Gość: kangur IP: *.dialup.optusnet.com.au 13.02.02, 13:56 Jedyny dzial-watek w szukaniu znajomych to "szukam krewnych i znajomych".Moze zaczniemy cos osobnego dla "przyjaciol ze szkolnej lawy?Latwiej bedzie sie doszukac,mysle. Pozdrowienia Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Gosia Re: Nowy watek-szkoly IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 11:31 Popieram propozycję. Tam jest bardzo trudno kogoś znaleźć. Sama szukam kilku osób ze szkoły i nic. Pozdrowienia Link Zgłoś
maas Re: Nowy watek-szkoly 14.02.02, 14:39 Witam, fora dla osob poszukujacych kumpli ze szkoly sa na kilku forach miejskich. Jesli na forum "Szulam krewnych i znajomych" nie udalo sie odnalezc poszukiwanych osob, radze sprobowac na odpowiednim forum miejskim. Link Zgłoś
kasia-s Re: Nowy watek-szkoly 16.02.02, 09:38 W forum warszawskim nie mogę znaleźć. Może źle szukam...? Link Zgłoś
maas Re: Nowy watek-szkoly 18.02.02, 16:24 Na warszawskim Forum jest juz bardzo gesto. Ale przekaze Stolkowi do decyzji. Link Zgłoś
Gość: kangur Re: Nowy watek-szkoly IP: *.dialup.optusnet.com.au 19.02.02, 03:15 I ja,i ja.Same szkoly,osobny watek,tak,tak.Dzieki Link Zgłoś
Gość: Kangur Re: Nowy watek-szkoly IP: *.dialup.optusnet.com.au 26.02.02, 11:57 MASS-czy nic nie mozna zrobic aby ten watwk dokleic?Dzieki. Link Zgłoś
Gość: kangur Re: Nowy watek-szkoly IP: *.dialup.optusnet.com.au 20.03.02, 13:27 Gość portalu: Kangur napisał(a): > MASS-czy nic nie mozna zrobic aby ten watwk dokleic?Dzieki. Czekamy na odpowiedz,Mass Link Zgłoś