Dodaj do ulubionych

Większa połowa wierzy!

21.08.12, 12:46
że ludzie żyli w czasach dinozaurów, zwykłe pomidory nie mają genów, a atomy są mniejsze od elektronów. W te bzdury wierzy ponad połowa Polaków. Jesteśmy jednym z gorzej wykształconych krajów Europy

dla prawie jednej czwartej z nas dobrym bądź bardzo dobrym określeniem na naukowca jest "niebezpieczna osoba".
Ponad połowa Polaków biorących udział w sondażu uważa, że geny znajdują się tylko w pomidorach genetycznie zmodyfikowanych przez naukowców, a te naturalne nie mają ich wcale. Dwóch na trzech byłoby gotowych sięgnąć po antybiotyk przy wirusowym zapaleniu gardła, bo nie mają pojęcia, że te leki nie zabijają wirusów.

Blisko połowa Polaków - tak jak były europoseł Maciej Giertych, ojciec byłego ministra edukacji narodowej - uważa, że dinozaury były współczesne ludziom. Jedynie w Polsce i w Stanach Zjednoczonych jest więcej osób skłaniających się do stwierdzenia, że to Bóg stworzył człowieka mniej więcej takiego, jak wygląda on dziś, niż sądzących, że Homo sapiens stworzyła ewolucja.

wyborcza.pl/1,75400,12337458,Polska__nie_wiedza_naukowa.html

I to jest prawdziwa przyczyna afery Amber Gold:), wyników wyborczych, zalewu wgege spamu i ogólnego dziadostwa.
Obserwuj wątek
    • piwi77.0 Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 13:06
      Bo szkołę mamy durną. Ostatnio widziałem w telewizji filmową scenę szkolną. Nauczycielka zadała pytanie, kto ze współczesnych poetów jest ... i tu wymieniła wiele wzniosłych przymiotników. Ktoś się zgłosił i odpowiedział, Zbigniew Herbert. Nauczycielka była zachwycona i wstawiła najwyższą ocenę. Ta scena, zapewne wbrew zamiarom, pokazuje nędzę polskiej oświaty. Uczeń został wysoko oceniony, nie za jakość uzasadnienia odpowiedzi, którego zresztą w ogóle nie było, ale za to, że jego odpowiedź była zgodna ze zdaniem nauczycielki. Tymczasem ocena powinna zależeć wyłącznie od tego, jak uczeń uzasadnia swój wybór, a nie od tego kogo wybrał.
      • gucio71.2 Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 13:17
        u mnie w szkole za określenie "większa połowa" Pani Burakowa w łeb dziennikiem waliła
        • k_a_p_p_a Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 13:20
          gucio71.2 napisał:

> u mnie w szkole za określenie "większa połowa" Pani Burakowa w łeb dziennikiem
          > waliła

A i tak większa połowa nie wiedziała za co:))
        • piwi77.0 Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 13:26
          gucio71.2 napisał:

u mnie w szkole za określenie "większa połowa" Pani Burakowa w łeb dziennikiem waliła

Burakowa nauczyła się tego od swojej nauczycielki, gdy tamta, za podobne sformułowanie, zdzieliła ją w twarz. Niemożliwe, żeby Burokowa wiedziała na czym polega bezsens większej połowy. Poza tym Burakowa nie umie obchodzić się z dokumentacją państwową, ona nie służy do wymiany ciosów, ale Burakowa za prymitywna, żeby to wiedzieć.
          • gucio71.2 Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 13:30
            Burakowa, może i ostra była ale skuteczna. Do dzis po trzydziestu latach słowackiego dzieciom na pamięć recytuję
            • k_a_p_p_a Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 13:32
              A, to humanistka była! Dlatego lała po głowach...
              • piwi77.0 Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 13:39
                Może i humanistka, ale niehumanitarna.
                • piwi77.0 Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 13:40
                  Aż szkoda, że mnie nikt nigdy dziennikiem nie przywalił, bo mógłbym go wtedy tym dziennikiem bezkarnie żywcem zajebać.
                  • k_a_p_p_a Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 14:06
                    piwi77.0 napisał:

> Aż szkoda, że mnie nikt nigdy dziennikiem nie przywalił, bo mógłbym go wtedy ty
                    > m dziennikiem bezkarnie żywcem zajebać.

A ja miałem:)
                    Nie był to dziennik co prawda i sytuacja porządkowa, nie edukacyjna, ale gość leżał i łapał powietrze na oczach szkoły:)
            • piwi77.0 Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 13:36
              Ja nic na pamięć nie umiem. Mało tego, żadnej lektury nie przeczytałem w całości, a większości w ogóle nie czytałem, a mimo to zaliczałem i maturę zdałem. W dziedzinie języka polskiego uważam się za geniusza, bo nie znam nikogo, kto dokonał podobnej sztuki.
              • pocoo Re: Większa połowa wierzy! 24.08.12, 21:41
                piwi77.0 napisał:

> Ja nic na pamięć nie umiem.

Zajmowałam sie recytacją więc dużo umiem na pamieć.

Mało tego, żadnej lektury nie przeczytałem w całośc
                > i,
                Ja też, bo nigdy nie znosiłam nakazów.

a większości w ogóle nie czytałem, a mimo to zaliczałem i maturę zdałem.
                No...trochę czytałam bo obrałam kierunek pedagogiczny.

W d
                > ziedzinie języka polskiego uważam się za geniusza, bo nie znam nikogo, kto doko
                > nał podobnej sztuki.
                Trochę się różnimy ale mój syn napisałby tak jak Ty.
      • k_a_p_p_a Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 13:19
        To jeszcze nic. W zeszłym bodaj roku temat na maturze brzmiał jakoś tak: uzasadnij, że Jan Paweł wielkim patriotą był.
        • piwi77.0 Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 13:28
          k_a_p_p_a napisał:

To jeszcze nic. W zeszłym bodaj roku temat na maturze brzmiał jakoś tak: uzasadnij, że Jan Paweł wielkim patriotą był.

To błąd, bo on nie był Wielki tylko Drugi i temat powinien brzmieć - Uzasadnij, że Jan Paweł Drugim patriotą był.
          • k_a_p_p_a Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 13:31
            A kto pierwszym?
            Temat nie był zadany tak dosłownie jak napisałem:)
            • piwi77.0 Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 13:37
              No przepraszam, ale pierwszym patriotą jest zawsze osobistość będąca aktualnie u władzy.
        • 6burakow Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 15:00
          k_a_p_p_a napisał:

> temat na maturze brzmiał jakoś tak: uzasa
          > dnij, że Jan Paweł wielkim patriotą był.

Ktos tu pisal ze nie wazne co sie uzasadnia, wazna jest jakosc uzasadnienia.
          • piwi77.0 Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 15:29
            I dalej to podtrzymuję. Tylko, że uzasadnienie ma sens tylko wtedy, gdy uzasadnia się tezę własną, a tutaj teza jest z góry narzucona. Podział czynności, że jeden tezę wymyśla, a kto inny uzasadnia, ociera się o schizofrenię.
            • piwi77.0 Re: Większa połowa wierzy! 22.08.12, 09:46
              Pomijając już, że tematyka osobistości wysługujących się obcym, kosztem Polski, w ogóle nie ma nic do szukania pośród maturalnych tematów z języka polskiego, to jeżeli już wprowadzić taki temat, to uczciwe jego sformułowanie powinni wyglądać mniej więcej tak -
              Patriotyzm Jana Pawła II jest różnie widziany, a jakie jest Twoje zdanie w tej materii?
              I tyle wystarczy, jest oczywiste, że formułując własny pogląd na tak postawiony temat, nie da się uniknąć uzasadnienia. Jasne będzie również, że nie pogląd będzie oceniany, ale jego uzasadnienie (chciałoby się przynajmniej wierzyć).
          • ultimate.strike Re: Większa połowa wierzy! 27.08.12, 07:36
            > Ktos tu pisal ze nie wazne co sie uzasadnia, wazna jest jakosc uzasadnienia.

Przedmiot uzasadnienia jest ściśle zwiazany z jego jakością.
      • lepian4 Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 14:19
        Piw, sam jestes durny. Hiszpanski bank przeprowadzil niewiadomo z kim, w 10 europejskich krajach jakas ankieta. Ponoc dotyczyla zdobyczy nauki. Pytania dotyczyly tez w wiekszosci teotrii naukowych, nie zdobyczy nauki. Co gorsza, pomineli bezczelnie takie perelki, jak Izrael!

Ergo, potraktuj to jako wyroznienie. To jest jak z olimpiada, uczestniczyc na niej jest juz przynalezeniem do swiatowej czolowki
        • piwi77.0 Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 14:29
          lepian4 napisał:

Pytania dotyczyly tez w wiekszosci teotrii naukowych, nie zdobyczy nauki.

Dotąd zawsze mi się wydawało, że teorie naukowe są zdobyczami nauki.
          • k_a_p_p_a Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 14:34
            piwi77.0 napisał:

> lepian4 napisał:
            >
            > [i]Pytania dotyczyly tez w wiekszosci teotrii naukowych, nie zdobyczy nauki. [/
            > i]
            >
            > Dotąd zawsze mi się wydawało, że teorie naukowe są zdobyczami nauki.

Ale nie teoria ewolucji. Ta jest zdobyczą szatana.
            • piwi77.0 Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 14:37
              k_a_p_p_a napisał:

Ale nie teoria ewolucji. Ta jest zdobyczą szatana.

A zdobyć mógł ją tylko od Boga, a Bóg podobno taki nie do wykiwania.
            • lepian4 Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 14:50
              No wiesz, zalozmy, ze ten bank przeprowadzil 1000 lat temu podobna ankiete w nieznanym gronie i Polacy upieraliby sie w swej niewiedzy, ze ziemia wcale nie jest plaska ...

Wtedy tey bylibysmy posmiewiskiem...

• lepian4 Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 14:55
              Hiszpanski bank pytal sie tez w celach naukowych, czy odwiedzasz regularnie muzea?

Polacy tutaj dali dupy na calej lini. Choc z drugiej strony poza Muzeum Kultury Zydowskiej to u nas niczego wiecej nie ma.
              • piwi77.0 Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 15:00
                Miało też powstać Muzeum Narodu Polskiego, nie wiesz czy koncepcja doczekała się realizacji?
              • 6burakow Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 15:03
                lepian4 napisał:

> ... poza Muzeum Kultury Zydowskiej to u nas niczego wiecej nie ma.

Jest nadzieja Maly Bracie bez Wiary: prezydent Komorowski wystawi nam muzeum ofiar komuinzmu. Od razu nam inteligencja podskoczy.
                • piwi77.0 Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 15:08
                  Co on sobie wyobraża, ja jestem ofiara komunizmu, ale ja jeszcze nie chcę do muzeum!
                • Gość: ka_p_pa Re: Większa połowa wierzy! IP: *.interwan.pl 21.08.12, 17:47
                  6burakow napisał:

> lepian4 napisał:
                  >
                  > > ... poza Muzeum Kultury Zydowskiej to u nas niczego wiecej nie ma.
                  >
                  > Jest nadzieja Maly Bracie bez Wiary: prezydent Komorowski wystawi nam muzeum of
                  > iar komuinzmu. Od razu nam inteligencja podskoczy.

Bardziej nas zjednoczy Muzeum Ofiar Systemu Edukacji.
                • lepian4 Re: Większa połowa wierzy! 22.08.12, 08:28
                  Z twojej perspektywy, Starszy Bracie w Wierze, sa Mlodsi i Najmlodsi Bracia w Wierze. Prosze wiecej nie kompromitowac sie swa niewiedza.
                  • 6burakow Re: Większa połowa wierzy! 23.08.12, 02:17
                    nic na to nie pomoge ze jestes Bratem Malej Wiary.
                • lepian4 Re: Większa połowa wierzy! 23.08.12, 08:17
                  Wam, Starszy Bracie w Wierze, to wcale nie oznacza nam.
                  • lepian4 Re: Większa połowa wierzy! 23.08.12, 08:19
                    Maly Bracie i Malej Wiary to dla ciebie pewnie to samo co wegiel kamienny i kamien wegielny
                    • 6burakow Re: Większa połowa wierzy! 23.08.12, 11:20
                      Lepik: skup sie na wierze w to co piszesz.
      • ultimate.strike Re: Większa połowa wierzy! 27.08.12, 07:34
        > Uczeń został wysoko oceniony, n
        > ie za jakość uzasadnienia odpowiedzi, którego zresztą w ogóle nie było, ale za
        > to, że jego odpowiedź była zgodna ze zdaniem nauczycielki.

To jest matura z kluczem.
    • piwi77.0 Nie ma się co śmiać z większej połowy, 21.08.12, 13:43
      bo ja jak coś kroję na pół i mi nie wyjdzie, to wtedy jedna połowa jest większa, a druga mniejsza.
      • k_a_p_p_a Re: Nie ma się co śmiać z większej połowy, 21.08.12, 14:04
        piwi77.0 napisał:

> bo ja jak coś kroję na pół i mi nie wyjdzie, to wtedy jedna połowa jest większa
        > , a druga mniejsza.

Powiem więcej, zawsze tak jest, że jak coś kroisz na pół, to jedna połowa jest mniejsza, ale za to druga większa.
        • piwi77.0 Re: Nie ma się co śmiać z większej połowy, 21.08.12, 14:09
          I o to chodzi, a ta kretynka, prof. Burakowa, za takie coś waliła ludzi dziennikiem.
          • k_a_p_p_a Re: Nie ma się co śmiać z większej połowy, 21.08.12, 14:12
            Dyrektor mojej podstawówki wygłosił takie zdanie przy okazji większej połowy:
            ile razy mam powtarzać, że nie ma większej połowy, połowy są równe, ale ja tu sobie gadam, a większa połowa i tak mnie nie słucha.
            • piwi77.0 Re: Nie ma się co śmiać z większej połowy, 21.08.12, 14:18
              Gdyby dyrektor miał rację i wszystkie połowy rzeczywiście byłyby równe, nie byłoby w świecie tak powszechnego poczucia niesprawiedliwości.
              • k_a_p_p_a Re: Nie ma się co śmiać z większej połowy, 21.08.12, 14:19
                To komuch był, wierzył w utopię.
    • Gość: Jojo Re: Większa połowa wierzy! IP: *.dip.t-dialin.net 21.08.12, 14:10
      a tyle uczelni sie porobilo nad Wisla, ponoc Chiny wyprzedzone
      • k_a_p_p_a Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 14:13
        Podobno większa połowa młodzieży kończy teraz studia
        • 6burakow Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 15:08
          k_a_p_p_a napisał:

> Podobno większa połowa młodzieży kończy teraz studia

Moze pytali tych starszych co to ich Burakowa walila.
          • piwi77.0 Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 15:20
            Pewnie ci starsi walili Burakową, aż w końcu ona im przywaliła.
    • dritte_dame Tytuł artykułu 21.08.12, 14:33
      k_a_p_p_a napisał:

> wyborcza.pl/1,75400,12337458,Polska__nie_wiedza_naukowa.html

"Połowa Polaków wierzy w naukowe bzdury"

Na szczęście wciąż jeszcze jest ta druga połowa, która w naukowe bzdury nie wierzy :))

A link do tego artykułu też popełnił jakiś klepacz kodu nie wierzący w bzdurne reguły polskiej gramatyki:
      "... nie wiedza ..."

Wyraźnie przebija z tego sojusz wybitnych publicystów prasowych z wybitnymi reprezentantami nowoczesnych profesji technologicznych ;)))

> I to jest prawdziwa przyczyna afery Amber Gold:), wyników wyborczych, zalewu wg
      > ege spamu i ogólnego dziadostwa.
      • k_a_p_p_a Re: Tytuł artykułu 21.08.12, 14:40
        Artykuł jest w całości dostępny po zalogowaniu w systemie piano, to są właśnie te wybitne treści, za które nie chcesz płacić.
        Jakbyś zapłaciła autor lepiej by się postarał:)
        • dritte_dame Re: Tytuł artykułu 21.08.12, 14:59
          k_a_p_p_a napisał:

> Artykuł jest w całości dostępny po zalogowaniu w systemie piano, to są właśnie
          > te wybitne treści, za które nie chcesz płacić.
          > Jakbyś zapłaciła autor lepiej by się postarał:)

Skoro nie wychodząc poza link to artykułu oraz jego tytuł obrywam od razu dwoma błędami - gramatycznym i logicznym, to strach się bać co będzie dalej. A zwłaszcza jeśli autor się wybitnie postara! ;)

Można jeszcze żywić nadzieję że mamy tu doczynienia z awangardowym i niszowym podejściem do tych spraw, ale niestety coraz powszechniej i liczniej obserwowane nowe incydenty świadczą o tym że to jednak już mejnstrim.
    • voxave Nie ma większej połowy 21.08.12, 15:15

j.w.
      • piwi77.0 Nie można być aż takim pesymistą, 21.08.12, 15:18
        żeby twierdzić, że są tylko mniejsze połowy.
      • ultimate.strike Re: Nie ma większej połowy 27.08.12, 07:37
        Masz rację, jest tylko ta mniejsza. :)
    • tanebo Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 16:43
      To jest pikuś. Gorzej że większość wierzy że pan Karol Wojtyła nie wiedział o pedofilii szerzącej się w Kościele, że zza grobu uzdrowił zakonnicę, że Agnes Gonxha Bojaxhiu pomagała biednym i chorym, że Joszue i Maryja nie byli żydami, że Kościół walczył z komuną, że kilkutygodniowy płód krzyczy, że ich dzieci kłamią gdy mówią że ich pleban je dotykał, że katabas co łaska wydaje na biednych...
      • voxave Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 17:42

tanebo napisał:

> To jest pikuś. Gorzej że większość wierzy że pan Karol Wojtyła nie wiedział o p
        > edofilii szerzącej się w Kościele, że zza grobu uzdrowił zakonnicę, że Agnes Go
        > nxha Bojaxhiu pomagała biednym i chorym, że Joszue i Maryja nie byli żydami, że
        > Kościół walczył z komuną, że kilkutygodniowy płód krzyczy, że ich dzieci kłami
        > ą gdy mówią że ich pleban je dotykał, że katabas co łaska wydaje na biednych...

Tf,.tfu,tfu---kłamstwo,ruja,poróbstwo i na koniec probostwo--tłuste :)
    • mg2005 Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 18:45
      Czyja wiara jest prawdziwa ? Kreacjonistów czy wyznawców "teorii" ewolucji opartej na wierze ?... :)

> Jedy
      > nie w Polsce i w Stanach Zjednoczonych jest więcej osób skłaniających się do st
      > wierdzenia, że to Bóg stworzył człowieka mniej więcej takiego, jak wygląda on d
      > ziś, niż sądzących, że Homo sapiens stworzyła ewolucja.[/i]

--
      www.youtube.com/watch?v=tQYvnHB9OGI
      • dritte_dame Re: "prawdziwa wiara" 21.08.12, 18:50
        mg2005 napisał:

> Czyja wiara jest prawdziwa ?

Nie ma "prawdziwej wiary".

Gdy wykazano ze coś jest prawdziwe lub fałszywe to jest to wiedza (o tym) a nie wiara.
        • mg2005 Re: "prawdziwa wiara" 24.08.12, 16:24
          dritte_dame napisała:

> Nie ma "prawdziwej wiary".

Przeciwnie - to pogląd zgodny z rzeczywistością
          Chcesz powiedzieć, że ateizm (wiara w nieistnienie Boga) jest wiarą fałszywą ?... :)
      • 6burakow Re: Większa połowa wierzy! 21.08.12, 18:51
        mg2005 napisał:

> Czyja wiara jest prawdziwa ? Kreacjonistów czy wyznawców "teorii" ewolucji opar
        > tej na wierze ...

Wyjasnij jaka to "teorie" oparta na wierze masz na mysli bo ja znam tylko takie oparte na danych eksperymentalnych.
        • mg2005 Re: Większa połowa wierzy! 24.08.12, 16:44
          6burakow napisał:

>
          > Wyjasnij jaka to "teorie" oparta na wierze masz na mysli bo ja znam tylko takie
          > oparte na danych eksperymentalnych.

No , ciekawe... Opisz eksperyment , w którym udowodniono ewolucję gatunku Homo sapiens...
          • Gość: ka_p_pa Wymagania IP: *.interwan.pl 24.08.12, 16:46
            mg2005 napisał:

> 6burakow napisał:
            >
            > >
            > > Wyjasnij jaka to "teorie" oparta na wierze masz na mysli bo ja znam tylko
            > takie
            > > oparte na danych eksperymentalnych.
            >
            > No , ciekawe... Opisz eksperyment , w którym udowodniono ewolucję gatunku Homo
            > sapiens...

Opisz eksperyment? Masz wymagania:)))
            • mg2005 Re: Wymagania 24.08.12, 17:11
              > Opisz eksperyment? Masz wymagania:)))

Dlaczego tak sądzisz ?...
              A może pomożesz burakowi ?... :)
          • 6burakow Re: Większa połowa wierzy! 25.08.12, 15:36
            Dane eksperymentalne nigdy nie "dowodza" niczego. Sa one albo zgodne z jakas interpretacja albo nie sa zgodne. Nie dotyczy to tylko ewolucji ale kazdego modelu, teorii, albo interpretacji.

Danych eksperymentalnych zgodnych z teoria ewolucji jest bez liku. Do mnie najbardziej przemawia analiza DNA dotyczaca pokrewienstwa pomiedzy roznymi grupami ludzi.
            • Gość: ka_p_pa Re: Większa połowa wierzy! IP: *.interwan.pl 25.08.12, 16:37
              6burakow napisał:

> Dane eksperymentalne nigdy nie "dowodza" niczego. Sa one albo zgodne z jakas in
              > terpretacja albo nie sa zgodne. Nie dotyczy to tylko ewolucji ale kazdego model
              > u, teorii, albo interpretacji.
              >
              > Danych eksperymentalnych zgodnych z teoria ewolucji jest bez liku. Do mnie najb
              > ardziej przemawia analiza DNA dotyczaca pokrewienstwa pomiedzy roznymi grupami
              > ludzi.
              To oczywiste. Ewolucji dowodzi jednak ciągłość zapisu DNA świadcząca o pokrewieństwie z innymi grupami zwierząt.
      • k_a_p_p_a wiara 21.08.12, 18:54
        mg2005 napisał:

> Czyja wiara jest prawdziwa ? Kreacjonistów czy wyznawców "teorii" ewolucji opar
        > tej na wierze ?... :)

Wydaje się wielce prawdopodobne, żeś na tyle głupi by twoją wiarę uznać za prawdziwą. Niestety, ty wierzysz.
        • mg2005 Re: wiara 24.08.12, 16:48
          k_a_p_p_a napisał:

> Wydaje się wielce prawdopodobne, żeś na tyle głupi by twoją wiarę uznać za praw
          > dziwą.

Jak typowy ateista, masz problemy z logiką...
          Wydaje się wielce prawdopodobne, żeś głupi jak lewy but :)

>Niestety, ty wierzysz.

Ty również :)
          • k_a_p_p_a Re: wiara 24.08.12, 17:10
            mg2005 napisał:

> k_a_p_p_a napisał:
            >
            > > Wydaje się wielce prawdopodobne, żeś na tyle głupi by twoją wiarę uznać z
            > a praw
            > > dziwą.
            >
            > Jak typowy ateista, masz problemy z logiką...
            > Wydaje się wielce prawdopodobne, żeś głupi jak lewy but :)

Nie wierzysz???
            • mg2005 Re: wiara 24.08.12, 17:14
              > Nie wierzysz???

Udowodnij , że moja wiara jest fałszywa
              • Gość: kappa Re: wiara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.12, 19:47
                mg2005 napisał:

> > Nie wierzysz???
                >
                > Udowodnij , że moja wiara jest fałszywa

Następny kretyn:))
                Toć ja od zawsze uważam, że twoja wiara jest jak najbardziej prawdziwa. Ty wierzysz w te wszystkie bzdury, masz widzenia, omamy. Masz uszkodzone jakieś ośrodki w mózgu najprawdopodobniej.
                • mg2005 Re: wiara 25.08.12, 13:57
                  > Następny kretyn:))

Chyba dobrze siebie opisałeś...

> Toć ja od zawsze uważam, że twoja wiara jest jak najbardziej prawdziwa. Ty wier
                  > zysz w te wszystkie bzdury,

Czyli wiarę w bzdury uważasz za prawdziwą ??... Chyba zapomniałeś wziąć przepisanych leków...

> masz widzenia, omamy

Udowodnij

Masz uszkodzone jakieś ośrodk
                  > i w mózgu najprawdopodobniej.

Nie projektuj na mnie swoich defektów...
                  • Gość: ka_p_pa wierzysz czy nie wierzysz? IP: *.interwan.pl 25.08.12, 14:07
                    mg2005 napisał:

> > Następny kretyn:))
                    >
                    > Chyba dobrze siebie opisałeś...
                    >
                    > > Toć ja od zawsze uważam, że twoja wiara jest jak najbardziej prawdziwa. T
                    > y wier
                    > > zysz w te wszystkie bzdury,
                    >
                    > Czyli wiarę w bzdury uważasz za prawdziwą ??...

Oczywiście. Przecież prawdziwie wierzysz w te wszystkie bzdury, czyż nie?

> > masz widzenia, omamy
                    >
                    > Udowodnij

A to nie ty pisałeś o "prawdziwych czarownicach", o doznaniach pozazmysłowych jakie cię spotykają?
                    • 6burakow Re: wierzysz czy nie wierzysz? 25.08.12, 15:39
                      Gość portalu: ka_p_pa napisał(a):

> A to nie ty pisałeś o "prawdziwych czarownicach"...

Mylisz sie kappa: mg uwaza ze sa "faktyczne" czarownice.
                      • Gość: ka_p_pa Dzięki! IP: *.interwan.pl 25.08.12, 16:34
                        6burakow napisał:

> Gość portalu: ka_p_pa napisał(a):
                        >
                        > > A to nie ty pisałeś o "prawdziwych czarownicach"...
                        >
                        > Mylisz sie kappa: mg uwaza ze sa "faktyczne" czarownice.

Przyjmuję z pokorą wytyk zanim jakiś "logik" napisze kilkadziesiąt tysięcy znaków na temat oczywistej różnicy między prawdziwą a faktyczną czarownicą. Dzięki za interwencję.
    • Gość: dv4 Re: Większa połowa wierzy! IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.12, 10:33
      W dodatku panowie redachałturzy nie rozróżniają różnicy między tym co słońce emituje a co się robi z tym wyemitowanym jak doleci do atmosfery ziemi. I śmieją się z innych że ludzie głupi :-).
      • angelfree Geek Week 28.08.12, 18:56
        To chyba ten test.
        Na pytania powinien umieć odpowiedzieć gimnazjalista.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka