Dodaj do ulubionych

Moderacja Forum Kobieta.

05.05.11, 14:44
Proszę mi wyjaśnić, dlaczego wątek o wzajemnej bezinteresownej pomocy wyleciał na Oślą, dlaczego watek TROLLA o jego smrodzie spod brudnej pachy wisi nienaruszony i dlaczego moderatorzy tam zamiast się ustosunkować do takiego jak to właśnie pytania, to z prędkoscia światla usunęli mój wątek. Nie widze ZADNEJ sprzecznosci wspomnianego wątku (tytuł Barter, do znalezienia na Ośle) z tematyką forum. Dlaczego nie mozna udzielic rzeczowej odpowiedzi co z nim było nie tak, tylko migiem usuwa się wątek z pytaniem o to. Nie mówiac już o zostawianiu syfu o śmierdzących pachach, czy w ogóle innych wątków - np wątek o spiewaniu - w czym jest lepszy od tego bartera, że tamten ma prawo życ, a barter poleciał na osła.
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Moderacja Forum Kobieta. 05.05.11, 14:59
      Bo to żaden barter, tylko zlecenie roboty, cennik ogłoszeń Agory znajduje się na agora.pl, a ja poproszę niebieskiego ptaka.
      • reniatoja Re: Moderacja Forum Kobieta. 05.05.11, 15:02
        jakie zlecenie - zszyj mi fragmencik, a w zamian ja zrobię dla ciebie coś innego. To nie jest zadne zlecenie roboty, tylko propozycja tego jak mu tam barteru własnie.

A nawet przyjmujac, ze to jest jakaś niby kryptoreklama, to prosze jeszcze mi odpowiedz, niebieski ptaku, dlaczego smierdząca gienia, ewidentny troll, wisi nienaruszona.
        • yoma Re: Moderacja Forum Kobieta. 05.05.11, 15:18
          A skąd mogę wiedzieć? Ja nawet nie wiem, gdzie jest Kobieta na tym forum...
        • jan-w Re: Moderacja Forum Kobieta. 05.05.11, 19:38
          To jest typowe ogłoszenie. Nigdzie w regulaminie nie ma informacji o tym ze ogłoszenia dotyczą wyłącznie usług płatnych w brzęczącej monecie. Propozycja płatności w naturze (zwłaszcza na forum kobieta ;-) ) nie zmienia charakteru ogłoszenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka