kecawy 21.08.06, 23:47 Panie daj mu siłę Panie mamy ufnośc w Tobie.Niech będzie tak jak Ty zadecydowałeś kecaw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
henryk.log Oj Panie Kecaw, o ks. Henryku "Prałaj"..?? 21.08.06, 23:50 Czy Pan Boga w sercu nie masz? !! Pan kecawy napisał: > Panie daj mu siłę Panie mamy ufnośc w Tobie.Niech będzie tak jak Ty > zadecydowałeś Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Prałaj Jankowski chory cięzko chory 21.08.06, 23:56 kecawy napisał: > Panie daj mu siłę Panie mamy ufnośc w Tobie.Niech będzie tak jak Ty > zadecydowałeś Biedaczek zamiast kawioru bedzie musial jesc mace. Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Re: Prałaj Jankowski chory cięzko chory 22.08.06, 00:56 Módlmy się za chorych, aby Bóg, Pan nasz miłościwy, dał im cierpliwość w chorobie i przywrócił upragnione zdrowie. + Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log PRAŁAJ Jankowski chory cięzko chory... 22.08.06, 01:01 lux_et_veritas napisał: > Módlmy się za .. ... – ... Jesteśmy z tobą. Jak by ktoś chciał na ciebie rękę podnieść, to ja nie wiem co bym mu zrobiła... najdroższy i uwielbiony ojcze. Ty jesteś dla mnie więcej jak Bóg... (płacz) Sto razy więcej jak Bóg... ukochany ojcze. Oni wszyscy będą musieli z tego kiedyś zdać świadectwo. Przed Bogiem i przed tobą, bo ty będziesz siedział na jego prawicy. .... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log PRAŁAJ Jankowski chory cięzko chory... 22.08.06, 01:12 lux_et_veritas napisał: > – ... Jesteśmy z tobą. Jak by ktoś chciał > na ciebie rękę podnieść, to ja nie wiem co bym mu zrobiła... najdroższy i > uwielbiony ojcze. Ty jesteś dla mnie więcej jak Bóg... (płacz) Sto razy więcej > jak Bóg... ukochany ojcze. Oni wszyscy będą musieli z tego kiedyś zdać > świadectwo. Przed Bogiem i przed tobą, bo ty będziesz siedział na jego prawicy. > .... Chwalmy Pana Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Prałaj Jankowski chory cięzko leżałby był 22.08.06, 00:58 w komnacie z bursztynu ino mu myler nie całkiem wyświęcił, Panie Kecawy ? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Prałaj Jankowski chory cięzko chory...cóz.. 22.08.06, 01:16 nosił wilk razy kilka..przyszła kryska na matyska.. "ŻYCIE JAKO ŚMIERTELNA CHOROBA PRZENOSZONA DROGĄ PŁCIOWĄ" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
sanitarny Re: Prałaj Jankowski chory cięzko chory 22.08.06, 03:42 Jezeli mu to pomoze to kilka zdjec z niedzielnego koncertu w Dusseldorfie.klikac na zdjecie.Niemiecka prokuratura nie dopatrzyla sie przestepstwa. www.welt.de/z/picshow2/index.php/item/madonna/i0d609045a8eeec88309138636512f07c/?popup=popup Odpowiedz Link Zgłoś