Dodaj do ulubionych

mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko..

27.10.15, 17:51
Mam nadzieję, że premier Kaczyński żartował tylko mówiąc o tym,ze żadnego odwetu nie będzie. Odwet, to może rzeczywiście nie jest najlepsze słowo, ale ROZLICZENIE hołoty platfonsowej powinno nastąpić i to jak najszybciej.
Na dzień dobry rozliczenie pochodzenia majątku i albo podatek 75%, a najlepiej konfiskata :)
Obserwuj wątek
    • lionold Re: mam dla ciebie żulio dobre określenie 27.10.15, 17:55
      domyśl się prymitywna tępoto jakie!
    • nachlany_wolak PiSzesz jak wielgus 27.10.15, 17:59
    • rzewuski1 Re: mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko.. 27.10.15, 18:05
      Kaczyńskiego słowa są tyle warte co zeszłoroczny śnieg.
      Jeszcze ciebie rozliczy i skonfiskuje ci majątek czego bardzo ci życzę.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko.. 27.10.15, 18:11
        Jakiż to majątek można zrobić na śmieciówce z Nowogrodzkiej?
        • rzewuski1 Re: mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko.. 27.10.15, 18:15
          Duży.
          Ze Skoków zniknęło 5 miliardów/
          • giulia123 Re: mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko.. 27.10.15, 18:23
            rzewuski1 napisał:

> Duży.
            > Ze Skoków zniknęło 5 miliardów/

W tym trzy w SKOK Wołomin zaprzyjaźnionym z bulem vel bigosem..
            • rzewuski1 Re: mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko.. 27.10.15, 18:24
              W tym trzy w SKOK Wołomin zaprzyjaźnionym z bulem vel bigosem..

Kolejny paszkwil , oszczerstwo i zwykłe kłamstwo .

• religijnych.uczuc.obraza Re: mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko.. 27.10.15, 18:25
              W tym skoku wołomin do którego gazetki teksty pisał Jarosław Kaczyński a odpowiedzialny za katastrofę smoleńską Jacek Sasin z właścicielami tegoż szalał na bankietach?
            • sclavus Re: mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko.. 27.10.15, 18:37
              ... nie brak ci wyobraźni, żulio...
            • buldog2 Re: mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko.. 27.10.15, 19:48
              Tu:
              forum.gazeta.pl/forum/w,28,157131411,157131411,Jar_Kaczynski_sponsorowany_przez_WSI.html
              masz wątek podstawowy poświęcony związkom prezesa Kaczyńskiego z mafią SKOKową z Wołomina (reklamował tę mafię, artykuł usunięty).

A tu dwa kolejne, uzupełniające:
              forum.gazeta.pl/forum/w,28,157376837,157376837,Kaczynski_Lech_kancelaria_adwokacka_i_SKOKi.html
              forum.gazeta.pl/forum/w,28,157050040,157050040,PiS_bronil_SKOKow_przed_jakakolwiek_kontrola_.html

Są i inne. Możemy o tym porozmawiać, ujawniania złodziejstw nigdy za dużo.
            • x2468 Re: mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko.. 27.10.15, 23:23
              Z tym bulem który imprezuje w Wołominie? Czyżby koleś z WSI?
    • w_v_w Kaczor oglosi abolicje dla geszefciarzy z PO 27.10.15, 18:09
      sami sie zglosza do US :D:D:D
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Kaczor oglosi abolicje dla geszefciarzy z PO 27.10.15, 18:13
        Do pracy.
      • sclavus Re: Kaczor oglosi abolicje dla geszefciarzy z PO 27.10.15, 18:40
        żeby łatwiej utorować drogę do geszeftów swoim geszefciarzom???
        Możliwe!!
        Już są zapowiedziane "zmiany kadrowe" w pięciuset spółkach skarbu państwa... - to ogromny skarb dla pisiąt :D
        • giulia123 Re: Kaczor oglosi abolicje dla geszefciarzy z PO 27.10.15, 19:28
          sclavus napisał:

> Już są zapowiedziane "zmiany kadrowe" w pięciuset spółkach skarbu państwa... -
          > to ogromny skarb dla pisiąt :D

Rozumiem, że dla platfonsów, to była "kula u nogi", tak?
        • x2468 Re: Kaczor oglosi abolicje dla geszefciarzy z PO 27.10.15, 23:32
          Nie, on nie jest taki głupi aby wierzyć w pisią propagandę. Wie że ci geszefciarze to wymysł dla ciemnego ludu..
    • kosel_maruvi Re: mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko.. 27.10.15, 18:20
      giulia123 napisała:

> Mam nadzieję, że premier Kaczyński żartował tylko mówiąc o tym,ze żadnego odwet
      > u nie będzie.

Znasz znaczenie slowa-odwet ?
      • a74-7 Re: mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko.. 27.10.15, 18:25
        znaczy nie bedzie zabijal , ale pociagnie do odpowiedzialnosci i bedzie mial racje :-P
        • religijnych.uczuc.obraza Re: mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko.. 27.10.15, 18:26
          Zakład że nikogo nie pociągnie?
          • a74-7 Re: mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko.. 27.10.15, 18:28
            z toba sie zakladac ? Rozsmieszasz mnie:-D
            • religijnych.uczuc.obraza Re: mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko.. 27.10.15, 18:31
              No i proszę, sama wiesz że gó... z tych rozliczeń wyjdzie i nawet nie próbujrsz zaryzykować.
            • mietowe_loczki Re: mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko.. 27.10.15, 23:39
              I ze mną się załóż. O satysfakcję oczywiście.
          • kotek.filemon Re: mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko.. 27.10.15, 21:29
            Musiałby jeszcze mieć za co, bo za cudze urojenia się jeszcze nie skazuje.
        • kosel_maruvi Re: mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko.. 27.10.15, 18:36
          a74-7 napisał:

> znaczy nie bedzie zabijal , ale pociagnie do odpowiedzialnosci i bedzie mial r
          > acje :-P

Jak bedzie kogo i za co to niech pociaga.
          PO zrobila blad, ze tego wlasnie nie zrobila, bo roznej masci wszarze znowu wyplyna.
          Ale to juz g--no ma do siebie
    • bogucjusz Kaczyński to żartował ze swoich wyborców :-) 27.10.15, 18:44
      Obiecując gruszki na wierzbie. A wyście, pelikany głupie, połykali te obietnice, aż wam gały na wierzch wyłaziły :-))))))
      • giulia123 Re: Kaczyński to żartował ze swoich wyborców :-) 27.10.15, 19:32
        bogucjusz napisał:

> Obiecując gruszki na wierzbie. A wyście, pelikany głupie, połykali te obietnice
        > , aż wam gały na wierzch wyłaziły :-))))))
        >

tusk obniżył ci podatki??
        Czy nie łykałeś jego obiecanek?
        • bogucjusz Re: Kaczyński to żartował ze swoich wyborców :-) 27.10.15, 21:46
          giulia123 napisała:

> tusk obniżył ci podatki??

nie

> Czy nie łykałeś jego obiecanek?

nie

Od połyku to ty jesteś :-)
          • giulia123 Re: Kaczyński to żartował ze swoich wyborców :-) 27.10.15, 22:13
            bogucjusz napisał:

> Od połyku to ty jesteś :-)
            >

Nie czaruj naiwny człowieku. Osiem lat cię herr tusk w ciula robił.
            Ryży likwidował ulgi, podnosił podatki a ty oczadziały nadal go popierałeś??
            • bogucjusz Re: Kaczyński to żartował ze swoich wyborców :-) 27.10.15, 23:15
              giulia123 napisała:

> bogucjusz napisał:
              >
              >
              > > Od połyku to ty jesteś :-)
              > >
              >
              > Nie czaruj naiwny człowieku. Osiem lat cię herr tusk w ciula robił.
              > Ryży likwidował ulgi, podnosił podatki a ty oczadziały nadal go popierałeś??

Jak już wspomniałem, nie. Widać, nie dociera do ciebie, cóż, twój jednobitowy móżdżek jest w stanie ogarnąć tylko najprostsze zależności, typu - kto nie jest za PiS, to "platfons". Kto nie jest wierzący - to komuch, etc. Tak więc łykaj kacze kocopoły, to jest czynność idealnie sformatowana dla twoich możliwości i predyspozycji :-)
      • mietowe_loczki Re: Kaczyński to żartował ze swoich wyborców :-) 27.10.15, 23:40
        Już oczyma duszy swojej (brzydkiej jak noc) widzieli szubienice na Placu Zbawiciela.
    • 0zdunka Rytualnego zarzynania nie będzie.... 27.10.15, 18:47
      ale z ogłuszeniem , humanitarnie :)
    • sclavus Re: mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko.. 27.10.15, 19:00
      ... ale ułaskawienie dla Kamińskiego (Mariusza) już napisane...
      A umorzenie 2250 śledztw w sprawie SKOKów i Biereckiego - przygotowane do przekazanie prokuratorom - prawda??
      • w_v_w Re: mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko.. 27.10.15, 19:25
        ...napisales? :D przed prawomocnym wyrokiem, szybki jestes :P
    • wilk_z_wolfow Re: mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko.. 27.10.15, 19:27
      Dzulia albo jak ci tam .
      Prezes Kaczynski a nie premier .
      Sprawdz , kto w Polsce ma prawo do dozgonnych
      tytulow .
      To po pierwsze , po drugie nie bedzie zadnych rozliczen .
      Po trzecie , Budapeszt nad Wisla nie zaistnieje .
      Wegrzy , Czesi czy Slowacy nie zapomnieli , kto rozwalil grupe wyszehradzka a tym czlowiekiem byl nie kto inny jak Lech Kaczynski podpisujac
      Traktaty Lizbonskie .
      Po czwarte , Orban jest wyznawca kalwinizmu ,
      Czesi w wiekszosci sa ateistami z niewielka
      czescia protestantow , ktorzy dali przyklad gdzie maja Wojtyle , Ratzingera czy Bergoglio .
      Jedynie Slowacy sa katolikami , ale maja madrzejszych ludzi u steru niz RP.
      Jedyny kierunek , jezeli chodzi o militarne sojusze
      to kraje baltyckie i Szwecja i Finlandia .
      Poludniowa-Wschodnia flanka zajmuje sie Rumunia ,Wegry i Slowacja .Tam juz sa hamerykance , szczgolnie w Rumunii sa widoczni
      Jednym z priorytetow rzadu Kaczynskiego , bo on bedzie "wlasciwym" premierem nowego rzadu ,
      bedzie nawiazanie normalnych stosunkow dyplomatycznych u Rosja .
      On jako katolik znajacy ponoc Biblije , powinien
      wiedziec , ze "Krol Polnocy wygra batalie z Krolem Poludnia "
      Na Polnoc od Jerozolimy znajduje sie Moskwa !!!
      Zycze kolorowych snow .
      • x2468 Re: mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko.. 28.10.15, 00:34
        Nie Dżulia lecz Żulia. Od żulika.
        • giulia123 Re: mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko.. 28.10.15, 07:41
          x2468 napisał:

> Nie Dżulia lecz Żulia. Od żulika.
          >

Odezwał się merytorycznie "miszcz ciętej riposty" :):)
          To wszystko co masz do powiedzenia?
    • antyk-acp20 Biała księga PiS 27.10.15, 19:35
      Uważaj bo za cztery lata rozliczymy was forum.gazeta.pl/forum/w,28,159138183,159138183,Biala_ksiega_PiS.html#p159138183
    • zofijkamyjka Re: mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko.. 27.10.15, 19:56
      giulia123 napisała:

> Na dzień dobry rozliczenie pochodzenia majątku i albo podatek 75%, a najlepiej
      > konfiskata :)

jakie majątki? ...... a niech rozliczają? już Duda chciał rozliczyć Bronka :-)
      • giulia123 Re: mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko.. 27.10.15, 20:01
        zofijkamyjka napisała:

> jakie majątki? ...... a niech rozliczają? już Duda chciał rozliczyć Bronka :-)
        >

No i rozliczył. I co się okazało?
        Coś nie coś poginęło.
        A resztę sobie bigos "wypożyczył".
        • zofijkamyjka Re: mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko.. 27.10.15, 20:09
          giulia123 napisała:

> Coś nie coś poginęło.
          > A resztę sobie bigos "wypożyczył".

że cos zginęło nie znaczy jeszcze że Bronek to ukradł /chodzą słuchy że Marta Kaczyńska tam buszowała ;-)/ a pożyczył mu .....Duda. Ja rozumiem, że byłego Prezydenta należy w portkach zostawić pod mostem.....
          • giulia123 Re: mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko.. 27.10.15, 22:18
            zofijkamyjka napisała:

> że cos zginęło nie znaczy jeszcze że Bronek to ukradł /chodzą słuchy że Marta K
            > aczyńska tam buszowała ;-)/ a pożyczył mu .....Duda. Ja rozumiem, że byłego Pre
            > zydenta należy w portkach zostawić pod mostem.....
            >
            >
            W którym maglu podsłuchałaś tych newsów?
            Gęsiarka zniknęła w marcu 2015. Co tam mogła Marta w tym czasie robić??

O jakim moście ty mówisz???
            Przecież brąku ma jeszcze drugie mieszkanie i czynsz od kancelarii prawniczej za wynajem tego 150 metrowego.

Bul vel bigos jest właścicielem dwóch mieszkań.
            Gdyby miał honor.. No dobrze, chociaż odrobinę honoru, to za kasę, którą otrzymuje od prawników za wynajem swojego 150 metrowego mieszkania wynająłby sobie inne mieszkanie.
            Pycha go zgubiła, taki był pewny wygranej, że na 10 lat wynajął swoje mieszkanie!!! A tymczasem Polacy pokazali mu środkowy palec.
        • kotek.filemon Re: mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko.. 27.10.15, 21:30
          A wiadomo już, żulio, za co bł. dr Doda z małżonką się wozi po świecie?
          • giulia123 Re: mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko.. 27.10.15, 22:19
            kotek.filemon napisał:

> A wiadomo już, żulio, za co bł. dr Doda z małżonką się wozi po świecie?
            >
            >

Nie wiem, ale domyślam się że musi nieźle kombinować i oszczędzać, bo bul vel bigos roztrwonił budżet prezydencki w kilka miesięcy.
            • kotek.filemon Re: mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko.. 27.10.15, 23:07
              A jak dokładnie roztrwonił? Bo już nawet dudusiowe przydoopasy nie ciągną wątku, jedynie najbardziej niepełnosprytna część mediów tzw. niezależnych.
    • mietowe_loczki Re: mam nadzieję, że Kaczyński żartował tylko.. 27.10.15, 23:43
      żulia, kup se czajnik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka