Dodaj do ulubionych

KLUB NOCNYCH MARKOW LIV

20.10.04, 10:56
Otwieram na wieczor.
ml
Obserwuj wątek
    • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 21.10.04, 00:04
      Melduję się smile)
      Ale nie wiem czy uda mi sie wejsc po raz drugisad((
      Prędkosc łącza jest bliska zerusad
      Wkurzyłam się i zamówiłam Neostradę.
      Jak ktoś ma to niech zdradzi czy warto w to inwestowac.
      Mój administrator najwyraźniej chce zbankrutowacsmile))
      Jakby sie nie udało, to bawcie się dobrze
      i nie spac smile
      • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 21.10.04, 00:09
        Do mojej wioski na DS nie ma dociagnietej...
        Pan Robert w TPSA mnie wysmial, jak sie pytalam smile))

Mam idsl czy asdn czycus wink))))))
      • yotka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 21.10.04, 00:50
        ja mam neostrade ,szybkosc ponad 760 Narazie nie narzekam
        • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 21.10.04, 00:54
          mam neostradę
          prędkość takąś średnią
          nie tą najwolniejszą i nie najszybszą
          jestem zadowolona
          ale zainstalować cholerstwa nie mogłam
          wisiałam na infolinii i jakiś przyjazny głos mi pomógł smile

pozdrawiam nocką smile
          • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 21.10.04, 23:56
            Otwieram,jak Jutka nakazuje smile
            ml
            • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 21.10.04, 23:56
              gdzie się ukrywałaś ML?
            • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 21.10.04, 23:57
              Jak oceniam Lisa?Troche prawdy AK powiedzial,ale wolalabym by byl "ostrzejszy"..
              ml
              • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 21.10.04, 23:59
                Akurat dziś, nie było takiej potrzeby. Pan Prezydent sam się wyłozył
                • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:02
                  jak to dobrze ze Paryz... mile kobiety i fajna rozmowa...
                  duzo smiechu i usmiechu...
                  • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:05
                    Szalej. Juz niedługo. Tako rzecze Nostradamus.
                    p.s. Mam w sobie 250 ml. produktu marki Smirnoff. Oj będzie mnie jutro, oj
                    będzie wink
                    • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:06
                      Wojciechu,
                      CWIARE??????

w sobie masz?????????

bede cie musiala cucic jutro????
                      wink))))))))
                      • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:07
                        Pamiętaj gdzie moje korzeniewink Jeśli trzeba?... A była taka potrzeba wink)
                    • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:15
                      Jowoj, przeca ty nie alkoholowy smile)
                      • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:18
                        wywrot53 napisała:

> Jowoj, przeca ty nie alkoholowy smile)
                        Wywrotko, no wlasnie, co ten Wojciech nam sciemnial????

wink))))))
                        • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:44
                          Jutko, jak już zagościsz na stałe
                          to musimy przeprowadzić test na Jowoju smile)
                          Zobaczymy jak to jest z tym ściemnianiemsmile
                          • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:45
                            Bede Wam sekundowac z oddali,wirtualnie smile))
                            ml
                            • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:46
                              Czyzby Smirnoff kogos juz uspil?
                              ml
                          • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:46
                            Eksperymenty na żywym organiźmie? never!!!!!!!!!! wink)))))))
                            Dziewiczość lasu świadczy o impotencji wiatru.
                          • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:47
                            Wywrotko, trzeba bedzie podstepem, scichapek i pod oslona nocy.

Wojciechcu, cicho!! wink)))))))))))))))))))
                • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:03
                  To racja,plotl jak Piekarski na mekach..
                  ml
                  • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:07
                    Hejka wszystkimsmile
                    No żesz, zamorduje swoje starocie sad
                    Przez jego mecz
                    zapomnialam o Lisie crying(
                    • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:08
                      Wywrotka...smile))))))))

witaj smile
                    • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:10
                      Cześć Wywrot. A dziś było go warto słuchać Bo widzieć go nadal nie lubię.
                      • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:13
                        Osobiście go nie znosze smile
                        Strasznie nie lubie "malutkich ludzików"
                        co nie znaczy, ze nie slucham smile
                        Chbya zajrze na stronę polsatu moze cos napisali smile
                        • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:15
                          Jeszcze nic nie będzie, dopiero jutro.
                          • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:16
                            Witaj Wywrot!
                            ml
                            • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:17
                              Kto na Jedynce psy wieszal?Lis?
                              Tak dalece nie jestem w kursie..
                              Wiadomosci sa smiertelnie NUDNE!
                              ml
                              • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:21
                                Jak przeszedł do TVN smile
                                A że wiadomości sa nudne, nie zaprzeczamsmile
                                Nie oglądamwink
                                W Pulsie nie ma tyle klęczników co w państwowejsmile
                                • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:24
                                  W Pulsie akurat klęczników nie brakuje wink))))))))))))
                                  • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:30
                                    Nie zawsze smile
                                    Np: w papieska niedziele "jedynka nadawała 4 godziny i 15 minut na programy
                                    religijne a Puls tylko 80 minut na katechezę smile
                                    Polonia przebiła wszystkich razemsmile 8 godzinsmile)
                                    • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:33
                                      Touche wink)))))))))
                                • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:24
                                  Moje oceny telewizyjnego swiatka sa "mlode" poniewaz polska tivi mam zaledwie
                                  kilka lat,po wielu latach przerwy..
                                  ml
                            • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:18
                              witajcie smile
                              to co Wywrot nazywa "małym ludzikiem" dla mnie znaczy "pizdek"
                              nie lubię Lisa
                              • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:20
                                Hej Ado!Lisa nie lubisz,Moniki O. nie lubisz,to kogo lubisz? smile
                                ml
                                • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:23
                                  znaczy nikogo nie lubię smile)
                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:24
                                    Jowoj - Lis to karierowicz i tyle
                                    po trupach do stołków
                                    i ta jego miłość własna jest porażająca
                                    • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:25
                                      wiecie, że niedługo 1 listopada
                                      brrr
                                      nie lubię
                                      • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:26
                                        A kto lubi Ado?
                                        • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:27
                                          I ja nie lubie tego swieta sad((((
                                          ml
                                          • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:28
                                            W H. nie jest obchodzone,ale bede miec w tivi..
                                            ml
                                            • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:28
                                              I na forum tez..
                                              ml
                                              • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:30
                                                Tylko nie to. Nie na forum, na Boga.
                                                • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:33
                                                  Niebiosa nie maja nic przeciwko

Wlasnie zadzwonily
                                                  wink)))))))))))))))
                                                  • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:34
                                                    ????????? wink))))))))
                                                  • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:34
                                                    Tivi Polonia to jest tragedia..Mam jeszcze tylko Polsat 1 i Polsat2.
                                                    Pulsu czy Plusu nie mam...ale mialam,byl nudny!
                                                    ml
                                                  • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:37
                                                    ML nie narzekajsmile
                                                    Przeciez oni tylko niosa kaganek na ten niemoralny zachódsmile)
                                                  • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:42
                                                    Tyz prawda Wywrotku :0
                                                    ml
                                                  • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:43
                                                    Tylko niech się z tym kagankiem obnoszą ostroznie. Bo mogą ogień zaniecić wink)
                                                  • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:45
                                                    Dymu juz narobilismile
                                                    Pora na ogień piekielnysmile)
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:46
                                                    też chcę test na Jowoju robić smile)
                                                  • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:48
                                                    Hospody pomyłuj. Raz człek zaaplikował dawke, a juz podlega eksperymentom. Cały
                                                    naród pije, a na Jowoja trafiło.;-(((
                                                  • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:52
                                                    jowoj napisał:
                                                    Cały
                                                    >
                                                    > naród pije, a na Jowoja trafiło.;-(((
                                                    Cały naród pije ale się nie przyznaje smile)
                                                    Same abstynentysmile
                                                    największe te zpod budki z piwemsmile)
                                                  • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:48
                                                    bedziem we trzy+

biedny Jowoj wink))))))

ide spac, i dobranoc....
                                                  • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:53
                                                    Żadnych "grupowych eksperymentów" Co to , to nie wink))
                                                  • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:48
                                                    Przeciez to oczywistesmile
                                                    Tobie zaproszeń chyba nie trzeba słać ??? wink))
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:51
                                                    no to jesteśmy umówione smile
                                                    Jowoj - aż Ci zazdroszczę smile

też pomalutku myślę o spaniu
                                                  • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:52
                                                    Wywrot. A co będziecie robić ze mną?
                                                  • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:54
                                                    Jowoj, to sie zobaczysmile)
                                                    Napewno jakowyś plan uknujemysmile)
                                                  • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:54
                                                    Pale ostatniego papierosa i kierunek Lozkowice!
                                                    ml
                                                  • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:57
                                                    Macie rację smile
                                                    Pora skierować się w stronę wyrkawink
                                                    Dwie nocki miałam przerypane smile
                                                    Pora odespać smile
                                                    chybasmile))
                                                  • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 01:01
                                                    No to cześć dziewczyny wink))))))))))
                                                    To był miły wieczór. Mam nadzieję, że ranek będzie równie słonecznywink))
                                                  • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 01:03
                                                    Dobranoc Wam,a J. zycze by go nie bolala glowa!!
                                                    Milych snow,papieros wypalony wiec marsz pod kolderke!
                                                    ml
                                                  • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 01:04
                                                    Dobranoc ML. A głowa... Cóż, koszty uzyskania przychodu wink))
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 01:05
                                                    to i ja ku łóżku zmierzam
                                                    pomalutku bo inne nałogi nęcą smile
                                                  • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 01:09
                                                    Nie chcę znaćTwoich nałogów wink)))))))Cześć Adowink
                                                  • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 01:11
                                                    Papieros wypalonysmile
                                                    Kawa wypita smileMoge uciekac wink
                                                    Dobranoc Jutko, Ado, MLsmile
                                                    Dobrej nocy Jowojsmile)
                                                    mam nadzieję, ze alkaprim masz pod rękąwink
                                                  • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 01:15
                                                    Znęcasz się Wywrot. Dobranoc wink)))))
                                                  • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 23:35
                                                    Otwiera,na wszelki wypadek,podwoje smile
                                                    ml
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 23:36
                                                    melduję się smile)
                                                  • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 23:41
                                                    A gdzie reszta??
                                                    Sama tu jestem,widze sad(
                                                    ml
                                                  • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 23:43
                                                    i co????
                                                    Pora spac juz?
                                                    ml
                                                  • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 23:44
                                                    Już jestem i ja wink)
                                                  • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 23:45
                                                    jezdem
                                                  • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 23:47
                                                    Pomalu zaczynam usypiac...
                                                    A Wy?
                                                    ml
                                                  • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 23:48
                                                    A my niewink))))))))
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 23:51
                                                    skoro nie śpicie
                                                    pytanie mam
                                                    dlaczego rozdwajają mi się paznokcie ?
                                                    witaminy a i d łykam
                                                    i efektu zero sad
                                                  • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 23:59
                                                    jowoj napisał:

> A my niewink))))))))

Ja dzisiaj tkwię do rana...smile))
                                                  • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 23.10.04, 00:00
                                                    Fakt. Mnie było niewiele wink)) Idź, i nie grzesz więcej wink)))
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 23.10.04, 01:00
                                                    Monia idź i grzesz smile
                                                  • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 23.10.04, 01:03
                                                    Monia smile

Ja wrecz przeciwnie zaraz ide spac smile)))
                                                  • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 23.10.04, 01:04
                                                    jutka1 napisała:

> Monia smile
                                                    >
                                                    > Ja wrecz przeciwnie zaraz ide spac smile)))

Się mówi - trudno smile
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 23.10.04, 01:06
                                                    ja też spać idę
                                                  • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 23.10.04, 01:07
                                                    No pięknie, pieknie. Znowu sam zostanę wink)
                                                  • jutka1 Monia i Ada 23.10.04, 01:07
                                                    dobranoc dziewczyny smile)))))))
                                                  • jowoj Re: Monia i Ada 23.10.04, 01:12
                                                    Juuuuuuuuuuuutka, jesteś?wink)
                                                  • monia.i Re: Monia i Ada 23.10.04, 01:13
                                                    Czy to znaczy, że ja mam wolny wieczór, a wy spać idziecie...?
                                                  • jowoj Re: Monia i Ada 23.10.04, 01:14
                                                    Nigdzie nie idę. Jestemwink))
                                                  • monia.i Re: Monia i Ada 23.10.04, 01:15
                                                    Cóż...Wojtek...chyba jesteś na mnie skazany...smile
                                                  • jowoj Re: Monia i Ada 23.10.04, 01:16
                                                    Dlaczego skazany? A Ty nie masz spania? Bo u mnie to norma wink)
                                                  • monia.i Re: Monia i Ada 23.10.04, 01:21
                                                    Cóż...raz w tygodniu dopadam do komputera....tak na całość i do bólu...i siedzę
                                                    do przesytu. I dzisiaj właśnie jest ten raz. Więc się nasycam.smile
                                                  • jowoj Re: Monia i Ada 23.10.04, 01:23
                                                    Ja tylko w określonych przypadkach pozwalam na dojście do "mojego" kompa.wink))
                                                    Powód musi być naprawdę ważny wink
                                                  • monia.i Re: Monia i Ada 23.10.04, 01:33
                                                    Na piśmie - czy ustny powód wystarczy?smile))
                                                  • jowoj Re: Monia i Ada 23.10.04, 01:35
                                                    Musi być motywacja która mnie przekona. (dostęp do zasobów internetowych
                                                    związanych z pracą Kolczykowej)wink))
                                                  • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:55
                                                    A w to akurat wierzę. Do tego jesteście zdolne wink))))))))))
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:57
                                                    Jowoj - boisz się ? smile
                                                  • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 01:00
                                                    A gdzieżby się tam bałsmile))
                                                    Wie, ze my grzeczne dziewczynki jestesmysmile))
                                                  • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 01:03
                                                    Wie, ale nie wierzy kobietom wink))))))))))
                                                  • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:58
                                                    Nie mów, ze Tobie Bozia takich zdolności nie dała smile)
                                          • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:29
                                            fajnie jechać na bąblowca smile
                                            ja muszę odfajkować rodzinne spotkanka sad
                                            • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:41
                                              Ja w tym roku nie jade.
                                              Niedawno byłam w domu
                                              odwiedziłam cmentarz i do przyszłego roku musi wystarczyć.

• marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:44
                                                Na cmentarz deleguje rodzinke,synusia z wnunia.
                                                ml
                                      • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:27
                                        Ada
                                        tez nie lubie sad

jade wiec do ... na ten weekend napic sie bablowca
                                      • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:34
                                        Nie znosze żadnych teog typu spędówsad
                                        Zdecydowanie bardziej mi odpowiada odwiedzanie cmentarza w inny dzień.

--
                                        Gdy przekroczysz czterdziestkę,
                                        życie wymaga pośpiechu!
                                        • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:35
                                          Masz racjęwink
                                        • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:35
                                          To zupelnie tak,jak i mnie!!
                                          ml
                                    • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:26
                                      Inna sprawa,ze w TVN Lisa nie znosilam!
                                      ml
                              • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:20
                                Ado smile)))))))))
                                witaj smile))))

tez nie lubie, wygladzony pindus, fuj

• jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:20
                                Cześć Adawink)) Ale to nie są argumenty, jeno inwektywywink)))
                              • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:23
                                Witaj Adosmile
                                Stęskniłam się wink
                        • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:16
                          Acha, jeszcze jedno. Potrafisz uzasadnić te "maleńkie ludziki"?
                      • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:14
                        A ja lubie ogladac Lisa smile))
                        ml
                        • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:16
                          Lubiłam do czasusmile))
                          Jak zaczał na Jedynce psy wieszac poczułam niesmak smile)
            • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 21.10.04, 23:57
              Prosilam....
              ja rzadko nakazuje....

smile)))))))))))))))))))))
              • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:00
                A są takie momenty,kiedy "nakazujesz" ? wink)
                • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:03
                  jowoj napisał:

> A są takie momenty,kiedy "nakazujesz" ? wink)
                  Bywaja..
                  Niezbyt czesto..

Zwykle nie ma potrzeby smile)))))))))))
                  • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:06
                    Jak nie ma Jutki to forum usypia smile
                    ml
                    • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LIV 22.10.04, 00:09
                      nic nie usypia, lata jak trza smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka