Dodaj do ulubionych

Homo niezgodne z naturą, a celibat?

30.10.14, 00:57
Spot "Najbliżsi obcy" trafił dziś na antenę TVP. Zamiar wielokrotnego wyemitowania 30-sekundowego klipu przedstawiającego dzień z życia lesbijek świętujących rocznicę swojego związku wywołał krytykę ze strony środowisk konserwatywnych. - Propaguje się zachowania, które nie do końca są zgodne z naturą - komentuje poseł Tadeusz Woźniak (SP)
wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/najblizsi-obcy-w-tvp-prawica-krytykuje-kampanie/fx954
Dlaczego akurat Woźniaka Tadeusza, posła RP, tak zainteresowało życie seksualne lesbijek? Kręci go to, czy co? Może niech się skupi na życiu seksualnym Wesołowskich, Gilów i tym podobnych. Kochające się lesbijki krzywdy nikomu nie zrobią. Natomiast szkodliwość rzeczywiście niezgodnych z naturą czynów napalonego duchownego watykańskiego jest niewyobrażalna.
Obserwuj wątek
    • tigertiger Re: Homo niezgodne z naturą, a celibat? 30.10.14, 06:42
      > Dlaczego akurat Woźniaka Tadeusza, posła RP, tak zainteresowało życie seksualne
      > lesbijek? Kręci go to, czy co?

Spot nie zawiera, żadnych scen z życia seksualnego pary "Spot pokazuje dzień z życia dwóch młodych kobiet żyjących w niesformalizowanym - bo takiej możliwości w Polsce nie ma - związku. Zaczyna się od pobudki w łóżku, poprzez sceny radości na spacerze, kłótni w restauracji i pojednania, aż po świętowanie czwartej rocznicy związku w gronie rodziny i przyjaciół. Na koniec lektorka podkreśla, że w Polsce osoby żyjące w związkach partnerskich są w świetle prawa sobie obce." więc skoro poseł spotu nie widział to na jakiej podstawie twierdzi, że spot promuje "rozpasanie seksualne" ? Najwyraźniej ma jednoznaczne skojarzenia z seksem do tego rozpasanym na samo hasło "para lesbijek", a to już jego osobisty problem i nie może być, żadnym argumentem w sporze o to czy spot TVP ma emitować czy nie. Pan poseł podkreśla zresztą, że to tylko jego prywatne przeświadczenie - "w moim przekonaniu" więc miał pełne prawo jak każdy do wyrażenia swojej opinii.
      Może niech się skupi na życiu seksualnym Wesoło
      > wskich, Gilów i tym podobnych.
      Może mielibyśmy i okazje poznać opinie posła Woźniaka i w rym temacie, ale TVP nie wyemitowała jeszcze spotu z życia pedofila w stanie.

Natomiast szkodliwość rzeczywiście niezgodnych z naturą czynów napalonego duc
      > hownego watykańskiego jest niewyobrażalna.

Jeśli jakieś zachowania nie występują w świecie zwierząt, a wiec w przyrodzie/w naturze to nie są one zgodne z nią. Zachowań pedofilskich nie stwierdzono w świecie zwierząt nie stwierdzono, a zachowania homoseksualne czy kazirodcze występują wśród zwierząt pomiędzy dojrzałymi płciowo osobnikami częściej niż wśród ludzi.
    • kolter Re: Homo niezgodne z naturą, a celibat? 30.10.14, 08:50
      dwa w jednym -co trzeci klecha lubi w glinę.
    • brum.pl1 Zgodne z naturą? 30.10.14, 09:19
      Zgodne z naturą? Jeśli jakieś zjawisko występuje w przyrodzie, to istotnie, jest zgodne z naturą, ale to nie oznacza, że:
      - jest cacy,
      - człowiek ma powielać to zjawisko/zachowanie. Jeśli oczywiście człowiek nie chce być traktowany jak zwierzę.
      Czyli, jeśli małpy chodzą z gołą dupą, to ja też powinienem, bo to zgodne z naturą?
      Jeśli te same małpy jedzą łapami, drapią się publicznie po dupie, wiskają się i wszy rzucają na ziemię to ja też powinienem/mogę, bo to zgodne z naturą? Chyba się tu ktoś pogubił, i tym ktosiem nie jestem ja.
      Człowiek różni się od zwierzęcia, więc nie powinien go naśladować. Amen.
      • dziennikarka-szparka Re: Zgodne z naturą? 30.10.14, 09:28
        brum.pl1 napisał:

> Człowiek różni się od zwierzęcia, więc nie powinien go naśladować.

Jeśli choć trochę masz racji, a masz jej trochę, to nie powinieneś jeść zwierząt.

• brum.pl1 Re: Zgodne z naturą? 30.10.14, 09:29
        Reasumując,
        nie można mechanicznie przenosić wzorców zachowania ze świata zwierzęcego do świata ludzi, bo to zakrawa na kretynizm. Powoływanie się na świat zwierząt, na naturę jako taką, nie jest żadnym argumentem przy komentowaniu postaw ludzi. Owszem, jesteśmy ssakami, ale żaden ssak nie jest człowiekiem. Czyli nie można tu stosować znaku tożsamości.
      • katrina_bush Wiadomo od dawna,ze homo jest zgodne z natura. 30.10.14, 18:24
        brum.pl1 napisał:

> Zgodne z naturą? Jeśli jakieś zjawisko występuje w przyrodzie, to istotnie, jes
        > t zgodne z naturą, ale to nie oznacza, że:
        > - jest cacy,
        > - człowiek ma powielać to zjawisko/zachowanie. Jeśli oczywiście człowiek nie c
        > hce być traktowany jak zwierzę.
        > Czyli, jeśli małpy chodzą z gołą dupą, to ja też powinienem, bo to zgodne z nat
        > urą?

Co prosze ? Urodziles sie w habicie, czy jak ?! Noszenie kazdego typu ubioru jest sprzeczne z nasza natura.

p. s.
        Wiadomo od dawna,ze homo jest zgodne z natura.
        I o tym fakcie sie jeszcze w ogole dyskutuje ?!
        phi...

• brum.pl1 Kaśka! 30.10.14, 19:13
          katrina_bush napisała:

> Noszenie kazdego typu ubioru jest
          > sprzeczne z nasza natura.

Może z twoją. Z moją nie jest.

• katrina_bush kazdy ma wlasne upodobania :) 30.10.14, 20:41
            brum.pl1 napisał:

> katrina_bush napisała:
            >
            > > Noszenie kazdego typu ubioru jest
            > > sprzeczne z nasza natura.
            >
            > Może z twoją. Z moją nie jest.
            >

nie mam zadnego problemu z nagoscia, urodzilam bez ubioru
            • brum.pl1 Re: kazdy ma wlasne upodobania :) 30.10.14, 21:23
              katrina_bush napisała:

> nie mam zadnego problemu z nagoscia,

A twoje otoczenie jak reaguje na twoją nagość?
              Ucieka w popłochu, czy drze się w niebogłosy?
    • dziennikarka-szparka Kręci cię to, czy co? 30.10.14, 09:25
      l.george.l napisał:

> Dlaczego akurat Woźniaka Tadeusza, posła RP, tak zainteresowało życie seksualne
      > lesbijek? Kręci go to, czy co?

A dlaczego ciebie tak fascynuje życie seksualne księży? Kręci cię to, czy co?
      • kolter Re: Kręci cię to, czy co? 30.10.14, 18:23
        dziennikarka-szparka napisała:

> A dlaczego ciebie tak fascynuje życie seksualne księży? Kręci cię to, czy co?

Jak jeden wali w dupę drugiego to kij szmaciarzom w serce , problemem jest to kiedy zaczynają łapska do dziecięcych majteczek wpychać.
    • fitness66 celibat jest zgodny z naturą 30.10.14, 18:00
      l.george.l napisał:

> Spot "Najbliżsi obcy" trafił dziś na antenę TVP. Zamiar wielokrotnego wyemitowa

Celibat jest zgodny z naturą, występuje przecież u księży katolickich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka