Dodaj do ulubionych

Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta" w ręce?

05.02.26, 08:08
Na miejscu Czarzastego poszłabym do Batyra z książką w ręce pt "Sutenerzy Trójmiasta".
Wszyscy posłowie , europosłowie i aktywiści Lewicy powinni teraz wszędzie chodzić też z tą książką pod pachą i wymachiwać nią żurnalistom do kamer.
Inni ludzie strony demokratycznej i proeuropejskiej też powinni promować tę księżkę o Batyrze , Wielkim Bu , Olo i innych.
sutenerzytrojmiasta.pl/
Obserwuj wątek
    • 7natemat11 Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta" w 05.02.26, 09:14
      Niedawną decyzją sądu jeden z sutenerów trójmiejskich Wielki Bu nadal ma być w areszcie do 5 maja br , Batyr więc dostał wzmożenia emocjonalnego i nerwa stąd i jego ślepy atak na marszałka sejmu Czarzastego.
      Strzał w kolano w wykoaniu Batyra , ach jaki to słodki samobój. Taki przed kamerami i wielomilionową widownią
      😊
      sutenerzytrojmiasta.pl/
      • bobislaw.borboje Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 06.02.26, 19:22
        https://s.lubimyczytac.pl/upload/books/5206000/5206689/1301555-352x500.jpg

„Sutenerzy Trójmiasta” to reportaż o sutenerskiej mafii Trójmiasta. Na podstawie akt sądowych i prokuratorskich, oraz rozmów ze świadkami, autor opisuje narodziny i funkcjonowanie trójmiejskiego seksbiznesu.
        Ze wstępu: „Decyzję o tym, aby opisać trójmiejski świat przestępczy i rolę, jaką w nim odgrywają znajomi Karola Nawrockiego, podjąłem w kwietniu 2025 roku. Trwała kampania wyborcza, a ja pojechałem do Gdańska, gdzie odbywało się jedno ze spotkań wyborczych. Udało mi się zmylić ochroniarzy i zapytać kandydata na prezydenta o pewne wydarzenia z przeszłości. Ale on spojrzał na mnie z ukosa, rzucił coś półżartem i wsiadł do samochodu.
        Zadaniem dziennikarzy śledczych jest ujawniać sprawy, które celowo bądź z powodu chaosu informacyjnego są ukryte przed opinią publiczną. Dlatego właśnie postanowiłem napisać tę książkę”.
        Bertold Kittel od wielu lat pracuje jako dziennikarz śledczy w redakcji magazynu „Superwizjer” TVN i TVN24. Jest autorem lub współautorem głośnych reportaży telewizyjnych, m.in. Pancerny Marian i pokoje na godziny czy Polscy neonaziści. W 2018 roku głosami polskich redakcji został wybrany na Dziennikarza Roku. Więcej na sutenerzytrojmiasta.pl

• no-popis Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta" w 05.02.26, 09:50
      7natemat11 napisała:

> Na miejscu Czarzastego poszłabym do Batyra z książką w ręce pt "Sutenerzy Trójm
      > iasta".
      > Wszyscy posłowie , europosłowie i aktywiści Lewicy powinni teraz wszędzie chodz
      > ić też z tą książką pod pachą i wymachiwać nią żurnalistom do kamer.
      > Inni ludzie strony demokratycznej i proeuropejskiej też powinni promować tę ksi
      > ężkę o Batyrze , Wielkim Bu , Olo i innych.
      > sutenerzytrojmiasta.pl/
      ..czyli powinni działać tak jak chce finansowana przez Rosję Putina propaganda.
      • bobislaw.borboje Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta" w 06.02.26, 19:28
        Też korzystałeś z sutenerskich usług Batyra?
        • x2468 Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 08.02.26, 18:42
          Współpracował z Batyrem.
        • no-popis Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 09.02.26, 07:01
          bobislaw.borboje napisała:

> Też korzystałeś z sutenerskich usług Batyra?

Napisałem o Tobie.
          Prędzej bym skorzystał z usług dziewczynek Gawłowskiego, który miał bur%$el w Szczecinie tzw mieszkaniówkę.
        • to.ja.pies.na.czarnych Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 09.02.26, 22:12

> Też korzystałeś z sutenerskich usług Batyra?

No-popis robi w Ukrainkach i w takim razie to raczej korzystał ze znajomosci Kuchcińskiego .
          • no-popis Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 10.02.26, 08:53
            to.ja.pies.na.czarnych napisała:

> bobislaw.borboje napisała:
            >
            > > Też korzystałeś z sutenerskich usług Batyra?
            >
            > No-popis robi w Ukrainkach i w takim razie to raczej korzystał ze znajomosci Ku
            > chcińskiego .
            Byłęś, jesteś prymitywem z kompleksami seksualnymi....tylko po co je publicznie ujawniasz na tym forum?
          • wielki-bu-4321 Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 12.02.26, 08:26

> bobislaw.borboje napisała:
            >
            > > Też korzystałeś z sutenerskich usług Batyra?
            >
            > No-popis robi w Ukrainkach i w takim razie to raczej korzystał ze znajomosci Ku
            > chcińskiego .

Czy już się łączą kropki : podkarpacki technik ogrodnik , diewoczki, bokser Kostecki i Epstain ?
            • boggi_dan Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 12.02.26, 08:34
              wielki-bu-4321 napisała:

> to.ja.pies.na.czarnych napisała:
              >
              > > bobislaw.borboje napisała:
              > >
              > > > Też korzystałeś z sutenerskich usług Batyra?
              > >
              > > No-popis robi w Ukrainkach i w takim razie to raczej korzystał ze znajomo
              > sci Ku
              > > chcińskiego .
              >
              >
              > Czy już się łączą kropki : podkarpacki technik ogrodnik , diewoczki, bokser Kos
              > tecki i Epstain ?
              >
              > Piszesz w dwóch nickach w jednym wątku co jest niezgodne z prawem spamerze..
              >
              • to.ja.pies.na.czarnych Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 13.02.26, 11:03
                boggi_dan napisał:

> >
                > > Piszesz w dwóch nickach w jednym wątku co jest niezgodne z prawem spamerz
                > e..
                > >

Jakim prawem masz dostęp do IP forumowiczów.
    • perla.roztocza Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta" w 05.02.26, 09:59
      w wyborach dostałeś po dupie od sutenera i alfonsa tudzież złodzieja i mimo upływu czasu nadal wyjesz z bólu.
      A raczej piszczysz śmiesznie właśnie.
      • to.ja.pies.na.czarnych Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 05.02.26, 10:02
        > w wyborach dostałeś po dupie od sutenera i alfonsa tudzież złodzieja

+ oszusta wyborczego.
        • m.c.hrabia Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 05.02.26, 10:08
          perełka uwielbia być dymanym przez ćpuna,oszusta,bandytę, no cóż kwestia priorytetów
          • no-popis Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 05.02.26, 11:26
            m.c.hrabia napisał:

> perełka uwielbia być dymanym przez ćpuna,oszusta,bandytę, no cóż kwestia priory
            > tetów

Cały czas masz jakieś projekcje heteroseksualne. Zawód miłosny? Partner Cię wydymał i zostawił?
            • to.ja.pies.na.czarnych Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 05.02.26, 11:36
              no-popis napisała:

> m.c.hrabia napisał:
              >
              > > perełka uwielbia być dymanym przez ćpuna,oszusta,bandytę, no cóż kwestia
              > priory
              > > tetów
              >
              > Cały czas masz jakieś projekcje heteroseksualne. Zawód miłosny? Partner Cię wyd
              > ymał i zostawił?
              >
              >
              >

Nadal nie opanowałeś zawiłości języka polskiego. Czego uczą was w tym Komsomole.
              • storima Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 05.02.26, 12:58

> no-popis napisała:
                >
                > > m.c.hrabia napisał:
                > >
                > > > perełka uwielbia być dymanym przez ćpuna,oszusta,bandytę, no cóż kw
                > estia
                > > priory
                > > > tetów
                > >
                > > Cały czas masz jakieś projekcje heteroseksualne. Zawód miłosny? Pa
                > rtner Cię wyd
                > > ymał i zostawił?
                > >
                > >
                > >
                >
                > Nadal nie opanowałeś zawiłości języka polskiego. Czego uczą was w tym Komsomole
                > .

Jak najbardziej Popis wyraził się poprawnie po polsku.
                Słowo wywodzące się z psychologii.

Jak zwykle Rosjanin „poucza” Polaków jak mamy poprawnie w naszym rodzimym języku.
                I oczywiście się kompromituje.

Do klasyki kompromitacji Rosjanina należy fakt, że oskarżył mnie o używanie „podwórkowych dialektów” ( taki twór nie istnieje) gdyż użyłem
                powszechnie znanej każdemu Polakowi partykuły „znowu”.
              • to.ja.pies.na.czarnych Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 05.02.26, 13:05
                > Jak najbardziej Popis wyraził się poprawnie po polsku.

Oczywiście dla kacapskiego pedała heteroseksualizm jest beee!
                • storima Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 05.02.26, 13:47
                  Napisałem:

Jak najbardziej Popis wyraził się poprawnie po polsku.

Jak zwykle Rosjanin „poucza” Polaków jak mamy poprawnie w naszym rodzimym języku.
                  I oczywiście się kompromituje.

Do klasyki kompromitacji Rosjanina należy fakt, że oskarżył mnie o używanie „podwórkowych dialektów” ( taki twór nie istnieje) gdyż użyłem
                  powszechnie znanej każdemu Polakowi partykuły „znowu”.

> > Jak najbardziej Popis wyraził się poprawnie po polsku.
                  > Słowo wywodzące się z psychologii.
                  >
                  > Oczywiście dla kacapskiego pedała heteroseksualizm jest beee!

Rosjanin nie tylko kompromituje się chamskim wykazywaniem
                  jego wydumanej przewagi nad Polakami, ale drążąc temat jego nikłej znajomości języka polskiego manifestuje kompletny brak zrozumienia tekstu na który odpowiada.

W swym chamskim sowieckim stylu.

Sprawia mu to dziwną radość nie tylko fałszowanie mojej tożsamości, ale i definiowanie innych wg swych seksualnych fobii.
                • to.ja.pies.na.czarnych Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 05.02.26, 14:10
                  Storimy znajomość języka polskiego i rozumienie polskich tekstów jest na tym samym poziomie jaki osiągnął no-popis. Nie dziwi mnie to bo przecież kończyli te same kursy w Komsomole.
                  • storima Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 05.02.26, 15:57

> > Jak najbardziej Popis wyraził się poprawnie po polsku.
                    > Słowo wywodzące się z psychologii.
                    >
                    > Oczywiście dla kacapskiego pedała heteroseksualizm jest beee!

Odpisałem:

Rosjanin nie tylko kompromituje się chamskim wykazywaniem
                    jego wydumanej przewagi nad Polakami, ale drążąc temat jego nikłej znajomości języka polskiego manifestuje kompletny brak zrozumienia tekstu na który odpowiada.

W swym chamskim sowieckim stylu.

Sprawia mu to dziwną radość nie tylko fałszowanie mojej tożsamości, ale i definiowanie innych wg swych seksualnych fantazmów.

> Storimy znajomość języka polskiego i rozumienie polskich tekstów jest na tym sa
                    > mym poziomie jaki osiągnął no-popis.

Odpowiedziałem:
                    Rosjanin nie rozumie, co napisałem.

Nie rozumie, że Popis wyraził się poprawnie po polsku.

A wytykanie poprawności językowej i SYSTEMATYCZNE wytykanie nieistniejących błędów świadczy o kompleksach putinowskiego Rosjanina wobec Polaków.

Tak jak oskarżył mnie, robiąc z siebie jak zwykle durnia, że użycie przeze mnie powszechnie znanej Polakom partykuły „znowu” jest niepoprawne.
      • boggi_dan Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 05.02.26, 10:26
        perla.roztocza napisał(a):

> w wyborach dostałeś po dupie od sutenera i alfonsa tudzież złodzieja i mimo upł
        > ywu czasu nadal wyjesz z bólu.
        > A raczej piszczysz śmiesznie właśnie.
        Spamer znowu zmienił nicka. Jeden mu zablokują już ma następny. Jak u takiego można się wpisywać i podbijać mu wątek.
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta" w 05.02.26, 10:13
      Humor zeszytów 🤡
      - Prezydent Karol Nawrocki jest otwarty, bo swoją przeszłość już wielokrotnie omawiał - zapewnił Leśkiewicz. 🤡 tvn24.pl/polska/posiedzenie-rady-bezpieczenstwa-narodowego-rzecznik-prezydenta-odpowiada-wlodzimierzowi-czarzastemu-st8885135
    • 7natemat11 Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta" w 05.02.26, 10:21
      Może tak akcja obywatelska z prośbą / mailami/ do posłów i senatorów o takie performance j/w ?
    • 7natemat11 Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta" w 05.02.26, 11:15
      Ony ma ma maaaxi nerwa , "Wielki Bu" zapuszkowany do 5 maja i strzela z ucha aż miło.😁😁😁
      Dziennikarz śledczy Bertold Kittel właśnie kończy drugi tom "Sutenerów Trójmiasta".😁
      Nowi z SOP zabrali jemu snusowe kreski.😁
      Pomarańczowy i jego kumple pdfy patrzą z przerażeniem na nowe upubliczniane miliony stron.
      Jak wtedy żyć ? No jak ? Padło na Czarzastego , medialne seppuku przed milionową widownią 😊😊😊
      • to.ja.pies.na.czarnych Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 05.02.26, 11:28
        > Padło na Czarzastego , medialne seppuku przed milionową widownią 😊😊😊

Batyr napadł na Czarzastego aby go ukarać go za odmowę popracia w sprawie Nobla dla Trumpa. Batyr już głębiej w pomarańczowa dupę wejść nie może.
        • bobislaw.borboje Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 08.02.26, 09:56
          Batyr może Panu Marszałkowi nafiukać.
    • no-popis ale panika! 05.02.26, 11:29
      Panikujesz zadaniowo?
      Nie panikuj. Ruskich agentów trzeba ujawniać zwłaszcza na tak wysokich stanowiskach.
      • bobislaw.borboje Re: ale panika! 07.02.26, 21:59
        > Ruskich agentów trzeba ujawniać zwłaszcza na tak wysokich stanowiskach

Jak Cyckiewicza, Brzydacza czy Szoferchamera.
        • no-popis Re: ale panika! 10.02.26, 08:53

> > Ruskich agentów trzeba ujawniać zwłaszcza na tak wysokich stanowiskach
          >
          > Jak Cyckiewicza, Brzydacza czy Szoferchamera.
          Nic nie ujawniono.
          Żyjesz rojeniami.,
      • x2468 Re: ale panika! 09.02.26, 19:40
        Złodziej krzyczy "łapcie złodzieja!!!"
    • 7natemat11 Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta" w 05.02.26, 11:33
      Artykuł z 3 lutego , wtorek. Daty są tu ważne w atakach tracącego nerwy Batyra. Kumple Batyra, m.in. 5 kg w plecaku :
      trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,35612,32574958,koledzy-karola-nawrockiego-przejeli-handel-gadzetami-lechii.html#s=S.TD-K.C-B.3-L.1.maly
    • 7natemat11 Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta" w 05.02.26, 15:46
      Kontakty z pomarańczowym Czarzastemu zwisają i powiewają oczywiście.

sutenerzytrojmiasta.pl/
      • boggi_dan Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 08.02.26, 10:10
        Cały czas uprawiasz spam i obrażasz prezydenta Polski. Dwa nicki ci zablokowali. Już masz nowego. Aż dziw bierze, że tu dyskutują z tobą. To samo robi pies na czarnych.
        • to.ja.pies.na.czarnych Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 08.02.26, 10:14
          Tyko wam przywracają utracone nicki. Przykładem jest towariszcz negatyw.
        • bobislaw.borboje Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 08.02.26, 19:53
          Mówienie prawdy o tym bydlaku i sutenerze nie jest żadną obrazą, tylko stwierdzeniem znanych faktów.
          • no-popis Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 09.02.26, 11:05

> Mówienie prawdy o tym bydlaku i sutenerze nie jest żadną obrazą, tylko stwierdz
            > eniem znanych faktów.
            Wyssane z buraka. Z równym powodzeniem i w oparciu o podobnej dowody możemy mówić o aktach Tuska w niemieckim STASi.
            • bobislaw.borboje Znowi bełkot pro-pisa. 12.02.26, 19:35

Książka Pana Kittela jest znakomicie umocowana w dokumentach, które cytuje.
              Jak zwykle świetne śledztwo dziennikarskie Pana Kittela.
              Polecam.

• no-popis Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta" w 09.02.26, 06:02
      Nie mam czasu ale kusi mnie napisać książkę pt " Agenci komunistycznego eSBe i Tajni Współpracownicy- z ZSP w latach 80tych"
      Jak przeglądam dzisiejszych liderów Ordynackiej to prawie co drugi. Do kilku zajrzałem do teczek w IPN : donosili nawet na swoich kolegów z ZSP przed Zjazdami aby eSBe mogło poustawiać kadrowo tę komunistyczną przybudówkę z udziałem Czarzastego.
      • x2468 Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta" w 09.02.26, 19:43
        Do tego jesteś za głupi.
        • no-popis Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 10.02.26, 08:54
          x2468 napisał:

> Do tego jesteś za głupi.
          nie masz nic do powiedzenie partyjny kundelku w stylu doradcy Tuska Murańskiego.
      • to.ja.pies.na.czarnych Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta" w 09.02.26, 22:16
        > Nie mam czasu ale kusi mnie napisać książkę pt " Agenci komunistycznego eSBe i Tajni Współpracownicy- z ZSP w latach 80tych"

Pamiętniki będziesz pisał? Czekam na pierwsze wydanie 😎
        • no-popis Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 10.02.26, 08:56

> > Nie mam czasu ale kusi mnie napisać książkę pt " Agenci komunistycznego e
          > SBe i Tajni Współpracownicy- z ZSP w latach 80tych"
          >
          > Pamiętniki będziesz pisał? Czekam na pierwsze wydanie 😎
          Jakie pamiętniki?! Opis rzeczywistości z tamtych czasów.
          W mojej teczce IPN jest zapis " niebezpieczny dla stabilności środowiska akademickiego" a oceniali to tacy jak Ty sowieccy aparatczycy w Polsce.
          • to.ja.pies.na.czarnych Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 10.02.26, 10:49
            no-popis napisała:

> > Pamiętniki będziesz pisał? Czekam na pierwsze wydanie 😎

> Jakie pamiętniki?! Opis rzeczywistości z tamtych czasów.
            > W mojej teczce IPN jest zapis " niebezpieczny dla stabilności środowiska akadem
            > ickiego" a oceniali to tacy jak Ty sowieccy aparatczycy w Polsce.

No właśnie. Mam nawet dla ciebie roboczy tytuł pierwszego tomu tych pamiętników. "Jak w PRL-u rozpracowywałem Tuska".
    • 18alunes Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta" w 09.02.26, 22:01
      Czarzasty powinien egzemplarzem tej książki obdarować Nawrockiego i pozostałych uczestników środowego posiedzenia RBN.
      • no-popis Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 10.02.26, 08:59
        18alunes napisał:

> Czarzasty powinien egzemplarzem tej książki obdarować Nawrockiego i pozostałych
        > uczestników środowego posiedzenia RBN.
        Nie panikuj. Niech Czarzasty już pakuje walizki....i po co mu była ta kompromitacja?
        • to.ja.pies.na.czarnych Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 10.02.26, 10:52
          > Niech Czarzasty już pakuje walizki

Niby, ze zwalniasz go z obowiązków marszałka?
          Jak na razie Czarzasty trzyma się dobrze, a nawet bardzo dobrze. Batyr znowu oberwie w swój durny czerep.
          tvn24.pl/polska/ustawa-o-krs-wlodzimierz-czarzasty-jesli-prezydent-nie-podpisze-wydam-obwieszczenie-st8893195
          • no-popis Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 10.02.26, 17:53

> > Niech Czarzasty już pakuje walizki
            >
            > Niby, ze zwalniasz go z obowiązków marszałka?
            > Jak na razie Czarzasty trzyma się dobrze, a nawet bardzo dobrze. B

Na razie. Niech wypelni tę ankietę .
            Troll Putina chroni agenta Putina.
      • wielki-bu-4321 Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 11.02.26, 18:22
        18alunes napisał:

> Czarzasty powinien egzemplarzem tej książki obdarować Nawrockiego i pozostałych
        > uczestników środowego posiedzenia RBN.

Ta książka powinna być bestsellerem czytanym na sejmowych i senackich korytarzach właśnie.
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta" w 10.02.26, 13:30
      Marszałek Czarzasty jeńców nie bierze. x.com/NocnaZ/status/2021163414249238816?s=20
      • no-popis Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 10.02.26, 17:51

> Marszałek Czarzasty jeńców nie bierze. x.com/NocnaZ/status/2021163414249238816?s=20

Troll Putina zachwyca się agentem Putina.
      • bobislaw.borboje Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 12.02.26, 19:37
        Dzisiaj ostro dał popalić pachołkowi Donala Trupa Batyrowi, a zatem także pachołkowi Moskwy.
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta" w 10.02.26, 13:35
      Po PiS-ie i NaRaki jedzie @poselTTrela

, a na koniec
      @wlodekczarzasty
      pozdrawia opozycję hasłem: „precz z komuną!” 👍 x.com/gfkot/status/2021183063833579526?s=20
    • mazala2 Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta" w 10.02.26, 14:05
      Promowanie tej książki to. zdaniem moim, ukryte szkalowanie Prezydenta niegodne prawdziwego demokraty i europejczyka wiernemu deklarowanemu systemowi moralnych wartości. Marszałek Czarzasty jest ponad tak obrzydliwe i moralnie szkodliwe zachowania o charakterze politycznym
      • wielki-bu-4321 Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 11.02.26, 17:58

Drugi tom książki już w sprzedaży właśnie. 😊
        sutenerzytrojmiasta.pl/
    • wielki-bu-4321 Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta" w 11.02.26, 20:56
      Czy widzisz Szymuś ty dwukrotny niedoszły zakonniku cożeś odjaniepawlił z tym Batyrem razem z grubasem Kamińskim , Kowalem i resztą kryptopisiorów ?
    • wielki-bu-4321 Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta" w 13.02.26, 10:25
      Wydawca zaciera ręce patrząc jak w ostatnich dniach sprzedaż "Sutenerów Trójmiasta" wystrzeliła jak z procy. 😊
    • no-popis Re: Czarzasty i Tusk to ruskie onuce 14.02.26, 14:16
      W Rosji wojna, operacja specjalna, ma poparcie. Jest wiele ruchów antyamerykańskich, które obwiniają USA o tę wojnę.
      Załączam foto z reportażu Wiernikowskiej,
      po prostu z ulicy w Rosji, gdzie aktywiści rosyjscy zbierają pieniądze na wojnę a na makiecie rakiety jest napis ; " Na Waszyngton:".
      Ci ruscy aktywiści mają sojuszników w osobach Tuska i Czarzastego, którzy również i od wielu lat prowadzą politykę : " Na Waszyngton".
      • no-popis Re: Czarzasty i Tusk to ruskie onuce 14.02.26, 15:54
        no-popis napisała:

> W Rosji wojna, operacja specjalna, ma poparcie. Jest wiele ruchów antyamerykańs
        > kich, które obwiniają USA o tę wojnę.
        > Załączam foto z reportażu Wiernikowskiej,
        > po prostu z ulicy w Rosji, gdzie aktywiści rosyjscy zbierają pieniądze na wojnę
        > a na makiecie rakiety jest napis ; " Na Waszyngton:".
        > Ci ruscy aktywiści mają sojuszników w osobach Tuska i Czarzastego, którzy równ
        > ież i od wielu lat prowadzą politykę : " Na Waszyngton".
        >
        To staje się już jawne! Eliza Michalik, gorliwie popierającą Czarzastego i Tuska, publicznie stwierdziła, że należy wycofać z Polski bazy amerykańskie.
      • bobislaw.borboje Re: Czarzasty i Tusk to ruskie onuce 17.02.26, 22:18
        Ci ruscy aktywiści mają sojuszników w osobach Browna i Nawrodzkiego od lat.
    • wielki-bu-4321 Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta" w 14.02.26, 16:54
      Ruskie onuce dzielą się przez pączkowanie.
      A tymczasem V-ce prezes PiS zmierdolił na Węgry i udaje chorego. Chyba chory na hemoroidy i ma zaparcia z tego wszystkiego.
      www.youtube.com/@okiemwiejskiego/videos
      • no-popis Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta 14.02.26, 17:39
        wielki-bu-4321 napisała:

> A tymczasem V-ce prezes PiS zmierdolił na Węgry i udaje chorego. Chyba chory na
        I nic dziwnego, że to zrobił.
        Już Interpol ocenił tę sytuację jako sprawę polityczną a nie kryminalną.
        -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
        Tusk gdy został zapytany o opinię o Putinie odpowiedział kiedyś- cytat :
        "miałem poczucie, że rozmawiam z politykiem o podobnych standardach co ja”. ZGODA! Przyznaję rację Tuskowi.
    • no-popis nic dziwnego, że neokomuna nienawidzi Nawrockiego 14.02.26, 17:45
      Nienawidzą bo gdyby wygrał Trzaskowski to wszyscy chodziliby już uśmiechnięci jak obywatele północnej Korei.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      Tusk gdy został zapytany o opinię o Putinie odpowiedział kiedyś- cytat :
      "miałem poczucie, że rozmawiam z politykiem o podobnych standardach co ja”. ZGODA! Przyznaję rację Tuskowi.
      • bobislaw.borboje Re: nic dziwnego, że neokomuna nienawidzi Nawrock 17.02.26, 22:29
        pro-pis napisało:

> Nienawidzą bo gdyby wygrał Trzaskowski to wszyscy chodziliby już uśmiechnięci
        > jak obywatele północnej Korei.
        >
        jak na orbanistyczych Węgrzech,
    • wielki-bu-4321 Re: Czarzasty z książką "Sutenerzy Trójmiasta" w 14.02.26, 18:08
      Podobno aby zmniejszyć sobie karę Wielki Bu szczela śledczym z ucha aż miło.
      Nauroki co widzimy w strachu i mooocno nerwerwerwer właśnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka