Dodaj do ulubionych

Tym razem to nie CBOS

21.06.15, 18:17
wiadomosci.onet.pl/kraj/sondaz-ibris-dla-rzeczpospolitej-pis-nadal-na-prowadzeniu/y1yrqg
Obserwuj wątek
    • kotek.filemon Re: Tym razem to nie CBOS 22.06.15, 08:38
      Polazy zasługują na karę za swoja "kutką" pamięć - powinni drugi raz wejść do tej samej rzeki i sparzyć sobie dudę...
      • don.kichote Pocieszające jest to, że po takim doświadczeniu: 22.06.15, 09:22
        kotek.filemon napisał:

> Polazy zasługują na karę za swoja "kutką" pamięć - powinni drugi raz wejść do t
        > ej samej rzeki i sparzyć sobie dudę...

trzeci raz na pewno nie wejdą do tej samej rzeki i na PO już nigdy nie zagłosują...
        • ayran Re: Pocieszające jest to, że po takim doświadczen 22.06.15, 09:34
          Uważasz, że ci którzy na PO zagłosują (niezależnie od tego ilu ich będzie i jaki ostateczny wynik ich głosowanie przyniesie) nie są Polakami?
          • don.kichote Skąd taki wniosek? 22.06.15, 09:47
            ayran napisał:

> Uważasz, że ci którzy na PO zagłosują (niezależnie od tego ilu ich będzie i jak
            > i ostateczny wynik ich głosowanie przyniesie) nie są Polakami?

Jeśli jednak chodzi ci o cytat z "kotka.filemona": "Polazy zasługują..." - to jego spytaj...
            • ayran Re: Skąd taki wniosek? 22.06.15, 09:52
              Jego "Polacy zasługują" odnosi się do wszystkich, bo - jeśli PiS wygra, to wszyscy Polacy dostaną PiS u władzy. Natomiast twoje "Polacy nigdy nie zagłosują na PO" wyklucza z grona Polaków tych, którzy na PO zagłosują.
              • don.kichote Dobrze kombinujesz! Kombinuj, kombinuj... 22.06.15, 10:19

• ayran Re: Dobrze kombinujesz! Kombinuj, kombinuj... 22.06.15, 11:58
                  Coś ci się wciąż nie zgadza, czy mam uznać twoją powyższa wypowiedź na rezygnację z dalszego obracania kota?
                  • don.kichote Uznawaj co chcesz 22.06.15, 12:01
                    z tym tylko, że specjalistą od "odwracania kota" nie ja tu jestem...

ayran napisał:

> Coś ci się wciąż nie zgadza, czy mam uznać twoją powyższa wypowiedź na rezygnac
                    > ję z dalszego obracania kota?
                    >
                    • ayran Re: Uznawaj co chcesz 22.06.15, 12:11
                      don.kichote napisał:

> z tym tylko, że specjalistą od "odwracania kota" nie ja tu jestem...

Zgadza się. Mimo ciągłych starań robisz to nieporadnie.
    • zbychu51 Re: Tym razem to nie CBOS 22.06.15, 09:51
      Ja na pewno zagłosuję na PO tym bardziej że ma szanse wygrać wybory parlamentarne. Czy to znaczy że nie jestem Polakiem?
      • tomjani Re: Tym razem to nie CBOS 22.06.15, 13:15
        zbychu51 napisał(a):

> Ja na pewno zagłosuję na PO

Miro, Rychu i Grzechu też na pewno zagłosują.

> tym bardziej że ma szanse wygrać wybory parlamentarne. Czy to znaczy że nie jestem
        > Polakiem?

Taka POstawa (oglądanie się na to jak będą głosować inni, a przynajmniej niektórzy z nich, do których ci najbliżej) - świadczy o tym że jesteś przede wszystkim lemingiem.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Tym razem to nie CBOS 22.06.15, 13:54
          A dlaczego Miro, Rychu i Grzechu nie mieliby głosować na PO? Wybory są wolne. A może zgłosują na kogo innego?
        • kosel_maruvi Re: Tym razem to nie CBOS 22.06.15, 14:55
          tomjani napisał:

> zbychu51 napisał(a):
          >
          > > Ja na pewno zagłosuję na PO
          >
          > Miro, Rychu i Grzechu też na pewno zagłosują.
          >

Za to na pis glosuja zawsze ci sami i to niezaleznie od wszystkiego

Wyniki wyborów 2011: Wybory w "psychiatryku" (msm) 2011-10-10 11:24 8 Komentarzy Dodaj komentarz Posłów wybierali także pacjenci w szpitalu psychiatrycznym im. Babińskiego przy ul. Aleksandrowskiej 159. Zwyciężyło Prawo i Sprawiedliwość, a najwięcej głosów uzyskał Witold Waszczykowski (PiS) - 14.

Czytaj więcej: www.expressilustrowany.pl/artykul/870293,wyniki-wyborow-2011-wybory-w-psychiatryku,id,t.html?cookie=1
    • ukos W sondażach jest teraz błąd systematyczny 22.06.15, 09:53
      Duże oddziały ludu smoleńskiego kłamią teraz w sondażach, bo kiepski wynik wpływa mobilizująco na elektorat. Kiedyś patent na ten wynalazek miał PSL. Jego elektorat składa się w dużej mierze z profitentów udziału tej partii we władzy, których dużo łatwiej zmobilizować. Odpowiadali więc w sondażach, że w żadnym wypadku nie na PSL, a potem pokrzykiwali na swoich "Ej tam, do wyborów, bo starego zwolnią z pracy!" I to działało.

W tamtym czasie, tuż przed wyborami 2007, PrezesPan tylko pokrzykiwał sobie "Te sĄdaRZe kłamiOM, kSZywdzOM PiS!", żeby za dwa dni ponieść klęskę tak sromotną, że żadna, nawet najbardziej, zdaniem Jarka, nieprzychylna mu sondażownia nie doszacowała rozmiarów tego lania.

Dzisiaj jednak najwyraźniej PiS korzysta z patentu PSL, co może wynikać z wyższego poziomu organizacji - praktycznego przejęcia parafii w struktury partii. Teraz są już w stanie zorganizować taką zmyłkę mimo o rząd większego zasięgu wpływów niż PSL.
      • edd.y Tym razem to KONIEC! 22.06.15, 12:03

Finito.
        • alistair-p Re: Tym razem to KONIEC! 22.06.15, 13:20
          Który to raz będzie?Dziewiąty chyba.Duda-Budyń trochę zepsuł statystykę.
        • cymber.gaj Re: Tym razem to KONIEC! 22.06.15, 13:33
          Tym razem, podobnie jak wszystkimi wcześniejszymi razami, pislam znowu zbierze dotkliwe cięgi. W parę tygodni po przegranych wyborach niejaka Szydło (BEATA Szydło, pseudonim Kluzik) zostanie wywalona na zbity buziaczek z tzw. Prawa i Sprawiedliwości, albowiem okaże się, ze to ona jest wszystkiemu winna, w odróżnieniu od prezesa, który jak zawsze jest wszystkiemu i niczemu niewinny.
          • akiriusz Re: Tym razem to KONIEC! 22.06.15, 13:39
            Wszystko zależy jakie jeszcze taśmy są przygotowane na lato i jesień :D PO w tej chwili, po tych wszystkich latach bezczelnego okradania ludzi jest jak tarcza strzelnicza wystawiona publicznie. Trzeba było trochę jednak się kontrolować i tych dziwek choć na kartę ministerstwa nie zamawiać, bo teraz każdy się trzęsie co Kaczafi ma w sejfie ;-)

Akiriusz

-------------------------------------------------------
            przeczytane.org | blog literacki
            www.przeczytane.org/china-mieville-dworzec-perdido/
            • alistair-p Re: Tym razem to KONIEC! 22.06.15, 13:44
              Ty to tak na poważnie?Musisz mieć niezłą kasę jak wytrzymałeś 8 lat okradania.Podatek od tego zapłaciłeś?
            • cymber.gaj Re: Tym razem to KONIEC! 22.06.15, 14:41
              akiriusz napisał(a):

> Trzeba było trochę jednak się kontrolować i
              > tych dziwek choć na kartę ministerstwa nie zamawiać, bo teraz każdy się trzęsi
              > e co Kaczafi ma w sejfie ;-)

Masz nagrane zamawianie dziwek na kartę ministerstwa, czy tak się tylko po pislamsku rozmarzasz?
              Mnie się wydaje, że jedyną znaną próbę politycznej prostytucji wykonał w 2006 r. na zlecenie Jarosława Kaczyńskiego niejaki Adam Lipiński, usiłując przekupić publicznymi pieniędzmi niejaką Renatę Beger.

c.wrzuta.pl/wi8493/259ca74b001e9bf746584cce/beger

Próba była nieudana, ponieważ dzielna Renia dała odpór odrażajacym kaczym zalotom i na dodatek opublikowała nagrania z alfonsich działań Lipińskiego.

www.youtube.com/watch?v=RMwa583Kk10
              • edd.y Tym razem to KONIEC PO! 22.06.15, 14:46

POdoba mi sie temat:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka