Dodaj do ulubionych

Filmy dla nas

26.01.18, 18:30
Witam.Polecam nowy film Twój Vincent",.Jest to film animowany zrobiony z obrazów 100malarz. Warto obejrzeć.
Obserwuj wątek
    • iryska2604 Re: Filmy dla nas 26.01.18, 19:05
      Bardzo chcę i jestem ciekawa. muszę sprawdzic czy czasem na VOD nie będzie?
      • czesiagwp Re: Filmy dla nas 26.01.18, 19:55
        Chyba jeszcze nie.Widzę ,że też dużo czytasz dużo czytam..Trochę się boję o ślipka ,bo dużo czytam i w kiepskiej pozycji.Polecanki będę wpisywać na jesiennych.Teraz czytam polecaną przez Misię "Muzykę plaży-bardzo mi się podoba. będę tu też czasem zaglądać.Powiedz na tym Vod to płacisz czy jak.Coś kiedyś chciałam obejrzeć i trzeba było placić. podpowiedz na jakich stronach są darmowe filmy ,albo chociaż bezpiecznie można oglądać...pozdrawiamsmilesmilesmile
        • ajaksiowa Re: Filmy dla nas 27.01.18, 07:53
          A co to znaczy,,filmy dla nas,,?Jeste$my(seniorzy)jakąś uprzywilejowaną ze względu na inno$ć grupą ludzi?uncertain
          • estella50 Re: Filmy dla nas 27.01.18, 08:55
            Po co szukasz drugiego dnia? "Dla nas" oznacza nas z tego Forum. Podobnie myślimy, czujemy, to i podobne książki czy filmy mogą się nam podobać. Stąd polecanki! Ja korzystam z podpowiedzi książkowych forumowych koleżanek, i nie żałuję.
            • iryska2604 Re: Filmy dla nas 27.01.18, 16:11
              TWP.PL VOD - Na dole strony jest regilamin i cennik
              vod.tvp.pl/
              vod.pl/

sklep.player.pl/playerplus/oferta/rekomendowane?gclid=CjwKCAiA47DTBRAUEiwA4luU2QEs2Effup7Nx3SzhQ_2D5PlGas0dtgIN-XB_eCbw8EYHnP4UGbCthoCNs4QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds&dclid=CPWzt8i1-NgCFVqtUQodIRkKzg

Tu masz parę ston - wszędzie są zasady - jak oglądać, za ile. Niektóre filmy są za darmo ,niektóre płatne .Poorientuj sie w stronach. Ja mam platformę nc+ i przy okazji mam VOD.
            • czesiagwp Re: Filmy dla nas 27.01.18, 16:16
              Tak Estello dokładnie to miałam na myśli. ..podobnie podchodzimy do życia,czujemy oczywiście nie wszyscysmile... ja rozrzut i filmów mam duży. I trihler i kryminał, obyczajo0wka ,klasyka/wiele lektur uwielbiałam/,dobrym romansem historycznym też nie pogardzę,...nie wiem dopóki nie obejrzę ,czy nie przeczytam...Jak książkę zacznę ,to muszę już skończyć/nawet przeciętną/tak już mam.....
              • jaga_22 Re: Filmy dla nas 28.01.18, 18:25
                Chcecie to pooglądajcie "Twój Vincent"
                Trzeba kliknąć w Obejrzyj film i w 2 następne . Po niebieskim jest film.
                są tylko napisy i dźwięk bez dubbingu.

filmy.to/film/Twoj_Vincent-2017,281895
                • jaga_22 Re: Filmy dla nas 28.01.18, 18:30
                  Jak wyskoczy okienko inne z jakąś reklamą,to okienko usunąć,film będzie się wyświetlał.

• margit49 Re: Filmy dla nas 28.01.18, 23:12
                    Jaga,dziękuję jesteś nieoceniona! smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka