boblebowsky 20.01.09, 22:46 Kiedy misja specjalnej troski zniknie z anteny TVP? Czekamy niecierpliwie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajron1960 Re: Panie Farfał weź się pan do roboty 20.01.09, 23:02 Ale ta piosenka o Bondaryku na końcu programu niezła. Tusk chodzi na pasku Bondaryka, Ananicza, Miodowicza, Grasia czyli służb specjalnych. W telewizji powinny być takie programy przecież to zaledwie 25 minut na tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky "Ajron do gazu", pod stół!!! 20.01.09, 23:06 Bez dyskusji, kara się jeszcze nie skończyła. Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: "Ajron do gazu", pod stół!!! 20.01.09, 23:09 boblebowsky napisał: Bez dyskusji, kara się jeszcze nie skończyła. Komendy wydajesz jak rasowy esbek. Szczególnie te trzy !!! robią piorunujące wrażenie aż zagotował mi się monitor. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky nie piepsz tylko właź, albo.... 20.01.09, 23:13 przeproś wszystkich urażonych (w tym mnie) za swój grubiański i chamski dowcip. I żebym ci nie powiedział jak rasowo twój tekst zabrzmiał. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Przeca Farfał to nazista wg saloniku ;) Ech a tu 20.01.09, 23:10 wyksztalciuch wzywa go na pomoc. Najgorzej jak wyksztalciuchy nie przeczytaja wytycznych w GW i wtedy dopiero zaczyna sie robic smiesznie - nie wie co ma myslec i zaczyna "myslec" samodzielnie. Stad sie biora takie watki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Przeca Farfał to nazista wg saloniku ;) Ech a 20.01.09, 23:18 > wyksztalciuch wzywa go na pomoc. Na wstępie dziękuję za komplement. A co do farfocla.... No cóż, jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Ten program to jeden z wielkich wstydów TVP, który z publicystyką i dziennikarstwem ma nic wspólnego. I żeby było jasne, nie chodzi mi o dzisiejszy odcinek, bo jestem pierwszym zwolennikiem lustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Nie kłam,złogu esbecki!!! 20.01.09, 23:29 boblebowsky napisał: bo jestem pierwszym zwolennikiem lustracji. > Ten program to jeden z wielkich wstydów TVP, który z publicystyką i dziennikarstwem ma nic wspólnego. ---> Bredzisz bez sensu jak teraz Farfał i Rudomino a wcześniej Chlebowski i reszta zakłamanych platfusów. Tylko jak zapytać któregoś o szczegóły, o przykłady tego "wstydu TVP", to milkną i nagle zapominają języka w gębie. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Nie kłam,złogu esbecki!!! 20.01.09, 23:34 Mówiłem ci już dziś, że masz problemy z logicznym myśleniem. Jak można kłamać wypowiadając swoją subiektywną ocenę na jakiś temat?? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Wiedziałem,że zapomnisz języka w gębie! :))) 21.01.09, 00:02 boblebowsky napisał: Mówiłem ci już dziś, że masz problemy z logicznym myśleniem. ---> Nie potrafisz - jak i inni - wytłumaczyć co jest złego w Misji Specjalnej. > Jak można kłamać wypowiadając swoją subiektywną ocenę na jakiś temat?? ---> Subiektywna ocena lub opinia jest wtedy kłamstwem, gdy osoba ją wypowiadająca innymi ocenami lub opiniami zaprzecza dotychczasowym swoim poglądom i opiniom. A ty, już choćby z racji esbeckich inklinacji a także usilnie zaklinając rzeczywistość, po prostu nie możesz być zwolennikiem lustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Wiedziałem,że zapomnisz języka w gębie! :))) 21.01.09, 00:06 No widzisz, różnica między nami jest taka, że ty oglądasz to gowno z wypiekami na twarzy i z ręką w spodniach, a ja jak każdego śmiecia propagandowego jednym uchem wpuszczam, a drugim wypuszczam. Nagrywaj więc i wnukom pokazuj jeśli cię nie obśmieją. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Wiedziałem,że zapomnisz języka w gębie! :))) 21.01.09, 00:09 > ---> Subiektywna ocena lub opinia jest wtedy kłamstwem, gdy osoba ją > wypowiadająca innymi ocenami lub opiniami zaprzecza dotychczasowym swoim > poglądom i opiniom. > A ty, już choćby z racji esbeckich inklinacji a także usilnie zaklinając > rzeczywistość, po prostu nie możesz być zwolennikiem lustracji. Taaa... dobrą diagnozę dziś postawiłem, że w słabej kondycji dziś jesteś. Może przestań pić. A tak a propos, jak się ma do tego twoja przynależność do ORMO??? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Kiedy,durny esbeku,zrozumiesz,że nic nie ukryjesz 21.01.09, 00:19 boblebowsky napisał: A tak a propos, jak się ma do tego twoja przynależność do ORMO??? ---> "kara za to cię nie minie. boblebowsky 24.02.08, 14:55 Odpowiedz powinieneś jedank na słowa uważać. Nie wiesz kim jestem i ile czasu zajmie mi znalezienie twojego ip i wyciągnięcie cie z twojej śmierdzcej nory. Przemyśl to." ---------- Na razie wystarczy, czy mam odszukać twoje upodobania z przeszłości, czyli "pakowanie do wora a wór do jeziora"??? :))) Przemyśl to! I może przestań pić! Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Kiedy,durny esbeku,zrozumiesz,że nic nie ukry 21.01.09, 00:27 1normalnyczlowiek napisał: > boblebowsky napisał: A tak a propos, jak się ma do tego twoja przynależność do > ORMO??? > > ---> > > "kara za to cię nie minie. > boblebowsky 24.02.08, 14:55 Odpowiedz > > powinieneś jedank na słowa uważać. Nie wiesz kim jestem i ile czasu > zajmie mi znalezienie twojego ip i wyciągnięcie cie z twojej śmierdzcej nory. > Przemyśl to." Drażni jednak trochę takie ubliżanie co ??? Więcej empatii proponuję. Dziadek, nie rozśmieszaj...... "pak > owanie do wora a wór do jeziora"??? :))) A to już nie mój cytat. Dawaj oryginał. Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: Wiedziałem,że zapomnisz języka w gębie! :))) 21.01.09, 00:22 boblebowsky napisał: Taaa... dobrą diagnozę dziś postawiłem, że w słabej kondycji dziś jesteś. > Może przestań pić. No to żeś zaargumentowal z grubej rury subiektywnego przeciwnika lustracji. Ta Twoja ocena subiektywna Misji Specjalnej to jak subiektywne określanie kolorów przez daltoniste ( jak się mylą mu kolory to nie kłamie). Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Celne porównanie! :))) 21.01.09, 00:25 ajron1960 napisał: Ta Twoja ocena subiektywna Misji Specjalnej to jak subiektywne określanie kolorów przez daltoniste ( jak się mylą mu kolory to nie kłamie). ---> W tym sensie, to boblebowsky nigdy nie skłamał! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: Przeca Farfał to nazista wg saloniku ;) Ech a 20.01.09, 23:32 Re: "Dupiak na miejsce Pupiaka"-kabaret pod Egidą ajron1960 20.01.09, 14:32 Odpowiedz Jaki znowu tekst, zwrot "do gazu" znaczy "won" albo delikatniej "tym panom dziękujemy", jeżeli w jakiś sposób Ciebie dotkął osobiście (pochodzenie lub inny powód) to PRZEPRASZAM 14.32 A skoro jesteś tak radykalny wobec Misji to tacy dziennikarze jak Żakowski czy Paradowska do TVP w ogóle nie powinni być wpuszczani. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Przeca Farfał to nazista wg saloniku ;) Ech a 20.01.09, 23:46 Doceniam ten wielki gest przeprosin choć twoje tłumaczenie już trochę mniej. Jeżeli uważasz, że "do gazu" znaczy ni mniej ni więcej co "won" czy "tym panom już dziękujemy to świadczy to tylko o twojej kulturze lub środowisku z jakiego się wywodzisz, zwłaszcza z tą żenującą wycieczką dot pochodzenia. Muszę cię zmartwić, niestety nie wywodzę się z pośród narodu wybranego. A co do Misji,Żakowskiego i Paradowskiej to nie zauważyłem żeby mieli oni swoje programy na TVP (może za rzadko oglądam. Poza tym Paradowską mimo, że ma odmienne poglądy od moich szanuję za właśnie uczciwość dziennikarską i wierność swoim poglądom w przeciwieństwie do lizania pisowskiej doupy jakie odchodzi w Misji. Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: Przeca Farfał to nazista wg saloniku ;) Ech a 21.01.09, 00:06 boblebowsky napisał: Doceniam ten wielki gest przeprosin choć twoje tłumaczenie już trochę mniej. Jeżeli uważasz, że "do gazu" znaczy ni mniej ni więcej co "won" czy "tym panom już dziękujemy to świadczy to tylko o twojej kulturze lub środowisku z jakiego się wywodzisz,... Jestem dumnym przedstawicielem warszawskiej hołoty. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Przeca Farfał to nazista wg saloniku ;) Ech a 21.01.09, 00:13 Jestem dumnym przedstawicielem warszawskiej hołoty. Do mojej sygnaturki pijesz? Obnoszę ja z dumą, bo tak mnie pisdactwo kiedyś nazwało, tak samo z resztą jak żoliborskie podwórko na którym się wychowałem. Twoje jak widzę to odzież wszechpolska lub inna swołocz. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Cały jesteś załgany-nawet sygnaturkę masz załganą! 21.01.09, 00:23 boblebowsky napisał: Do mojej sygnaturki pijesz? Obnoszę ja z dumą Jestem dumnym przedstawicielem warszawskiej hołoty. ---> Nawet warszawska hołota wstydziłaby się mieć pomiędzy sobą esbeków i kapusiów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Cały jesteś załgany-nawet sygnaturkę masz zał 21.01.09, 00:31 Jak rozumiem argumenty się skończyli? Czy coś poza tym co wszyscy już dobrze znamy jeszcze chcesz powiedzieć, bo czuję że piana z twojego pyska zalewa ci klawiaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Uważasz,że Paradowska chwaląc komuchów,nie liże 21.01.09, 00:12 boblebowsky napisał: Poza tym Paradowską mimo, że ma odmienne poglądy od moich szanuję za właśnie uczciwość dziennikarską i wierność swoim poglądom w przeciwieństwie do lizania pisowskiej doupy ---> "komuszej doopy" lecz tylko prezentuje swoje poglądy, ale gdy podobnie zrobi zwolennik PiS-u, to już nie jest to prezentacja poglądów??? Ciekawe podejście ... :))) > A co do ... Żakowskiego i Paradowskiej to nie zauważyłem żeby mieli oni swoje programy na TVP ---> Jeszcze by tego brakowało! Gdybyś poznał pełne spektrum "możliwości" tych "państwa" prezentowane na "różnych" antenach, to zrozumiałbyś, że owszem, poglądy swoje mają prawo prezentować - jak każdy, ale nie mają prawa nazywać siebie dziennikarzami a tym bardziej ... obiektywnymi! Dotyczy to także Wojciecha Mazowieckiego, Lisa i jeszcze kilku Gadających Głów... Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Uważasz,że Paradowska chwaląc komuchów,nie li 21.01.09, 00:22 > ---> Jeszcze by tego brakowało! Gdybyś poznał pełne spektrum "możliwości" t > ych > "państwa" prezentowane na "różnych" antenach, to zrozumiałbyś, że owszem, > poglądy swoje mają prawo prezentować - jak każdy, ale nie mają prawa nazywać > siebie dziennikarzami a tym bardziej ... obiektywnymi! Dotyczy to także > Wojciecha Mazowieckiego, Lisa i jeszcze kilku Gadających Głów... No tak, bo jedynie prawdziwi dziennikarze to: Sakiewicz Wildstein Semka Karnowscy Janke Pospieszalski Ziemkiewicz Tym się właśnie różnimy, że ty zakuta pało tolerujesz jedynie poglądy zbieżne ze swoimi tak jak Jaruś, którego za to właśnie miłością tak wielką darzysz. I tobie który tak chętnie od złogów SBcekich wszystkim wymyśla nic to nie przypomina? Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: Uważasz,że Paradowska chwaląc komuchów,nie li 21.01.09, 00:28 boblebowsky napisał: No tak, bo jedynie prawdziwi dziennikarze to: > Sakiewicz > Wildstein > Semka > Karnowscy > Janke > Pospieszalski > Ziemkiewicz > Tym się właśnie różnimy, że ty zakuta pało tolerujesz jedynie poglądy zbieżne ze swoimi tak jak Jaruś, którego za to właśnie miłością tak wielką darzysz. I tobie który tak chętnie od złogów SBcekich wszystkim wymyśla nic to nie przypomina? Trzynmaj fason esbeku bo zaczynają Ci się pruć szwy. A taki byłeś milusiński na początku. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Uważasz,że Paradowska chwaląc komuchów,nie li 21.01.09, 00:34 Żałośni jesteście z tym moim esbectwem. Pisałem już wielokrotnie to niemożliwe z racji mojej metryki wiec czekam na jakieś poważne argumenty, albo spiepszać do łóżek pobawić się się siusiaczkiami. Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: Uważasz,że Paradowska chwaląc komuchów,nie li 21.01.09, 00:44 boblebowsky napisał: Żałośni jesteście z tym moim esbectwem. Pisałem już wielokrotnie to niemożliwe z racji mojej metryki wiec czekam na jakieś poważne argumenty, albo spiepszać do łóżek pobawić się się siusiaczkiami. Przede wszystkim jak sam bawisz się "siusiaczkiem" to nie znaczy, że inni mają na to ochotę. Rzeczywiście coś nie tak z Twoją metryką skoro zamiast ch.ja masz siusiaczka. Jakiś defekt w rozwoju? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky spad dziadygo 21.01.09, 00:48 bo już żałosny się robisz. A jak tak dobrze cię potraktowałem. Szczerze żałuję że faszystę potraktowałem po ludzku. Niestety tak już mam. N/T Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Ty siusiaczek mniej agresji więcej argumentów 21.01.09, 00:54 boblebowsky napisał: bo już żałosny się robisz. A jak tak dobrze cię potraktowałem. Szczerze żałuję że faszystę potraktowałem po ludzku. Niestety tak już mam. A żałuj sobie "esbecki złogu", że zacytuje twórcę tego zwrotu, który tak trafnie opisuje twoja osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek A ja ci odpowiadałem,że masz we krwi (w genach) 21.01.09, 00:55 boblebowsky napisał: Pisałem już wielokrotnie to niemożliwe z racji mojej metryki ---> Zapominasz, ze nie jesteśmy na seminarium naukowym lecz na forum dyskusyjnym i tutaj na przykład takie określenia jak: esbek, ubek, kapepowiec, złóg esbecki, POmiot komuszy ... należy w wielu sytuacjach uznawać za synonimy. Oczywiście, gdy będzie dyskusja na temat Urzędu Bezpieczeństwa, to logiczne, że nie będzie można wtedy mylić UB z SB. Przypomniałeś mi któregoś z dzisiejszych peowskich albo peeselowskich "dyskutantów", który to z powodu braku argumentów, rzucił "koronny" argument: że przecież w PRL-u nie było komunizmu ale realny socjalizm!!! A akurat ten "szczegół" miał najmniejsze znaczenie co do tematu dyskusji i przytaczanych racji. :) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: A ja ci odpowiadałem,że masz we krwi (w genac 21.01.09, 01:03 > ---> Zapominasz, ze nie jesteśmy na seminarium naukowym lecz na forum > dyskusyjnym i tutaj na przykład takie określenia jak: esbek, ubek, kapepowiec, > złóg esbecki, POmiot komuszy ... należy w wielu sytuacjach uznawać za synonimy. Cóż za relatywizm. Podobny jesteś do pacjenta "Ajron do gazu" dla którego zwrot "do gazu" znaczy ni mniej ni więcej to samo co "won" lub "tym panom już dziękujemy". Gratuluję przygłupiego wafla. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek I znowu kłamiesz! :) 21.01.09, 00:36 boblebowsky napisał: Tym się właśnie różnimy, że ty zakuta pało tolerujesz jedynie poglądy zbieżne ze swoimi ---> Wprost przeciwnie. Ty, być może, tolerujesz czyjeś odmienne poglądy - ja nie ... bo ja szanuję czyjeś odmienne poglądy. A różnica polega na tym, ze ja za poglądy uważam wypowiedzi zawierające treści merytoryczne, jakieś przynajmniej minimalne uzasadnienia ... a nie zwykle chamskie i prymitywne plucie jakie słyszę często z ust nie tylko paradowskich, żakowskich, mazowieckich ... ale także z ust niesiołowskich, wałęsów, nowaków, karpiniuków ... A właśnie jeden z przykładów mamy cały czas pod ręką w tym wątku: Nie potrafiłeś ani ty, ani inni POdobni uzasadnić szkodliwości takiego programu jak Misja Specjalna ... ale POpluć POtrafiłeś! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: I znowu kłamiesz! :) 21.01.09, 00:45 > poglądy uważam wypowiedzi zawierające treści merytoryczne, jakieś przynajmniej > minimalne uzasadnienia ... a nie zwykle chamskie i prymitywne plucie jakie > słyszę często z ust nie tylko paradowskich, żakowskich, mazowieckich ... ale > także z ust niesiołowskich, wałęsów, nowaków, karpiniuków ... To żeś walnął, poczytaj sobie lepiej swoje merytoryczne wypociny. >...a nie zwykle chamskie i prymitywne plucie A jeśli chodzi o tą wypowiedź to jest już szczyt obłudy, bo w niemerytorycznym opluwaniu ludzi jesteś przemistrzem. A co do meritum, bo wbrew temu co piszesz istnieje. Powiedziałem już i to zupełnie szczerze. Jednym uchem wpuszczam, drugim wypuszczam. Pozostaje tylko emocjonalne niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś