derebelle
22.04.14, 11:24
Drodzy geje,
Niestety jestem przeciw dawania Wam dodatkowych praw, gdyż ewidetnie widać uzależnienie Wasze od sexu. Macie olbrzymi problem z poznaniem znajomych. Nie potraficie odzielić sexu od znajomosci. Wasze związki są nietrwałe w większości, a te pare przykro mi bardzo, ale jest przytłumione całym ogromem uzależnionych od sexu ludzi. Dobrze, ze istnieje tych pare wyjątków, bo byście mieli olbrzymi problem z kogo kolwiek przekonaniem. Portal jak czateria.interia.pl / Gay aż kipi od sexu. Nie umiecie pogadać o czymś normalnym do tego stopnia, ze nie umiecie odzielić tak jak hetero portalu czateria.interia.pl/Gay-sex od czateria.interia.pl/Gay. Poza tym fellow i inne tego typu portale, czesto w wymianach fotek mają jedno na myśli sex. Hasła służą do zdobycia albo gołego zdjęcia, albo sprawdzenia czy osobnik nadaje się na sex. Cóż zagłębiłem się trochę i sorry. Nie przekonacie mnie do ustaw wprowadzenia, gdyż sex Wami rządzi, co sugeruje, ze o ile może i są geje to za zezwoleniem gejostwa przejdą masy uzależnionych od sexu ludzi, którzy tylko czekają na tą ustawę.