Dodaj do ulubionych

Refleksje po spotkaniu z Romanem Czepe

23.10.06, 11:52
Coz spotkanie ... jesli mozna nazwac to spotkaniem wialo straszna nuda... wspolorganizowane oczywiscie przez nasza forumowa kandydatke do rady powiatu
juz nie powiem ze poziom wypowiedzi byl niski podobnie jak poziom spotkania
zreszta sami ludzie to ocenili bo na sali byly cale 3 osoby +obsluga
techniczna... panu Czepie musialo byc glupio...
Obserwuj wątek
    • and5 Re: Refleksje po spotkaniu z Romanem Czepe 23.10.06, 12:27
      Chyba ludzie u nas nie lubią PIS-u;)
    • borutta1 Re: Refleksje po spotkaniu z Romanem Czepe 23.10.06, 13:50
      Shibby a Ty byłeś jako obsługa czy jako te 3 osoby?
      • shibby1 Re: Refleksje po spotkaniu z Romanem Czepe 23.10.06, 14:41
        Ciekawosc to pierwszy stopien do piekla ...
    • primak Re: Refleksje po spotkaniu z Romanem Czepe 23.10.06, 15:14
      Problem z odmianą nazwiska? ładnie to tak, zwłaszcza na tym stanowisku shibby.
      Poza tym, praca jest od tego, żeby pracować Panie Dyrektorze a nie od tego, żeby
      wchodzić na forum. Do roboty! Bo jak przyjdzie nowa miotła to zamiecie,
      ktokolwiek to będzie...a może i stara miotła zamiecie i nie będzie się bała... Amen.
      • and5 Re: Refleksje po spotkaniu z Romanem Czepe 23.10.06, 18:04
        Czyżbyś wiedział o czymś o czym my nie wiemy?
    • grygorovicz Re: Refleksje po spotkaniu z Romanem Czepe 23.10.06, 19:39
      nic dodać nic ująć - pani z Zarzeczan przegra chyba nawet wybory do powiatu
    • szop.pracz Re: Refleksje po spotkaniu z Romanem Czepe 26.10.06, 19:22
      Proszę się uczyć i brać przykład z "shibby1" on mimo braku kompetncji, jest dyrektorem jeszcze nie "ojcem dyrektorem" ale w przyszłości kto wie, może? Nie ważne, ale jak on im został? Dzięki komu, jakim koneksjom? Niekórzy mogą się obawiać działaczy PiS w samorzadach! Ja popieram Pana Romana Czepe! Życzę mu powodzenia!
      • shibby1 Re: Refleksje po spotkaniu z Romanem Czepe 27.10.06, 14:50
        Heheh sprobuj mi udowodnic ze jestem dyrektorem jak mniemam GOK-u. A poza tym
        dzialacze PiS-u zrobili wystarczajaco duzo dla Polski... zrobili tyle ze kazdy
        sie wstydzic musi za nich a cala Europa sie smieje. Dwa rzadzace chomiki...
        porazka. Zero konsekwencji wywalili Leppera, a pozniej znowu go przyjeli.
        Sraja pod siebie jak nie stracic stolkow...
        • and5 Re: Refleksje po spotkaniu z Romanem Czepe 27.10.06, 17:33
          Panie Dyrektorze, co to za słownictwo
        • ellcondone Re: Refleksje po spotkaniu z Romanem Czepe 27.10.06, 20:31
          najwięcej dla Polski zrobił pan syczewski
          • grygorovicz Re: Refleksje po spotkaniu z Romanem Czepe 27.10.06, 23:56
            odezwał się polaczyna
            • ellcondone Re: Refleksje po spotkaniu z Romanem Czepe 28.10.06, 12:04
              grygorovicz nie bądż taki cwaniak nie martw się, jestem POLAK z krwi i kości i
              żal d... zciska jak czytam Wasze posty. Szczerze mówiąc to powinno ono być
              zamkniete. Bo te ok. pięć osób które na nim pisze a raczej plotkuje i zaśmieca
              neta może se porozmawiac na gg lub innym komunikatorze.
              • and5 Re: Refleksje po spotkaniu z Romanem Czepe 28.10.06, 16:36
                Podaj inne nicki pod którymi tutaj piszesz;)
        • borutta1 Re: Refleksje po spotkaniu z Romanem Czepe 28.10.06, 18:01
          Lewica, która tutaj rządzi "coś" zrobiła - co widać, słychać i czuć.
          • ellcondone Re: Refleksje po spotkaniu z Romanem Czepe 28.10.06, 22:22
            Jaka lewica, przepraszam ale z tego co mi wiadomo to, a ni wójt, a ni żaden
            radny nie należy do żadnej parti więc co ty wyskakujesz z jakąś tam lewicą.
            W takiej społeczności nie ma podziałów na lewice, czy prawice wiedz wstydu
            oszczędż i nie pier........ że coś lewica zrobiła no chyba że........ zrobiła
            tobie wode z mózgu
            • borutta1 Re: Refleksje po spotkaniu z Romanem Czepe 29.10.06, 16:59
              Przepraszam, zapomniałem - obecna własdza jest bezpartyjna...a tylko z
              poparciem. Przepraszam ;)
              • and5 Re: Refleksje po spotkaniu z Romanem Czepe 29.10.06, 17:35
                No właśnie, obecny wójt startował z ramienia SLD. Mam rację? Wtedy jeszcze było
                ono w modzie:)
                • shibby1 Re: Refleksje po spotkaniu z Romanem Czepe 29.10.06, 22:24
                  Startowal z listy Sld, ale nie nalezal do tej parti... wiec nie masz racji :)
                  • and5 Re: Refleksje po spotkaniu z Romanem Czepe 30.10.06, 16:15
                    A teraz z jakiej listy startuje? Podejrzewam, że nie zaryzykuje przegrania
                    wyborów idąc do wyborów z listy Sld;)
                    • borutta1 Re: Refleksje po spotkaniu z Romanem Czepe 30.10.06, 16:57
                      z listy nie - ale z poparciem, co było widać podczas spotkania and.
          • grygorovicz Re: Refleksje po spotkaniu z Romanem Czepe 29.10.06, 00:46
            borutta1 przedstaw argumenty - co widać , co słychać i co czuć skoro tak sądzisz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka