artsg 14.03.06, 00:12 Robili to jednak po cichu i bez rozgłosu. Tego można było się dowiedzieć u Pospieszalskiego. Więc o co teraz cała ta wrzawa z zamachem na wolność mediów ? I komu to zaczęło przeszkadzać ? Moje pytania są oczywiście retoryczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropek_oxford Media monitorowala z urzedu KRRi TV. Od samego 14.03.06, 00:15 poczatku maja tam taki dzial, zreszta pod wodza pani z nienajciekawszym zyciorysem, ale Benderowi jakos to od samego poczatku nie przeszkadzalo. Jak ty tragocznie mlo wiesz o wlasnym kraju:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Giwi!!! Usun tego opluskwiacza! Chcesz miec 14.03.06, 00:34 kolejne klopoty z szefem? Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Ty komuchu! Wmawiasz ludziom, ze KRRiTV nie ma 14.03.06, 00:35 stalego dzialu monitoringu mediow? Bo twoje PiSiaki tam teraz tylki usadowily? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Jesteś oszustem i to zdemaskowanym. Zhurek cię .. 14.03.06, 00:38 zdemaskował Gabielo Caseley Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Zhurek to nie jest w stanie zdemaskowac wlasnej 14.03.06, 00:53 d..py - zbyt czesto ja z glowa myli:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford PS: A kim jest ta pani?Serial killer,by ja trzeba 14.03.06, 00:55 bylo "demaskowac"? Co takiego strasznego zrobila? Z forum wiem, ze byla wykladowca na jakies waszej uczelni, ze dobrze wyszla za maz i...ze miala bliskie kontakty z wasza PiSuarowa i insza "prawica" - znacznie lepsze nizli zurek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: SLDuchy monitorowały media. 14.03.06, 00:16 artsg napisał: > Robili to jednak po cichu i bez rozgłosu. Tego można było się dowiedzieć u > Pospieszalskiego. Więc o co teraz cała ta wrzawa z zamachem na wolność > mediów ? I komu to zaczęło przeszkadzać ? No właśnie. Jak zachowałyby się media gdyby się upił Kaczyński? Byłaby zmowa milczenia czy raczej prześciganie się kto szybciej i ostrzej? Układu Kwaśniewskiego bali się bardziej niż boją się dzisiaj Kaczorów. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: SLDuchy monitorowały media. 14.03.06, 00:18 kataryna.kataryna napisała: > artsg napisał: > > > Robili to jednak po cichu i bez rozgłosu. Tego można było się dowiedzieć > u > > Pospieszalskiego. Więc o co teraz cała ta wrzawa z zamachem na wolność > > mediów ? I komu to zaczęło przeszkadzać ? > > > > No właśnie. > > Jak zachowałyby się media gdyby się upił Kaczyński? Byłaby zmowa milczenia czy > raczej prześciganie się kto szybciej i ostrzej? Układu Kwaśniewskiego bali się > bardziej niż boją się dzisiaj Kaczorów. Wystarczy że Kaczyński krzywo stanie a już GW daje foto na pierwszą. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: SLDuchy monitorowały media. 14.03.06, 00:26 artsg napisał: > > Wystarczy że Kaczyński krzywo stanie a już GW daje foto na pierwszą. Dokładnie. Bo się go nie boją, nie boją się też PiSu. Za to bali się Kwaśniewskiego. Więc kto był/jest realnym zagrożeniem dla wolności słowa? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: SLDuchy monitorowały media. 14.03.06, 00:43 > Dokładnie. Bo się go nie boją, nie boją się też PiSu. Za to bali się > Kwaśniewskiego. Wg. nie to było tak że: kruk krukowi oka nie wykole. Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Pytanie 14.03.06, 00:45 Jak ustawione są kolory na fladze narodowej RP? Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus a gdyby się upił Kaczyński? 14.03.06, 00:32 "Byłaby zmowa milczenia czy raczej prześciganie się kto szybciej i ostrzej? Układu Kwaśniewskiego bali się bardziej niż boją się dzisiaj Kaczorów." to prawda ale Kaczory robią wszystko żeby bali się podobnie lub bardziej – na przykład o koncesje, o którym to zagrożeniu pan redaktor Pospieszalski nie był już łaskaw wspomnieć... Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: a gdyby się upił Kaczyński? 14.03.06, 00:40 b.krakus napisał: > "Byłaby zmowa milczenia czy raczej prześciganie się kto szybciej i ostrzej? > Układu Kwaśniewskiego bali się bardziej niż boją się dzisiaj Kaczorów." > > to prawda ale Kaczory robią wszystko żeby bali się podobnie lub bardziej – A czy wtedy gdy się bali Kwaśniewskiego krzyczeli tak jak dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus Re: a gdyby się upił Kaczyński? 14.03.06, 00:45 czasy (model, styl, charakter etc. mediów) bardzo się od tego czasu zmieniły... Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Pytanie nr 2 (wersja powtórzona) 14.03.06, 00:51 Czy możesz mi powiedzieć kto był wczoraj odpowiedzialny za to, że limuzyna prezydencka przejechała przez Warszawę z odwróconą do gory nogami flagą narodową? Nie popieram i nie popierałem Kwaśniewskiego ale nawet kiedy był pijany to jego urzędnicy nie dopuszczali do takiego ignoranctwa. Od kiedy to trzeźwa i przytomna głowa Państwa afiszuje się z flagą Indonezji lub Monako? Czy dzielny redaktor Pospieszalski o tym nie wiedział? Niedopatrzenie? Zmowa? I brak oburzenia redaktorki Marysi czy Semki? Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Pytanie(a) skierowałem do 14.03.06, 01:07 kataryna.kataryna Odpowiedzi brak. Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus Re: Pytanie(a) skierowałem do 14.03.06, 01:10 ok, a jak jeszcze coś zrobisz z tą "dowcipną" sygnaturką, to może będą ci chętniej odpowiadać... Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Przecież to oczywiste 14.03.06, 01:19 ,że sobie nie utnę...a pokazywać też nie będę. Nie jestem Kur(ew)ski:) Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus albo o lęku dziennikarzy o posady... 14.03.06, 00:43 jako czynnikowi autocenzury) w reżymowej TVP Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach upił, jak upił, ale 14.03.06, 00:48 gdyby za granicą nie umiał - na przykład - zachować się przy stole: siorbał, chlapał, rozlewał itp. Czy pp Pospieszalski i inni tez uważaliby, że gazety i TV powinny to opisywać? Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Re: upił, jak upił, ale 14.03.06, 00:53 Przepraszam, że powtarzam się...Wczoraj Prezydent Kaczyński jeździł sobie po Warszawie limuzyną z odwróconą flagą narodową...Czyżby Dorn był wróżbitą, że obecni urzędnicy służby cywilnej to pijacy i zomowcy? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: upił, jak upił, ale 14.03.06, 00:56 nie "pijani i zomowcy" tylko "pijani zomowcy" powinno być Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Re: upił, jak upił, ale 14.03.06, 01:30 Flaga powinna być zamocowana we właściwy sposób na prezydenckiej limuzynie. Odpowiedz Link Zgłoś