Gość: basia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 15:29 bardzo dobrze zrobila magda odchodzac z tvp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sum Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: 194.181.253.* 02.09.04, 15:38 Ciekawe kiedy Pani Magda pokaże 'to i owo' w Playboy'u...???;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 17:21 Mam nadzieje! Tez na to czekam z niecierpliwoscia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: god Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 15:58 Drogi Panie Soku, to byl zart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sok z żuka Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 17:52 Co wy od niej chcecie? Przecież ona wcale nie jest taka seksi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.arcor-ip.net 28.09.04, 17:57 jest, jest sexy, widziales jej biust przy wejsciu do Europy. (tzn. przy okazji transmisji). Ja bym ja przytulil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.chello.pl 28.10.04, 22:06 jej biust jest przede wszystkim silikonowy i pewnie równie antypatyczny jak ona cała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanley Ślicznie się uśmiecha IP: *.jaszkowo.sdi.tpnet.pl 03.09.04, 11:43 Dziewczyna z klasą !!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 15:00 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gođ Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 15:49 zastapi Lisa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sok z żuka Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 15:51 głupi jesteś! nie zastąpi, bo nie będzie w faktach pracować buraku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sl@vo Czego się nie robi dla pieniedzy... (wiekszych)... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 07:22 PRZYKŁAD MAGDY MOŁEM JEST KLASYCZNY ŻE LUDZIE MOGĄ DLA KASY ZROBIĆ WIELE... MIAŁA PRZYJŚĆ DO PRACY W TVP TAK JAK ZWYKLE.... NIESTETY NAWET NIE UPRZEDZIŁA SWOICH DOTYCHCZASOWYCH PRACODAWCÓW... LUB "ZAPOMNIAŁA" UPRZEDZIĆ... A KULTURA TEGO WYMAGA ZE NIE BEDZIE JEJ JUŻ W TVP 1... ŻAŁOSNE.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwo Re: Czego się nie robi dla pieniedzy... (wiekszyc IP: *.kleparz.site.krakow.pl / 195.150.114.* 09.09.04, 09:27 Śmieszny jesteś. Po co ma siedzieć w stacji mafijnej. TVP to imitacja telewizji publicznej. Poieram Ją w 105%. Nie wiem po co zabierasz głos, gadając takie pierdoły... Odpowiedz Link Zgłoś
nipoch Re: Czego się nie robi dla pieniedzy... (wiekszyc 13.09.04, 09:28 Nie masz pojecia o czym mowisz. Twoj przedmowca ma racje! TVP, czy TVN to to samo, tylko ta druga stacja jest prywatna i zrobi wszystko dla pieniedzy, stada tyle idiotycznych programow. DO tych nie potrzeba dziennikarza, tylko kogos o odpowiedniej prezencji, a niekoniecznie inteligencji. Ma byc medialny i robic, co mu "zaleca". W mediach od 15 lat, pozdrawia naiwnych, ktorzy wierza w szlachetne cele niektorych stacji lub innych mediow Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: Czego się nie robi dla pieniedzy... (wiekszyc 29.10.04, 10:26 nipoch napisał: > Nie masz pojecia o czym mowisz. Twoj przedmowca ma racje! TVP, czy TVN to to > samo, tylko ta druga stacja jest prywatna i zrobi wszystko dla pieniedzy, stada > > tyle idiotycznych programow. za to w tvp wszyscy robią dla idei i podniesienia ogólnego poziomu "polactwa", a programy tylko mądre i na dodatek bardzo interesujące! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: 217.153.99.* 17.09.04, 13:43 magda to bardzo mądra i pękna kobieta.Miło ją oglądać.dobrze że odeszła z tvp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 23:36 Nie jestem tego pewien. Nowy program, który prowadzi to żadna rewelacja!!! Pewnie nie zagrzeje w nim za długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sucharek Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 19:33 Moja babcia ladniejsza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.jelfa.com.pl 28.09.04, 13:09 jaka Ona jest brzydka ! szok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 00:47 Mołek i tak dostała sie do TVP z polecenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymitu Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 19:11 Magda jest super:):)pozdrawiam :); Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezależna Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 09:13 Nie wiem czy dobrze, czy nie, ale na pewno powinna odpocząć bo wygląda jak czterdziestolatka, tyle, że na dobrej konserwie. Ona nie ma w sobie klasy Torbickiej i myślę, że powinna wypracować własny styl, a nie być tylko dobrze ułożoną marionetką naśladującą styl innych uznanych prezenterów. Na niektórych z tych zdjęć ma w oczach strach. Powinna popracować nad własnym stylem, a nie zastanwiać się czy dobrze wypadnie w oczach innych..życzę jej jak najlepiej, ale musi się pozbierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marisha Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: 81.210.83.* 08.10.04, 11:18 jest miła do bólu i ma coś ze zgryzem...poza tym ok-ładna fryzurka. a wiecie dlaczego się rozwiodła? może tvp "odświerzyło" ją wodą sodową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś przez duże K Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 11.10.04, 15:19 Jak sie dowiedziałem, ze się rozwiodła, to Pani Mołek juz dla mnie jest nieatrakcyjna. Taki jestem i wole sobie nie zawracać glowy kimś, kim rządzi woda sodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józefa Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 12:03 Spoko jesteż mój stary gdy Cie widzi to ma omamy pozazdrościć figury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boll [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 08:45 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mycha Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.pk.edu.pl 14.10.04, 11:51 Wspaniale zrobila:) Przynajmniej wreszcie nie musze jej ogladac, jak mi sie przypadkowo wlaczyl jej dyzur w tvp i sluchac jej "inteligentnych" wypowiedzi na kazdy temat. Noi te blyskotliwe wywiady z goscmi............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.gdynia.mm.pl 16.10.04, 13:12 Super kobieta.Ma ladny usmiech,ladna sylwetke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AmoR Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 13:56 piekna kobieta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jantar Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.elwico.pl / *.elwico.pl 19.10.04, 22:56 Po co tyle szumu wokół jej? Ona nie jest żadnym cudem urody ani intelektu! Telewizja Publiczna postawiła ją na piedestale, a karierę zrobiła przy Mołku. Ten drugi to też wątpliwy egzemplarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 20:54 cool bardzo mi sie podoba wasza stronka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DF Re: mój chłopak na nią leci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 17:26 BO JEST ZAJEBISTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: todek Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 19:37 niezła dupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 19:42 moja dziewczyna przespała by sie z nią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolos Re: Magda Mołek - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 08:54 Piękna kobieta !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yoolcia1 Re: Magda Mołek - zdjęcia 04.11.04, 12:38 a co mnie ona obchodzi!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś