anirat 07.09.13, 11:11 jest tak piękny dzień przynajmniej u mnie, że rozumiem dlaczego tutaj jest tak pusto. Też lece na słońce. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: Słońce. 07.09.13, 11:40 no bo ileż można ...pisać ja też uciekam, bawcie się dobrze,gdy mnie nie będzie Odpowiedz Link
jejek11 Re: Słońce. 07.09.13, 18:01 Słońce zaiste piękne przydałoby się jakieś łażenie uskutecznić... Na razie w planach biegi wieczorne, zobaczymy, jak będzie z realizacją I miętę będę suszyć A jak państwu popołudnie mija? Odpowiedz Link
jejek11 Re: Słońce. 07.09.13, 20:32 ano się objawił.... nie wiem, czy można mieszać w to niebo Jak tam lato mija? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Słońce. 07.09.13, 20:07 Ano pięknie świeciło dzisiaj słoneczko, aż miło się robiło Jak minął dzień? - Odkrywczo Się kopało... kopało... aż się wykopało. Miało zostać tego na później a tu niespodziewanie wszytskie skarby odnaleziono w jednym dniu. Gdzieś z 6 godzin na ziemi się spedziło i to dosłownie na czarnej ziemi. Jak przyszłam to i ja miałam ochotę się przebiec ale jakoś mi się chyba znudziła na dzisiaj ta natura chyba zapragnęłam trochę sztuczności... na moment Tylko raz w tym tygodniu bieg zaliczyłam... słabo... ile Ty Jejek biegasz, jaki dystans? Trochę przestrzeń dookoła się ogarnęło, jeszcze bardziej się ogarnie i w ładzie można będzie wypić pifko, tak na koniec dnia hehhe 2 tygodnie temu sobie jedno zachomikowałam ale się okazło, że i tak mi ktoś dzisiaj podarował, więc tamto moje, jeszcze sobie poleżakuję i poczeka na lepszy moment Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Słońce. 07.09.13, 20:38 się okaże ale uwielbiam takie mocno zmrożone, że aż to zamrażarki go wcisnęłam Taaak już wiem, że dobre będzie ^^ a na dodatek chrupki.... kukurydziane (takie pod ręką) z których można fajne rzeczy posklejać. Kiedyś słoń powstał Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Słońce. 07.09.13, 21:06 hasi to może teraz kąpiel ze świecami dla odmiany? a piwka dobre są 2 po sobie, polecam! Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Słońce. 07.09.13, 21:50 jestem właśnie w trakcie żubra i po... kąpiele.... ale ze świecemi ? po co mi one, jeszcze w miare ciepło jest Taaak, dwa mają fajne działanie. Dla mnie idelanie jest do pary ale drugie sobie zachomikowałam na gorsze czasy jeszcze poleżakuje a nóż mnie wezmie, neispodziewanie Nie lubię ciepłego tego prosto z zamrażalki wyjęłam a leżał chwilunie Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Słońce. 07.09.13, 21:54 #i (tak bedę pisał hashi) w tamtym kontekście poprawną formą byłoby gdybyś napisała 'a nuż mnie weźmie' Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Słońce. 07.09.13, 22:15 > #i (tak bedę pisał hashi) nie rozumiem zwalam na żubra a nie na moją niekumatość > w tamtym kontekście poprawną formą byłoby gdybyś napisała 'a nuż mnie weźmie' : > ) a może to nóż chce mnie brać Nigdy nie byłam dobrą humanistką, zawsze wolałam po swojemu... nie lubiłam powtarzać, może dlatego że zamaist patrzeć na to co było (zapamietywać) lubiłam tworzyć na nowo. Tak prościej Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Słońce. 07.09.13, 22:24 # => hash i => i > Nigdy nie byłam dobrą humanistką, zawsze wolałam po swojemu... nie lubiłam powt > arzać, może dlatego że zamaist patrzeć na to co było (zapamietywać) lubiłam two > rzyć na nowo. Tak prościej się nie tłumacz, tylko stosuj nauki, idź i nie grzesz więcej. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Słońce. 07.09.13, 22:34 Masakra... albo Cie nie mogłam albo nie chciałam zrozumieć albo nie umiałam Już wiem !! ale nie odrazu # - to nazywa się hash? Nie chce mi się sprawdzać Ja na tym zagrałabym w kółko - krzyżyk hmmm graliście kiedyś na kartce w kratke w piłkarzyki? żeby po liniach lub na skos dojść do bramki Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Słońce. 07.09.13, 19:53 rzczywiście ładnie dziś było i jutro ma być podobnie to cały dzień na dworzu planuję spedzić. trzeba korzystać bo za chwilę ulubione szarugi Leszka nadciągną Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Słońce. 07.09.13, 21:09 Nooo u mnie też było ślicznie dzisiaj z tymże nie skorzystałam za bardzo niestety. Może jutro się uda Odpowiedz Link