kecawa 22.09.07, 22:18 Jeden i drugi gdy sprawowali władzę to byli popularni!Jeden już ma ocenę w historii a drugiego ocenę właśnie piszą historycy! zasmucony tym iż najpopularniejsi polscy władcy byli najgorszymi w ocenie historii kecaw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
h.c.baron Re: Kwach a August III 22.09.07, 22:20 Mocny. Daj boże taki przydomek kartoflowi. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Kwach a August III 22.09.07, 22:21 Mój ty historyku- piszę o Auguście III. serdecznie pozdrawiam kecaw kaczysta obywatel IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
h.c.baron Re: Kwach a August III 22.09.07, 22:26 Obywatel niebytu czy odbytu dal głos? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Kwach a August III 22.09.07, 22:29 Usiłujesz wulgaryzować!? Ja jako kaczysta z ludźmi wulgarnymi nie dyskutuję pozdrawiam serdecznie kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Kwach a August III 22.09.07, 22:35 i dlaczego mnie to nie dziwi? że kaczyści merytorycznie nie dyskutują. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Kwach a August III-analogia ?! 22.09.07, 22:40 Ujmując to merytorycznie chciałem jedynie zauważyć iż August III był najpopularniejszym królem w historii Rzeczpospolitej Obojga Narodów! Za jego rządów oligarchia magnacka na trwałe zdominowała państwo!Dzisiaj historia niezwykle surowo go ocenia! Kwach był przez lat 10 niesłychanie popularnym człowiekiem za którego to rządów oligarchia opanowała państwo!Historycy zaczynają opisywać jego rząyd..... zasmucony kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Kwach a August III 22.09.07, 22:37 To ty jestes kaczym bezpanstwowcem?To cos nowego. Odpowiedz Link Zgłoś