hummer 22.02.10, 20:30 Ale im bardziej niszowe będą fora sztandarowe. Ty częściej złaknieni intelektu adminów, będziemy się zjawiać na takich forach jak to. Na F28 nie ma o czym pogadać :( A tu jest zawsze wesoło :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
jan-w Re: Mogę się mylić. 22.02.10, 20:45 FOF i FOM mają specyficzną grupę głównie stałych użytkowników ;-) Podobnie jak np ośla ławka albo (bez obrazy) aquanet. Większość użytkowników forum gazeta.pl nawet nie wie o ich istnieniu. Link Zgłoś
hummer Re: Mogę się mylić. 22.02.10, 20:48 jan-w napisał: > FOF i FOM mają specyficzną grupę głównie stałych użytkowników ;-) > Podobnie jak np ośla ławka albo (bez obrazy) aquanet. Większość użytkowników > forum gazeta.pl nawet nie wie o ich istnieniu. A szkoda :) Link Zgłoś
pozarski Re: Mogę się mylić. 22.02.10, 20:55 Aqua jest z pewnoscia ciekawsza. Tu sie miele wciaz to samo. Nuda straszna. Link Zgłoś
hummer Re: Mogę się mylić. 22.02.10, 20:57 pozarski napisał: > Aqua jest z pewnoscia ciekawsza. Tu sie miele wciaz to samo. Nuda straszna. Nie mnie to oceniać :) PS Serio posprzeczałbym się z kimś na poglądy - a nie uprzedzenia. Link Zgłoś
pozarski Re: Mogę się mylić. 22.02.10, 21:22 Masz dziesiatki forow,gdzie sie mozesz sprzeczac o poglady; to forum sluzy,jak mi sie wydaje,do czegos innego.;) Link Zgłoś
hummer Re: Mogę się mylić. 22.02.10, 21:32 pozarski napisał: > Masz dziesiatki forow,gdzie sie mozesz sprzeczac o poglady; to forum sluzy,jak > mi sie wydaje,do czegos innego.;) Masz rację. Do prawa sprzeczania się o poglądy :) PS Wiesz już dlaczego tak się żarliśmy? Bo ja nie. Link Zgłoś
snajper55 Re: Mogę się mylić. 23.02.10, 12:36 pozarski napisał: > Aqua jest z pewnoscia ciekawsza. Tu sie miele wciaz to samo. Nuda straszna. Tam ciągle to samo i tu ciągle to samo. Tam spiski, niegodziwości oraz knowania i tu spiski, niegodziwości oraz knowania. Tylko tam jako czarne charaktery występują Żydzi, a tu - aesi. S. Link Zgłoś
pozarski Re: Mogę się mylić. 23.02.10, 12:50 Chyba nie chcesz powiedziec,Snajpku,ze aesi to Zydzi tego forum?;))) (spadlem z krzesla!) Link Zgłoś
snajper55 Re: Mogę się mylić. 24.02.10, 02:17 pozarski napisał: > Chyba nie chcesz powiedziec,Snajpku,ze aesi to Zydzi tego forum?;))) > (spadlem z krzesla!) No cóż, przejawy antyaesizmu są na tym forum wyraźnie widoczne. S. Link Zgłoś
tylko.tu Re: Mogę się mylić. 24.02.10, 02:37 to co rozumiesz pod pojeciem antyaesizmu, moze byc tez rozumiane jako antyarogancja i antyglupota. chyba przyjmujesz do wiadomosci, ze rozne sa poglady i nie masz monopolu na slusznosc ? :) Link Zgłoś
Gość: poi Re: Mogę się mylić. IP: *.aster.pl 22.02.10, 21:02 jan-w napisał: .. chyba taka sama jak na innych. ludzie chca porozmawiac o forum i moderacji. podobnie jak na wa-wie rozmawiaja o wa-wie, a na fenimizmie o feminizmie. czy jest w tym cos dziwnego ? Link Zgłoś
wkkr Re: Mogę się mylić. 23.02.10, 09:00 mylisz sie. Tak sprofilowane forum to święty gral administracji. Niestety, ludzie chcą gadać oczymkolwiek gdziekolwiek. Na feminizmie o samochodach, na militariach o ropie naftowej, na religii o kiszeniu ogórków, na wegetarianiźmie o nekrozoofagii. Taka natura człowieka.... Link Zgłoś
tylko.tu Re: Mogę się mylić. 23.02.10, 09:35 wkkr napisał: > mylisz sie. nie. oczywiscie, ze na fom/fof daje sie zauwazyc takich, ktorzy lubia pisac o.. np. mozgu. zeby to chociaz byl odlam niedocenionej grupy kognitywistyki, a to jacys tacy chiromanci sa :)) taki juz urok wolnosci slowa i braku egzekwowania zasad przez administracje. co prawda ilosc tych zboczen jest pewnie mniejsza niz na innych. w koncu jednak administracja zaglada tutaj o wiele czesciej niz na inne. jednak nie wynika z tego, ze na tych innych tematyka nie jest trzonem wiekszosci dyskusji. niewatpliwie sa tez takie zupelnie juz zapomniane przez boga i netykiete. Link Zgłoś
wkkr Re: Mogę się mylić. 23.02.10, 08:56 jan-w napisał: > FOF i FOM mają specyficzną grupę głównie stałych użytkowników ;-) > Podobnie jak np ośla ławka albo (bez obrazy) aquanet. Większość użytkowników > forum gazeta.pl nawet nie wie o ich istnieniu. ===================================================== i bardzo dobrze. Link Zgłoś
wariant_b Re: Mogę się mylić. 22.02.10, 20:56 hummer napisał: > Ale im bardziej niszowe będą fora sztandarowe. Ty częściej złaknieni > intelektu adminów, będziemy się zjawiać na takich forach jak to. No to witaj w klubie. Takiego bogactwa poglądów nigdzie indziej nie znajdziesz. Wczesnym Mrożkiem zalatuje. I Hellerem - paragrafy od 22 w górę. Link Zgłoś
pozarski Re: Mogę się mylić. 23.02.10, 09:38 Tu zalatuje nie Mrozkiem i Hellerem,a zwykłą nudą. Link Zgłoś
wariant_b Re: Mogę się mylić. 23.02.10, 10:38 pozarski napisał: > Tu zalatuje nie Mrozkiem i Hellerem,a zwykłą nudą. Teraz to tak ;) Link Zgłoś
nessie-jp Re: Mogę się mylić. 23.02.10, 16:00 E tam, nie przesadzajmy. To po prostu forum o takiej tematyce, która niektórych przyciąga :) Mnie np. interesuje grzebanie w forum "za kulisami", sprawdzanie, jak co działa i w czym można narozrabiać ;) I komu sondy nie działają i dlaczego :) Pamiętam fajne dyskusje tutaj w momencie, kiedy mechanizm forum przeszedł na style CSS. Link Zgłoś
tylko.tu Re: Mogę się mylić. 23.02.10, 16:11 to postawa nader niepopularna. uwazaj, bo znajdziesz sie na krotkiej liscie u siwej, a co najmniej u tych 'ambitniejszych' uzytkownikow ;)) Link Zgłoś