sibeliuss Re: nie mam pomyslu na walentynki 26.01.11, 23:13 Ważne, że zrozumiałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
numu Re: nie mam pomyslu na walentynki 26.01.11, 23:24 ze co zrozumialem? nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
naimad24 Re: nie mam pomyslu na walentynki 26.01.11, 21:55 to zależy czy masz zamiar spędzać je z kims czy sam :) Jeśli to pierwsze proponuje Kolacja Kino Sex , jeśli to drugie można oglądać coś fajnego na kompie :-) widziałeś serial Queer as folk ? iitv.info/queer-as-folk/ link do oglądania on-line za free pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
numu Re: nie mam pomyslu na walentynki 26.01.11, 23:10 jesli sie nie rozstaniemy do tego czasu to z kims.tylko jak juz kolacje zrobie to mi nie starczy na kino:/ ... [a. ..nie wiedzialem ze mozna spedzac walentynki samemu. na spedzenie samemu to mam duzo pomyslow. az za duzo.] Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: nie mam pomyslu na walentynki 26.01.11, 22:00 Trudno, może stres cię zdopinguje i coś wymyślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
tigertiger Re: nie mam pomyslu na walentynki 01.02.11, 18:19 To zabrzmiało jakby walentynki były śiwetowane według jednego schematu, w zasadzie niczym nie różniące się od randki. No słabo. Skoro możecie nie dotrwac to co tu się na zapas przejmowac. Dlaczego walentynki tylko Ty przygotowujesz macie jakis podział? on jest bierny a ty aktywny, on pozwala się zapraszać, a ty kombinujesz miejsce i kase? No a mozna tanim kosztem w domu coś pryzgotować, z podgrzewaczy ułożyc miłosne wyznanie, z połówek pomaranczy dekoracje, podarować balonik z wierszykiem miłosny. Zjeśc pizze w kształcie serca wycientą, powspominać to co dobre (zdjęcia), napiść się dobrego wina, dac sobie po amulecie wykonanym własnoręcznie z kosmykami włos np., można zagrac w pocałunki za pomoca kości miłości ( jak nei masz zrób z plasteliny czy modeliny, na jednej sa zapisane co ma ktos zrobic , na drugiej w co), można pójść na kregle, na ścianke, na basen, na masarz lubsobie na wzajem go zrobic:). Rany można naprawde na wiel sposbów spędzic ten dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
numu Re: nie mam pomyslu na walentynki 01.02.11, 19:43 o. kiedys taki amulet zrobilem.wlosowy. niewiem czy to ja mam kombinowac.jakos tak pomyslalem.on chyba ma to w dupie albo sie wstydzi takich glupot. chyba upieke pierwszy w zyciu tort w ksztalcie serduszka z czekolady z napisem NIE MIEJ MNIE W DUPIE PLIS .... Odpowiedz Link Zgłoś
tigertiger Re: nie mam pomyslu na walentynki 01.02.11, 19:57 No to jak masz na torcie napisac taki napis to lepiej nic nie rób. Jeśli on ma Ciebie w dupie Ty możesz postąpic tyl w jeden rozsadny sposb nie poniżac się bardziej i zacząc siebie szanować. Nikt nie bedzie Ciebie szanowal jeśli ty nie będziesz miał szacunku do siebie. Nikogo nie przekonasz do tego by cie kochał żebrząc o miłość. W ten sposb możesz tylko do siebie jeszcze bardzej zniechęcic. Nawet jesli uważasz, ze kochasz i w imie miłości mozesz się zaeszmacić to jesteś w będzie. Miłość wymaga wzajemności, szacunku, oddania i lojalności. To jak przyjaźń tylko na wyższym poziomie i połączna z intymnością. Życze Ci byś uwolnił sie od złudzen, że jestes w związku i abyć nie przygotowywał walentynek dla kogoś komu na tym nie zależy. Jeśli lubisz być upokarzany i niechciany oraz lubisz skamleć jak pies to w takim razie nie narzekaj na swoja sytuacje i ciesz sie ze swojego spełnienia:). Odpowiedz Link Zgłoś
numu Re: nie mam pomyslu na walentynki 01.02.11, 20:06 to wszystko nie jest takie czarno biale.................. no nie jest.nie. Odpowiedz Link Zgłoś
tigertiger Re: nie mam pomyslu na walentynki 01.02.11, 20:30 To tym bardzej nie dręcz go napisem na torcie tylko pogadaj o wspolnych walentynkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: nie mam pomyslu na walentynki 08.02.11, 23:44 jak widać gejostwo nie chroni przed brakiem wyobraźni Odpowiedz Link Zgłoś
podgladam_lesbijki Ja potrzebuję dwa pomysły 11.02.11, 15:39 i też ich nie mam :( Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Czy swiety Walenty jest patronem zboczencow? 11.02.11, 21:41 Bardzo watpie. Odpowiedz Link Zgłoś