rzewuski1 28.05.06, 20:28 koniec tych załosnych gestów itd pielgrzymi krzycza do papieza zostan z nami,ciekawe co by zrobili gdyby został? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okarol59 Re: Nie ma to jak "tolerancja " ateistów. 28.05.06, 20:31 Tolerujemy przecież takie turnee. Nie manifestujemy, nie rzucamy kamieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Nie ma to jak "tolerancja " ateistów. 28.05.06, 20:32 i w dodatku płacimy!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 a kto pobił rabina w Warszawie? 28.05.06, 20:38 tak wyglada tolerancja katolików Odpowiedz Link Zgłoś
monte83 wziales leki? 28.05.06, 20:39 stary, po pierwsze skad wiemy czy nie pobila go zona:):):). a tak powaznie nie myl katolikow z quasi - nazistami. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: wziales leki? 28.05.06, 20:42 zona go nie pobiła bo to był mezczyzna ok 25 lat pozatym jest teraz taka atmosfera w kraju taka narodowa Odpowiedz Link Zgłoś
monte83 Re: wziales leki? 28.05.06, 20:44 jaka narodowa? czy to moja wina, ze rabin ucierpial. ja bym go nie uderzyl chociaz czasem drazni mnie to jak to zydzi po raz kolejny roba z siebie ofiary, jak to domagaja sie przeprosin. nie wiem, ale ten narod ma cos w sobie, ze potrafi zniecheci do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
marga_f Re: a kto pobił rabina w Warszawie? 28.05.06, 20:46 rzewuski1 napisał: > tak wyglada tolerancja katolików Czy był to katolik czy ateista tego nie wiesz. Natomiast że Ty jesteś ateistą chyba nie zaprzeczysz? Dla uściślenia : według mnie tak katolicy jak i ateiści w Polsce w równym stopniu tolerancją nie grzeszą. Tyle tylko że lewica w Polsce tyle o tej tolerancji krzyczy , a jak przychodzi co do czego to jak widać po wielu wątkach i wypowiedziach. Odpowiedz Link Zgłoś
monte83 wziales leki? 28.05.06, 20:33 wiesz, ci ktorzy krzycza tak do Papieza to naprawde chcieliby zatrzymac go na dluzsza chwile, zapewniam Ciebie, ze kazdy z nich chcialby podejsc do Papieza i sie przywitac. poza tym trzeba traktowac to jako przenosnie- te okrzyki to rowniez znak szacunki do Papieza. wiec moze przestaniesz obrazac i sprawdzisz czy wziales leki...wszystkie leki. Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 Re: wziales leki? 28.05.06, 20:41 Leki z powodu uczulenia na Benedykta ? monte83 napisał: > wiesz, ci ktorzy krzycza tak do Papieza to naprawde chcieliby zatrzymac go na dluzsza chwile, Na chwilę jeszcze mozna im pozwolić, pasożytów mamy dość na utrzymaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
monte83 Re: wziales leki? 28.05.06, 20:43 " Na chwilę jeszcze mozna im pozwolić, pasożytów mamy dość na utrzymaniu." nazywajac Papieza pasozytem wpisujesz sie w dosc zenujacy poziom dyskusji. dzis Twoje slowa moge wpisac w schemat- ultra katolik a ultra fan gazety "fakty i mity". dla mnie Papiez nie jest pasozytem a jednak moge smialo ciebie nazwac oszolomem. Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 Re: wziales leki? 28.05.06, 20:45 Pasozytem jest każdy czarny, którego musimy utrzymywać z naszych podatków. Słowo ,,oszołom'' prosty katolku już nieco zdarte. Morały praw kolegom na podwórku. Odpowiedz Link Zgłoś
monte83 Re: wziales leki? 29.05.06, 01:50 wiesz, jesli nie chcesz placic na kosciol to .... wyprowadz sie. jestesmy takim a nie innym panstwem i jest tak, ze dosc mocno jestesmy zwiazani z kosciolem. nie zawsze jest to dobre ale na litosc boska co ty masz do papieza? moze i jestem prostym katolkiem- choc w twoich ustach to tylko obelga- a jednak Papiez, zarowno JPII jak i Benedykt XVI- to wspaniali ludzie. ciekawe czy Ty kogos masz za wspanialego? pewnie redaktora naczelnego gazety- fakty i mity- kiedys to nawet te gazecine czytalem ale po pewnym czasie doszedlem do wniosku, ze na naszym rynku prasowym chyba nie ma wiekszego smiecia- ale zaznaczam, ze to moja osobista opinia:). Odpowiedz Link Zgłoś
bokaj Re: wziales leki? 28.05.06, 20:44 żałosne malkontenckie biedaki! gdyby nie takie wizyty papieskie to byście się dzisiaj ze skulonymi ogonami modlili do jakiegos polskiego łukaszenki. zresztą niewykluczone, że byłby nim jeden z was... Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 Re: wziales leki? 28.05.06, 20:48 Bardzo interesjący wątek. Spróbuj uzasadnić związek papieskich turnee z modłami do Łukaszenki. Odpowiedz Link Zgłoś
blyskawica11 Re: wziales leki? 29.05.06, 05:13 Rabin dal sie pobic myslal ze Benedykt XVI jego przeprosi,za grzechy katolika co za Zydowska blazenada maja co szczekaczki amerykanskie mowic. Odpowiedz Link Zgłoś