brunon.4 07.10.07, 10:42 Skoro forum dla wyjątków od reguły to nie dla wszystkich. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krol-czy-krolik Re: Ciekawa nazwa, intrygująca, błąd w opisie. 09.10.07, 11:21 Też nie bardzo rozumiem. Jak forum dla tych co się czują "inni" czy "wyjątkowi" - to nie dla wszystkich... Pzdr. Krolik Odpowiedz Link
ilnyckyj Re: Ciekawa nazwa, intrygująca, błąd w opisie. 10.10.07, 21:14 Fakt wygląda to na sprzeczność. Ale IMHO - każdy człek jest wyjądkowy. A jak każdy - tzn. wszyscy... Odpowiedz Link
brunon.4 Re: Ciekawa nazwa, intrygująca, błąd w opisie. 11.10.07, 12:05 > każdy człek jest wyjądkowy Wyjątkowo sztampowe i durne zdanie. Odpowiedz Link
ilnyckyj Re: Ciekawa nazwa, intrygująca, błąd w opisie. 11.10.07, 19:43 Oczywiście błąd: miało być "wyjątkowy"... Odpowiedz Link
ilnyckyj Re: Ciekawa nazwa, intrygująca, błąd w opisie. 11.10.07, 19:48 brunon.4 napisał: > > każdy człek jest wyjądkowy > > Wyjątkowo sztampowe i durne zdanie. > Hm... no cóż, widać taki już jestem. Pozdrawiam Il... Odpowiedz Link
brunon.4 Skoro jesteś sztampowy to powinieneś odstąpić 11.10.07, 22:20 od prowadzenia forum dla niesztampowych. Odpowiedz Link
ilnyckyj Re: Skoro jesteś sztampowy to powinieneś odstąpić 13.10.07, 12:02 Niech ci będzie: jestem sztampowym nonkonformistą. Ale to forum jest otwarte także dla ciebie - niesztampowego nonkonformisty... POzdrawiam Il. Odpowiedz Link
ilnyckyj Aha, widzę, że lubimy małe wojenki 14.10.07, 17:00 na epitety. Jeśli czegoś chcesz dowieść to proszę o argumenty. Epiteciki typu "durny", "sztampowy", "bzdura" mają zerową wartość inteletualną. z nonkoformistycznym pzdr. Nicki Odpowiedz Link
brunon.4 Widzę, że trzeba Ci dwa razy powtarzać: 14.10.07, 20:33 Skoro forum dla wyjątków od reguły to nie dla wszystkich. Odpowiedz Link
ilnyckyj Tak! Właśnie to miałem na myśli zakładając... 15.10.07, 18:13 ...to Forum Pozdro... Il Odpowiedz Link
p_k_79 Jako wyjątek, Bruno Ci racji nie przyzna.. 15.10.07, 18:41 i tylko akceptując ten stan rzeczy, potwierdzisz, że właśnie to na myśli miałeś, zakładając Forum Pozdrawiam Odpowiedz Link
p_k_79 Po cichu co najwyżej.. 15.10.07, 19:26 w innym przypadku, nawet na pięć skrajnie różnych opinii, będzie miał szóstą.. ale ja Go akurat za to lubię Na moje nieszczęście..l Odpowiedz Link
ilnyckyj OK. Ja też lubię ludzi, którzy... 15.10.07, 19:36 ... mają swoje zdanie, zupełnie odmienne od innych i nie boją się go wyrażać... Choćby to się innym nie podobało! Pozdrawiam Il Odpowiedz Link
brunon.4 Jakie typowe - za nic do błędu sie nie przyznasz. 15.10.07, 23:01 " dla tych, [co] kwestionują to co inni uważają za oczywiste" " czyli - dla wszystkich" ergo : wszyscy kwestionują to, co inni uważają za oczywiste. Kto uważa coś za oczywiste, skoro wszyscy tego nie uważają za oczywiste? Masz kolego prosty błąd logiczny i choćbyś nie wiem jakiej sofistyki użył, nic więcej na ten temat nie powiem. Odpowiedz Link
ilnyckyj Re: Jakie typowe - za nic do błędu sie nie przyzn 16.10.07, 21:52 No cóż chylę czoła przed zniewalającą logiką... Masz rację! Kreślę się z szacunkiem... PS. Ale pamiętaj: NIE ZE MNĄ TE NUMERY... BRUNO CZTERY! Odpowiedz Link
jo_ember Re: Ciekawa nazwa, intrygująca, błąd w opisie. 11.03.09, 20:02 brunon.4 napisał: > > każdy człek jest wyjądkowy > > Wyjątkowo sztampowe i durne zdanie. > Nie wiem, czy sztampowe i durne , ale na pewno na bakier z ortografią... huehue Odpowiedz Link
ilnyckyj A swoją drogą to nie ma chyba nic tak pełnego 26.11.07, 21:16 sprzeczności jak nauki najulubieńszej instytucji naszego Narodu czyli Kościoła. Począwszsy od Ewangelii Odpowiedz Link
farrukh2 Re: Ciekawa nazwa, intrygująca, błąd w opisie. 02.01.08, 12:12 A ja mysle, ze sam fakt wejscia tutaj udowadnia,ze jestes wyjatkowy, bo przecietni raczej sa tak przekonani o swojej wyjatkowosci, ze nie czuja potrzeby czytania wypowiedzi osob,ktore dyskredytuja sie wedlug przecietniakow checia wystapienia na forum i potwierdzenia swojej wyjatkowosci.Hi Hi.Brawo dla tego, co zerozumial! Odpowiedz Link
panna-lee Re: Ciekawa nazwa, intrygująca, błąd w opisie. 25.04.08, 14:35 popieram brunona, który zauważył ten błąd. sama go zauważyłam. od razu. nie popieram brunona, bo miast powiedzieć i skończyć, ciągnął debatę. czyli niosę transparent "TAK! NIE!" jak zwykle zresztą farrukh: żem nie doczytała. za dużo słów Odpowiedz Link
krol-czy-krolik Re: Ciekawa nazwa, intrygująca, błąd w opisie. 26.04.08, 23:11 panna-lee napisała: > popieram brunona, który zauważył ten błąd. sama go zauważyłam. od razu. > nie popieram brunona, bo miast powiedzieć i skończyć, ciągnął debatę. > > czyli niosę transparent "TAK! NIE!" jak zwykle zresztą > > farrukh: żem nie doczytała. za dużo słów A mnie się wydaje, że pan Moderator czasami sam nie bardzo wie o co mu chodzi Odpowiedz Link
panna-lee Re: Ciekawa nazwa, intrygująca, błąd w opisie. 28.04.08, 16:18 bo jest nietuzinkowy! a może nie chciał robić snoboelitarnego forum, że niby tylko dla dekadentów [jak ta knajpa dla młodych poetów w wilq] bo jest za rozszerzaniem granic i tak dalej. Odpowiedz Link
krol-czy-krolik Re: Ciekawa nazwa, intrygująca, błąd w opisie. 29.04.08, 21:51 panna-lee napisała: > bo jest nietuzinkowy! a może nie chciał robić snoboelitarnego forum, że niby > tylko dla dekadentów [jak ta knajpa dla młodych poetów w wilq] bo jest za r > ozszerzaniem granic i tak dalej. No może i nietuzinkowy. Ale ja jako człek całkiem tuzinkowy często się gubię w tych jego zawiłych i mętnych wywodach :p Pozdro- Rabbit Odpowiedz Link
panna-lee Re: Ciekawa nazwa, intrygująca, błąd w opisie. 30.04.08, 00:21 jesteś abstraktofobem, miły króliku. Odpowiedz Link
ilnyckyj Re: Ciekawa nazwa, intrygująca, błąd w opisie. 01.05.08, 12:55 krol-czy-krolik napisał: > panna-lee napisała: > > > bo jest nietuzinkowy! a może nie chciał robić snoboelitarnego > forum, że niby > > tylko dla dekadentów [jak ta knajpa dla młodych poetów w wilq] > bo jest za r > > ozszerzaniem granic i tak dalej. > No może i nietuzinkowy. Ale ja jako człek całkiem tuzinkowy często > się gubię w tych jego zawiłych i mętnych wywodach :p > Pozdro- Rabbit No cóż krytykę przyjmuję z pokorą. Byłbym jednak wdzięczny Szanowny Kroliku, gdybyś wskazał konkretnie które to wywody moje są zawiłe i mętne, może mógłbym wówczas udzielić dodatkowych wyjaśnień. Jeśli chodzi o nietuzinkowość to dziękuję Pannie Lee za te łaskawe słowa. Faktycznie uważam się za jednostkę nietuzinkową. Każdy człowiek jak mu się dobrze przyjrzeć jest nietuzinkowy. Nawet Królik, wbrew temu co twierdzi! Pozdrawiam nietuzinkowo wszystkich. Nicki Odpowiedz Link
basilisque What's up Rabbit. 04.05.08, 10:30 No i co Rabbit, zatkało cię? Już przestań się tak czepiać, jak ten Bruno, co już się definitywnie odczepił. Ale jak masz coś na wątpiach to wal, bez krępacji! Tu nie ma cenzury (w każdym razie jak dotąd nie zauważyłem). Cheers. baz Odpowiedz Link
basilisque Re: Ciekawa nazwa, intrygująca, błąd w opisie. 07.03.09, 17:51 Tak generalnie - Forum się trochę tylko zmieniło, ale przetrwało. Dobrze, że nie zmieniło się w Hide Park dla frustratów, jak gdzie niegdzie - indziej. Pozdrawiam. Baz Odpowiedz Link
ilnyckyj Re: Ciekawa nazwa, intrygująca, błąd w opisie. 04.02.14, 22:07 To wydobyłem z odmętów.... Odpowiedz Link
apersona Re: Ciekawa nazwa, intrygująca, błąd w opisie. 04.02.14, 22:32 To w końcu ustalmy. Jest tu knajpa dla młodych poetów czy nie? Odpowiedz Link