tambylec 29.08.05, 15:30 Czy wiedzieliscie ze na tarnowskim dworcu wybuchla bomba??? www.tarnow.pl/gazeta/index.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igor.wazny Re: Bomba na tarnowskim dworcu 30.08.05, 07:29 Ha. Fajna sprawa z ta gazeta. A gdzie mozna ja dostac/nabyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leliwita Re: Bomba na tarnowskim dworcu IP: *.zetosa.com.pl 03.09.05, 22:43 Mozna bylo dostac na dworcu - ja tam dostalem jedna sztuke :-) Calkiem fajne czytadelko, do podrozy pociagiem w sam raz. Czekam na wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkie_jol Re: Bomba na tarnowskim dworcu 30.08.05, 08:36 he he najlepsza jest ta cena nalezyta!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ta_blo Re: Bomba na tarnowskim dworcu 30.08.05, 15:21 I tak byc powinno! Nawet cos powaznego mozna z jajem sprzedac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: Bomba na tarnowskim dworcu 30.08.05, 08:38 tak wiedziałam a o innych bombach tutaj serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,2887486.html Odpowiedz Link Zgłoś
proxus Re: Bomba na tarnowskim dworcu 30.08.05, 21:40 Ciekawe. O niektorych wydarzeniach z tego artykulu nie wiedzialem. Niemcy niezle "podgrzewali" atmosfere. Ale do wiwatu to dopiero dali pozniej. Az szkoda wspominac, choc tak na prawde to nie tylko powinnismy, ale wrecz musimy to wspominac, bo przeciez miliony ludzi zginelo w wyniku urojen i manii wielkosci jednego wojowniczego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
simon_templar Re: Bomba na tarnowskim dworcu 04.09.05, 11:52 Fajny ten artykul w Wyborczej, szkoda tylko, ze tyle w nim bedow i niescislosci. Z drugiej strony, kogo to tak na prawde obchodzi co sie wydazylo 66 lat temu? Chyba tylko tych ktorzy to pamietaja i zawodowo lub amatorsko interesuja sie historia ... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k wiemy, byla to robota niemieckiej dywersji 30.08.05, 22:48 no i co poza tym? Odpowiedz Link Zgłoś
tambylec Re: wiemy, byla to robota niemieckiej dywersji 31.08.05, 08:42 Jak to co? Nalezy o tym pamietac! NIe dlatego ze to byli Niemcy. Nie dlatego ze to bylo w przeddzien wojny. Dlatego ze to byli ludzie ktorzy mieli rodziny. Dlatego ze to byli ludzie ktorzy byli niewinnymi ofiarami terrorystycznego zamachu. I w koncu dlatego ze to byl haniebny czyn! Odpowiedz Link Zgłoś
h5c2oh Re: Bomba na tarnowskim dworcu 08.09.05, 08:54 I czym tu sie ekscytowac? Dzis w kazdym serwisie informacyjnym jest pelno wiadomosci o wybuchach bomb - taki juz jest ten swiat. Odpowiedz Link Zgłoś