Dodaj do ulubionych

Tramwaje :]

23.04.04, 17:18
Tak sobie pomyslalem, ze skoro forum Elblag znowu, po ok.roku zastoju, dziala
i sie rozwija, to ponawiam moja prosbe, zebyscie nam zrobili podforum
tramwaje, no i jeszcze sport, tak na dodatek :)

Bardzo prosimy, w koncu to chyba nie jest duzo roboty. Mala rzecz, a cieszy :)
Kiedys probowalismy, ale nic z tego nie wyszlo:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=5888002
Obserwuj wątek
    • Gość: mika_p Re: Tramwaje :] IP: *.class145.petrotel.pl 25.04.04, 23:23
      Ja was chyba wtedy popierałam, bo na hasło "tramwaje" od razu pomyślałam o
      elbląskich - więc i tym razem popieram, żeby nie było, że tak czesto zmieniam
      zdanie.
      • aniela 3:0 25.04.04, 23:27
        sprawdzilam jakie zajelam wowczas stanoiwsko, zeby sie ze soba nie sklocic.
        wyszlo mi ze popieram. chyba ich przeglosowalismy>
        • Gość: mika_p Re: 3:0 IP: *.class145.petrotel.pl 25.04.04, 23:32
          A ja zaufałam własnej pamięci, bo w sprawę zaangażowałam się emocjonalnie.
          • aniela Re: 3:0 25.04.04, 23:40
            aha mna tez targaly emocje, najwyrazniej jednak dalam im jakies ujscie:

• Re: Chcemy mieć forum w forum
            aniela_ 29.05.2003 23:47 zarchiwizowany

ten marsz wątku w góręto marsz przeciw przemocy (w zaniechaniiu) adminow.
            wzruszaja mnie takiei sceny
            • francuz_el Re: 3:0 25.04.04, 23:49
              Ciekawe jak dlugo teraz bedziemy musieli czekac na adminow... teraz juz nie
              zapowiada sie,ze forum elblaskie znowu "stanie", wiec bedziemy podbijac watek
              do upadlego :) To ze Elblag nie ma wlasnego dodatku regionalnego to w koncu nie
              jest powod, zeby podforum nie miec...
              • rosa_el Re: 3:0 26.04.04, 22:41
                No ja mam nadzieje, ze nie stanie, bo mnie szlag wtedy trafi. W ogole jest
                parodia, ze nie ma podforum. To, ze nie ma teraz dodatku nie znaczy, ze nie
                istniejemy. A GW tak chyba Nas traktuje :(( Tym razem bedziemy wlaczyc, az sie
                w koncu ktos nami zainteresuje. Nawet nie chodzi juz o same podforum, ale jak
                juz pisalem kiedys na forum Elblaga, nie mozemy nawet opinii wstawiac na wlasne
                forum do artykulow o Elblagu. Odsyla do olsztyna lub 3m :/ WHY ?? Mecz EB Start
                z Kolporterem Kilece (w Elblagu rozgrywany) i jak chcesz cos napisac wysyla Cie
                na forum Kieleckie :/ Takze, poza podforum prosimy o powazne traktowanie Elblaga
                • cover_wielki Trolejbusy 26.04.04, 22:53
                  W Elblągu to nawet nie byłem ale Was popieram. Nie tylko Was niezauważają, co
                  do tramwajów to nie chcielibyście trolejbusów ?
                  • rosa_el Re: Trolejbusy 26.04.04, 23:10
                    Tramwaje mialy byc dlatego, bo swego czasu na forum byla naprawde goraca
                    dyskusja na ten temat. Sporo ludzi (nie tylko z Elblaga) sie wypowiadalo. Po
                    drugie tramwaje w Elblagu maja ponad 100 lat i wsrod taboru "Tramwaji
                    Elblaskich" jest pare rodzynkow :D Zreszta dokladna historie bedzie mogl podac
                    francuz. On sie lepiej w tym orientuje.
                    P.S
                    Dzieki za slowa uznania
                    • francuz_el Re: Trolejbusy 27.04.04, 23:23
                      Podbijamy watek, podbijamy... tylko czy jakis admin nas zauwazy??
                      • Gość: Bart Tramwaje IP: *.tpnets.com 28.04.04, 01:51
                        Popieram Was.

Tu łódzkie forum Komunikacja. Tramwajowe.
                        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=391
                      • rosa_el Re: Trolejbusy 28.04.04, 10:02
                        No niestety, ale poki co totalna zlewka :/ Poprzednio bylo blisko 150 postow i
                        klops, moze teraz bedzie potrzeba 300 aby ktos laskawie sie do Nas odezwal i
                        pozytywnie ustosunkowal do Naszej prosby ?
    • maas Re: Tramwaje :] 28.04.04, 12:47
      Niestety nie planujemy podforow w Elblagu. Obecnosc redakcji w miescie oznancza
      rowniez, ze jest ktos, kto zajmuje sie opieka nad forum, sprzataniem,
      przerzucaniem watkow itp.
      • niech Re: Tramwaje :] 28.04.04, 12:51
        Buhahahahahaha!!!
        PS. Przepraszam, nie moglem sie powstrzymac.
      • rosa_el Re: Tramwaje :] 29.04.04, 00:21
        No oki, jak widze inne fora, ktorych laczna ilosc postow jest wieksza niz
        Elblaga jednak nie posiadaja dodatku GW nie maja podforow :( Ale co z
        dodawaniem opinii o Elblagu na forum Elblaga a nie 3miasta czy jeszcze innych ??
      • francuz_el Re: Tramwaje :] 29.04.04, 09:23
        A nie ma innej mozliwosci Maas?? Moze jakby Gazeta 3miasto sie dolaczyla do
        dzialalnosci elblaskiego forum?? W koncu wiadomosci z Elblaga ukazuja sie
        wlasnie w Trojmiescie...
        • rosa_el Re: Tramwaje :] 29.04.04, 09:35
          No to byloby jakies rozwiazanie, tylko czy ktos od nich bedzie chcial sie w to
          bawic ? Niemniej chetnie uslysze odpowiedz na ta propozycje :)
          • tebe Re: Tramwaje :] 29.04.04, 10:47
            Możemy spróbować podpytać redakcję.
            Doradzałbym jednak założenie forum prywatnego jak już kiedyś to proponowałem,
            dawnoby hulało, dziś prosilibyście o podłączenie na Elblądu co pewnie
            zrobilibyśmy od ręki.
            • francuz_el Re: Tramwaje :] 29.04.04, 16:07
              Tebe, tylko, ze jakbysmy stworzyli forum prywatne, to mogliby sie na nim
              wpisywac tylko zalogowani. To juz jest pewna przeszkoda...
              • rosa_el Re: Tramwaje :] 29.04.04, 22:30
                No to jest niestety spora przeszkoda :((
        • fdj Re: Tramwaje :] 29.04.04, 10:30
          francuz_el napisał:

> A nie ma innej mozliwosci Maas?? Moze jakby Gazeta 3miasto sie dolaczyla do
          > dzialalnosci elblaskiego forum?? W koncu wiadomosci z Elblaga ukazuja sie
          > wlasnie w Trojmiescie...

Trują to miasto, aż Wisła skisła ;-)
          • francuz_el Re: Tramwaje :] 29.04.04, 16:58
            Wisla to Wisla, gorzej z Motlawa :P
    • Gość: Cover Re: Trolejbusy IP: 195.245.222.* 28.04.04, 14:49
      No dobra, nie chodzi o tramwaje tylko o TROLEJBUSY ;)
      Może jakiś admin założy takie forum :)))))))
    • rychu_z_przemysla ELBLAG WALCZCIE O PODFORUM !!! 29.04.04, 12:04
      ELBLAG WALCZCIE O PODFORUM !!!
      JESTEM Z WAMI
      • rosa_el Re: ELBLAG WALCZCIE O PODFORUM !!! 29.04.04, 22:31
        Dzieki Rysiek
        "Wszystkie Ryski to porzadne chlopy" :D
        • francuz_el Re: ELBLAG WALCZCIE O PODFORUM !!! 29.04.04, 23:02
          A nie bylo tam czasem "chlopaki" zamiast "chlopy"??
          • rosa_el Re: ELBLAG WALCZCIE O PODFORUM !!! 29.04.04, 23:53
            Alez, gdzie tam !!
            "R:Jak to przechodziliscie ?? Z trgarzami ??
            M: Tak, przechodzilismy, z tragarzami. Bardzo Cie polubilem chlopie" :D
            • francuz_el Re: ELBLAG WALCZCIE O PODFORUM !!! 30.04.04, 14:21
              No dobra, nie o tym tutaj watek, wrocmy do tematu :)
              Wiec jak bedzie? Uda sie cos??
              • rosa_el Re: ELBLAG WALCZCIE O PODFORUM !!! 30.04.04, 14:46
                Zgadza sie. Nie miejsce na takie rozmowy. Moznaby zmienic troche zasady i
                pozwolic forum, ktore nie ma dodatku miec swoje podfora ! Mozemy poczuc sie
                dyskryminowani :P
                • francuz_el Re: ELBLAG WALCZCIE O PODFORUM !!! 03.05.04, 23:33
                  Ale dawno sie tu nikt nie wypowiadal, trzeba to zmienic :)
                  • rosa_el Re: ELBLAG WALCZCIE O PODFORUM !!! 04.05.04, 13:34
                    No niestety poki co cisza ze strony GW. Moze sobie o Nas przypomna ?? :)
                    • francuz_el Re: ELBLAG WALCZCIE O PODFORUM !!! 04.05.04, 21:44
                      tebe powiedzial, ze pogada z redakcja, to chyba pogada... narazie go lubie :)
                      • rosa_el Re: ELBLAG WALCZCIE O PODFORUM !!! 05.05.04, 20:13
                        No to czekamy na odpowiedz. BYle nie za dlugo :P
                        • francuz_el Re: ELBLAG WALCZCIE O PODFORUM !!! 05.05.04, 21:49
                          Pewnie znowu to troche potrwa, ale co? Nie wytrzymamy?? ;P
                          • rosa_el Re: ELBLAG WALCZCIE O PODFORUM !!! 06.05.04, 11:02
                            Tym razem bedziemy walczyc do ostatniego forumowicza :P
                            • francuz_el Re: ELBLAG WALCZCIE O PODFORUM !!! 07.05.04, 19:34
                              Bedziemy, bedziemy... tylko jakos trzeba wiecej osob namowic, bo cos mi tak
                              wyglada, ze admini widza caly czas tylko dwie osoby...
                              • rosa_el Re: ELBLAG WALCZCIE O PODFORUM !!! 08.05.04, 12:42
                                No, ale czy cos to zmienia ?? Dwie, czy 100 to bez znaczenia, skoro podforum
                                bedzie sluzyc wszystkim forumowiczom. Po prostu mozna o Nas mowic jak o
                                przedstawicielach forum Elblag :)) Czy jest cos nowego w tej sprawie ??
                                • francuz_el Re: ELBLAG WALCZCIE O PODFORUM !!! 08.05.04, 17:07
                                  W sumie masz racje... jak na razie widac, nic nowego :/
                                  • rosa_el Re: ELBLAG WALCZCIE O PODFORUM !!! 09.05.04, 00:18
                                    Moze w poniedzialek bedzie cos nowego ??
                                    • Gość: Bart Re: ELBLAG WALCZCIE O PODFORUM !!!!!!!!! IP: *.tpnets.com 09.05.04, 16:41
                                      • francuz_el Re: ELBLAG WALCZCIE O PODFORUM !!!!!!!!! 10.05.04, 15:53
                                        Niestety jak na razie zadnej reakcji...
                                        • rosa_el Re: ELBLAG WALCZCIE O PODFORUM !!!!!!!!! 10.05.04, 17:47
                                          Kompletna zlewka :(
                                          • francuz_el Re: ELBLAG WALCZCIE O PODFORUM !!!!!!!!! 10.05.04, 19:57
                                            Moze trzeba ich jakos zachecic??
                                            • rosa_el Re: ELBLAG WALCZCIE O PODFORUM !!!!!!!!! 10.05.04, 21:08
                                              Masz jakas koncepcje ?? Walczyles wczesniej o "tramwaje" wiec lepiej
                                              sie "orientujesz w Ich gustach" ;)))
                                              • francuz_el Re: ELBLAG WALCZCIE O PODFORUM !!!!!!!!! 11.05.04, 16:36
                                                Nie wiem... nie mam teraz do tego glowy...
                                                • pejsaty Re: ELBLAG WALCZCIE O PODFORUM !!!!!!!!! 11.05.04, 16:38
                                                  a moze byscie tak posluchali rady tebe co?
                                                  • francuz_el Re: ELBLAG WALCZCIE O PODFORUM !!!!!!!!! 12.05.04, 16:12
                                                    No ale wtedy beda mogly sie wypowiadac tylko osoby zalogowane...
                                                  • pejsaty Re: ELBLAG WALCZCIE O PODFORUM !!!!!!!!! 12.05.04, 16:15
                                                    jezeli ktos jest tak bardzo zainteresowany tematem to chyba poswieci te kilka
                                                    sekund na zalogowanie?
                                                  • francuz_el Re: ELBLAG WALCZCIE O PODFORUM !!!!!!!!! 13.05.04, 08:12
                                                    Moze i masz racje... zawsze lepiej tak jak w ogole :)
      • rosa_el Re: ELBLAG WALCZCIE O PODFORUM !!! 18.05.04, 09:17
        To moze ktos z redakcji odpowie na druga prosbe, a mianowicie mozliwosc
        komentowania artykulow o Elblagu na Naszym forum, a nie na forach innych miast.
        Czy moze to tez jest wbrew Waszej polityce wzgledem miast bez dodatku ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka