pekaes1978 29.04.08, 20:17 Chętnie kupię mieszkanie w Warszawie, najchętniej na Woli. Interesują mnie co najmniej dwa pokoje - metraz ok. 45-55 m kw. Moze byc wieksze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dean_bishop Re: KUPIĘ MIESZKANIE TBS - WARSZAWA 03.05.08, 21:35 Moje mieszkanie jest przy ul.Otwockiej. Wiem że szuka Pan/Pani mieszkania w innej dzielnicy, ale kontrolnie odpisuuję na post. Dojazd do centrum jest b.dobry - ok 15m. Podana cena też jest do negocjacji. Jeśli to Pana/Panią przekonuje proszę o kontakt. Poniżej zamieszczam opis. Mieszkanie 54m na trzecim piętrze w nowooddanym (koniec 2007) siedmiopiętrowym budnku. Lokalizacja 7km od centrum (15m samochodem w godzinach szczytu). Wykończone pod klucz - glazura, terrakota, podłogi (deska barlinecka), pomalowane ściany, biały montaż. 2 pokoje, widna kuchnia, duży korytarz, łazienka z wanną, garderoba, balkon. Spółdzielnia wyposażyła mieszkanie w zlew i kuchenkę. Opcjonalnie miejsce garażowe, 2 windy, taras rekreacyjny na dachu budynku. Czynsz 750zł (wszystkie opłaty oprócz światła + rata kredytu zaciągniętego przez spółdzielnie). Cena 199tys Chętnym mogę wysłać zdjęcia bloku i samego mieszkania + plan lokalu. Pozdrawiam i w razie pytań proszę o telefon na 502475793 Odpowiedz Link
tomek-1965 Re: KUPIĘ MIESZKANIE TBS - WARSZAWA 04.05.08, 10:20 Pruszków, 3 pokoje, 68 m, kontakt- 601-982-118 Odpowiedz Link
kasiadj07 Re: KUPIĘ MIESZKANIE TBS - WARSZAWA 05.05.08, 09:35 Proponuję mieszkanie 62m2 na Białołęce, ul. Kowalczyka, 3 pokoje, w salonie wydzielona dodatkowa sypialnia (4 pokój:). Dobra lokalizacja. Proszę o kontakt: kasiadj07@gazeta.pl Odpowiedz Link
antusiaczek Re: KUPIĘ MIESZKANIE TBS - WARSZAWA 07.05.08, 18:57 witam, sprzdam mieszknaie TBS w Warszawie przy ul. Kowalczyka, 41m2, 2 pietro. Nowe osiedle z 2002 roku, ogrodzone, strzeżone, miejsca parkingowe, garażowe, plac zabaw dla dzieci, cicha i spokojna okolica. Tereny zielone, boisko, kanałek Żerański, niewielki lasek. Blisko przystanek, przedszkole, sklep, poczta. Bardzo dobry dojazd do centrum. Do Metra Pl. Wilsona ok 10 - 15 min. Do Auchan jeden przystanek. Podaję wymiary mieszkania. duży pokój: 18,3 maly pokoj: 8,3 kuchnia : 4,4 Łazienka :4,0 balkon: 2,0 piwnica W mieszkaniu zrobione są szafki kuchenne, szafa wnekowa w przedpokoju i karnisze. Co do mebli, lodówki, pralki, itd. jeszcze nie wiemy czy zostają, ale jeśli ktos będzie zainteresowany to możemy sie dogadywać. Niedawno zrobiliśmy w mieszkaniu panele, glazurę w kuchni i terakote na balkonie. Wolne prawdopodobnie od lipca. Aby obejrzeć zdjęcia proszę kliknąć na mój nick (antusiaczek). cena 170 tyś. PLN Proszę o kontakt pod e-mail: ltomaszek1@gmail.com Kontakt: 603055956 Odpowiedz Link