Gość: SL IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 23:10 Ta kobieta jest chora, po co Miller i Śleziak jeszcze ją trzymają ? A jak Wróbel-tata zdał egzamin do służby cywilnej nie znając ani słowa w obcym języku ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kd Re: Łąki wciąż zabagnione IP: *.turbonet.com 17.07.03, 03:16 A pani profesor? Wygląda na to, że też w bagnie po szyję. A 23 lata temu sprawiała takie pozytywne wrażenie.Ech,łza się w oku kręci. A tyle kiedyś się marzyło o służbie cywilnej i honorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: Łąki wciąż zabagnione IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 10:56 Jak to nie zna? a rosyjski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fritz Re: Łąki wciąż zabagnione IP: *.solnet.ch 17.07.03, 11:25 Gość portalu: SL napisał(a): > Ta kobieta jest chora, po co Miller i Śleziak jeszcze ją > trzymają ? A jak Wróbel-tata zdał egzamin do służby cywilnej > nie znając ani słowa w obcym języku ? To jest ta sama choroba. Dlatego ja trzymaja, albo inaczej: cala banda jest z punktu widzenia spoleczenstwa chora na korupcje i kradzenie majatku spolecznego i panstwowego. Siedza w kupie i jest im cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka Re: Łąki wciąż zabagnione IP: 217.97.200.* 17.07.03, 13:15 o ile mi wiadomo, a mieszkam w Słowińcu od urodzenia,to pan AW traktował Park jak swoją własność , co nie miało nic wspólnego z ochroną przyrody (polowania , dzierżawki, głośne imprezki różnego kalibru "działaczy" itp). W ostatnich latach tego nie było myślę więc, że FK nie był złym dyrektorem. Ponadto jakoś głośno zrobiło się wokół parku i osoby dyrektora dopiero wówczas kiedy w Ministerstwie pojawili się znajomi i rodzina wicewójta Wróbla. Wczesniej wszyscy cieszyliśmy się ze spokoju jaki panuje nareszcie wokół naszej przyrodniczej perełki, co po panowaniu Wróblowym i ciągłych aferach było naprawdę ważne. Czy nie mają jednak racji Ci, którzy twierdza , ze o stołek walka idzie (dla syneczka) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
malwe Re: Łąki wciąż zabagnione 17.07.03, 23:18 Brawo pan Wajrak!!!!Nie tylko wykształcenie stanowi o wiedzy i kulturze, pani profesor zdaje się o tym fakcie zapominać. Wygląda na to, że "absolwent szkoły sredniej" pan Adam Wajrak udziela lekcji pokory pani profesor Simonides. Bo jesli chodzi o Wajraka, nigdy nie słyszałam o jakichkolwiek znajomościach, no... może tak na marginesie ..z p. Nurią Fernandez - czyżby wróciły stare czasy, ze obcokrajowiec to z gruntu wróg, a już Hiszpanka... /, a za panią profesor cos się ciągnie, jakieś znajomości, jakis syn, jakiś ojciec... czyli co? mały smrodek?? Mam większe zaufanie do opinii Wajraka niźli pani profesor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Krzyżański Re: Łąki wciąż zabagnione IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.03, 19:19 Sądzę, że do określenia co jest czarne, a co białe nie jest potrzebny doktorat z analizy widma fal elektromagnetycznych. Wystarczą zdrowe oczy. Dlatego zarzuty co do wykształcenia Pana Adama Wajraka wydają mi się smieszne. Zdrowe oczy wystarczą by dostrzec nadużycie w tym, że były dyrektor SPN, Pan Andrzej Wróbel sam sobie wydzierżawia łąki należące do tego parku. Pani Profesor jednak tego nie dostrzega... Wszystkim naukowcom zajmującym sie przyrodą, których ogromnie poważam i szanuję, życzę takich sukcesów w popularyzowaniu tej dziedziny jakie osiąga Pan Adam Wajrak. Odpowiedz Link Zgłoś