Dodaj do ulubionych

odstąpię TBS Gliwice

19.03.13, 18:00
PILNIE!!!! Odstąpię mieszkanie w Tbs-ie w Gliwicach. Bloki wybudowane w 2007 r. Mieszkanie o powierzchni 52,07 m2 ( 2 pokoje ) na parterze z ogrodzonym ogródkiem (wybrukowane kostką wyjście na ogródek) ,piwnicą, wózkownią oraz podziemnym parkingiem (za dodatkową opłatą). W zeszłym roku odświeżane, malowane. Bloki monitorowane w środku jak i na zewnątrz. Dwa wejścia do klatki. Od strony ogródka roleta antywłamaniowa. W mieszkaniu zostawiam szafę pod zabudowę. Ewentualnie mogę zostawić całą kuchnię wraz z lodówką i zmywarką (do dogadania). Proszę o kontakt mailowy.
Obserwuj wątek
    • krystynao3 Re: odstąpię TBS Gliwice 10.04.13, 19:14
      Witam,
      jestem zainteresowana, ale za ile? proszę podać szczegóły oferty...
      W jakim miejscu jest to mieszkanie?
      • krisgit34 Re: odstąpię TBS Gliwice 10.04.13, 20:13
        Witam!
        Ciesze się... i podaję numer telefonu 692 414 385 można dzwonić o każdej porze :)
        Na wszystkie pytania odpowiem.
        Serdecznie pozdrawiam!
        Krzysztof
    • kasiagliwice89 Re: odstąpię TBS Gliwice 14.04.13, 15:13
      czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne? :)
      • krisgit34 Re: odstąpię TBS Gliwice 25.04.13, 19:40
        tak zapraszam do obejrzenia lub telefonu
    • aszapietrzak Re: odstąpię TBS Gliwice 25.04.13, 10:19
      Witam !
      Jestem zainteresowana , proszę o kontakt telefoniczny 602808609
    • aisaa84 Re: odstąpię TBS Gliwice 08.05.13, 12:52
      Witam serdecznie
      Znalazłam ogłoszenie w sprawie odstąpienia tbs i jestem nim zainteresowana. Proszę o informację czy jest to tbs na osiedlu bajkowym? jakia jestwysokosć czysnsz oraz całkowity koszt odstapienia?czy ewentualnie można umówić się na zobaczenie mieszkania?proszę o podanie tel.kontaktowego jeżeli oferta jest aktualna
      Pozdrawiam
      Asia
      • mora8 Re: odstąpię TBS Gliwice 17.09.13, 08:24
        Witam
        mam do odstąpienia tbs na osiedlu bajkowym na parterze z ogrodkiem w bloku jednoklatkowym. Dwa pokoje, wysoki standard
        Marta tel.508225638 email: mpalu@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka