07.09.13, 11:11
jest tak piękny dzień przynajmniej u mnie, że rozumiem dlaczego tutaj jest tak pusto.
Też lece na słońce.
Obserwuj wątek
    • czarny.onyks Re: Słońce. 07.09.13, 11:40
      no bo ileż można ...pisaćwink

ja też uciekam, bawcie się dobrze,gdy mnie nie będziewink
      • beja_81 Re: Słońce. 07.09.13, 17:46
        Onyksie baw się dobrze i aktywnie wypoczywaj smile
    • jejek11 Re: Słońce. 07.09.13, 18:01
      Słońce zaiste pięknesmile
      przydałoby się jakieś łażenie uskutecznić... Na razie w planach biegi wieczorne, zobaczymy, jak będzie z realizacjąwink

I miętę będę suszyćsmile
      A jak państwu popołudnie mija?
      • beja_81 Re: Słońce. 07.09.13, 19:09
        wielkie nieba... Jejek big_grin
        • jejek11 Re: Słońce. 07.09.13, 20:32
          ano się objawił.... nie wiem, czy można mieszać w to niebowink Jak tam lato mija?smile
          • beja_81 Re: Słońce. 07.09.13, 20:57
            zbyt szybko mija... ale bardzo intensywnie big_grin
      • hashimotka88 Re: Słońce. 07.09.13, 20:07
        Ano pięknie świeciło dzisiaj słoneczko, aż miło się robiło wink
        Jak minął dzień? - Odkrywczo big_grin
        Się kopało... kopało... aż się wykopało. Miało zostać tego na później a tu niespodziewanie wszytskie skarby odnaleziono w jednym dniu. Gdzieś z 6 godzin na ziemi się spedziło i to dosłownie suspicious na czarnej ziemi. Jak przyszłam to i ja miałam ochotę się przebiec ale jakoś mi się chyba znudziła na dzisiaj ta natura smile chyba zapragnęłam trochę sztuczności... na moment suspiciousTylko raz w tym tygodniu bieg zaliczyłam... słabo... ile Ty Jejek biegasz, jaki dystans?

Trochę przestrzeń dookoła się ogarnęło, jeszcze bardziej się ogarnie i w ładzie można będzie wypić pifko, tak na koniec dnia smile hehhe 2 tygodnie temu sobie jedno zachomikowałam ale się okazło, że i tak mi ktoś dzisiaj podarował, więc tamto moje, jeszcze sobie poleżakuję i poczeka na lepszy moment wink
        • jejek11 Re: Słońce. 07.09.13, 20:33
          piwo na sobotni wieczór dobre jestwink
          • hashimotka88 Re: Słońce. 07.09.13, 20:38
            się okaże big_grin ale uwielbiam takie mocno zmrożone, że aż to zamrażarki go wcisnęłam suspicious

Taaak już wiem, że dobre będzie ^^ a na dodatek chrupki.... kukurydziane (takie pod ręką) z których można fajne rzeczy posklejać. Kiedyś słoń powstał big_grin
        • tdf-888 Re: Słońce. 07.09.13, 21:06
          hasi to może teraz kąpiel ze świecami dla odmiany? smile
          a piwka dobre są 2 po sobie, polecam!
          • hashimotka88 Re: Słońce. 07.09.13, 21:50
            jestem właśnie w trakcie wink żubra suspicious
            i po... kąpiele.... ale ze świecemi ?suspicious po co mi one, jeszcze w miare ciepło jest big_grin

Taaak, dwa mają fajne działanie. Dla mnie idelanie jest do pary wink ale drugie sobie zachomikowałam na gorsze czasy tongue_out jeszcze poleżakuje a nóż mnie wezmie, neispodziewanie wink

Nie lubię ciepłego suspicious tego prosto z zamrażalki wyjęłam a leżał chwilunie wink
            • tdf-888 Re: Słońce. 07.09.13, 21:54
              #i (tak bedę pisał hashi)
              w tamtym kontekście poprawną formą byłoby gdybyś napisała 'a nuż mnie weźmie' smile
              • hashimotka88 Re: Słońce. 07.09.13, 22:15
                > #i (tak bedę pisał hashi)

nie rozumiem uncertain suspicious zwalam na żubra a nie na moją niekumatość big_grin

> w tamtym kontekście poprawną formą byłoby gdybyś napisała 'a nuż mnie weźmie' :
                > )

a może to nóż chce mnie brać suspicious tongue_out
                Nigdy nie byłam dobrą humanistką, zawsze wolałam po swojemu... nie lubiłam powtarzać, może dlatego że zamaist patrzeć na to co było (zapamietywać) lubiłam tworzyć na nowo. Tak prościej big_grin
                • tdf-888 Re: Słońce. 07.09.13, 22:24
                  # => hash
                  i => i

> Nigdy nie byłam dobrą humanistką, zawsze wolałam po swojemu... nie lubiłam powt
                  > arzać, może dlatego że zamaist patrzeć na to co było (zapamietywać) lubiłam two
                  > rzyć na nowo. Tak prościej big_grin

się nie tłumacz, tylko stosuj nauki, idź i nie grzesz więcej.
                  • hashimotka88 Re: Słońce. 07.09.13, 22:34
                    Masakra... albo Cie nie mogłam albo nie chciałam zrozumieć big_grin albo nie umiałam suspicious
                    Już wiem !! big_grin ale nie odrazu suspicious
                    # - to nazywa się hash? Nie chce mi się sprawdzać tongue_out
                    Ja na tym zagrałabym w kółko - krzyżyk smile hmmm graliście kiedyś na kartce w kratke w piłkarzyki? żeby po liniach lub na skos dojść do bramki wink
    • witamina_b12 Re: Słońce. 07.09.13, 19:53
      rzczywiście ładnie dziś było smile i jutro ma być podobnie to cały dzień na dworzu planuję spedzić. trzeba korzystać bo za chwilę ulubione szarugi Leszka nadciągną tongue_out
    • szarlotka_ja Re: Słońce. 07.09.13, 21:09
      Nooo u mnie też było ślicznie dzisiaj z tymże nie skorzystałam za bardzo niestety. Może jutro się udasuspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka