Dodaj do ulubionych

Czy Chrapek byl nachlany?

IP: *.proxy.aol.com 20.11.01, 21:07
...jest jak najbardziej na miejscu pytaniem?
..K.P.
..
PS....Bo na przyklad w stylu prawdziwkow musialbym spytac "czy to prawda, ze
Chrapek byl nachlany?" lub "jak bardzo nachlany byl Chrapek?". A mnie nie
podoba sie zarowno ten styl, jak i pytania w nim postawione.
Obserwuj wątek
    • b3ut Re: Czy Chrapek byl nachlany? 20.11.01, 21:14
      mam nadzieję że moja odpowiedz bedzie jedyna. Ludzi nie piszcie na ten post, bo
      to tylko sprawi frajde autorowi. Dajmy śp Biskupowi Janowi spokój (nie tylko od
      takich kretyńskich dyskusji)
      • Gość: Krzys52 Jaka Mentalność taka Moralność IP: *.proxy.aol.com 21.11.01, 04:05
        ....Niby takiś pobożny, a i z biskupem na TY nawet, ale jak przychodzi co do
        czego to okazujesz się bardzo nieżyczliwy. A przecież ja także mam prawo do
        frajdy!!! Nie sądzisz??!!
        ....Gdzieś tu obok znajduje się wątek pt. "Podobno Michnik to pedofil". Całkiem
        na serio zasuwa inicjujacy go "Jacek". I spotyka się z nie mniej poważnymi
        reakcjami. Ale co tam - idiotów nie sieją. Tylko wyobraź sobie, że wśród 72
        postów w tamtym szaklującym Michnika wątku nie natrafiłem jakoś na post "b3ut,a",
        którego autor spróbowałby zaprotestować na to draństwo. Wiem, wiem, Michnik nie
        jest biskupem. W związku z powyższym można w niego cisnąć każdym gównem jakie
        tylko na myśl przyjdzie. Przy czym, tak się składa, że wśród entuzjastów
        pedofilskich skłonności Michnika znaleźli się sami Twoi ludzie - narodowi i
        pobożni parafianie.
        ....Zwróć teraz uwagę na różnice cieżaru gatunkowego w szkalowaniu Michnika a
        moim jak najbardziej upoważnionym pytaniem. Jest taki zwyczaj w Polsce, że ofiary
        wypadków drogowych sprawdzane są na obecność alkoholu we krwi. W zakładach
        medycyny sądowej robią takie testy. Ja zaś chciałem swoim pytaniem sprowokować
        pytanie kolejne - czy znalazł się w tym waszym państwie prawa taki odważny który
        dokonał był owego rutynowego badania? Czy po prostu wchodziła w rachubę taka
        ewentualność(?)
        ....Nie histeryzuj zatem kolego bo biskup też człowiek. Nawet gdy prowadzi na
        bani. A już zwłaszcza w Polsce naładowany jak taczka kierowca jest normalnym
        obrazkiem. Mnie jednakże interesuje on dopiero wtedy gdy po spowodowaniu wypadku
        traktowany jest jak nad-człowiek, np. z powodu wykonywanej profesji.
        ....A że tak być mogło, znaczy moje obawy są jak najbardziej uzasadnione -
        podsuwasz mi i Ty (o ksiądzu z Dukli nie wspominając). Gdy stosujesz zupełnie
        inne kryteria do biskupa Chrapka a inne do jakiegoś Michnika. Który biskupem nie
        jest.
        ....To! się nazywa katolicka mentalność.
        ..K.P.

b3ut napisał(a):

> mam nadzieję że moja odpowiedz bedzie jedyna. Ludzi nie piszcie na ten post, bo
        >
        > to tylko sprawi frajde autorowi. Dajmy śp Biskupowi Janowi spokój (nie tylko od
        >
        > takich kretyńskich dyskusji)

• b3ut Re: Jaka Mentalność taka Moralność 21.11.01, 13:02
          naucz się funkcji w przaegladarce to ci wyszuka moje odpowiedzi które są a ty
          widocznie ślepy...
          • Gość: Crotalus Re: Jaka Mentalność taka Moralność IP: 157.25.121.* 21.11.01, 13:49
            Ty jesteś faktycznie chory z nienawiści. Jesteś dokładnie taki sam jak autor
            tytułu "Michnik pedofil". Niczym się nie różnisz.
            • Gość: Karp Krzyś52 walczy IP: 159.107.90.* 21.11.01, 17:52
              Gość portalu: Crotalus napisał(a):

> Ty jesteś faktycznie chory z nienawiści. Jesteś dokładnie taki sam jak autor
              > tytułu "Michnik pedofil". Niczym się nie różnisz.

Otworzyłem nowy wątek pod tytułem jak wyżej na Forum Informacje Dnia. Polecam

• b3ut Re: Jaka Mentalność taka Moralność 21.11.01, 21:15
              Czego ty chcesz od mojej mentalności??? Nie ja napisalem tego artykułu o bp
              Chrapku, jak tylko zobaczylem post dotyczący A. Michnika zaraz napisalem co
              sądzę o jego autorze. Zanim napiszesz takie rzeczy sprawdz wszystko dokładnie.
              A ty jako osoba bez własnego zdania umiesz się tylko doczepić do chóru krytyki
              • Gość: GKLJG Re: Jaka Mentalność taka Moralność IP: *.acn.waw.pl 21.11.01, 23:17
                chóru czy churu?
                A moze ty CHÓJU?
                Nie, nie... TY CHUJU... umazany stolcem na pysku.
          • Gość: Krzys52 Hauu!, Hauu! - ODSZCZEKUJE IP: *.proxy.aol.com 21.11.01, 18:07
            ....i PRZEPRASZAM za naruszenie dobr osobistych. Sprawdzilem raz jeszcze i
            znalazlem Twoj post z 19-11, 23:09, ktory wczesniej przeoczylem. Gdyz
            najwyrazniej nie przylozylem sie do sumiennego szukania.
            ....Jeszcze raz Przepraszam.
            ..
            ....Co do pytan dotyczacych Chrapka - oczywiscie pozostaja w mocy, jako
            uzasadnione.
            ....Z powazaniem
            .....Krzysztof Patora
            • b3ut Re: Hauu!, Hauu! - ODSZCZEKUJE 21.11.01, 21:12
              Mogę ci tylko odpowiedziec iż bp. Jan chorował na cukrzyce i to było
              prawdopodobnie przyczyną uteraty panowania nad samochodem...
    • Gość: Kraken Re: Czy Chrapek byl nachlany?-do Krzys 52 IP: *.ipt.aol.com 21.11.01, 17:35
      Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

> ...jest jak najbardziej na miejscu pytaniem?
      > ..K.P.
      > ..
      > PS....Bo na przyklad w stylu prawdziwkow musialbym spytac "czy to prawda, ze
      > Chrapek byl nachlany?" lub "jak bardzo nachlany byl Chrapek?". A mnie nie
      > podoba sie zarowno ten styl, jak i pytania w nim postawione.

A fe!Wstydz sie Krzysiu! jak mozesz TAKIE bezecenstwa wypisywac o jakims
      biskupie???Przeciez ONI z samego zalozenia sa niemal swieci(Judasze).
      Cz y nie zauwazyles,ze gdy chodzi o wypadek,ktorego ofiara jest ZWYCZAJNY
      smiertelnik,to orzeczenie zazwyczaj brzmi "kierownie pojazdem pod wplywem....(tu
      mozna wpisac cokolwiek)
      NATOMIAST GDY WYSWIECONY(?) OSOBNIK WYPIERDOLI BRYKA(zazwyczaj luksusowa) WTEDY
      MOWI SIE,ZE POJAZD Z NIEZNANYCH PRZYCZYN PRZEKROCZYL LINIE JEZDNI I WJEZDZAJAC
      NA PRZECIWLEGLY PAS RUCHU ZDERZYL SIE CZOLOWO....(przedmiot dowolny)
      Krzysiu!!Tak nie mozna -widzisz bowiem do czego to prowadzi-dbalosc plebana o
      czystosc narzadow rodnych dziewczynek pospolstwo podciagnelo pod pedofile zupenie
      nie rozumiejac szlachetnych bez zadnych watpliwosci pobudek kierujacych
      higieniczna dzialalnoscia tegoz zacnego slugi bozego-NO BO KTO TO WIDZIAL CIAGAC
      KSIEDZA PO SADACH???TOZ TO SODOMA I GOMORA(ogien piekielny czeka niewatpliwie
      autorow tej brudnej prowokacji)
      A Ty "wyjezdzasz" publicznie z czyms takim I TO WOBEC BISKUPA???!!!!Przeciez
      KAZDY praktykujacy katolik wie,ze picie napojow wyskokowych pasterze tej bozej
      owczarni maja niejako wpisane w 'obowiazki sluzbowe" dudlac winsko(nie najlepsze
      zreszta) podczas szopki zwanej "msza swieta"-chociaz ustawa mowi wyraznie,ze nie
      moze byc ZADNEGO alkoholu w odleglosci mniejszej niz 100m od obiektow sakralnych-
      SAM WIEC WIDZISZ JAK SIE BIEDACY POSWIECAJA LAMIAC USTAWE,JAKIE ICH SUMIENIE MUSI
      PRZEZYWAC ROZTERKI.
      Wszystkim nieobeznanym z tym tematem polecam goraco "Przygody dobrego wojaka
      Szwejka" a zwlaszcza rozdzialow dotyczacych feldkurata Katza!!!
      • Gość: Teofil Re: Czy Chrapek byl nachlany?-do Krzys 52 IP: *.stacje.agora.pl 21.11.01, 18:01
        W zasadzie bez sensu Wam odpowiadać, bo i tak to zignorujecie, ale jednak.
        1. Nie, nie był. Znałem ks. bpa Chrapka ososbiście i wiem, że chorował na cukrzycę - i tę gorszą,
        insulinową. Zapomniał wziąć insuliny, zasnął za kierownicą.
        2. Nie, nie miał luksusowej bryki. Miał kilkuletniego VW golfa, którego zresztą sam prowadził (nie miał
        kierowcy etc.)
        3. Wszystkie krzyki o bogactwie i obłudzie biskupów - zwykle zresztą głupie, bo oparte nie na faktach, a
        na stereotypach - akurat do ks. pba Jana mają się jak pięść do oka. Był czlowiekiem skromnym,
        chodził od lat w tej samej wytartej sutannie, jego mieszkanie urządzone było bardzo prosto.
        4. Bądźmy szczerzy - nie chodzi wam o to, jak on naprawdę zginął. Chodzi wam tylko o to, żeby dowalić
        biskupowi. I tyle. Już kiedyś to mówiłem - jak gówniarze, którzy muszą napisać na płocie �dupa� tylko
        dlatego, że umieją pisać i wkurza ich niepomazany płot. Trochę kultury, panowie.
        T.
        • Gość: GGGIY Re: Czy Chrapek byl nachlany?-do Krzys 52 IP: *.acn.waw.pl 21.11.01, 23:20
          Coz, tak... nie... mniam, mniam. chrup... kląsk, ślurp. krrr... mniam mniam,
          łajć, uaaa...
        • Gość: ols Re: Czy Chrapek byl nachlany?-do Krzys 52 IP: 195.205.254.* 22.11.01, 09:59
          kolego - jak prokuratura podala , golf byl prawie nowy,
          poczytaj sobie komunikat prokuratury, wiec nie pisz o
          tych skromnych facetach w starych autach sam niezle
          zarabiam a na golfa mnie nie stac - bardziej mnie
          interesuje los tego "biedaka" na ktorego najechala
          eminencja bo "ona" juz ma wszystko z "glowy" bo ma
          innego sedziego. Zwracam tylko uwage gwoli
          sprawiedliwosci, ze zapasc cukrzycowa jest bardzo
          podobna w ojawach do upojenia alkoholowego - i tu
          badanie krwi mogloby spawe wyjasnic - ma w tym interes
          i ten drugi kierowca bo moglby wtedy dochodzic jakichs
          swoich praw - tylko od kogo ? jak znam zycie nikt ze
          strony episkopatu nie bedzie sie poczuwal do
          zadoscuczynienia.
      • Gość: Teofil Re: Czy Chrapek byl nachlany?-do Krzys 52 IP: *.stacje.agora.pl 21.11.01, 18:05
        Jeszcze jedno, Krakenie, już Ci to zresztą mówiłem. Twoje poglądy na temat mszy i chrześcijańskich
        obrzędów to Twoja sprawa. Masz prawo myśleć co chcesz. Myślę jednak, że inteligentny człowiek jest
        w stanie wyrazić swoje poglądy nie obrażając innych. Czytając Twoje posty sądzę, że jesteś
        inteligantnym człowiekiem. A z tego wniosek, że problem nie leży w tym, że nie umiesz, ale w tym, że
        nie chcesz. A to już jest chamstwo. (Uwaga - słowo �chamstwo� użyte zgodnie z jego znaczniem, nie
        jako obelga, ale stwierdzenie braku kultury).
        T.
        • Gość: Krzys52 Re: Czy Chrapek byl nachlany?-do Krzys 52 IP: *.proxy.aol.com 21.11.01, 23:57
          .......Teofilu
          ....To bardzo ladnie z Twojej strony, ze nam tu poswiadczyles za biskupa
          Chrapka. Przyznam, ze nie mam powodow by Ci nie wierzyc. Jedyne co mnie dziwi
          to to, ze i policja Tobie uwierzyla. Ze cala dochodzeniowa machina ktora
          uruchamiana jest zwykle w takich przypadkach, pozostawiona zostala w spokoju
          gdyz...przyszedl Teofil i dal swiadectwo prawdzie. Czy tak wlasnie bylo?
          ....Mnie doprawdy nie interesuje prywatne zycie biskupa - w celach zlosliwych
          na przyklad. Powiedzialem to juz powyzej. Ciekaw jestem jedynie, czy zwloki
          biskupa zostaly potraktowane tak samo jak kazde inne, w podobnych
          okolicznosciach. Czy poddane zostaly badaniu na obecnosc alkoholu oraz innych
          srodkow po ktorych nie powinien byl prowadzic samochodu? Nawiasem mowiac biskup
          nie wykazal sie nadmiarem odpowiedzialnosci oraz troski o innych na drodze,
          nawet jesli to byla wylacznie cukrzyca. Mnie tylko to interesuje. Czy to
          doprawdy tak duzo?
          ..
          K.P.
        • Gość: Kraken Re: Czy Chrapek byl nachlany?-do Teofil IP: *.ipt.aol.com 22.11.01, 00:01
          Masz calkowita racje-NIE CHCE PISAC O KATOLIKACH CZY PRAWICZKACH NIE OBRAZAJAC
          ICH-JUZ NIE CHCE!!!Byl bowiem czas,gdy (o naiwny) sadzilem,ze mozna z nimi
          prowadzic dyskusje na ARGUMENTY a nie inwektywy,a bylo to na nie istniejacym
          juz forum onetu w dziale bodajze "kosciol"-Ciebie jakos nie zauwazylem podczas
          toczacej sie tam dyskusji-otoz dowiedzialem sie od "wzorcowych katolikow",ze
          jestem starozakonnym Zydem,czerwona szmata i chujem(chuj akurat mi nie
          ubliza,bowiem kazdy mezszczyzna chcialby miec jak najwiekszego),ze moja zona
          kurwi sie z ksiedzem,ze jestem kupa gowna komunistycznego(czy gowno katolickie
          rozni sie czyms od innego-moze ladniej wonieje?)-zreszta lista lajna ,ktorym
          mnie obrzucono jest zbyt dluga,aby przytaczac ja w calosci-podalem ci tylko
          co "smakowitsze" kawalki-wobec takiej to rzeczowosci argumentow przyjalem stara
          rzymska zasade-Z WROGIEM(bynajmniej nie ja sie nim oglosilem) NAJLEPIEJ WALCZYC
          JEGO BRONIA-Zreszta dosc przejrzec wiekszosc postow na temat Krzysia52 czy
          mojej skromnej osoby(nie zamierzam sie rownac z Krzysiem,bo mu nie dorownuje
          pod wzgledem pracowitosci)aby zauwazyc,ze NIC SIE NIE ZMIENILO-na tym bowiem
          forum wszelkie kontrargumenty ze strony "prawdziwych" Polakow zastepowane sa
          rowniez kublem lajna z luboscia wylewanego na oponentow-w latach 80(podczas
          pierwszej,tej PRAWDZIWEJ "Solidarnosci") popularne bylo powiedzenie"DOGADAC SIE
          JAK POLAK Z POLAKIEM"-niestety z "prawica"(ktorej fanem rowniez wowczas bylem-
          nich mi bog wybaczy,jesli istnieje)NIE DA SIE DOGADAC-czego efektem byl stan
          wojenny(chwala ci Generale),a "Polakow rozmowy"a raczej sposob ich prowadzenia
          zostal zywcem implatowany zarowno do zycia politycznego,jak i rowniez na to
          tutaj forum(nie wiem jak to wyglada np.w WP,ale mysle,ze podobnie.
          Zaznaczam-nidgy nie bylem komunista(a wrecz przeciwnie)-jednak kazda proba
          RZETELNEGO spojrzenia na czasy PRL-konczy sie ze strony moich oponentow
          epitetem -czerwona swinia(lub szmata),komunistyczne bydle itd.- I TO SA JEDYNE
          ARGUMENTY UZYWANE W DYSKUSJI OBOK WYTARTEJ I ZABAWNEJ ARGUMENTACJI BRAKOW W
          ZAOPATRZENIU W ATRYKUL TAK STRATEGICZNY JAK PAPIER TOALETOWY W CZASACH SPRZED
          1989.
          Znasz zapewne przyslowie-jesli wleziesz miedzy wrony....wobecz czego przyjalem
          sposob argumentacji nie odbiegajacy od poziomu(a raczej niepoziomu) umyslowego
          wiekszosci forumowiczow(ciebie jednak przyznaje z zadowoleniem mozna zaliczyc
          do jego lepszej czesci)Rozumiem,ze mozesz byc zniesmaczony moimi wypowiedziami-
          przykro mi z tego powodu,jednak "nie czas zalowac roz,gdy plona lasy"
          A co do Chrabka NIE LUBIE "CZARNYCH" Z ZASADY-za to wszystko,co kosciol
          wyprawia w tym zrujnowanym kraju-moze i sa wsrod nich porzadni ludzie(podobnie
          wielu bylo przadnych komunistow- ale lajnem obrzucono WSZYSTKICH bez wyjatku)
          nie widze wiec powodu,aby rozgraniczac katabasow-w mysl zasady "jeden za
          wszystkich-wszyscy za jednego",skoro kosciol nie potrafi zdyscyplinowac swych
          wlasnych urzednikow(polskich)-niech bierze odpowiedzialnosc za ich wyczyny!!!!
    • Gość: Kuś Re: Czy Chrapek byl nachlany? IP: *.klobuck.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 09:20
      Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

> ...jest jak najbardziej na miejscu pytaniem?
      > ..K.P.
      > ..
      > PS....Bo na przyklad w stylu prawdziwkow musialbym spytac "czy to prawda, ze
      > Chrapek byl nachlany?" lub "jak bardzo nachlany byl Chrapek?". A mnie nie
      > podoba sie zarowno ten styl, jak i pytania w nim postawione.

A fe! Jak można zadawać takie pytania! Pan Bóg tego by nie chciał!
      • Gość: ols co z drugim kierowca IP: 195.205.254.* 22.11.01, 09:32
        z tego co prasa podala bardzo cicho i "polgebkiem" -
        byl tez kierowcva pojazdu na ktory najechal Pan Chrapek
        i nigdzie nie spotkalem wiesci co z nim ?, co z
        czlowiekiem ktory niczemu nie zawinil a moze nie bylo
        drugiej strony tego wypadku czy ktos cos wiem na ten
        temat ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka