danway1 04.05.04, 16:23 Zgłosiłem się, żeby moderować forum, ale nie dostałem w związku z tym żadnej odpowiedzi. Jak długo mam na to czekać?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
gini Re: Jak długo?? 04.05.04, 19:11 danway1 napisał: > Zgłosiłem się, żeby moderować forum, ale nie dostałem w związku z tym żadnej > odpowiedzi. Jak długo mam na to czekać?? > Masz przeciez swoje forum , co chcesz moderowac?Popisz troszke pogadaj z ludzmi, jest tyle mozliwosci. Link Zgłoś
danway1 Re: Jak długo?? 05.05.04, 08:24 Ja wiem, że mam swoje forum, ale zgłosiłem się do moderacji forum regionalnego. A ty gini byłeś u mnie i znikłeś niewiadomo gdzie. Pozdrowionka. Link Zgłoś
danway1 Re: Jak długo?? 10.05.04, 16:58 Pytanie do admina: Jak długo trzeba czekać na jakąś odpowiedź od gazety w sprawie moderowania forum?? Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Jak długo?? 10.05.04, 17:05 Ja nie dostalem jej do dzis, choc mail wyslalaemw grudniu... Link Zgłoś
danway1 Re: Jak długo?? 10.05.04, 18:14 A chciałeś moderować Przemyśl?? Przynajmniej powinni napisać, że nie możesz zostać moderatorem, a nie że człowiek tak długo czeka!! Czyż nie?? Link Zgłoś
danway1 Mi się udało. 11.05.04, 10:10 Dzisiaj zostałem moderatorem na Krośnie. Nie musiałem tak długo czekać. Życze CI powodzenia, żebyś też został. Pozdrawiam Danway. Link Zgłoś