Gość: Michał_21 IP: *.koniecpol.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 23:24 To świetna zabawa... Polecam:-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sslavo Re: Flash mob - debiut Częstochowy 13.12.03, 00:26 Nie spodziwalem sie ze w tym miescie cos takjego wyjdzie ale bylem i widzialem oraz uczestniczylem pozdraiam wszystkich ktorzy byli i widzieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam_15_lat To zaiste swietna.... IP: 212.180.147.* 13.12.03, 13:10 zabawa. Nareszcie zamiast siedziec przed komputerem i pisac bloga wyjde sobie na dwor i poflaszmobuje. Wtedy zobacze jak w realu wygladaja ludzi krtorych znam tylko z gadugadu, yeah, ale zamaist rozmawiac ze soba to po prostu cos pokrzyczymy, ale git, prosh i wogle moj komp rules Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znudzony ZAWRACANIE DUPY IP: *.vera.net.pl / 192.168.20.* 13.12.03, 13:32 Gdyby Wyborcza nie pisała o tych wygłupach nikt by tego nie robił. Też mi sensacja. Czy jak zrobię kupę z balkonu na 4 piętrze na chodnik i uprzedzę o tym w internecie i prasę, nazwę to "instalacją" czy flejszmobem, to Wyborcza też o tym ważnym dla Miasta i Kraju wydarzenia napisze ? Już naprawdę nie macie czego opisywać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bocian Re: ZAWRACANIE DUPY IP: *.nyc.rr.com 13.12.03, 17:27 Zgadzam se ze Znudzonym. Ta "rozrywka" to dzieciniada, na opisywanie ktorej nie ma miejsca w powaznej gazecie. Na koniec rada do uczestnikow: jesli juz musicie brac udzial w akcjach swiadczacych o waszym konformizmie i to zabierzcie sie do czegos pozytecznego, np. do akcji w rodzju "niewidzialna reka", a nie do wyciagania lapek w niemal nazistowskim pozdrowienu (na zdjeciu wygladacie jak salutujacy hitlerjuged w Norymbergii). Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serdi Re: ZAWRACANIE DUPY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.03, 16:05 Niech zgadne, a Ty jestes na tyle trywialny ze nas obrażash a sam pewnie siedzish 24h/dobe przed kompem i najwieksza rozrywka to dla Ciebie walenie konia ( masturbacja ) przy filmach z nieletnimi dziewczynkami. Czlowieku jestes albo po prostu prostym smutasem ktory codzien idzie do pracy i na wszystko narzeka albo jakims frajerem bo kazdy mlody czlowiek chcial chce i bedzie chcial sie dobrze bawic lub zrobic cos smieshnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shane Re: ZAWRACANIE DUPY IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.03, 19:46 ale jestes straszne nudnym człowiekiem facet przestan sie czepiac na swoj sposob kreatywnej młodzierzy, my przynajmniej cos robimy a nie krytykujemy innych, a jesli cie taka rozrywka nie bawi to sie odpie.... od nas my sie przecie ciebie nie czepiamy co robisz i dlaczego, a poruwnanie do hitler jugen swiadczy tylko o tobie widocznie do czegos tesknisz skoro gest podniesionej reki kojazy ci sie z jednym, ale to jusz nie moja sprawa tylko jakiegos specjalisty, z ktorym radze ci sie skontaktowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merc Re: ZAWRACANIE DUPY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.12.03, 18:04 sam jestes zawracaniem dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shane Re: ZAWRACANIE DUPY IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.03, 19:52 czlowieku chyba z toba tez cos nie tak jak chcesz srac z balkonu a recze ci ze sie nikt do ciebie nie dołaczy wiec nie bedzie to flashmob, wiec zanim zaczniesz krytykowac, to sie dowiedz co krytykojesz, a tak skad wioles pomysł ze to bylo robione pod gazete wyborcza , skoro tak twierdzisz to mam rozumiec ze pierwsze flashmob'y np z ladynu czy nowego jorku tez byly robione pod g wyborcza? l Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Flash mob - debiut Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 00:29 FLASH MOB TO ŚWIĘTNY SPOSÓB NA NUDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew_304 Re: Flash mob - debiut Częstochowy IP: *.pcz.czest.pl / *.pcz.czest.pl 13.12.03, 00:51 Fajna sprawa :) Szkoda, że mnie tam nie było :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zolt Re: Flash mob - debiut Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 11:09 Bylem tam i niezle to wyszlo ... szczerze mowiac to nie spodziewalem sie takiej liczby osob , ale milo sie zaskoczylem :D:D:D ... pozdrawiam uczestnikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 z Grupy U Re: Flash mob - debiut Częstochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.03, 10:08 Był wypas mam nadzieje że jakieś głupki tego nie spartaczą rozsyłając co chwile wiadomości o nowym Flash mobem.Ps to ja krzyknołem 17 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr z cz-wy Re: Flash mob - debiut Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 10:54 było zarąbiscie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny Re: Flash mob - debiut Częstochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 13.12.03, 11:04 Własnie takie zwoływanie ludzi to nuda następny nudny sposób na nude lepiej poczytać dobrą ksiązke lub iść na spacer to dobry sposób na nude a nie robić coś żeby robić i to jescze głupiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Flash mob - debiut Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 11:12 a jednak sie udalo...heheh...fajna zabawa, polecam nieobecnym w piatek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michux Flash mob - gdzie tu spontaniczność i zaskoczenie? IP: *.sroda-stara.sdi.tpnet.pl 13.12.03, 11:46 To chyba powinno być pewne zaskoczenie. Ale raczej nim nie jest skoro dookoła umówionego miejsca kręcą się agencyjni fotoreporterzy udając że na nic nie czekają. Zacznijcie reklamować te FM. Zrezygnowałem zanim wogóle do tego doszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zardzewiala Re: Flash mob - debiut Częstochowy IP: *.bis.czestochowa.pl 13.12.03, 12:10 było zajesbićie wielkie dzieki na chłopaka który stał na jednym z kwadratów i krzykną 3.2.1 gdbyby nie on to nit by nie zacza ł zabawa była przednia zahebiscie ciesze sie ze uczestniczyłam pozdro dla wszytskich uczestników pozdrawiam :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Czas na Gdynię - skaczemy w poniedziałek:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 13:14 Poznają się przez internet, synchronizują zegarki, po czym umawiają się na kilka minut na mieście,by w tłoku zrobić coś głupiego. Świat ogarnęła moda na flash mob. Pierwszy flash mob ("błyskawiczny tłum") odbył się w Nowym Jorku. Teraz szaleństwo opanowuje Europę i znienacka pojawia się w każdym większym mieście. Na czym polega zabawa? Kilkadziesiąt, a nieraz kilkaset nieznanych sobie wcześniej osób umawia się przez Internet, by stworzyć na ulicy lub w sklepie...sztuczny tłum.Wszyscy przybywają na mieście w ściśle określonym czasie, po czym wykonują coś dziwnego, np. wymachują rękami lub skaczą, wprawiając w konsternację ludzi obserwujących widowisko. Po chwili sięrozchodzą. W Nowym Jorku przed wypchanym dinozaurem, stosującym w ekskluzywnym sklepie, nagle pojawiło się 300 osób, które zaczęły wydawać okrzyki przerażenia. Po minucie wszyscy się rozeszli, a ochrona nawet nie zdążyła zareagować. W Londynie w sklepie meblowym wszyscy wyjęli telefony komórkowe i zaczęli głośno zachwalać przez nie wystawiony w sklepie towar. Po co robi się flash mob? Właściwie po nic. Socjologowie twierdzą, że potrzeba wynika prawdopodobnie z tęsknoty za nawiązywaniem spontanicznych więzi. Ale uczestnicy flash mobs mówią, że nie mają żadnego celu poza dobrą zabawą. Pierwszy polski flash mob. odbył się 17 października o 17.00 pod warszawską Rotundą. Może by tak po zebraniu większej liczby ludzi,urządzić coś podobnego w Gdyni? Spotkajmy sie 15. XII o g.16 na skrzyżowaniu Świętojańskiej i 10 Lutego i niech kazdy dokladnie o g.16 zacznie skakac. Podaj dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Flash mob - debiut Częstochowy IP: *.usc.es 13.12.03, 16:00 Tyle ciekawych rzeczy do roboty a ci ludzie narzekaja na nude i wyprawiaja glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naomi Re: Flash mob - debiut Częstochowy IP: 80.49.114.* 13.12.03, 16:12 To jest naprawde fajna zabawa :)) ma nadzieje że jeszcze kiedyś to powtórzymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silver Re: Flash mob - debiut Częstochowy IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.03, 17:10 No bylo zajebiscie! Podobalo mi sie, full ludzi i mega ubaw. Tak sie wlasnie z kumplami zastanawialiśmy co następne i wymyśliśmy, że może w przyszlym tygodniu isc do jakiegos hiper, np. real,-u i ustawic sie do jednej kasy. Hehehe. Jak coś wymyślicie fajnego to piszcie na formum :D. Cu next time! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Flash mob - debiut Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 18:24 Młodzież jest już chora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakon666 WIELKIE ELO IP: 213.46.162.* 13.12.03, 19:16 duze pozdrowienia za taka akcje, oby tak dalej! szacuneczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Flash mob - debiut Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 21:05 Wcale nie byliście pierwsi już w latach 70-tych i to bez internetu spontanicznie ustawialiśmy się np wokół kosza na śmieci i już po chwili ludzie wchodzili sobie na głowę żeby tylko zobaczyć co tam jest . Nie jesteście odkrywczy tylko powielacie stare schematy i napewno nie jest to za.......te tylko być może ciekawe dla socjologów , żeby udokumentować jak łatwo możnna manipulować ludzmi .Stare to i nic nowego pod słońcem, cały czs manipulują nami rządzący , kościół i spece od socjotechniki i nie śmiejcie się z innych bo sami jesteście zmanipulowani hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabelek Re: Flash mob - debiut Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 23:42 Fajna sprawa ale to bylo nic powoli sie rozkrecimy to bedzie zabawa do zobaczenia w styczniu:):):):):)bedzie tloczno!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Flash mob - debiut Częstochowy IP: *.nwrk.east.verizon.net 14.12.03, 05:47 I dobrze ze sie cos dzialo przeciez to nkomu nie przeszkadzalo a ze bylo troche smiechu i wesolosci to bardzo fajnie. Czy zawsze musimy byc ponurakami i "kroczyc w zwartym szyku do przodu "a moze by tak do tylu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123.. Re: Flash mob - debiut Częstochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.03, 10:25 W piatek w radio ZET W.Jagielski powiedzial, ze o 17 tego wlasnie dnia mial odbyc sie pierwszy flash mob w Katowicach. Miejscem zabawy mialy byc okolice spodka i punktualnie o 17 wszyscy mieli wskazac ten obiekt skandujac UFO... Duza zbieznosc wydarzen, czasu .. tylko miesca inne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaaff YO IP: 212.182.122.* 14.12.03, 10:46 Super sprawa coś nieszablonowego a zarazem nie szkodzace nikomu i niczemu. Super!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baranek13 Re: Flash mob - debiut Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 12:26 Flash mob - super sprawa tylko szkoda, że dowiedziałem sie po fakcie też chętnie bym sie pojawił ze znajomymi następnym razem napewno będe do zobaczenia gdzieś.... o którejś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack Re: Flash mob - debiut Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 19:09 czy tam był ktos normalny ? ci co tam poszli to ładne zjeby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pece Re: Flash mob - debiut Częstochowy IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.12.03, 22:21 A ja dostalem takie cos: Czesc! W piatek przed megasamem krzyczelismy wszyskim UFO!!! Bylo super prawda? Nie byles? Masz okazje DRUGI FLASH MOB w czestochowie! Badz w sobote 20 grudnia o 11:54 na stacji Czestochowa Osobowa, powitamy pociag relacji Terespol- Czestochowa wielkimi brawami, mozna wziac kwiaty, trabki, klaskac na wiwat przyjazdu!! Napewno bedzie nas duuuzzzzoooo :) i oczywiscie jak zwykle szok przechodniow :) Potem o 12.00 liczymy do 5 i uciekamy!! Czekamy na ciebie! Przelij ta wiadomośc do wszystkich Czestochowian ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 z Grupy U Re: Flash mob - debiut Częstochowy IP: 213.199.204.* 15.12.03, 02:56 I juz po zabawie wiedziałem że tak bedzie nie wiem jak wy ale ja już dostałem 3 wiadomosci na gg o nowym Flashu ludzie czemu to zjebaliscie to nie chodzi o to aby było to jak najcześciej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocisz Re: Flash mob=JEBNIĘCI IP: 62.173.207.* 15.12.03, 08:34 zarąbista rozrywka, o yeach, widać dzisiejszej młodzieży już całkiem wali na łeb, powinni was dopaść skiny albo inni narodowcy i skopać porządnie dupska :))) Polska z taką ciemną masą nie ma przyszłośći..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTREK Re: Flash mob - debiut Częstochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.12.03, 10:07 JA TAM NIE BYLEM, ALE JA CHCE ZROBIC NASTEPNY FLASH MOB, ALE DATA JESZCZE NIE JEST ZNANA, ALE NA PEWNO TO BEDZIE POD PKP OD STRONY FONTANNY:) JAK JUZ BEDE COS WIEDZIAL TO NAPISZE INFORMACJE:) AHA POZDRO DLA MARCELA Z KTORYM TO POSTANOWILEM ZROBIC:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocisz Re: Flash mob - debiut Częstochowy IP: 62.173.207.* 15.12.03, 11:18 zróbcie sobie lachy nawzajem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś