mesty8 28.10.07, 00:06 rzad po ma poprzeczke ustawiona zajebiscie nisko po ministrach pisu. kogo by nie powolali to i tak bedzie zmiana na plus. no nie mowcie mi ze fotyga to jest wybitny polityk albo karski albo ziobro albo szczyglo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pisuarro Re: poprzeczke ustawiona zajebiscie nisko 28.10.07, 00:10 Mam nadzieję, że nowy nie będzie "równał do małego" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_b Re: wiecie co 28.10.07, 00:11 mesty8 napisał: schetyna is the best i komorowski nauczyciel historii nie wspomnę o 2 państwowcu sikorskim zdradku okradającym z wyposażenia żołnierzy rosyjskich w afganistanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mesty8 Re: wiecie co 28.10.07, 00:14 schetyna to porazka zgodze sie ale nie zapominaj ze radek sikorski byl ministrem w rzadzie pis, wtedy nie byl zdrajca? poza tym po fotydze dobrym ministrem byłby nawet pawel mroczek albo edyta herbus. Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma4 Re: Na razie PO bawi się władzą. 28.10.07, 00:17 Poczekamy jak zaczną budżet po Gilowskiej pieprzyć. Będzie jeszcze okazja na określenia – „cudo-matołki” Odpowiedz Link Zgłoś
mesty8 Re: Na razie PO bawi się władzą. 28.10.07, 00:26 no to jak spieprza to wtedy tez tak o nich powiem. na razie dalbym im szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
sas12 Re: Na razie PO bawi się władzą. 28.10.07, 01:19 za dwa lata będzie w Polsce,jak w Irlandii ..Polacy to wielki i madry naród ,będa drogi a przy drogach baseny.. dokona tego Zulu Gula Lubię czekoladę, moja pasja jest czekolada - Donal Tusk daj te lepiej sobie szansę , i skończ gimnazjum... Odpowiedz Link Zgłoś
mesty8 Re: Na razie PO bawi się władzą. 28.10.07, 01:28 a zulu gula jest typowany na jakiegos ministra? moze nie wiem. budka suflera byla senatorem to zulu gula tez sie gdzies pewnie przechowa. uprzedzajac, nie podoba mi sie ze ludzie tacy jak zulu gula czy janusz dzieciol weszli do sejmu ale moge sie usprawiedliwic ze nie ja ich wybralem. bendera tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś