bez_loginu4 30.09.04, 12:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=16240329 alez sie ktos zdenerwowal... przeciez wycianie postow w watku z oslej lawki normalne nie jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
messja Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 20:34 bez_loginu4 napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=16240329 > alez sie ktos zdenerwowal... > przeciez wycianie postow w watku z oslej lawki normalne nie jest > > ktos wycinal z oslej??? pewna jestes? przeciez to absurd... Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 21:51 Nie, pewnie wcześniej zaczęli ciachać po postach, aż w końcu komuś się znudziło i wywalił całość na OŁ. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 22:48 Na pewno dostaniesz niebieskiego ptaszka. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 22:59 eela napisała: > Na pewno dostaniesz niebieskiego ptaszka. :-) a ty sie cieszysz jakbys to ty miala dostac... czerwonego. a tu: gucio. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:05 Ja chcę czerwonego. Albo lepiej kubek by dali. O! Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:19 Kubków juz nie ma, są koszulki. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:24 Cieńko przędą... w ostateczności może być koszulka - rozumiem kryzys. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:26 Ona ma chyba większą wartośc. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:31 No bo koszulkę to się nosi i tak dalej. A kubek. O ludzie, a kubek, panie, to można na biurku położyć (na ten przykład). I trzymać w nim długopisy, pinezki i spinacze do papieru. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:36 pollak napisał: > No bo koszulkę to się nosi i tak dalej. A kubek. O ludzie, a kubek, panie, > to można na biurku położyć (na ten przykład). > > > > I trzymać w nim długopisy, pinezki i spinacze do papieru. ;) widze, ze jesli chodzi o dowcip to probujesz go dostosowac do mozliwosci eeli. to bardzo elegancko z twojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:38 messja napisała: > widze, ze jesli chodzi o dowcip to probujesz go dostosowac do mozliwosci eeli. > to bardzo elegancko z twojej strony. Wiesz, mam też na względzie innych tutaj czytających. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:42 pollak napisał: > messja napisała: > > > widze, ze jesli chodzi o dowcip to probujesz go dostosowac do mozliwosci > eeli. > > to bardzo elegancko z twojej strony. > > Wiesz, mam też na względzie innych tutaj czytających. wiem, wiem:"ech maas..." :) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:36 Koszulke można położyć na sobie i zadawac fasonu. Jako element kolekcji mozna oprawić i powiesić (ślady rąk wręczającej mają). Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:39 Już się w stu procentach przekonałem do tej koszulki. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:44 To gdzie mam się zgłosić po koszulkę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:49 Możemy pertraktować. Ślady zachowane. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:52 eela napisała: > Możemy pertraktować. Ślady zachowane. eela powiedziala:"zaltwie wolna chate, ty przynies wino". Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:54 Znaczy już negocjujemy? (pollak, obraz zamazany) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: dwukrotnie ocenzurowane 01.10.04, 00:00 Możemy. Ile dajesz? (koszulka, śnieżna biel z czerwienią) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: dwukrotnie ocenzurowane 01.10.04, 00:03 eela napisała: > Możemy. Ile dajesz? > > (koszulka, śnieżna biel z czerwienią) A więc tak: Przez miesiąc nie czepiam się admin_kobiety, czasem może szturchnę eresseę, czy rysię, a giwi w ogóle nie tykam, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: dwukrotnie ocenzurowane 01.10.04, 00:10 Eee, chcesz mnie wykołowac? Oferujesz Inflanty. A_k nie ma juz. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: dwukrotnie ocenzurowane 01.10.04, 00:12 Jak to nic nie ma? Dlaczego mnie o tym wcześniej nie poinformowano? U mnie dalej figuruje jako "wróg zły". Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: dwukrotnie ocenzurowane 01.10.04, 00:29 Niedopatrzenie. Przerzuć do wrogów dobrych. Trza częśc okopów zniwelować i posadzić gaje oliwne. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: dwukrotnie ocenzurowane 01.10.04, 00:38 A ja wiem dlaczego wrogiem złym nie jest. To przez ten delimiter, do netykiety się nie stosowała kobieta_admin. Ha! (dzięki delimiterowi mi kiedyś uległa). ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: dwukrotnie ocenzurowane 01.10.04, 00:52 Wymagasz od słabej kobiety, żeby wiedziała co to takiego jakis delimiter? Ale uległa i to najwazniejsze. Hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dwukrotnie ocenzurowane 01.10.04, 09:42 eela napisała: > Wymagasz od słabej kobiety, żeby wiedziała co to takiego jakis delimiter? Ale > uległa i to najwazniejsze. Hihi. a od kiedy "slaba" jest synonimem "glupia"? ps. to "hihi" znaczy pewno "tez bym chciala".... tylko jak tu ulegac, kiedy sie nigdy oporu nie stawialo?:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dwukrotnie ocenzurowane 01.10.04, 00:12 eela napisała: > Eee, chcesz mnie wykołowac? Oferujesz Inflanty. A_k nie ma juz. :-) juz ja wykolowaly z szeregu: za slabo spiskowala. a co do targowania, to sie pollak nie rozdrabniaj. odpal eeli jeszcze ze dwa orgazmy to ci jeszcze kubek dorzuci. zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:44 eela napisała: > :-))))) Oj, oj! patrz pollak jak latwo podnieciles eele:) lepiej przystopuj troche bo jeszcze orgazmu tu dostanie i wszystkich nas przeniosa na fen Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:49 pollak napisał: > Odpocznij trochę, kobieto. mowy nie ma. przynioslam cole, popcorn i czekam na momenty:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:53 pollak napisał: > Ty rozsypujesz popkorn. a ty sie przewracasz. niezdara. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:54 Ale przynajmniej głośno mi się nie odbija po coli. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:57 pollak napisał: > Ale przynajmniej głośno mi się nie odbija po coli. mnie tez. nie lubie coli. przynioslam ja dla anieli. hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:59 Aniela będzie niepocieszona. Bo się oblałaś jej colą właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dwukrotnie ocenzurowane 01.10.04, 00:02 pollak napisał: > Aniela będzie niepocieszona. Bo się oblałaś jej colą właśnie. wiedzialam, ze to powiesz, wiec na wszelki wypadek wylalam cole na twoje siedzenie. jeszcze zanim usiadles:) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: dwukrotnie ocenzurowane 01.10.04, 00:07 To nie byłem ja. Ja usiadłem na balkonie. Jestem ten gość co puszczał z góry samoloty z papieru. Nie wiem czy kojarzysz, ale jeden trafił Cię w czoło. :) Fakt, wywróciłem się wtedy, ale pokładałem się ze śmiechu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dwukrotnie ocenzurowane 01.10.04, 00:10 pollak napisał: > To nie byłem ja. Ja usiadłem na balkonie. Jestem ten gość co puszczał z góry > samoloty z papieru. Nie wiem czy kojarzysz, ale jeden trafił Cię w czoło. :) > Fakt, wywróciłem się wtedy, ale pokładałem się ze śmiechu ;) a nene. daleko miales to nie widziales dobrze: w czolo zarobila eela. przkro mi zwlaszcza z powodu koszulki. zdaje sie, ze eela nia wlasnie wytarla to mokre siedzenie:P Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: dwukrotnie ocenzurowane 01.10.04, 00:13 Eeee, nie. Ni sądze żebyście były gdzieś w pobliżu. Musiałbym wtedy z góry zauważyć jakąś szamotaninę. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dwukrotnie ocenzurowane 01.10.04, 00:17 pollak napisał: > Eeee, nie. Ni sądze żebyście były gdzieś w pobliżu. Musiałbym wtedy z góry > zauważyć jakąś szamotaninę. a kto mowi, ze w poblizu? po tym jak eela zarobila w czolo przesiadlam sie do innego rzedu. teraz siedze, tak, ze z balkonu mnie juz wogole nie widzisz. a widzisz!:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:30 pollak napisał: > Cieńko przędą... w ostateczności może być koszulka - rozumiem kryzys. ;) biorac pod uwage ostatnie zmiany w stosunkach z maas jesli koszulka - to pewno tylko powycinana:) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:37 Ok, koszulka taka może być jednak całkiem niezła. Chcę mieć tylko nadrukowane następujące logo: [...] A poniżej napis "wiadomość usunięta ... itd." :) To by się nawet sprzedawało... Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:42 Są kropki, ale w trochę innym układzie. Bez obrazy dla Kropki. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:46 eela napisała: > Są kropki, ale w trochę innym układzie. Bez obrazy dla Kropki. dorabiasz handlujac koszulkami? a ja naiwna myslalam, ze wy tu moderujecie spolecznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: dwukrotnie ocenzurowane 01.10.04, 00:02 eela napisała: > Są kropki, ale w trochę innym układzie. Jasne. Gdzie GW tam i układy, rywiny i michniki. Jasna sprawa. > Bez obrazy dla Kropki. Piessna, ah Piessna. Jak ona pięknie potrafiła mnie przywoływać do porządku... Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: dwukrotnie ocenzurowane 01.10.04, 00:31 pollak napisał: > Piessna, ah Piessna. Jak ona pięknie potrafiła mnie przywoływać do porządku... Wzdychasz przy swietle księżyca? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: dwukrotnie ocenzurowane 01.10.04, 00:36 eela napisała: > Wzdychasz przy swietle księżyca? Ano... Stój! Wróć! To lampka. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:20 pollak napisał: > Ja chcę czerwonego. Albo lepiej kubek by dali. O! czerwonego to ty juz masz. "przypuszczalnie" jakby powiedziala maas:) a kubek to i tak jeszcze nie raz dostaniesz. z morda w srodku:) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 Re: dwukrotnie ocenzurowane 01.10.04, 13:56 messja napisała: > eela napisała: > > > Na pewno dostaniesz niebieskiego ptaszka. :-) > > a ty sie cieszysz jakbys to ty miala dostac... czerwonego. a tu: gucio. lepiej zaloguj sie na FEN, bo znow cie wytna, a potem posla ma OL Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 22:58 pollak napisał: > Nie, pewnie wcześniej zaczęli ciachać po postach, aż w końcu komuś się znudziło > i wywalił całość na OŁ. ;) mowisz jak maas:"pewnie", "przypuszczalnie"... ale pewnosci nie masz? tak? tak sadze. zalosne... zwlaszcza jesli chodzi o maas i jej "wiedze" zakresu kto, za co i przez kogo tnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:09 messja napisała: > mowisz jak maas:"pewnie", "przypuszczalnie"... ale pewnosci nie masz? tak? > tak sadze. Siejesz teorie spiskowe. > zalosne... zwlaszcza jesli chodzi o maas i jej "wiedze" zakresu kto, za co i > przez kogo tnie. Może ciął TeBe. A że Ciebie on bardzo lubi, Maas z tego powodu zeźlona i się nie odzywają. Stąd i całe nieporozumienie. PS To wytłumaczenie jest pewne na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:17 pollak napisał: > messja napisała: > > > mowisz jak maas:"pewnie", "przypuszczalnie"... ale pewnosci nie masz? tak > ? > > tak sadze. > > Siejesz teorie spiskowe. cos ci sie pomylilo. chcialam tylko ustalic czy faktycznie ktos wycinal na oslej. ty z twoim "pewnie" raczej nie wygladasz na spiskowca, tylko duzo gada, a malo wie:) > > > > zalosne... zwlaszcza jesli chodzi o maas i jej "wiedze" zakresu kto, za c > o i > > przez kogo tnie. > > Może ciął TeBe. A że Ciebie on bardzo lubi, Maas z tego powodu zeźlona i się ni > e > odzywają. Stąd i całe nieporozumienie. > > > PS To wytłumaczenie jest pewne na 100% tak jak i to, ze aniela ma zawsze racje?:) w kazdym razie, jak maas nie wie to moze powiedziec, ze nie wie, nikt jej za to nie pobije. a takie "przypuszczalnie" to pasuje bardziej do woznej, co powtarza plotki podsluchane pod drzwiami meskiej ubikacji,niz do powaznego moderatora jednego z najwiekszych portali w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:19 aha, korzystajac z okazji potwierdzam (i mam znowu racje) ps pomyslalam, ze Twojemu mlynowi przydaloby sie troche wody Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:22 Słusznie, bo jeszcze bardziej rozmyje. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:25 eela napisała: > Słusznie, bo jeszcze bardziej rozmyje. :-) eelu, widze usmiech na koncu twojego zdania, wiec z ciekawosci jeno zapytam: czy to mial byc zart? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:29 Według mnie było to całkiem dobre i nie wiem dlaczego się jej czepiasz. (wazelinka bo liczę na koszulkę czy kubek którego już nie ma) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:33 pollak napisał: > Według mnie było to całkiem dobre i nie wiem dlaczego się jej czepiasz. > > > (wazelinka bo liczę na koszulkę czy kubek którego już nie ma) zdanie w nawiasie zupelnie tlumaczy zdanie powyzej, wiec dodatkowych wyjasnien nie oczekuje. zycze powodzenia i wspolczuje z powodu firmy dla ktorej pracujesz - musi byc biedna skoro dziadujesz na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: dwukrotnie ocenzurowane 30.09.04, 23:34 messja napisała: > nie oczekuje. zycze powodzenia i wspolczuje z powodu firmy dla ktorej > pracujesz - musi byc biedna skoro dziadujesz na forum:) e-tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Aaaa, przepraszam? 30.09.04, 23:26 Kogo linczujemy w tym wątku? Messję, Anielę czy Maa.... hm, Eelę? (Maas nie wchodzi w rachubę nawet!) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Aaaa, przepraszam? 30.09.04, 23:30 Ja się tylko przysiadłam na chwilę. :-) Nie bierz poważnie. Czy tu juz naprawde nie można zartować bez podtekstów? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Aaaa, przepraszam? 30.09.04, 23:32 eela napisała: > Czy tu juz naprawde nie można zartować bez podtekstów? Przy mnie? Nie. (przy Anieli też nie) A jeśli już pytasz to Messja jest bardziej tolerancyjna pod tym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Aaaa, przepraszam? 30.09.04, 23:34 pollak napisał: > eela napisała: > > > Czy tu juz naprawde nie można zartować bez podtekstów? > > > Przy mnie? Nie. (przy Anieli też nie) A jeśli już pytasz to Messja jest > bardziej tolerancyjna pod tym względem. :) dobrze tlumaczysz eeli. jestem prawie pewna, ze wszystko jej wmowisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Aaaa, przepraszam? 30.09.04, 23:35 messja napisała: > :) dobrze tlumaczysz eeli. jestem prawie pewna, ze wszystko jej wmowisz:) No, nie będzie tak łatwo jak z Tobą, ale... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Aaaa, przepraszam? 30.09.04, 23:37 pollak napisał: > messja napisała: > > > :) dobrze tlumaczysz eeli. jestem prawie pewna, ze wszystko jej wmowisz:) > > No, nie będzie tak łatwo jak z Tobą, ale... ;) a co, uwierzyles? to dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Aaaa, przepraszam? 30.09.04, 23:47 A ja myślałem że Ty jesteś cała przesiąknięta tolerantyzmem stosowanym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Aaaa, przepraszam? 30.09.04, 23:52 Dobrze myślisz. :-) Ale u innych to jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Aaaa, przepraszam? 30.09.04, 23:54 eela napisała: > Dobrze myślisz. :-) Ale u innych to jest inaczej. niech mi to ktos przetlumaczy na polski. glupia nie jestem to sie polapie. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Aaaa, przepraszam? 30.09.04, 23:41 pollak napisał: > Kogo linczujemy w tym wątku? Messję, Anielę czy Maa.... hm, Eelę? (Maas nie > wchodzi w rachubę nawet!) ;) aniela nie wchodzi w rachube, bo mam do niej slabosc. moge ja conajwyzej polaskotac. eela tez w zasadzie sie nie nadaje, bo kiedy natyka sie na slowo "glupia" to siedzi po drugiej stronie i placze. a ja mam mietkie serce. pozostaje ci maas, bo do mnie i tak nie podskoczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Aaaa, przepraszam? 03.10.04, 23:58 messja napisała: > aniela nie wchodzi w rachube, bo mam do niej slabosc. moge ja conajwyzej > polaskotac. to ja sie moge zasmiac, z grzecznosci i jak podlotek: hyyhyh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Aaaa, przepraszam? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 00:00 Przeczytałaś wszystkie posty w tym wątku? :) Masz zdrowie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Aaaa, przepraszam? 04.10.04, 00:01 nie mam zdrowia. ale mam chwile. mamy akurat miedzyczas. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela ps 04.10.04, 00:02 i skad pochopny wniosek ze przecytalam jakikolwiek post poza ostatnim? :) ps czy cos mi umknelo waznego w zyciu moze? Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: ps 04.10.04, 00:10 Moich nie musisz czytać indywidualnie. Są wszystkie zacytowane w postach Messji. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: ps 04.10.04, 01:07 aniela napisała: > hehehehe :))) faktycznie: masz cos z podlotka. ps. jesli ci wygodniej - mozesz to odebrac jako komplement. nie przeszkadza mi:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: ps 04.10.04, 08:58 eela napisała: > Moich nie musisz czytać indywidualnie. Są wszystkie zacytowane w postach > Messji. tylko nie mow, ze masz mi to za zle! kiedy twoje posty, w ktorych prawie dochodzisz, przeniosa w koncu na fen, zostana tylko moje cytaty jako slad twojej interesujacej:) tworczosci. tylko tych malenkich:) postow poetyckich nie beda za toba powtarzac. wybacz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: ps IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 00:10 Nie, nic nie umknęło. Założyłem że nadrabiasz zaległości, a istotnie to był ostatni post. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ps 04.10.04, 00:12 zniechecona przeczytalam. tyle halasu o suchy podkoszulek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: ps IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 00:13 Ma być zakrapiany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: ps IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 00:14 Znaczy, za przeproszeniem, suto. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ps 04.10.04, 00:15 aha przykro mi, ale tego to nawet nie moge przeczytac (gdyz sie wstydze wciaz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: ps IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 00:17 To tak samo jak z moim wątkiem co to mi go wykropkowali w tytule. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ps 04.10.04, 00:18 tym co go nie czytalam a Ty nie pisales a obecnie nie wiem nawet o czym piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: ps IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 00:21 No właśnie ten wątek chodzi. Nijaki taki. (grunt że szkodnik przeczytał) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ps 04.10.04, 00:22 aha widze ze Pan uchronil Cie wyłacznie od pogardy. to niedobrze, gdyż od tego nieuchronienia sie slepnie, jak gloszą klehcdy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: ps IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 00:26 W każdym razie zła się nie ulęknę i leżę sobie na zielonych pastwiskach i prowadzają mnie do wód. (tak w razie jakby co) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Aaaa, przepraszam? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 00:12 To co z moją koszulką? Hę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Aaaa, przepraszam? 04.10.04, 00:21 aha negocjujcie szybciej. chce tę setke przed snem :) a. trzecia tam, dzie dwoch sie bije :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Aaaa, przepraszam? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 00:23 Barman! Litra czystej i słoik ogórków. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Aaaa, przepraszam? 04.10.04, 00:24 nene, ogorki sa tluste. niedobre na sen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Aaaa, przepraszam? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 00:27 Barman! Litra czystej i ..... wyborowej. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Aaaa, przepraszam? 04.10.04, 00:29 o toto wlasnie :) to ja sie moze udam pod stol zdrzemnac troche. dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Aaaa, przepraszam? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 00:31 słaba głowa. Trzeba umieć pić, kobieto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Aaaa, przepraszam? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 00:22 No to co u licha? Z mojej strony poszedłem na znaczne ustępstwa. I to na tak duże że jak się golę, to sobie w lustrze sam nie mogę patrzeć w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Aaaa, przepraszam? 04.10.04, 00:23 aha, nie mozesz patrzec bo zaslepiony jestes (zauwazcie, ze moj post mozna przeczytac co najmniej na dwa sposoby. jest to jego zaletą. oraz wadą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Aaaa, przepraszam? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 00:30 Olśniony bardziej. (zauważcie, mój post można zrozumieć tylko w jeden sposób, co świadczy o genialnym umyśle tego kto go napisał, żadnych niedomówień... kawa na ławę, znaczy) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Aaaa, przepraszam? 04.10.04, 00:31 Kup elektryczną maszynkę, można się golić bez lusterka. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Aaaa, przepraszam? 04.10.04, 00:13 aha bo co to za czas ten miedzyczas? normalnie, taki czas na srednich ludzi jednych budzi drugich gubi i sam nie wiesz czy to stypa czy to bal :) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Aaaa, przepraszam? 04.10.04, 00:27 A to Kofta do Osieckiej Zatoki ramę fala gładzi Przesiewa piasek słony wiatr Obecnych nie ma. Coraz rzadziej Natrafia się na ludzki ślad Ja chodzę tędy, zbieram śmieci Prawdziwe ślady innych lat Śmieją się ze mnie słońca dzieci Gdy mówię o istnieniu dat Historia się przestała dziać W ponaświetlanych mózgownicach Czas teraźniejszy poszedł spać A królem czasów jest - międzyczas Na peryferiach trzech żywiołów Ocalał arkadyjski mit Chyba nie umiem być wesoły Kiedy tu jestem - jest mi wstyd Lepiej poszukani opakowań Dla mnie coś znaczy byle śmieć Odpadków po ideach, słowach Tu przysypano wiele strat Historia się przestała dziać W ponaświetlanych mózgownicach Czas teraźniejszy poszedł spać A królem czasów jest - międzyczas Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Aaaa, przepraszam? 04.10.04, 00:31 aha to juz wiem gdzie bylas. w internecie! ladne to i dobre jak noc. czego i Tobie zycze :) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Aaaa, przepraszam? 04.10.04, 00:33 Tak, w międzyczasie. :-) Dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś