Gość: ciekawy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.04.07, 15:08 Czy to prawda że w tym nowym bloku dla pogorzelców nie będzie centralnego ogrzewania bo jeżeli tak to jak mieszkancy będą się grzać elektrycznie to może znów dojść do tragedi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Blok dla pogorzelców IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.04.07, 17:51 To co to za blok bez ogrzewania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: Blok dla pogorzelców IP: *.kbd.pl 17.04.07, 20:51 w tbsach nie ma co, w kazdym pokoju jest grzejnik elektryczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektryk Re: Blok dla pogorzelców IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.04.07, 21:20 No to będą bulić za prąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Blok dla pogorzelców IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.04.07, 19:38 nie we wszystkich, ja mam centralne i płace za tyle ile zużyję w okresie grzewczym, po tymże okresie płaci sie tylko abonament (ok. 12zł) a poza tym wszystko na prąd i jest moim zdaniem duzo taniej niz na kuchenkach gazowych. To nie tylko moja opinia ale znajomych, którzy mają kuchnie na gaz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś