aand 03.02.05, 11:16 Wątek o sprawach damsko-męskich :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
habitus Re: ♀♂ 03.02.05, 18:42 Założył wątek i poszedł sobie. A sam ma najwięcej do powiedzenia... Bunkier jeden... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: ♀♂ 03.02.05, 21:48 Ascendent ma w Wagusi to tak delikatnie do sprawy podchodzi. Gdyby byl Skorpion to wywalilby z grubej rury. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: ♀♂ 03.02.05, 22:09 habitus napisała: > No to ja już wolę swój - w Panience. alex: to brzmi dwuznacznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: ♀♂ 03.02.05, 22:23 alex.4 napisał: > alex: to brzmi dwuznacznie:) dwuznaczna to bedzie walentynka, ktora dla Ciebie szykuje... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: ♀♂ 03.02.05, 22:25 Po co Ty na to odpowiadasz.... Ekumenizmu Ci się zachciało? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: ♀♂ 03.02.05, 22:30 habitus napisała: > Po co Ty na to odpowiadasz.... Ale ja go naprawde kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: ♀♂ 03.02.05, 22:43 A co ja się będę wtrącać. W końcu to wątek o sprawach damsko-męskich. ;) Anahello, Wampirska kona... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: ♀♂ 03.02.05, 22:53 habitus napisała: > ;) Anahello, Wampirska kona... No wiem... ale jeszcze przez pare dni nie bede miala sily na nic:( Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: ?? 04.02.05, 11:46 moze niesmialy i sie wstydzi? (tak jak poziomK zreszto.... :P) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: ?? 04.02.05, 13:34 ostatnio widziałem fajna parodię ksiazki mężczyźni sa z Marsa a kobiety z Wenus (tytuł brzmiał mniej więcej tak Kobiety są z cycowa a meżczyźni i tu była nazwa zwiazana z penisem). To poradnik jak najszybciej doprowadzić do kłótni, albo jak najbardziej zniesmaczyć do siebie osobe płci przeciwnej:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saint_madeleine Re: ♀♂ 05.02.05, 22:41 no to ja powiem co mi na wątrobie leży, a będzie to powiedziane z grubej rury, nie wiem jaki mam ascendent, ale urodziłam się 13 w piątek :))) no nieważne, w każdym razie zazdroszczę, każdemu kto ma DAMSKO-MĘSKIE sprawy :) bo ja narzekam na ich ogólny, nieuzasadniony niczym brak :( czyż to nie straszne?Czuję się atakowana przez walentynkowo nastawionych do życia zakochanych i w ogóle...ech! Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: ♀♂ 05.02.05, 22:46 A ja mam koleżankę, która urodziła się w piątek trzynastego. Jej damsko-męskie sprawy były na tyle nieuporządkowane, że powiła dziecię płci żeńskiej z powodu tego bałaganu. Dziecię rosło bez tatusia a w 40 wiośnie moja koleżanka wyszła za mąż za pana, którego wyrzucili jej rodzice przed 20 laty, bo "nie był jej wart". Wyjechał, ożenił się, rozwiódł, wrócił i poślubił swoją dawną miłość. I od razu ma dużą, odchowaną córkę. Odpowiedz Link Zgłoś
saint_madeleine Re: ♀♂ 05.02.05, 22:52 Jezusickunazareński! Ale ja tak nie chce!!!Ja tylko chcę normalnego faceta poznać i żyć z nim odrobinę szczęśliwie...Nie wróż mi takiego nieszczęśliwego przez 20 lat życia! Najlepiej od razu wypluj albo odpukaj...(w nie malowane) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: ♀♂ 05.02.05, 22:56 Ależ ono nie było nieszczęśliwe!!! Uważasz, ze tylko życie z facetem jest szczęśliwe? No coś ty! Masz tylko groczek do tego, żeby wyznawać zasadę"niechby pił byle był". Odpowiedz Link Zgłoś
