burakzbielawy Re: Burak 25.11.04, 18:04 A ja myslałem że przyszedł własnie ten dzień gdy powinienem dać sobie siana, a przynajmniej takie odnisłem wrażenie i szczerze troche chujowo się dzisiaj z tym czułem Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 poczta mi siadła :))) 25.11.04, 19:07 Ja mam nie klnąć bo: po pierwsze - Paweł ryja wydzuera, że nie przystoi kobiecie i takie tam (już chciałam napisac pierdolenie) bzdety po drugie - wracam do roboty i nie mogę pod wpływem złych emocji puszczac wiązanki kiedy mi się podoba, bo kilkulatkom, a raczej ich matkom z mgr przed nazwiskiem to nie bedzie pasować. co do mieszkania - zapomniałam, albo mi nie mówiłeś (prędzej akurat cię nie słuchałam) temat siana omijam, bo takie praktyki nie są mi bliskie i raczej trudne do zrealizowania - na trawy i chwasty mam alergię Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: poczta mi siadła :))) 25.11.04, 19:21 Z toba jak tylko o dupie marynie pogadac można a nie o rozstaniu... przemijaniu ... i rozwolnieniu. I dlatego nie kce się sianem wypychać:):* Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: poczta mi siadła :))) 25.11.04, 19:26 Bo ja tasiemnców nie oglądam, więc nie znam się na takich rzeczach boshe gdybym ci powiedziała o czym ja z Pawłem gadam ostatnio (tragedia!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: poczta mi siadła :))) 25.11.04, 19:33 muff (coś chujowo mi necik śmiga) Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: poczta mi siadła :))) 25.11.04, 19:37 No to skrobej na ta poczta dzioucha. (pani Dulska:P) Odpowiedz Link Zgłoś
the_nevermind sori ze wchodze w dialog... Czaro... 25.11.04, 19:36 też sobie magistra zrób:P Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: sori ze wchodze w dialog... Czaro... 25.11.04, 19:38 Kurde, że ja głupia cipa na to nie wpadłam. Jak dobrze, ze mam ciebie, inaczej bym zginęła w tym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
the_nevermind Re: sori ze wchodze w dialog... Czaro... 26.11.04, 19:07 no widzisz nie wpadłas...:P a jak jeszcze zrobie mgr przed toba to juz w ogole bedzie przejebana sprawa:] Odpowiedz Link Zgłoś