Dodaj do ulubionych

Wassermann czyści służby

04.11.05, 07:12
Niech najpierw "wyczyści" Salcię Wassermann. Odkąd nie wchodzi do wanny czuć
ją PiSuarem...
Obserwuj wątek
    • whj Mnie czyści kiedy słyszę "wassermann"... 04.11.05, 07:18
      • filo_de_putino A mnie po rabarbarze, a nie robię z tego problemu 04.11.05, 07:26
        na skalę krajową.
        • indianski Re: A mnie po rabarbarze, a nie robię z tego prob 04.11.05, 07:36
          a kogo to ...
        • maruda.r Rabaru można nie jeść, 04.11.05, 07:37

a Wasserman jest w każdej gazecie. Istnieje więc ryzyko epidemii sraczki.

• szamoni [...] 04.11.05, 07:39
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • gordon26 Pierwszy do odstrzału koordynator służb specjalnyc 04.11.05, 08:15
              h powinien na poczatek od siebie zacząc. wkońcu jest to czerwony prokurator!!!!
              ale sie ufarbował, i zgrywa prawicowca!
              chyba ze nosi pod marynarką koszulke w kaczuszki, to było by usprawiedliwienie i
              znak patryjotyzmu.
    • australopitecus Re: Wassermann czyści służby 04.11.05, 07:28
      PiSuarem zalatuje teraz w kraju prawie wszedzie.
    • crazy_mike Re: Wassermann czyści służby 04.11.05, 07:42
      ladnie sie zaczyna przychodzi na konferencje spozniony i nie odpowiada na
      pytania, niedlugo to wogole wszystkie konferencje prasowe bede nielegalne
    • 2kotunia1 Re: Wassermann czyści służby 04.11.05, 07:44
      "Ludzie trzymajcie mnie" Nowek to bydlę? Wiedziałem,że bedzie się pchał ale
      nie liczyłem,że "wodny człowiek" mu zapomni. Cholera a może "wodny" cierpi na
      altzhajmera? Najpierw kwasniewska teraz tenpalant Nowek? "Ja wysiadam". Acha!
      Nowek szczoteczka i przybory toaletowe mam spakowane. "To tak tylko Jak by co"
      na wszelki wypadek.
      • borrus Re: Wassermann czyści służby 04.11.05, 08:04
        2kotunia, kotku, nie tak szybko.. Najpierw popatrzmy mna Twe akta osobowe gdzie
        czytamy- uczestnik tajnych operacji poza oficjalnymi strukturami, bral udzial w
        zabezpieczeniu logistycznym tajnej bazy na Mazurach, oraz "czyścil " akta spólek
        zamieszanych w afere Orlenu...

Czytać Ci dalej, koteczku?
    • bafanabafana WASSERMAN 04.11.05, 08:11
      Było ich trzech Spiderman Batman i Wasserman. Ostatni tym różnił się od innych że gnoił tych myślących a kochał ludzi nie posiadających zdolności myślenia. A poważnie: Jakie zdolności czy zasługi ma ten pan które predysponowałyby go do obecnego stanowiska? Odpowiedzcie wielbiciele IV RP
      • gordon26 Re: WASSERMAN 04.11.05, 08:26
        no kolego pytasz to masz

1 bob budowniczy i cudotworca na niego mowią. buduje ale nie płaci, bo sa
        usterrki,(cos z niczego) no to podobno byc nowy rewelacyjny plan rozwoj w
        budownictwie. 3 mil wiezen na 3 lecie PIsu.
        2 sciga staruszki za otwarta krytykę. co stanowi o jego niezłomnym chrakteze. za
        PRL-u była to super cecha.
        3 jest AAAAAAz magistrem prawa. Super wykształcenie. znz je tak dobrze ze
        komisja ds Orlenu dzieki niemu straciła reputację, słynna sprawa z wykluczeniem
        widackiego.
        4 Prokurator Rodem i duchem z PRL wiec ma doswiadzenie. ale dzis nosi pod
        marynarka koszulke z kaczorkami, wiec mu wolno zasiadac w rzadzie.
        • bafanabafana Re: WASSERMAN 04.11.05, 09:36
          Pytałem poważnie bo może jest ktoś kto widzi jakieś plusy tego człowieka o idotycznej i jadowitej twarzy
          • maruda.r Re: WASSERMAN 04.11.05, 09:58
            bafanabafana napisał:

> Pytałem poważnie bo może jest ktoś kto widzi jakieś plusy tego człowieka o idot
            > ycznej i jadowitej twarzy

A to na zdjęciu, to twarz? Myślałem, że ...

• kecawy Re: Wassermann czyści służby 04.11.05, 08:17
      Inwektywy nwektywy z tego Polsę się wyczyści.Jak rewolucją moralną.Jak
      polegającą na trzymaniu wysokich standardów moralnych.

serdecznie pozdrawiam i upraszam łaskawcę o uczestniczenie w odnowie
      moralnej.Można ba am nawet trzeba krytykawać ale proszę trzymać poziom

kecaw budowniczy IV RP
      • miskorabol Re: Wassermann czyści służby 04.11.05, 08:25
        psełdo ekspert z psełdo ministrem super ministrem WasserMANem
    • marqr Re: Wassermann czyści służby 04.11.05, 08:50
      nowek ma kwity na wassermanna-wassermann musi go kochac
    • kozaczek3 Chapajcie ile wlezie,bo za 4lata znów was wyleją!! 04.11.05, 08:53
      Wassermann czyści służby.
      A czym to one były zabrudzone??
      Zwolnieni UOP-owcy mieli swoją witrynę internetową. Widniał na niej symbol Urzędu Ochrony Państwa oraz hasło: "Jutro wracamy!".
      Teraz ci wylani powinni przejąć tę witrynę, albo utworzyć taką samą.
      I tak w koło Macieju!!!!!!!
      A czy ten Nowek, to nie brat tego co sprzedawał zwykłe proszki do prania w opakowaniach tych drogich????????
      Amen.
    • ziobro_adama Wassermann zanieczyści służby/Stalinowski PRL Bis 04.11.05, 08:58
      Wassermann zanieczyści służby :-((

Od dawna to grono miała hopla na punkcie słuzb i głównie po to walczyli o władze

Po przesmiesznej komisji bedzie jeszcze mniej smieszna Inkwizycja- kto
      nie "nasz" ten pod topór, a i nasz czasem też

Że też musielismy dożyc do PRL Bis (Polski Rydzyka Leppera) w wykonaniu post-
      stalinowcow (Wassermann, Dorn-nawet nazwiska pasuja, no i Ziobro,a nad tym
      wszytskim czuwa Wielki Brat tj dwaj bracia K. oraz "ojciec" R.) :-(
    • honkers Re: Wassermann czyści służby 04.11.05, 09:00
      Kolejny specjalista od "śpiewu i mas" objął ważne państwowe stanowisko. Co ma
      oceanografia z tajnymi służbami ? Już teraz jak i od wieku młodzieńczego zawsze
      bałem się by przypadkiem Wasserman nie zaczął się o mnie wyrażać pozytywnie.
    • turrek Nowek powrocil!!!! 04.11.05, 09:03
      Wrocil moj ulubieniec, jak ja lubie patrzec na te fizjonomie i sposob
      zachowania. Pamietacie Manuela z "Hotelu Zacisze"/, toz to on!
      Ogolnie facet ma prezencje rodem z comedii dellarte, mentalnosc niestety tez.
      • emeryt21 Re: Nowek powrocil!!!! 04.11.05, 09:22
        Przeczytalem wszystkie opinie na tym forum.Czyzby bylo az tak zle?Wszyscy sa
        zgodni i pisza na "nie" Wassermanowi i Nowkowi.Dawniej politycy bronili sie
        przed zarzutem,ze planuja lub robia czystki.Teraz to jest ich program,bo
        zadnego innego nie maja.Tak zaczynaja sie porzadki w panstwach
        totalitarnych.Zaczynam sie obawiac o los naszego kraju.Pytanie tylko czy on
        jest jeszcze nasz czy Kaczynskich.Niech zyje nasz ukochany przywodca Kaczynski!
    • ola9913 Re: Wassermann czyści służby 04.11.05, 09:55
      Fajnie że Waserman wziął Marczuka na szefa ABW. Większego głupka juz napewno
      nie miał.
    • parob Oj, nie lubita tego wassermana 04.11.05, 10:41
      "Zbigniew Wassermann, koordynator służb specjalnych, zwołał po południu niezapowiedzianą konferencję. Spóźnił się ponad pół godziny i przyszedł tylko po to, by wygłosić krótkie oświadczenie o zmianach kadrowych w ABW i Agencji Wywiadu. Powiedział, że nie będzie odpowiadał na żadne pytania."
      Zawsze wydawało mi sie ,że dziennikarka polega na zdobywaniu informacji i ich przekazywaniu "dalej" więc z każdego źródła tychże, radość być powinna. No, oprócz konferencji pana W.
    • tysprag Re: Wassermann czyści służby i dobrze.... 04.11.05, 15:49
      Mam wiele zastrzeżeń do PiSu, ale jedno jest pewne, wszyscy którzy głosowali na
      PiS , PO i LPR, a więc ok. 60% wyborców bylo za "oczyszczeniem" Policji, w
      ogóle wszystkich służb mundurowych i służb specjalnych z b. UB-ów.
      Pwowody? Oczywiste.
      Za te działania - brawa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka