Dodaj do ulubionych

Magda Mołek - zdjęcia

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 15:29
bardzo dobrze zrobila magda odchodzac z tvp.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sum Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: 194.181.253.* 02.09.04, 15:38
      Ciekawe kiedy Pani Magda pokaże 'to i owo' w Playboy'u...???;-)))
      • Gość: michal Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 17:21
        Mam nadzieje! Tez na to czekam z niecierpliwoscia...
      • Gość: god Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 15:58
        Drogi Panie Soku, to byl zart
    • Gość: sok z żuka Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 17:52
      Co wy od niej chcecie? Przecież ona wcale nie jest taka seksi!
      • Gość: sam Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.arcor-ip.net 28.09.04, 17:57
        jest, jest sexy, widziales jej biust przy wejsciu do Europy. (tzn. przy okazji
        transmisji). Ja bym ja przytulil.
        • Gość: a Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.chello.pl 28.10.04, 22:06
          jej biust jest przede wszystkim silikonowy i pewnie równie antypatyczny jak ona
          cała...
    • Gość: stanley Ślicznie się uśmiecha IP: *.jaszkowo.sdi.tpnet.pl 03.09.04, 11:43
      Dziewczyna z klasą !!! :)))
      • Gość: xxx [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 15:00
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: gođ Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 15:49
      zastapi Lisa
      • Gość: sok z żuka Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 15:51
        głupi jesteś! nie zastąpi, bo nie będzie w faktach pracować buraku!!
    • Gość: Sl@vo Czego się nie robi dla pieniedzy... (wiekszych)... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 07:22
      PRZYKŁAD MAGDY MOŁEM JEST KLASYCZNY ŻE LUDZIE MOGĄ DLA KASY ZROBIĆ WIELE...
      MIAŁA PRZYJŚĆ DO PRACY W TVP TAK JAK ZWYKLE.... NIESTETY NAWET NIE UPRZEDZIŁA
      SWOICH DOTYCHCZASOWYCH PRACODAWCÓW... LUB "ZAPOMNIAŁA" UPRZEDZIĆ... A KULTURA
      TEGO WYMAGA ZE NIE BEDZIE JEJ JUŻ W TVP 1...
      ŻAŁOSNE....
      • Gość: Iwo Re: Czego się nie robi dla pieniedzy... (wiekszyc IP: *.kleparz.site.krakow.pl / 195.150.114.* 09.09.04, 09:27
        Śmieszny jesteś. Po co ma siedzieć w stacji mafijnej. TVP to imitacja telewizji
        publicznej. Poieram Ją w 105%. Nie wiem po co zabierasz głos, gadając takie
        pierdoły...
        • nipoch Re: Czego się nie robi dla pieniedzy... (wiekszyc 13.09.04, 09:28
          Nie masz pojecia o czym mowisz. Twoj przedmowca ma racje! TVP, czy TVN to to
          samo, tylko ta druga stacja jest prywatna i zrobi wszystko dla pieniedzy, stada
          tyle idiotycznych programow. DO tych nie potrzeba dziennikarza, tylko kogos o
          odpowiedniej prezencji, a niekoniecznie inteligencji. Ma byc medialny i robic,
          co mu "zaleca".
          W mediach od 15 lat, pozdrawia naiwnych, ktorzy wierza w szlachetne cele
          niektorych stacji lub innych mediow
          • behemot.to.kot Re: Czego się nie robi dla pieniedzy... (wiekszyc 29.10.04, 10:26
            nipoch napisał:

> Nie masz pojecia o czym mowisz. Twoj przedmowca ma racje! TVP, czy TVN to to
            > samo, tylko ta druga stacja jest prywatna i zrobi wszystko dla pieniedzy,
            stada
            >
            > tyle idiotycznych programow.

za to w tvp wszyscy robią dla idei i podniesienia ogólnego poziomu "polactwa",
            a programy tylko mądre i na dodatek bardzo interesujące!

• Gość: zosia Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: 217.153.99.* 17.09.04, 13:43
      magda to bardzo mądra i pękna kobieta.Miło ją oglądać.dobrze że odeszła z tvp
    • Gość: dd Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 23:36
      Nie jestem tego pewien. Nowy program, który prowadzi to żadna rewelacja!!!
      Pewnie nie zagrzeje w nim za długo.
    • Gość: Sucharek Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 19:33
      Moja babcia ladniejsza!!!
    • Gość: JA Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.jelfa.com.pl 28.09.04, 13:09
      jaka Ona jest brzydka ! szok
    • Gość: JB Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 00:47
      Mołek i tak dostała sie do TVP z polecenia....
    • Gość: tymitu Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 19:11
      Magda jest super:):)pozdrawiam :);
    • Gość: Niezależna Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 09:13
      Nie wiem czy dobrze, czy nie, ale na pewno powinna odpocząć bo wygląda jak
      czterdziestolatka, tyle, że na dobrej konserwie. Ona nie ma w sobie klasy
      Torbickiej i myślę, że powinna wypracować własny styl, a nie być tylko dobrze
      ułożoną marionetką naśladującą styl innych uznanych prezenterów. Na niektórych
      z tych zdjęć ma w oczach strach. Powinna popracować nad własnym stylem, a nie
      zastanwiać się czy dobrze wypadnie w oczach innych..życzę jej jak najlepiej,
      ale musi się pozbierać.
      • Gość: marisha Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: 81.210.83.* 08.10.04, 11:18
        jest miła do bólu i ma coś ze zgryzem...poza tym ok-ładna fryzurka. a wiecie
        dlaczego się rozwiodła? może tvp "odświerzyło" ją wodą sodową?
    • Gość: Ktoś przez duże K Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 11.10.04, 15:19
      Jak sie dowiedziałem, ze się rozwiodła, to Pani Mołek juz dla mnie jest
      nieatrakcyjna. Taki jestem i wole sobie nie zawracać glowy kimś, kim rządzi
      woda sodowa.
    • Gość: Józefa Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 12:03
      Spoko jesteż mój stary gdy Cie widzi to ma omamy pozazdrościć figury
    • Gość: boll [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 08:45
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Mycha Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.pk.edu.pl 14.10.04, 11:51
      Wspaniale zrobila:) Przynajmniej wreszcie nie musze jej ogladac, jak mi sie
      przypadkowo wlaczyl jej dyzur w tvp i sluchac jej "inteligentnych" wypowiedzi
      na kazdy temat. Noi te blyskotliwe wywiady z goscmi............
    • Gość: Rafal Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.gdynia.mm.pl 16.10.04, 13:12
      Super kobieta.Ma ladny usmiech,ladna sylwetke.
    • Gość: AmoR Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 13:56
      piekna kobieta:)
    • Gość: Jantar Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.elwico.pl / *.elwico.pl 19.10.04, 22:56
      Po co tyle szumu wokół jej? Ona nie jest żadnym cudem urody ani intelektu!
      Telewizja Publiczna postawiła ją na piedestale, a karierę zrobiła przy Mołku.
      Ten drugi to też wątpliwy egzemplarz.
    • Gość: didi Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 20:54
      cool bardzo mi sie podoba wasza stronka
    • Gość: inecita mój chłopak na nią leci IP: *.chello.pl 28.10.04, 22:08
      :(
      • Gość: DF Re: mój chłopak na nią leci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 17:26
        BO JEST ZAJEBISTA
    • Gość: todek Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 19:37
      niezła dupa
    • Gość: olek Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 19:42
      moja dziewczyna przespała by sie z nią
    • Gość: kolos Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 08:54
      Piękna kobieta !!!!!
      • yoolcia1 Re: Magda Mołek - zdjęcia 04.11.04, 12:38
        a co mnie ona obchodzi!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka