmiany? A może to nieprawda o tym klubie? Nie wiem, nie byłem tam nigdy.
                  • kolter_mr Re: Wipler 07.05.14, 20:46
                    spokojny.zenek napisał:

> Może właśnie jakiejś odmiany?

Przykładny chrześcijanin z buzią pełną tzw wartości a do tego żona i chyba z piątka dzieci ??

>A może to nieprawda o tym klubie? Nie wiem, nie byłem tam nigdy.

Jedno jest pewne pobyt pod tym klubem może niechlubnie zakończyć jego karierę polityczną.Czego zresztą wcale mi nie żal .
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Wipler 08.05.14, 08:37
          A nie mogli wezwać do niego lekarza?
          • kolter_mr Re: Wipler 08.05.14, 08:39
            religijnych.uczuc.obraza napisał(a):

> A nie mogli wezwać do niego lekarza?

Ukrainkę czy Tajka mu starczy ??
    • lodziarek Re: Wipler 07.05.14, 20:56
      Się czepiasz, Wipler jest u siebie tzn. w klerykalnym kraju, a jakby ktoś fikał, to kolesi z Opus Dei skrzyknie na odsiecz i po ptokach.
      A tak na serio, to klerykały zachowują się często w Polsce jak w podbitym kraju:/
      • kolter_mr Re: Wipler 07.05.14, 21:02
        lodziarek napisał:

> Się czepiasz, Wipler jest u siebie tzn. w klerykalnym kraju, a jakby ktoś fikał
        > , to kolesi z Opus Dei skrzyknie na odsiecz i po ptokach.

Sie nie czepiam ,cieszy mnie ze obłuda wychodzi z nich jak pochleją :))

> A tak na serio, to klerykały zachowują się często w Polsce jak w podbitym kraju
        > :/

No bo społeczeństwo cierpi na syndrom sztokholmski
        • taniarada Re:kolter ty masz zdrowie 07.05.14, 21:08
          Normalnie szczena mi opada .Tyle postów i to na trzech forach .Bo o innych nie wiem.Chyba że gdzieś hulasz jeszcze .Zarabiasz na tym ?Jeśli nie chcesz nie odpowiadaj.Jak tylko będę mógł to Cię będę wspierał.Jesteś moim tematem do badań .Graty dla Ciebie.
          • kolter_mr Re:kolter ty masz zdrowie 07.05.14, 21:17
            taniarada napisał(a):

> Normalnie szczena mi opada .Tyle postów i to na trzech forach .Bo o innych nie
            > wiem.Chyba że gdzieś hulasz jeszcze .Zarabiasz na tym ?Jeśli nie chcesz nie odpowiadaj.Jak tylko będę mógł to Cię będę wspierał.Jesteś moim tematem do badań .
            > Graty dla Ciebie.

Jakoś tak lubię pisać jakimi to są dziadami zjadacze wafelków
            • lech.junosza Re: To był klub dla gejów?!!! 07.05.14, 21:24
              To co z tego? Jarek też jest biernym gejem.
              • kolter_mr Re: To był klub dla gejów?!!! 07.05.14, 21:31
                lech.junosza napisał:

> To co z tego? Jarek też jest biernym gejem.

Mi generalnie zwisa kto w co lubi wpychać , o ile jest singlem .Zaczyna mnie zasadniczo interesować kiedy ktoś taki jak Wipler szuka przygód ,ale nie dlatego mnie to interesuje ze go za to potępiam , w końcu po to pani bozia mu dała żeby używał. Zasadniczo nie lubię tej cholernej cuchnącej kruchtą hipokryzji , kiedy trzeźwy jeden z drugim pierwszy krucjatę przeciwko takim miejscom wytacza !!
                • lech.junosza Re: To był klub dla gejów?!!! 07.05.14, 22:42
                  kolter_mr napisał:

> lech.junosza napisał:
                  >
                  > > To co z tego? Jarek też jest biernym gejem.
                  >
                  > Mi generalnie zwisa kto w co lubi wpychać , o ile jest singlem .Zaczyna mnie za
                  > sadniczo interesować kiedy ktoś taki jak Wipler szuka przygód ,ale nie dlatego
                  > mnie to interesuje ze go za to potępiam , w końcu po to pani bozia mu dała żeby
                  > używał. Zasadniczo nie lubię tej cholernej cuchnącej kruchtą hipokryzji , kie
                  > dy trzeźwy jeden z drugim pierwszy krucjatę przeciwko takim miejscom wytacza !!
                  >
                  Swoją drogą ten przywódca kiboli i organizator pielgrzymek tego motłochy na Jasną Górę w pozycji kolankowo-łokciowej ... . Zaiste musi być to widok przecudnej urody.
                  • kolter_mr Re: To był klub dla gejów?!!! 07.05.14, 22:53
                    lech.junosza napisał:

> Swoją drogą ten przywódca kiboli i organizator pielgrzymek tego motłochy na Jasną Górę w pozycji kolankowo-łokciowej ... . Zaiste musi być to widok przecudnej urody.

Jakoś nie żałuje ze ten typ poleci z polityki, żałosny gamoń.
    • alistair-p Jarosław K zaciera ręce :-) 08.05.14, 00:47
      Gdyby Wipler został skazany,wyleci z Sejmu,a wtedy na jego miejsce wejdzie następny na liście.A jak wiadomo Wipler wszedł z listy pisuarowej.Jeden poseł PiS więcej.
      • kolter_mr Re: Jarosław K zaciera ręce :-) 08.05.14, 08:33
        alistair-p napisał:

> Gdyby Wipler został skazany,wyleci z Sejmu,a wtedy na jego miejsce wejdzie następny na liście.A jak wiadomo Wipler wszedł z listy pisuarowej.Jeden poseł PiS więcej.

Zanim go skażą prawomocnie ze 3 lata minie .Sejm tej kadencji ma jeszcze około 1,5 roku życia przed sobą
        • spokojny.zenek Re: Jarosław K zaciera ręce :-) 08.05.14, 08:54
          Taa. Piętnaście...
          Popracuj może nad ortografią?
          • kolter_mr Re: Jarosław K zaciera ręce :-) 08.05.14, 10:17
            spokojny.zenek napisał:

> Taa. Piętnaście...
            > Popracuj może nad ortografią?

Ty nie handluj tu wsiowy jurysto swoją prymitywną erystyką.
            Poza tym chcesz powiedzieć ze pan Wipler z zawodu prawnik, zwiesi łeb niczym pijany rowerzysta i bez walki podda się ocenie sądu . Nawet taki idiota jak ty w to nie wierzy. :)).

Stawiam flaszę najlepszego alkoholu ,ze ta sprawa prawomocnie nie zostanie zamknięta do przynajmniej połowy 2016 roku . Zresztą i tak zostanie jeszcze kasacja do 3 lat.
    • wiosnaludzikow Re: Wipler do politycznego IPN. To historia n/t 08.05.14, 05:48
      kolter_mr napisał:

> Stało się pobożny katolik trafi na salę sądową . Może tylko sobie hipokryta pl
      > uć w brodę co go w tą okolice pchało .
      >
      > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15917647,Brak_formalnych_zastrzezen_do_zrzeczenia_sie_immunitetu.html#MT
      • kolter_mr Re: Wipler do politycznego IPN. To historia n/t 08.05.14, 08:34
        Zobaczymy jak będzie :)
        • lech.junosza Re: To był klub dla gejów?!!! 19.05.14, 16:52
          Ernst Röhm też był pederastą.
          • kolter_mr Re: To był klub dla gejów?!!! 19.05.14, 16:55
            lech.junosza napisał:

> Ernst Röhm też był pederastą.

Możliwe ale i też możliwe ze jego mordercy taki mit stworzyli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka