uu1 03.06.16, 11:03 Polscy piłkarze nie przegrali meczu z Holandią. To tylko opinia pewnych sędziów. --------------------- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
az43 Re: Brzmi znajomo 03.06.16, 11:06 Ładne. PiS trzeba zabić smiechem i szyderstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
sun_jatsen Re: Brzmi znajomo 03.06.16, 11:09 Gdzie to usłyszałeś? Mnie zabrakło śpiewów kibiców po meczu...."nic się nie stało,Polacy...." Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Brzmi znajomo 03.06.16, 15:11 sun_jatsen napisał: > Mnie zabrakło śpiewów kibiców po meczu...."nic się nie stało,Polacy...." Faktem jest, że nic się nie stało - był to jedynie sparing. Natomiast skandalem jest aby grupa sędziów - kolesi odbierała nam zwycięstwo. Na to nie ma zgody. --------- Odpowiedz Link Zgłoś
sun_jatsen Re: Brzmi znajomo 03.06.16, 20:19 uu1 napisała: > sun_jatsen napisał: > > Mnie zabrakło śpiewów kibiców po meczu...."nic się nie stało,Polacy...." > Faktem jest, że nic się nie stało - był to jedynie sparing. Natomiast skandalem > jest aby grupa sędziów - kolesi odbierała nam zwycięstwo. Na to nie ma zgody. Stało się tyle, że nasi piłkarze kiepsko się reprezentowali w tym meczu. Szczególnie formacja obrony, pomijając Szczęsnego, który uchronił nasz zespół od wyższej porażki. Nawałka ma co przemyśleć odnośnie składu. Jednak ja się tym nie martwię, mistrzostwa Europy oglądam by posmakować futbolu. Ponieważ lubię grę Włochów,Hiszpanów,Francuzów i Niemców....nie będę się nudził. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Brzmi znajomo 03.06.16, 11:32 uu1 napisała: > Polscy piłkarze nie przegrali meczu z Holandią. To tylko opinia pewnych sędziów Nie będzie trzech kolesi decydować o wyniku meczu. S. Odpowiedz Link Zgłoś