czytelnikus 14.11.24, 10:45 tvn24.pl/polska/kilometrowki-ryszarda-czarneckiego-mial-jezdzic-min-motorowerem-i-ciagnikiem-siodlowym-st8077376 Ciekawe, czy zna ktoś choć jednego uczciwego w PiSiej ferajnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefan4 Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w PiSiej ferajnie 14.11.24, 11:05 Wg tego artykułu pan PiSseł (nie mylić z POsłem) zeznał w oficjalnym dokumencie, że kursował między Jasłem, Warszawą, Szczecinem, Berlinem i Brukselą m.in. na takich pojazdach: > motorower marki BAOTIAN [...] motorower marki WANGYE QUANTUM [...] motocykl marki GSX-R750 > [...] ciągnik siodłowy marki Iveco Stralis W tej sprawie dziwi mnie tylko, skąd on takie egzotyki wytrzasnął. Przecież, żeby je gdzieś znaleźć, musiał przeprowadzić intensywne poszukiwanie. Przypuszczam, że w Warszawie (gdzie mieszkał) powinno być znacznie łatwiej o lewe kwitki dotyczące zwykłych popularnych jeździdełek osobowych. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w PiSiej ferajnie 14.11.24, 13:47 Prawdopodobnie brał lipne numery pojazdów a okazało się to co się okazało. Ale ten temat już był dawno wałkowany. Gdyby jakiś był uczciwy nie wzięli by go do PiSu. Uczciwy znaczy nie da się nim kierować Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus Trudno się z tym nie zgodzić 14.11.24, 15:54 stasi1 napisał: Gdyby jakiś był uczciwy nie wzięli by go do > PiSu. Uczciwy znaczy nie da się nim kierować Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 15.11.24, 05:37 stasi1 napisał: > Gdyby jakiś był uczciwy nie wzięli by go do > PiSu. Uczciwy znaczy nie da się nim kierować Gdyby Nowak i Gawłowski byli uczciwi to nie byliby w rządzie PO i w PO. Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w PiSiej ferajnie 14.11.24, 11:42 wykrywacz Postaraj się bardziej 😀 a przynajmniej czytaj więcej, bo kto czyta nie błądzi 👆 Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w PiSiej ferajnie 14.11.24, 15:20 margit49 napisała: > wykrywacz > > Postaraj się bardziej 😀 a przynajmniej czytaj więcej, bo kto czyta nie błądzi > 👆 > Ciebie również oszukiwał podając się za tego kim nie był, aby skuteczniej prowadzić putinowską propagandę na forach GAZETA.PL Mimo, iż WYRAŹNIE publikowałem merytoryczne dowody na temat kreowania przez niego fałszywych tożsamości. Ale jak większość tutaj. Ignorowałaś je. Nieźle się bawiąc rozumiem. Bo on udając zaangażowanego w obronę nie jego putinowskiej, a naszej polskiej demokracji, poprzez publikacje antypisowskie w tym setki memów, które czerpał z banku danych putinowskiej trollni, był wodą na młyn waszych politycznych sympatii. Na zdrowy rozum. Jak człowiek który popiera w rozciągłości putinowski bandytyzm, zagraża bezpośrednio NAM Polakom, może być "obrońcą" polskiej demokracji??? Na zdrowy rozum ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w PiSiej ferajnie 16.11.24, 10:51 storima napisał: > Ciebie również oszukiwał podając się za tego kim nie był, aby skuteczniej prowa > dzić putinowską propagandę na forach GAZETA.PL > > Na zdrowy rozum ludzie. > To jest internet, tu każdy może się kreować na kogo chce. Niektórzy niechcący sami w ferworze dyskusji przekazali jakieś info o sobie, mało chwalebne - by nie powiedzieć obrzydliwe. W necie nic nie ginie. Zdrowy rozum niezbędny, a kto czyta nie błądzi Ja tam swoje już wiem 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w PiSiej ferajnie 16.11.24, 11:37 margit49 napisała: > To jest internet, tu każdy może się kreować na kogo chce. Niektórzy niechcący > sami w ferworze dyskusji przekazali jakieś info o sobie, mało chwalebne > - by nie powiedzieć obrzydliwe. > W necie nic nie ginie. Zdrowy rozum niezbędny, a kto czyta nie błądzi > Ja tam swoje już wiem 😀 Ja nie odwołuję się się jak Ty w swym wpisie na jakieś abstrakcyjne przykłady z netu. Rosjanin udający wychowanego w Polsce i zamieszkałego na stałe w Belgii Polaka używał kreowanej latami fałszywej tożsamości w jednym celu: propagandy putinowskiej. Podawał tu takie brednie na temat detali życia codziennego w PRL których nikt poza mną nie kwestionował. A są tutaj osoby jak i Ty Margit którym PRL jest diskonale znany. Ale, nikt, nikt, nikt nie kwestionował jego oczywistych łgarstw. I nie wspierał mnie . Choćby prostym słowem “tak masz rację storima. Tak było jak piszesz.” I nikt nie zwracał uwagi na tą oczywistą sprzeczność nie do pogodzenia którą on tu na codzień reprezentował: putinowskiej antypolskiej propagandy i « niby krytyki » PiS. Uczestniczyliscie w tej putinowskiej maskaradzie wspólnie. W tym gąszczu prywitywnych memów antypisowskich. Codziennie z banku danych putinowskiej trollnii rorzucał tu jak ochłapy, łykane przez was bezmyślnie. Tak wami manipulował. Ale dzięki mnie się skończyło. Tak będę to powtarzał. Dumny jestem z tego. Zajęło mi to dużo czasu, energii cierpliwiści i poświęcenia. Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w PiSiej ferajnie 14.11.24, 14:50 wykrywacz słabo poczytaj tu 👇 forum.gazeta.pl/forum/w,28,178289295,178289295,Biora_sie_za_handel_w_soboty_.html Odpowiedz Link Zgłoś
vivak01 Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w PiSiej ferajnie 14.11.24, 15:03 A co wspólnego handel z soboty ma z tym czy Stefan kogoś wykopał, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
vivak01 Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w PiSiej ferajnie 14.11.24, 15:04 "Czy próbujesz tak eliminować przeciwników pisu, żeby forum ogarnęły Pisie trolle?" To akurat temu forum nie grozi. Dość jest rozkosznych sympatyków PO, żeby pisie trolle nie miały tutaj czego szukać:) Odpowiedz Link Zgłoś
vivak01 Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w PiSiej ferajnie 14.11.24, 15:24 "Ja się domyślałem już wcześniej, że sverir i vivak to samo" A czego tu się było domyślać, skoro sam o tym pisałem??? Odpowiedz Link Zgłoś
vivak01 Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 14.11.24, 15:47 A tu: forum.gazeta.pl/forum/w,28,176716924,176716924,Po_wyborach_wychodzimy_z_Unii_.html#p176722708 I tu: forum.gazeta.pl/forum/w,28,174200473,174200473,Nabici_w_zarowke.html#p174206259 Oczywiście nie musisz śledzić każdej mojej wypowiedzi, takiego obowiązku nie ma, ale serio, nie wiedziałem, że zaistniały choćby subtelne różnice między stylami wypowiedzi, żeby pojawiły się jakiekolwiek wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 29.11.24, 14:23 vivak01 napisał(a): > Oczywiście nie musisz śledzić każdej mojej wypowiedzi, takiego obowiązku nie ma > , ale serio, nie wiedziałem, że zaistniały choćby subtelne różnice między styla > mi wypowiedzi, żeby pojawiły się jakiekolwiek wątpliwości. Jest problem, jak się chce wrócić do jakiejś Twojej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w PiSiej ferajnie 14.11.24, 15:58 Musiałeś być nieźle naj3bany gdy przespałeś wątki o rysiu. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 14.11.24, 17:30 m.c.hrabia napisał: > Musiałeś być nieźle naj3bany gdy przespałeś wątki o rysiu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 14.11.24, 19:11 Bo to nie jest o rysiu, tylko o stefanie/storimie i innych wielonickowcach 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 15.11.24, 14:21 no nie ,to jest o motorowerach ,ciągnikach itp Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 15.11.24, 14:24 m.c.hrabia napisał: > no nie ,to jest o motorowerach ,ciągnikach itp > I hulajnogach. A co? Kilometrówka za hulajnogę się nie należy? Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 14.11.24, 16:13 > pisząc z kilku nicków w jednym > wątku wprowadzasz w błąd To dezorientuje dyskutantów. I wypacza dyskusje. Dlatego regulaminowo jest to zabronione. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 14.11.24, 17:56 storima napisał: > > > > > pisząc z kilku nicków w jednym > > wątku wprowadzasz w błąd > > To dezorientuje dyskutantów. > I wypacza dyskusje. > > Dlatego regulaminowo jest to zabronione. Dyskutujesz z tezami prezentowanymi przez rozmówców czy personalnie z rozmówcami? Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 14.11.24, 18:18 negativum napisał: > storima napisał: > > > > > > > > > > pisząc z kilku nicków w jednym > > > wątku wprowadzasz w błąd > > > > To dezorientuje dyskutantów. > > I wypacza dyskusje. > > > > Dlatego regulaminowo jest to zabronione. > > Dyskutujesz z tezami prezentowanymi przez rozmówców czy personalnie z rozmówcam > i? > > Zastanów się. Jeśli rozmawiam z Jackiem. I w trakcie dyskusji pojawia się Franek. I rozmawiam z Frankiem. Kontynuując rozpoczęty dialog z Jackiem. To wielonickowiec na tym samym wątku widzi, że interlokutor nie zdaje sobie sprawy, iż rozmawia z tą samą osobą. I manipuluje dyskusją. Ty jako jeden z naczelnych manipulatorów informacją z pewnością teraz to zrozumiesz. PS Na wszelkich forach społecznościowych ten proceder jest ZABRONIONY. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 14.11.24, 19:58 "Jeśli rozmawiam z Jackiem. I w trakcie dyskusji pojawia się Franek. I rozmawiam z Frankiem. Kontynuując rozpoczęty dialog z Jackiem." Nie rozmawiasz z Frankiem, a potem z Jackiem. Rozmawiasz cały czas z Frankiem. Ewentualnie, jeśli wg ciebie nick stanowi o osobie, to rozmawiasz najpierw z Frankiem, a potem z Jackiem, który mówi dokładnie to samo co Jacek. " Na wszelkich forach społecznościowych ten proceder jest ZABRONIONY" Zabronione jest podszywanie się pod innego użytkownika, a nie zmiana nicka. Bo powiedz kolego - tracisz dostęp do konta storima, jakiś wirus czy haker. Jedyną opcją jest założenie nowego konta. Co robisz? Zakładasz nowe konto i wracasz do dyskusji czy już nie weźmiesz w niej udziału, bo musiałbyś wystąpić pod innym nickiem? Jako osoba, która zawsze odpowiada po pięć razy na jeden post wysil się i odpowiedz krótko. Albo jeszcze lepiej - nie odpowiadaj. Po prostu się nad tym zastanów. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 14.11.24, 21:13 TEMAT: Pacynkowanie na forach społecznościowych czy to w Polsce czy w cywilizowanych krajach demokratycznych jest zabronione. To jedna z podstawowych zasad etycznych funkcjonowania w społeczności wirtualnej. Ja, storima napisałem: Na wszelkich forach społecznościowych ten proceder jest ZABRONIONY sverir napisał: > " " > > Zabronione jest podszywanie się pod innego użytkownika, a nie zmiana nicka. Bo > powiedz kolego - tracisz dostęp do konta storima, jakiś wirus czy haker. Jedyną > opcją jest założenie nowego konta. Co robisz? Zakładasz nowe konto i wracasz d > o dyskusji czy już nie weźmiesz w niej udziału, bo musiałbyś wystąpić pod innym > nickiem? > > Jako osoba, która zawsze odpowiada po pięć razy na jeden post wysil się i odpow > iedz krótko. > > Albo jeszcze lepiej - nie odpowiadaj. Po prostu się nad tym zastanów. > > Odpowiedziałem: forum.gazeta.pl/forum/w,28,178294443,178294443,_Rysio_kolejny_krysztal_w_PiSiej_ferajnie.html?p=178296195 Dodam. Niektóre serwisy społecznościowe, (w przeciwieństwie do GAZETA.PL, która zezwala na posiadanie kilku nicków przez tego samego użytkownika, ale zabrania pacynkowania) po prostu zbraniają użytkownikowi posiadania więcej NIŻ JEDNEGO KONTA. I w ten sposób rozwiązują problem p a c y n k o w a n i a. Podstawy zasad kulturalnego zachowania w społecznościach internetowych: Pacynka kontra Faceopera. Zjawisko kont alternatywnych w mediach społecznościowych Niniejszy artykuł omawia zjawisko kont alternatywnych oraz jego konsekwencje dla spo- łecznego i kulturalnego życia w internecie. Pacynka kontra Faceopera. Zjawisko kont alternatywnych w ... krzysztofgajewski.info www.krzysztofgajewski.info › 2015_Pacynka PDF de K Gajewski · 2015 — Niniejszy artykuł omawia zjawisko kont alternatywnych oraz jego konsekwencje dla spo- łecznego i kulturalnego życia w internecie. dowód Czy mogę utworzyć wiele kont na Facebooku? Facebook pl-pl.facebook.com › help · Traduire cette page Prowadzenie więcej niż jednego konta osobistego jest niezgodne z naszymi Standardami społeczności. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 14.11.24, 23:22 " Na wszelkich forach społecznościowych ten proceder jest ZABRONIONY" Dobrze, jak ci kurde ukradną konto, to zamilcz i nigdy więcej nie wchodź tu na innym nicku. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 14.11.24, 23:31 sverir napisał: > " Na wszelkich forach społecznościowych ten proceder jest ZABRONIONY" > > Dobrze, jak ci kurde ukradną konto, to zamilcz i nigdy więcej nie wchodź tu na > innym nicku. Czy ja ci czegokolwiek zabraniam? Ponownie wypisujesz idiotyzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 14.11.24, 23:35 " Czy ja ci czegokolwiek zabraniam?" Nawet wielkimi literami mi o tym napisałeś. Nawiasem mówiąc łamiac kolejny zakaz netykiety. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 14.11.24, 23:49 sverir napisał: > " Czy ja ci czegokolwiek zabraniam?" > > Nawet wielkimi literami mi o tym napisałeś. Nawiasem mówiąc łamiac kolejny zaka > z netykiety. > cytuj że ci czegokolwiek zabraniam Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 14.11.24, 23:59 storima napisał: > negativum napisał: > > PS > Na wszelkich forach społecznościowych ten proceder jest ZABRONIONY. > > > > Napisałem do Ciebie, że proceder pacynkowania jest zabroniony we wszelkich mediach społecznościowych. Ktoś odnosząc się do informacji pisanych do Ciebie, postanowił kłamać na ten temat i manipulować, twierdząc, iż pacynkowanie jest dozwolone na forach GAZETA.PL, oraz we wszelkich innych mediach społecznościowych. W związku z tym, przedstawiłem na tym wątku merytoryczne dowody, że to o czym tu piszę jest prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Wiesz że stosowanie długich stopek jest zabronione 15.11.24, 13:28 storima napisał: > storima napisał: > > > negativum napisał: > > > > > PS > > Na wszelkich forach społecznościowych ten proceder jest ZABRONIONY. > > > > > > > > > > Napisałem do Ciebie, że proceder pacynkowania jest zabroniony we wszelkich medi > ach społecznościowych. Twoja stopka składa się z 7 linijek, zamiast dozwolonych do 4. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Wiesz że stosowanie długich stopek jest zabro 15.11.24, 13:41 negativum napisał: > Twoja stopka składa się z 7 linijek, zamiast dozwolonych do 4. Są 4 linijki, reszta to spacje. Nie wiem czy spacje są nieregulaminowe. Usunąłem je. Dziękuje Tobie za zwrócenie mi uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Wiesz że stosowanie długich stopek jest zabro 15.11.24, 13:44 PS Teraz widać zmiany. Dziękuję Tobie raz jeszcze za zwrócenie mi uwagi. Serdecznie, MP Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Wiesz że stosowanie długich stopek jest zabro 15.11.24, 14:13 storima napisał: > PS > > Teraz widać zmiany. > Dziękuję Tobie raz jeszcze za zwrócenie mi uwagi. > Serdecznie, > MP Dalej wyświetla się 6 linijek. Linki możesz skrócić podając tekst i robiąc odnośniki. PS Minie też drażni wielonikowość. Ale jak ktoś nie czyni tego do gadania sam ze sobą, to przymykam oko. Sevir, czy jak mu tam, trzyma poziom. Nawet jak pisze w jednym wątku pod kilkoma nickami. Obyśmy mieli tylko takie problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Wiesz że stosowanie długich stopek jest zabro 15.11.24, 14:23 negativum napisał: > Dalej wyświetla się 6 linijek. > Linki możesz skrócić podając tekst i robiąc odnośniki. > PS > Minie też drażni wielonikowość. Ale jak ktoś nie czyni tego do gadania sam ze s > obą, to przymykam oko. > Sevir, czy jak mu tam, trzyma poziom. Nawet jak pisze w jednym wątku pod kilkom > a nickami. > Obyśmy mieli tylko takie problemy. > Są już cztery. Gdy post jest w drzewku to sygnaturka jest spychana i się wydłuża. Odnosnie pacynkowania. Nie obchodzi mnie to. Ponieważ forumowicz upierał się wzniecając spory, że tego rodzaju praktyki są dozwolone, to wykazałem życzliwie i uprzejmie , że nie tylko są zabronione TUTAJ, ale we wszelkich poważnych mediach społecznościowych. Nie przyjął tego do wiadomości i rozpoczął serię agresywnych wobec mnie manipulacji. I to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Wiesz że stosowanie długich stopek jest zabro 15.11.24, 14:27 storima napisał: > negativum napisał: > > > > Dalej wyświetla się 6 linijek. > > Linki możesz skrócić podając tekst i robiąc odnośniki. > > PS > > Minie też drażni wielonikowość. Ale jak ktoś nie czyni tego do gadania sa > m ze s > > obą, to przymykam oko. > > Sevir, czy jak mu tam, trzyma poziom. Nawet jak pisze w jednym wątku pod > kilkom > > a nickami. > > Obyśmy mieli tylko takie problemy. > > > > Są już cztery. > Gdy post jest w drzewku to sygnaturka jest spychana i się wydłuża. > > Odnosnie pacynkowania. > > Nie obchodzi mnie to. > > Ponieważ forumowicz upierał się wzniecając spory, że tego rodzaju praktyki są d > ozwolone, to wykazałem życzliwie i uprzejmie , że nie tylko są zabronione TUTAJ > , ale we wszelkich poważnych mediach społecznościowych. Nie przyjął tego do wia > domości i rozpoczął serię agresywnych wobec mnie manipulacji. > I to wszystko. Rozumiem ciebie i też mnie to denerwuje, ale nie doprowadza do furii. Kto jest doskonały, niech pierwszy rzuci kamień. Ten użytkownik obojętnie pod jakim nickiem by nie pisał, pisze w miarę merytorycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Wiesz że stosowanie długich stopek jest zabro 15.11.24, 14:37 negativum napisał: > Ten użytkownik obojętnie pod jakim nick > iem by nie pisał, pisze w miarę merytorycznie. > Niech, jak każdy, ma lekkie i coraz to wprawniejsze pióro. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Wiesz że stosowanie długich stopek jest zabro 15.11.24, 14:43 storima napisał: > negativum napisał: > > > > Ten użytkownik obojętnie pod jakim nick > > iem by nie pisał, pisze w miarę merytorycznie. > > > > Niech, jak każdy, ma lekkie i coraz to wprawniejsze pióro. Hm? Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Wiesz że stosowanie długich stopek jest zabro 15.11.24, 14:47 negativum napisał: > storima napisał: > > Niech, jak każdy, ma lekkie i coraz to wprawniejsze pióro. > > Hm? > Słownik Języka Polskiego: lekkie pióro rzadziej łatwe pióro Definicja umiejętność tworzenia tekstów pisanych interesujących dla odbiorcy wsjp.pl/haslo/podglad/94886/lekkie-pioro Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Wiesz że stosowanie długich stopek jest zabro 15.11.24, 14:51 storima napisał: > negativum napisał: > > > storima napisał: > > > > Niech, jak każdy, ma lekkie i coraz to wprawniejsze pióro. > > > > Hm? > > > > Słownik Języka Polskiego: > > > lekkie pióro > > rzadziej łatwe pióro > > Definicja > umiejętność tworzenia tekstów pisanych interesujących dla odbiorcy > > > wsjp.pl/haslo/podglad/94886/lekkie-pioro To wiem, ale nie wiem do kogo pijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Wiesz że stosowanie długich stopek jest zabro 15.11.24, 14:58 negativum napisał: > To wiem, ale nie wiem do kogo pijesz? > > Przecież to jest logiczne, wynika z kontekstu: negativum napisał: > > > > Ten użytkownik obojętnie pod jakim nick > > iem by nie pisał, pisze w miarę merytorycznie. > > > > Niech, jak każdy, ma lekkie i coraz to wprawniejsze pióro. Niech (> > Ten użytkownik) jak każdy ( każdy forumowicz)... ________ Już wystarczy na dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: 15.11.24, 13:18 storima napisał: > > > > > > > > > > > > > pisząc z kilku nicków w jednym > > > > wątku wprowadzasz w błąd > > > > > > To dezorientuje dyskutantów. > > > I wypacza dyskusje. > > > > > > Dlatego regulaminowo jest to zabronione. > > > > Dyskutujesz z tezami prezentowanymi przez rozmówców czy personalnie z roz > mówcam > > i? > > > > > > Zastanów się. > > To wielonickowiec na tym samym wątku widzi, > że interlokutor nie zdaje sobie sprawy, iż rozmawia z tą samą osobą. I manipulu > je dyskusją. > > Ty jako jeden z naczelnych manipulatorów informacją z pewnością teraz to zrozum > iesz. > > PS > Na wszelkich forach społecznościowych ten proceder jest ZABRONIONY. A w czym manipuluje? Jeśli o mnie chodzi staram się pisać pod jednym nickiem. Hammera sam uśmierciłem 4 czerwca któregoś roku o godzinie 12:00, na forum F654. Inocoma i positivum uśmiercił mi jakiś zagorzały zwolennik POKOmonów. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: 15.11.24, 13:36 negativum napisał: > A w czym manipuluje? Informacjami. Obsesyjnie wokół Tuska. PS Zwróciłem Ci kiedyś uwagę, że podałeś fałszywie spreparowaną informację. Podałem link źródłowy. Zlekceważyłeś to. Wątek ten został usunięty. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: 15.11.24, 14:22 storima napisał: > negativum napisał: > > > > A w czym manipuluje? > > Informacjami. Obsesyjnie wokół Tuska. > > PS > Zwróciłem Ci kiedyś uwagę, że podałeś fałszywie spreparowaną informację. Podałe > m link źródłowy. > Zlekceważyłeś to. Wątek ten został usunięty. Są takie chwile, że i złów musi. Też nie pamiętam tego. Jak będzie można normalnie rozmawiać, a wygląda na to, że będzie można ostatnio, forum się złagodnieje. To nie jest tak, że przyjdą źli ludzie i rozwalą ci forum. Na moim otwartym dla każdego zbliżamy się do 9000 postów. Usunąłem 4 wątki reklamujące twarde narkotyki. Obywatel, bardzo wyczulony na usuwanie przyjął to ze spokojem. Napiszesz coś źle, to powinno zostać. Nawet jak masz prawa moderatora. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: 15.11.24, 22:04 " Informacjami. Obsesyjnie wokół Tuska." Popatrz, nopopis, a Ty twierdzisz, że ja zawsze bronię Tuska:) Wg dziadka zaś obsesyjnie Tuska atakuję. To kto ma rację?:) Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 15.11.24, 05:35 storima napisał: > > > > > pisząc z kilku nicków w jednym > > wątku wprowadzasz w błąd > > To dezorientuje dyskutantów. > I wypacza dyskusje. > > Dlatego regulaminowo jest to zabronione. To po prostu trolling. Ponadto i apropos są też zabronione rzeczy pozaregulaminowo tzn w tajnej części regulaminu np krytyka Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 14.11.24, 20:03 "Musiałbym czytać wszystko a na to nie mam czasu" Oczywiście. Ale zarzucasz mi kłamstwo i ukrywanie się, więc wypada zweryfikować po prostu zarzut. "I jestem pewny, że ma tak 99% forumowiczów, więc pisząc z kilku nicków w jednym wątku wprowadzasz w błąd" Wprowadzam w błąd na jaki temat? Tworzę wrażenie, że jest nas więcej? To jest konkurs popularności? Wybory miss i mistera tego forum? Będziesz miał poważny problem, jeśli dziś stracę dostęp do kont i następną odpowiedź dostaniesz spod innego nicka? Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 14.11.24, 20:43 sverir napisał: > "Musiałbym czytać wszystko a na to nie mam czasu" > > Oczywiście. Ale zarzucasz mi kłamstwo i ukrywanie się, więc wypada zweryfikować > po prostu zarzut. > > "I jestem pewny, że ma tak 99% forumowiczów, więc pisząc z kilku nicków w jedny > m wątku wprowadzasz w błąd" > > Wprowadzam w błąd na jaki temat? Tworzę wrażenie, że jest nas więcej? To jest k > onkurs popularności? Wybory miss i mistera tego forum? Będziesz miał poważny pr > oblem, jeśli dziś stracę dostęp do kont i następną odpowiedź dostaniesz spod in > nego nicka? > Wydaje Ci się jak zwykle, że błysnąłeś. Ale ponownie się ośmieszyłeś. Aby unikać kolejnych kompromitacji. Zrób to co należy uczynić. Przemyśl. Uprzejmie przypominam nowym uczestnikom forum, ze pacynkowanie, czyli pisanie w jednym wątku pod różnymi nickami, jako oszustwo jest zakazane zarówno przez netykietę, jak też przez regulamin forum gazeta.pl. Do jego przestrzegania (a więc również netykiety) zobowiązał się każdy zakładając konto na forum. forum.gazeta.pl/forum/w,643,119441019,119441019,Pacynkowanie.html?p=119441019 Pacynka to nazwa dodatkowego konta, z którego korzysta użytkownik, jeśli edytuje pod większą liczbą nazw (nicków). Odradza się używania pacynek, gdyż może to doprowadzić do naruszania zasad ustalonych w Wikipedii, takich jak jedna osoba – jeden głos. Zakazane użycie pacynek pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Pacynka Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 14.11.24, 23:30 "Uprzejmie przypominam nowym uczestnikom forum, ze pacynkowanie, czyli pisanie w jednym wątku pod różnymi nickami, jako oszustwo jest zakazane zarówno przez netykietę, (...)" Zabronione przez netykietę jest również obrażanie i personalne atakowanie swoich rozmówców. Ty personalny atak na psa.na.czarnych umieściłeś w sygnaturce. Teraz jak nie ma psa, przyssałeś się do mnie. Jak mnie nie będzie, znów sobie kogoś znajdziesz. Nakazane jest przez netykietę pisanie zwięźle i na temat. Ty się rozwlekasz w każdym poście, często nie trzymając się tematu wątku (tylko zajmują cię personalne ataki). Odpowiadając na post - zgodnie z netykietą - masz cytować tylko potrzebne fragmenty, ty wrzucasz całą wypowiedź przedmówcy. Zabronione jest spamowanie, a ty różne teksty powielasz na kilku wątkach (i wciąż pamiętajmy o sygnaturce). Jeśli dyskusja zmienia się w prywatną pogawędkę, to - zgodnie z netykietą - powinieneś przenieść ją poza forum, a nie uskuteczniać w wątku.Tymczasem od początku tej dyskusji ani razu nie zabrałeś głosu w temacie wątku. W każdej dyskusji łamiesz wszystkie wymienione przeze mnie nakazy i zakazy netykiety i śmiesz mnie pouczać? Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 14.11.24, 23:45 sverir napisał: (...) Odpowiedziałem na twe kłamstwa, że netykieta nie zabrania pacynkowania na forach GAZETA.PL Udowodniłem ci również kłamstwo, bo zakwestionowałeś informację że WSZELKIE media społecznościowe zabraniają pacynkowania. ______ Gdybyś potrafił czytać ze rozumieniem, to może udało by ci się rozróżnić "atak personalny" od merytorycznie przedstawionych dowodów kreowania fałszywej tożsamości w celu uprawiania skutecznej propagandy putinowskiej. I zrozumiałbyś, co jasno wynika z linkowanych w sygnaturce materiałów, że zabrało mi to sporo czasu, aby udowodnić wobec AGORY, co robi Rosjanin wspierający Putina na forach GAZETA.PL Po tym gdy systematycznie ukazywałem ci subtelnie twe błędy, przechodzisz do kłamstw i bezczelnych manipulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 15.11.24, 00:12 sverir napisał: > śmiesz mnie pouczać? A skąd ta bzdura ?! Uprzejmie i subtelnie daję znać, że często wzniecasz spory wznosząc uparcie ekspercki głos w prawach w których posiadasz bardzo powierzchowne rozeznanie. forum.gazeta.pl/forum/w,28,178218877,178218877,Zgrzyt_w_relacjach_Polski_z_Ukraina_Zelenski.html?p=178296531 Odpowiedz Link Zgłoś
fallen_sorceress Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 15.11.24, 11:45 storima napisał: > ... > Uprzejmie przypominam nowym uczestnikom forum, ze pacynkowanie, czyli pisani > e w jednym wątku pod różnymi nickami, jako oszustwo jest zakazane zarówno przez > netykietę, jak też przez regulamin forum gazeta.pl. Do jego przestrzegania (a > więc również netykiety) zobowiązał się każdy zakładając konto na forum. > >... Jeśli administracji forum przeszkadza używanie przez użytkownika różnych nicków, to powinna wprost zapisać w netykiecie, że jest to zakazane. Ale nazywanie tego przez moderatora oszustwem to co najmniej nadinterpretacja. To tak, jakby sąsiad zarzucał, że go oszukujesz, bo raz podjeżdżasz pod dom samochodem czerwonym, a innym razem niebieskim. Gdybyś utrzymywał, że do europarlamentu zasuwałeś z Jasła w linii prostej po polach motocyklem, żeby przed samą Brukselą przesiąść się na ciągnik i należy ci się z tego tytułu ekwiwalent, podczas gdy nic takiego nie miało miejsca, to wtedy jest to oszustwo. Ale przesiadanie się z auta czerwonego na niebieskie samo w sobie jeszcze żadnym oszustwem nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 15.11.24, 12:47 fallen_sorceress napisała: > storima napisał: > > > > ... > > Uprzejmie przypominam nowym uczestnikom forum, ze pacynkowanie, czyli > pisani > > e w jednym wątku pod różnymi nickami, jako oszustwo jest zakazane > zarówno przez > > netykietę, jak też przez regulamin forum gazeta.pl. Do jego przestrzegan > ia (a > > więc również netykiety) zobowiązał się każdy zakładając konto na forum. > > > >... > > Jeśli administracji forum przeszkadza używanie przez użytkownika różnych nicków > , to powinna wprost zapisać w netykiecie, że jest to zakazane. Ale nazywanie te > go przez moderatora oszustwem to co najmniej nadinterpretacja. Kwestionowanie zasady etycznych zachowań na tym forum (pacynkowanie), poprzez pryzmat powszechności tego zakazu internecie, które dowody tutaj przedstawiłem, nie świadczy dobrze o autorze postu na który odpowiadam. 9.5. Niedopuszczalne jest zamieszczanie na Forum.Gazeta.pl treści w celu pozycjonowania stron internetowych oraz podbijanie wątków poprzez zamieszczanie wpisów nie posiadających treści. Niedopuszczalne jest zamieszczanie przez danego Użytkownika wpisów pod różnymi nickami w ramach jednego wątku. jedennewsdziennie.pl/regulamin Odpowiedz Link Zgłoś
fallen_sorceress Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 15.11.24, 13:41 storima napisał: > Kwestionowanie zasady etycznych zachowań na tym forum (pacynkowanie), > poprzez pryzmat powszechności tego zakazu internecie, które dowody tutaj przedstawiłem, nie świadczy > dobrze o autorze postu na który odpowiadam. Deprecjonowanie kogoś, z powodu jego polemiki z bezpodstawnym zarzutem moderatora wobec użytkowników posługujących się wieloma nickami, również świadczy nie najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 15.11.24, 14:11 fallen_sorceress napisała: > storima napisał: > > > > Kwestionowanie zasady etycznych zachowań na tym forum (pacynkowani > e), > > poprzez pryzmat powszechności tego zakazu internecie, które dowody tut > aj przedstawiłem, nie świadczy > > dobrze o autorze postu na który odpowiadam. > > Deprecjonowanie kogoś, z powodu jego polemiki z bezpodstawnym zarzutem moderato > ra wobec użytkowników posługujących się wieloma nickami, również świadczy nie n > ajlepiej. Nie pogrążaj się. Obok wpisu moderatora GAZETA.PL, przedstawiłem dowody, że tego rodzaju proceder jest powszechnie zabroniony w mediach społecznościowych. Logicznym jest, że skoro wszelkie media społecznościowe zabraniają to podobnie jest na GAZETA.PL _________________________________________________________________________ Raz jeszcze, publikuję paragraf z regulaminu forum odnośnie pacynkowania: 9.5. Niedopuszczalne jest zamieszczanie na Forum.Gazeta.pl treści w celu pozycjonowania stron internetowych oraz podbijanie wątków poprzez zamieszczanie wpisów nie posiadających treści. Niedopuszczalne jest zamieszczanie przez danego Użytkownika wpisów pod różnymi nickami w ramach jednego wątku. jedennewsdziennie.pl/regulamin Odpowiedz Link Zgłoś
fallen_sorceress Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 15.11.24, 15:00 storima napisał: > > Obok wpisu moderatora GAZETA.PL, > przedstawiłem dowody, że tego rodzaju proceder jest powszechnie zabroniony w me > diach społecznościowych. Moja polemika dotyczyła wpisu moderatora, a konkretnie jego sugestii odnośnie oszustwa. Poza tym, jak widać, proceder ten wcale nie jest zabroniony, skoro Sverir czasami odpowiada z drugiego nicka, nie ukrywa tego, czytelnicy forum ten proceder znają, a ci co z jakiegoś powodu nie znali, to pewnie wreszcie załapali w tym wątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 15.11.24, 15:13 fallen_sorceress napisała: > Poza tym, jak widać, proceder ten wcale nie jest zabroniony, skoro Sverir czasa > mi odpowiada z drugiego nicka, nie ukrywa tego, czytelnicy forum ten proceder z > nają, a ci co z jakiegoś powodu nie znali, to pewnie wreszcie załapali w tym wą > tku :) Nie rozwodzę się nad tematem pacynkowania przez forumowiczów. Zainteresowała mnie istota pacynkowania. I jak udowodniłem nie tylko tu na forach GAZETA.PL, ale we wszelkich mediach społecznościowych pancynkowanie jest standardowo zabronione. 9.5. (...) Niedopuszczalne jest zamieszczanie przez danego Użytkownika wpisów pod różnymi nickami w ramach jednego wątku. jedennewsdziennie.pl/regulamin Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 15.11.24, 17:02 fallen_sorceress napisała: > Poza tym, jak widać, proceder ten wcale nie jest zabroniony, skoro Sverir czasa > mi odpowiada z drugiego nicka, nie ukrywa tego, czytelnicy forum ten proceder z > nają, a ci co z jakiegoś powodu nie znali, to pewnie wreszcie załapali w tym wą > tku :) Jest zabroniony, bo zabrania regulamin. I netykieta. Storima to wykazał. Ale przede wszystkim to jest nie fair. Tym bardziej, jeśli osobnik wydaje się być bardzo zasadniczy w wielu różnych kwestiach. O tym, że zapomniał się przelogować, tłumaczy swoimi powodami 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 15.11.24, 17:38 margit49 napisała: > fallen_sorceress napisała: > > > Poza tym, jak widać, proceder ten wcale nie jest zabroniony, skoro Sverir > czasa > > mi odpowiada z drugiego nicka, nie ukrywa tego, czytelnicy forum ten proc > eder z > > nają, a ci co z jakiegoś powodu nie znali, to pewnie wreszcie załapali w > tym wą > > tku :) > > Jest zabroniony, bo zabrania regulamin. I netykieta. Storima to wykazał. > Ale przede wszystkim to jest nie fair. Tym bardziej, jeśli osobnik wydaje się > być bardzo zasadniczy w wielu różnych kwestiach. O tym, że zapomniał się przelo > gować, tłumaczy swoimi powodami 🙄 > Zgadzam się z Margit. I jej dziękuję. ___________________________________________ Zamieściłem kilka publikacji na ten temat. Z dowodami. Mimo tego, początkowo ten który ten proceder uprawia, uznał dowody za nieistniejące, wykazując się agresywnością i niczym nieuzasadnionymi na mnie prymitywnymi atakami. Gdy się w końcu opanował, to wystąpił ten powyższy. I pomimo ponownie odgrzewanych dowodów, nie przyjmował ich, brnąc dalej w infantylny sposób w sferę konfliktów. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 15.11.24, 22:01 " Jest zabroniony, bo zabrania regulamin. I netykieta. Storima to wykazał" Netykieta zakazuje podszywania się. Nie podszywam się. Dla odmiany netykieta tego forum zakazuje ataków personalnych, co uskuteczniacie od jakiegoś czasu ze storimą. Nie bądźcie przynajmniej hipokrytami. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 15.11.24, 22:31 sverir napisał: > Netykieta zakazuje podszywania się. Nie podszywam się. > Naucz się czytać ze zrozumieniem. I przestań udawać ofiarę ataków personalnych. Po raz kolejny wykazujesz się kompletnym brakiem zrozumienia trollując w tym temacie. Regulamin mówi WYRAŹNIE: 9.5. (...) Niedopuszczalne jest zamieszczanie przez danego Użytkownika wpisów pod różnymi nickami w ramach jednego wątku. jedennewsdziennie.pl/regulamin Przestań spamować. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 15.11.24, 22:41 storima napisał: > sverir napisał: > > > > Netykieta zakazuje podszywania się. I naucz się zrozumienia prostych polskich zdań. Zacznij od rozróżniania nazw własnych. Po raz enty, nie cytuję tu żadnej "Netykiety" wyraźnie cytuję Regulamin Użytkownika Serwisów Internetowych Agory. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 15.11.24, 22:50 "I naucz się zrozumienia prostych polskich zdań" Po raz kolejny naruszasz zasady netykiety. " Zacznij od rozróżniania nazw własnych." Po raz kolejny wcinasz się w odpowiedź kierowaną do innego użytkownika. Czy Ty masz problem, czy może występujesz na tym forum pod trzema nickami? Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 15.11.24, 22:52 " I przestań udawać ofiarę ataków personalnych." W całym wątku ani razu nie zabrałeś merytorycznego głosu. Dosłownie. Zajmujesz się wyłącznie wycieczkami osobistymi w moim kierunku. " Przestań spamować. " Czterdzieści pięć postów na jeden temat twojego autorstwa. To jest spam. "Gazeta.pl umożliwi Użytkownikowi zajęcie stanowiska wobec realizacji uprawnienia, o którym mowa w niniejszym punkcie." Jak mnie gazeta.pl wezwie do zajęcia stanowiska, to zajmę. Tobie się tłumaczyć z niczego nie muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 15.11.24, 22:56 sverir napisał: > Jak mnie gazeta.pl wezwie do zajęcia stanowiska, to zajmę. Tobie się tłumaczyć > z niczego nie muszę. Żadnych tłumaczeń nie oczekuję. Ewidentnie nie czytasz treści z forum tylko jakieś z sufitu. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 15.11.24, 22:58 "Żadnych tłumaczeń nie oczekuję" To przestań spamować na jeden i ten sam temat. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 15.11.24, 23:01 sverir napisał: > To przestań spamować na jeden i ten sam temat. > Ponownie czytasz jakieś treści z sufitu. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 14.11.24, 20:48 PS 2 sverir napisał: > "Musiałbym czytać wszystko a na to nie mam czasu" > NIC TAKIEGO NIE NAPISAŁEM. przestań manipulować ! > Oczywiście. Ale zarzucasz mi kłamstwo i ukrywanie się, więc wypada zweryfikować > po prostu zarzut. To też nieprawda. nigdzie nie zarzuciłem ci oszustwa _____________________________ Skup się. To może przestaniesz wypisywać głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 14.11.24, 23:19 "Skup się. To może przestaniesz wypisywać głupoty" Odpowiadałem wykrywacz_klamcow, nie tobie. I nie spamuj tyle. Na jeden mój post masz trzy posty odpowiedzi. Nudzi ci się w życiu? Znajdź sobie kobietę i wyjedź z nią gdzieś. Podobno w Paryżu jest pięknie o tej porze roku. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: "Rysio"- kolejny "kryształ" w 15.11.24, 05:36 sverir napisał: Podobno w Paryżu jest piękn > ie o tej porze roku. Oooo tak . Szczególnie wieczorem i blondynce :) Podobnie w Molme Odpowiedz Link Zgłoś