saint_madeleine Re: ♀♂ 05.02.05, 23:13 Nie,nie...myslisz,że dlaczego jestem sama?Bo nie zadowalam się kimkolwiek,czekam na KOGOŚ.I wcale moje życie nie jest nieszczęśliwe, po prostu jak każda kobieta potrzebuję miłości mężczyzny-nie do szczęścia,tylko do normalności...Skoro jej nie mam,myślę sobie, że to przejściowe...A, że trwa to już ponad rok niecierpliwię się troszeczkę...Ale wydawało mi się, że przedstawiłeś tamtą panią jako taką trochę zagubioną życiowo i że jej się dzieciątko nawet przypadkiem zrobiło...więc chciałam zaprotestować, że nie mój przypadek :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: ♀♂ 05.02.05, 23:17 Madziu święta, zaledwie roczek! No to nie możesz uczciwie powiedzieć, że jesteś sama. To jedynie pauza, którą Ci Pan Bóg dał na przemyślenie, czego naprawdę potrzebujesz. Powodzenia w namysłach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
saint_madeleine Re: ♀♂ 05.02.05, 23:27 dziękuję za radę :( idę myśleć do kąta :( pozdrawiam :( Odpowiedz Link Zgłoś
saint_madeleine Re: ♀♂ 05.02.05, 23:38 Siedzę przecież, jeszcze mam sporo robótki, ale zimno w palce! :)Mam nieodparte wrażenie, że niewiele osób poza nami jest TU również :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: ♀♂ 05.02.05, 23:41 Bo tutaj są same nocne marki. All2 zasiada po północy. Anahella pewnie tłucze w baldura albo pisze swoją powieś i też wpadnie w nocy. Aand ma goscia i nie wypada siedzieć przy kompie... Takie mają zwyczaje i przypadki. Odpowiedz Link Zgłoś
saint_madeleine Re: ♀♂ 05.02.05, 23:48 Ja również jestem markiem(nocnym),jakoś nie sprzyja mi praca w dzień.To pewnie przez ascendent;) o właśnie to pewnie jego wina,że jestem samotna!!! :) heh wolałabym się nie przyznawać,że ze mnie złośnica i osa ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: ♀♂ 05.02.05, 23:50 jesli można cos dodać to urozić się 13 piątek czy 21 w sobotę to nie jest róznica. Piatek 13 to normalny dzień taki jak wszystkie inne:) Odpowiedz Link Zgłoś
saint_madeleine Re: ♀♂ 05.02.05, 23:53 Ale ma mniejszą częstotliwość występowania, ot co! Ja w sumie nie wierzę w przesądy,bo raczej nie spotykają mnie nieszczęścia seriami, raczej odwrotnie...Tylko faceta brak,ale to też chyba przez niektórych może być nazwane szczęściem :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: ♀♂ 06.02.05, 01:19 alex.4 napisał: > jesli można cos dodać to urozić się 13 piątek czy 21 w sobotę to nie jest > róznica. Piatek 13 to normalny dzień taki jak wszystkie inne:) Oczywiście, że jest różnica, bo ci co się urodzili 21, są o cały tydzień młodsi od urodzonych 13. A 13 piątek to bardzo szczęśliwy dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
saint_madeleine Re: ♀♂ 06.02.05, 00:32 Ale lepsze było z łubinem :) albo ze świętą inkwizycją :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: ♀♂ 06.02.05, 00:36 vagina song:) skecz hiszpańska inkwizycja kojarzy mi się z filmem Przypadkowa dziewczyna:) Odpowiedz Link Zgłoś
saint_madeleine Re: ♀♂ 06.02.05, 00:44 Najważniejsza w życiu jest wyobraźnia...chyba...;) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: ♀♂ 06.02.05, 00:36 alex.4 napisał: > always look a bright side of life:) always look AT a bright side of life Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: ♀♂ 06.02.05, 00:42 all2 napisała: > alex.4 napisał: > > > always look a bright side of life:) > > > always look AT a bright side of life Alex, zrobiłeś niewybaczalny błąd ;) - za karę napiszesz 100 razy dobre, drewniane słowo - Kaplyca... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: ♀♂ 06.02.05, 00:58 w oryginale było Rzymianie wracajcie do domu:) a Brian stał się bohaterem:) Odpowiedz Link Zgłoś
saint_madeleine Re: ♀♂ 06.02.05, 01:15 www.montypython.art.pl/owielbladow.html Ech,dziś na szczycie jutro na dworcu ;)albo raczej wczoraj na dworcu,dzis na szczycie a jutro znowu na dworcu...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: ♀♂ 06.02.05, 01:23 aż w końcu pzyjdzie gajowy i wygoni wszystkich z lasu... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: ♀♂ 06.02.05, 01:24 po czym gajowy zdejmie przebranie i okazę się, że jest to ksiżże Ludiwk nizłomny który zabił królową elkę, lorda mecheta oraz lorda czarną zmiję... to trochę inna bajka:) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: ♀♂ 06.02.05, 01:26 nie, gajowy zdejmie przebranie i wyskoczy Freewolf... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: ♀♂ 06.02.05, 01:46 a potem wyskoczy czerwony kapturek, zdejmie pelerynke a pod nia będzie miała czerwoną koronkową bieliznę z której się szybko rozbierze... a potem:) sprawy mesko-damskie:) Odpowiedz Link Zgłoś
juliettamasina Re: ♀♂ 06.02.05, 10:54 all2 napisała: > nie, gajowy zdejmie przebranie i wyskoczy Freewolf... raczej baletnica ;) chociaż to był drwal... Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: ♀♂ 06.02.05, 01:25 habitus napisała: > Bo tutaj są same nocne marki. All2 zasiada po północy. Anahella pewnie tłucze w > baldura albo pisze swoją powieś i też wpadnie w nocy. Aand ma goscia i nie > wypada siedzieć przy kompie... Takie mają zwyczaje i przypadki. Ktoś mnie wołał? Ale w Baldura to ja dzisiaj tłukłam. Anahella mi przypomniała, że mam :) Ona ma pisać powieść a nie tam takie. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: ♀♂ 06.02.05, 15:03 Jak ja mam pisac Wampirska, jezeli w domu jest: 1 Baldur pierwszy + Opowiesci z Wybrzeza Mieczy. 2. Simcity4 3. Twierdza: Krzyzowiec. 4. kilka innych, w ktore jeszcze nie gralam. A do tego kupialam sobie na allegro Diablo 2 (dodatek juz mam) i zalicytowalam Sage Baldura - obie czesci plus dodatki na jednym DVD - w sklepie juz nie do kupienia. Zreszta, zeby pisac dalej musialabym przeczytac od poczatku wszystko co juz napisalam, a komu by sie chcialo? Mam poczatek kolejnego rozdzialu, napisany przed awaria komputera i za diably nie wiem co poeta miala na mysli piszac to co napisala:> Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: ♀♂ 06.02.05, 15:31 anahella napisała: > Zreszta, zeby pisac dalej musialabym przeczytac od poczatku wszystko co juz > napisalam, a komu by sie chcialo? To może zadzwoń do kogoś aby opowiedział :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: ♀♂ 06.02.05, 17:37 Na drugi raz to rób najpierw konspekt, coby się nie pogubić ;) Ale w zasadzie to wystarczy, jeśli będziesz pamiętać, który to czarny charakter a który biały. Jak tego czarnego spotka zasłużona kara, to nikt się nie będzie czepiał szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: ♀♂ 06.02.05, 17:50 anahella napisała: > Oki, to napisz mi krotkie streszczenie;) Z krótkim streszczeniem to bywam na bakier :( Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: ♀♂ 06.02.05, 17:47 anahella napisała: > Jak ja mam pisac Wampirska, jezeli w domu jest: > 1 Baldur pierwszy + Opowiesci z Wybrzeza Mieczy. > 2. Simcity4 > 3. Twierdza: Krzyzowiec. > 4. kilka innych, w ktore jeszcze nie gralam. > A do tego kupialam sobie na allegro Diablo 2 (dodatek juz mam) i zalicytowalam > Sage Baldura - obie czesci plus dodatki na jednym DVD - w sklepie juz nie do > kupienia. To ja mam pomysł. Zamieńmy się na jakiś czas na komputery. Ja Ci dam taki na którym można wyłącznie pisać, a Ty mi wypożyczysz to swoje nowe cudo ze wszystkimi grami. W ten sposób wszyscy będą zadowoleni, a i Wampirska skorzysta :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: ♀♂ 06.02.05, 19:19 W obliczu takiej propozycji przelaczam sie na Open Office'a i czytam:) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: ♀♂ 06.02.05, 15:10 Swieta Magdaleno! Podaruj walentynki kazdemu kogo choc troche lubisz: rodzicom, rodzenstwu, przyjaciolkom, kumplom, dzieciom kolezanek. Niech beda malenkie, slodkie i dane ze szczerego serca: od razu bedzie Ci lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
saint_madeleine Re: ♀♂ 06.02.05, 15:44 Znowu?Ciekawe do ilu razy sztuka? Raczej wolałabym nie słuchać(czytać)tego typu rad,bo dokładnie wiem komu,co i dlaczego mam wysłać...czy uważasz również, może że bycie z mężczyzną można doskonale zastąpić piciem herbatki z przyjaciółką, która za chwilę ma spotkanie ze swoim ukochanym? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: ♀♂ 06.02.05, 15:54 magdaleno liczą się tylko te chwile które są przed tobą liczą się tylko te chwile których jeszcze nie znasz... nigdy nie wiadomo co przyniesie życie, chocby jutro:) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: ♀♂ 06.02.05, 16:05 Nie chodzi o zastepowanie. Chodzi i sprawienie komus przyjemnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
juliettamasina Re: ♀♂ 06.02.05, 16:07 saint_madeleine napisała: > Znowu?Ciekawe do ilu razy sztuka? > Raczej wolałabym nie słuchać(czytać)tego typu rad,bo dokładnie wiem komu,co i > dlaczego mam wysłać...czy uważasz również, może że bycie z mężczyzną można > doskonale zastąpić piciem herbatki z przyjaciółką, która za chwilę ma spotkanie > > ze swoim ukochanym? czy posiadanie przyjaciółki to coś złego? czy życzliwość Anahelli jest denerwująca, bo nie jest facetem? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: ♀♂ 06.02.05, 16:18 juliettamasina napisała: > bo nie jest facetem? Bede w nastepnym wcieleniu;) Odpowiedz Link Zgłoś
saint_madeleine Re: ♀♂ 06.02.05, 17:00 Twoje podejrzenia są niesłuszne...Nie zaprotestowałam na życzliwość,tylko na to,że dobrze jest być mądrym kiedy zapewne nie jest się w podobnej sytuacji!W ogóle,czuję się po waszych wypowiedziach,jak jedyna samotna,która na dodatek wymyśla sobie problemy...Bo to w końcu nie jest problem...Problemem jest choroba,bieda,przemoc itd a ja tylko jestem zblazowaną pannicą, która nie ma się do kogo przytulić!No rzeczywiście...bez słońca też można żyć,tylko chodzi o jakość tego życia...Przepraszam za mój ton,ale DZIEWCZYNY,nie mogę zrozumieć, dlaczego tak potępiacie czy krytykujecie(a może ja to źle odbieram?)samotną kobietę,która chce miłości a ta jej jak na złość się nie przytrafia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: ♀♂ 06.02.05, 17:22 Nikt Cie nie potepia, nikt nie napisal ze jestes zblazowana pannica, ze wymyslasz sobie problemy itp. Nie jestes tu jedyna bez mezczyzny/kobiety. Niepisana zasada tego forum jest traktowanie z zyczliwoscia nowych, i tak zostalas przyjeta. Odpowiedz Link Zgłoś
saint_madeleine Re: ♀♂ 06.02.05, 17:30 Ja sama to napisałam,bo już nie raz to słyszałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: ♀♂ 06.02.05, 17:34 ale przecież: "Ech,dziś na szczycie jutro na dworcu ;)albo raczej wczoraj na dworcu,dzis na szczycie a jutro znowu na dworcu...:)))" no :) Odpowiedz Link Zgłoś
juliettamasina Re: ♀♂ 06.02.05, 18:48 saint_madeleine napisała: > Twoje podejrzenia są niesłuszne...Nie zaprotestowałam na życzliwość,tylko na > to,że dobrze jest być mądrym kiedy zapewne nie jest się w podobnej sytuacji!W > ogóle,czuję się po waszych wypowiedziach,jak jedyna samotna,która na dodatek > wymyśla sobie problemy...Bo to w końcu nie jest problem...Problemem jest > choroba,bieda,przemoc itd a ja tylko jestem zblazowaną pannicą, która nie ma > się do kogo przytulić!No rzeczywiście...bez słońca też można żyć,tylko chodzi o > > jakość tego życia...Przepraszam za mój ton,ale DZIEWCZYNY,nie mogę zrozumieć, > dlaczego tak potępiacie czy krytykujecie(a może ja to źle odbieram?)samotną > kobietę,która chce miłości a ta jej jak na złość się nie przytrafia. > Pozdrawiam to do mnie było Anahello. przepraszam za zachowanie jeśli Cię uraziłam św. Magdaleno Amen Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: ♀♂ 07.02.05, 09:35 anahella napisała: > juliettamasina napisała: > > > bo nie jest facetem? > > Bede w nastepnym wcieleniu;) > Tylko uważaj, bo masz zadatki na kusznika ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: ♀♂ 06.02.05, 17:46 przeszłośc uczy że samotność jest zawsze stanem tymczasowym, więc lepiej patrzeć w przyszłość. Kto wie co się stanie jutro? Nigdy nie należy popadać w marazm i otępienie. Nasze losy czasami układaja się w dziwne scenariusze, które wczesniej nie uznalibyśmy za prawdopodobne. Tylko czasami tzreba szczęściu pomóc:) wszsytko bedzie w porzadku Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: ♀♂ 06.02.05, 20:40 Tak się składa, ze na tym forum są osoby mniej lub bardziej samotne. Nie jest to nic złego ani wstydliwego. Jest to po prostu TAKI CZAS. Wszystkie (bez wyjątku) osoby, które Ci odpowiadały są: -bez partnera/partnerki -bez wsparcia ze strony partnera/partnerki -krótko po znalezieniu partnera/partnerki Dlatego uważam, że rok to krócutko. Uczciwie przyznaję, że są również tacy, którzy mają niedobory towarzyskie z uwagi na charakter pracy lub układy rodzinne. Należę do nich ja i Ralston. (chyba). Uszy do góry, niczego nie przyspieszaj. Wszystko ma swój czas. Czasem warto poczekać. Prawda Aand? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: ♀♂ 06.02.05, 21:07 To może chcociaż cmoknę w rękawiczkę - że niby taki szarmancki czaruś... :P Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: ♀♂ 06.02.05, 21:08 Wyślę Ci listem poleconym. Poczekasz do jutra? :D Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: ♀♂ 06.02.05, 21:09 Muszę opuścić klawiaturę bo dziecko ma Simsy w centrum, gdzie kupują ubrania. Mogą skonać z głodu jak się nimi nie pokieruje i będą straszyć jako duchy. Idę, muszę już i.................... Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: ♀♂ 06.02.05, 21:12 Hmm, to idź schodami w dół i na prawo. Ale wracaj zaniebawem :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: ♀♂ 06.02.05, 21:29 Ludziki z gry The Sims. Taka zabawa jak lalkami tyle ze na komputerze: tworzysz sobie swojego Sima, budujesz mu dom, wysylasz do pracy, dbasz o jego rozrywki itp. Gra firmy Electronic Arts od kilku lat zachwyca graczy na calym swiecie. Najpierw kilka lat temu bylo "The Sims", potem kilka dodatkow, w tym do grania po sieci a teraz jestesmy po premierze "The Sims 2". To drugi hit EA po serii "Simcity". Musze przyznac, ze gralam w to, ale mnie nie kreci. Chyba potluke troche w Baldura. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: ♀♂ 06.02.05, 21:36 trochę nie rozumiem fascynacji simami choć znam osoby które się fascynują:) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: ♀♂ 06.02.05, 21:40 anahella napisała: > Ludziki z gry The Sims. Taka zabawa jak lalkami tyle ze na komputerze: tworzysz sobie swojego Sima, budujesz mu dom, wysylasz do pracy, dbasz o jego >rozrywki itp. A kombinują przy PIT-ach? Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: ♀♂ 06.02.05, 22:47 Odpowiem aforyzmem Leca: Przeczytał: ryba - piła. pomyślał: nic dziwnego, wszyscy piją :D Odpowiedz Link Zgłoś
saint_madeleine Re: ♀♂ 07.02.05, 01:15 Właśnie wróciłam od dzieciatych znajomych i tak się napatrzyłam na małżeńskie "szczęście" i "sielankę", że chyba dopiero za kilka dni znowu pomyślę,że źle jest być samotną :))) Dziękuję za wsparcie moralne wszystkim forumowiczom.Ja ciapciam w Alicję w Krainie Czarów(McGee's Alice) superancka,ale juz mnie powoli zaczyna wkurzać,bo nie mogę przedostać się do zamku złej królowej...;)) A tym czasem pozdrawiam gorąco znad herbatki. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: ♀♂ 07.02.05, 15:58 :) Rozchodzi siem o to, żeby nasze minusy nie przesłoniły nam naszych plusów :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: ♀♂ 07.02.05, 23:54 Najgorzej to jak wszystkie zalety są ujemne a wady dodatnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: ♀♂ 07.02.05, 20:53 aand napisał: > Wątek o sprawach damsko-męskich :) Wracam do wątku początkowego. Mam taką uwagę, że sprawy męsko-damskie są niełatwe. Wynika to prawdopodobnie z dużej różnicy płci. Niedobrze jest również wtedy, gdy różnica płci jest zbyt mała. U osobników tej samej płci chyba nie płeć jest problemem a inne czynniki: charakter, zamiłowanie lub niechęć do higieny, różnice światopoglądowe, stosunek do pieniędzy. W parach mieszanych wszystkie problemy sprowadzane są do "babstwa" lub "szowinistycznej męskości". Taką mam uwagę na marginesie tego wątku o wklejaniu rozmaitych znaczków ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
miro83_zz Re: ♀♂ 08.02.05, 22:13 Hehe..wychodzi na to, że osoby pozostające w związkach homo mają mniej problemów, bo od wszystkich wymienionych problemów i powodów konfliktów odpadają im te wynikające z różnicy płci......... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: ♀♂ 08.02.05, 23:51 Wiesz Habi, ja tam od dawna wiem ze chcialabym miec zone;) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: ♀♂ 08.02.05, 23:59 Wiesz, żę czasem też się nad tym zastanawiam. Chciałabym dostać obiad po powrocie z pracy... I żeby ktoś buty do szafy schował. I żebym to nie była ja. Jak zwykle... Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: ♀♂ 09.02.05, 00:40 Dlatego na dobre żony zawsze był duży popyt, ale o taką trudno :( Odpowiedz Link Zgłoś
miro83_zz Re: ♀♂ 09.02.05, 15:02 Do diabła..zostałem zmanipulowany;) Co do tych żon...to panie drogie..trzeba było sobie znaleźć porządnego faceta....ja to nie tylko buty do szafy włożę, ale i stópki rozmasuję..hihi Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: ♀♂ 09.02.05, 17:48 > Co do tych żon...to panie drogie..trzeba było sobie znaleźć porządnego > faceta....ja to nie tylko buty do szafy włożę, ale i stópki rozmasuję..hihi dobra dobra, a jak wyglada druga strona medalu? Odpowiedz Link Zgłoś