king.james 23.09.10, 21:45 Ciekawostki a'la Bond. James Bond. Lepiej by brzmiało: King James Bond, ale ja bym nie wpadł na to, by pisać... ...sami przeczytajcie. ;) wyborcza.pl/1,75477,8419080,Do_czego_prawdziwi_Bondowie_uzywali_swojej_spermy.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hardy1 Re: Spermą napisane 23.09.10, 22:37 Chalie...jasna...nie moge przeczytać odpowiedzi. Kto ma odczynnik do tego niewidzialnego atramentu? :D Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Spermą napisane 23.09.10, 22:50 Aaa, bo miałem trochę pod ręką i nie wiedziałem co z tym zrobić. :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Spermą napisane 23.09.10, 23:21 ...wszystko rozumiem...ale musiałeś aż chlustać? Nie wystarczyło zamoczyć pióro? :D Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Spermą napisane 24.09.10, 08:26 Niestety ten rodzaj pióra nie podlega zmianom wynikającym z rozwoju techniki. A na ewolucję nie będę czekał, bo zanim ta zacznie coś robić, to już moich szczątków na tym świecie nawet nie będzie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Spermą napisane 24.09.10, 18:15 ...nie wiedziałeś że z tym rodzajem pióra trzeba uważać? Że albo krótko moczysz i zdążysz albo długo i wtedy chlusta? Że "tako rzecze Ewolucja"? :D Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Spermą napisane 24.09.10, 21:04 Zapiszę się na kurs kaligrafii. :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Spermą napisane 24.09.10, 21:50 ...tylko wybierz odpowiednią osobo-partnerkę do ćwiczeń w parach na tym kursie... :P Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Spermą napisane 24.09.10, 21:57 Eee, pójdę chyba sam, bo jeszcze wszystko połknie i czym będę pisał? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Spermą napisane 24.09.10, 22:57 ...za szyję! Za szyję szybko! Może trochę uratujesz do pisania :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Spermą napisane 26.09.10, 12:43 Ech, i jak was nie lubić, chłopcy? :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Spermą napisane 26.09.10, 19:02 ...nie ma jak. Lubić trza, to moja rada :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Spermą napisane 27.09.10, 08:27 O! moja też :D I całe życie z niej korzystam :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Spermą napisane 27.09.10, 09:19 No musisz korzystać, bo czym byś pisała? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Spermą napisane 27.09.10, 09:34 :D :D :D Może tylko pisać...mówić niezbyt bo by się atrament wylał :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Spermą napisane 27.09.10, 10:11 ;O Tajemnica mojej kreatywności na forum została nomen omen odkryta!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Spermą napisane 27.09.10, 10:16 "Sam żem to, nie chwaląc się, odkrył!" :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Spermą napisane 27.09.10, 10:34 Fortelem na fotelu, Panie Z? :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Spermą napisane 27.09.10, 10:55 Moje nie są obiecanki Niderlandy :D Zwykła przemyślnością...fortele są dla tych o horyzontalnej posturze imć Onufrego...ja preferuję wertykalną tego od podbijania pięty :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Spermą napisane 27.09.10, 17:47 Ooooo, cudna scena, uwielbiam jak Zagłoba bawi się w PR za plecami głupka Zamoyskiego ;DDD No i to o oleju i wodzie w głowie oraz mocnym alkoholu... ;) Jesteś postury Pana Longina? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Spermą napisane 27.09.10, 19:49 Bez przesady :D Nie jestem wieszakiem na kontusze futrem sobolowym podbite : D Chodziło mi o Pięty wzrost i tuszę że o przeciwieństwo Onufrego tuszy ;) - ani jeden ani drugi to nie ja :D Ot...z podwójnej miary wzorca z Sevres pechową liczbę trza odjąć...to miara "na Podbitego"...a z zamiennika miary z Sevres na to co nas przyciąga do Matki Gai - ujmując ilość członków u jednego większego członka - to i tuszę "na Onufrego" znać będziesz :D :D :D PS Miłego drapania się po koafiurze na głowie...:> Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Spermą napisane 28.09.10, 09:02 Ojej, to ja muszę wysłać do księgowości, bo tak rano liczyć tylko potrafię kawy ;D No, ale teraz wiem o co Ci chodziło. Gdzie w to równanie wlatuje Mały Sokół? :D PS. Bo co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Spermą napisane 28.09.10, 09:54 Do żadnej księgowości! Chcesz aby wszyscy wiedzieli?! =O Właśnie dlatego masz się podrapać nie niszcząc koafiury aby obliczyć i dojść do wyniku...może pomoże słoik konfitury? :D Mały Sokół, Mały Sokół...ma tyle znaczeń że nie wiem o które "Ci się biega"...;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Spermą napisane 28.09.10, 12:21 Ale pani Krysia z księgowości to wcale nie jest egzaltowaną plotkarą, ona ma tylko 'organiczne problemy z utrzymaniem słów na wodzy' ;) Prawda, że od razu lepiej brzmi i odbiera jej wszelką odpowiedzialność? Aaaa-cha! Mojej fryzury nie da się popsuć, cokolwiek zrobisz, dobrze wygląda :DDDD Kura! No nie w sęęęsie 'mały ptak' tylko ta no... pierwsza szabla RP! :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Spermą napisane 28.09.10, 16:50 Taaa...to pani Krysia nie plotkuje tylko ma organiczne problemy "z utrzymaniem"? Aha...to znaczy że rzymska...za przeproszeniem...no ta z geometrii linia nieprosta...też nie ten tego robiła tylko miała "organiczne problemy z utrzymaniem"? I takoże nippońska gejsza? Tylko o kulturze gaworzyła? Nie wspomnę o paryskich kurty/za/nach...no oczywiście że mówię o kurtynach w teatrach, prawda? :D Niby wszystkie robiły to samo...ale jak to brzmi! - "miały organiczne problemy z /się/ utrzymaniem" :D Może jednak ostaw w spokoju panią Krysię, co... Sama se oblicz...i sama se zachowaj w pamięci :D :D ;D Mówisz że nie da się popsuć Twojej koafiury? Cokolwiek zrobię? Hmmm...jest tylko jedno rozwiązanie...tylko jednej nie można popsuć "cokolwiek zrobię"...:D I nie wyjeżdżaj mi tu "nie w sęsie", dobrze?! Taką zniewagę tylko krwią zmyć można...aleś Ty niewiasta...kodeks Boziewicza w grę nie wchodzi...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Spermą napisane 28.09.10, 16:59 PS ...bo jak wspominasz o "nie w sęsie" i o pierwszej szabli Rzeczypospolitej to zaraz przypomina mi się co jedno pacholę szkolne męczone minioną historią naszą napisało o klęsce pod Cecorą: "Sytuacja była bez wyjścia i dlatego Żółkiewski bohatersko uciął szablą swojego konia" :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Spermą napisane 29.09.10, 08:07 :DDDDDDDDDDDD :DDDDDDDDDD Biedne zwierzę! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Spermą napisane 29.09.10, 08:06 Beeek. Nie! :D Ma organiczne problemy z utrzymaniem jęzora za zębami :DD A Ty od razu skręcałeś w zaułki linii nieprostych ;) Starałam się ;F wyszedł mi wzrost :D Teraz mamy równouprawnienie :P I co to za zniewaga? Przecież nie Ciebie nazwałam Małym Sokołem :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Spermą napisane 29.09.10, 19:35 "Zwierzę" pewnie nawet nie zdążyło poczuć. Za to właściciel "zwierzęcia"...:D Ta co ma "organiczne problemy z jęzorem" to niech lepiej trzymna się ode mnie jak najdalej. Jestem cholernie uczulony i cholernie cięty na takie :D ...zaś co do równouprawnienia...myślisz że w sprawie "Małego Sokoła" jest równouprawnienie? Mamy identycznie? Hmmm...nie jestem tego pewny...a nawet jestem pewny że nie mamy identycznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Spermą napisane 30.09.10, 15:03 No dobra, to... 'biedyn miś' :D TTM! Nie znoszę rozpaplanych, histeryzujących, egzaltowanych bab :F Umówmy się: nie mamy IDENTYCZNIE :D Każdy ma swoje... achillesowe sokoły :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Spermą napisane 27.09.10, 10:33 :DDDDDDDDDDDDDDDDD Padłam i leżę! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD [img]https://hongkongphooey.files.wordpress.com/2007/07/spermbank.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Spermą napisane 27.09.10, 10:55 Oczy tej lali krzyczą "nie tak dużo atramentu naraz"! :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Spermą napisane 27.09.10, 10:56 Deposit?! =O W jakim stanie zwraca? :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Bawcie się grzecznie chłopcy, a ja... 27.09.10, 11:05 ... spadam zarobić na szpile ;DDD PS. Zwraca w stanie wołającym o alimenty! :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Bawcie się grzecznie chłopcy, a ja... 27.09.10, 11:14 ...myślałem że na deposit...kosztowny jest :D PS.To na duży procent zadepozytowane :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Bawcie się grzecznie chłopcy, a ja... 27.09.10, 17:45 Baaardzo kosztowna sprawa, długoterminowa lokata, tfu... wyciek z konta :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Bawcie się grzecznie chłopcy, a ja... 28.09.10, 10:34 ...czasem jest lepszy niż z gdzie indziej :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Bawcie się grzecznie chłopcy, a ja... 29.09.10, 08:07 W tym banku? :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Bawcie się grzecznie chłopcy, a ja... 29.09.10, 19:24 ...jak się zakrztusiła i nie łyknęła...:D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Bawcie się grzecznie chłopcy, a ja... 30.09.10, 15:04 To się bierze swój inte... ten no, business i idzie do konkurencyjnego banku :D Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Spermą napisane 24.09.10, 08:26 Ktoś Ci chlapnął atramentem w oczy? :D Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Spermą napisane 27.09.10, 09:50 nie takie żeśmy ze sołtysem agentury odstawiali. może też napiszem książkę? Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Spermą napisane 27.09.10, 10:08 To będziesz chyba musiał otworzyć skup, zwany też czasem bankiem spermy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Spermą napisane 27.09.10, 10:10 Pisz Drzejms, atramentu nie szczędź! :D Odpowiedz Link Zgłoś