Dodaj do ulubionych

Czy będzie jeszcze test Kopernika?

IP: *.ennet.pl 12.01.12, 17:38
Zważywszy na zaistniałą sytuację powstaje pytanie, czy nastąpią teraz jakieś zmiany na linii admini - forumowicze, np. zniesienie testu Kopernika, blokowanie adresów IP, stanie za karę w kącie na jednej nodze itp. Będą zmiany?
Obserwuj wątek
    • giwi Re: Czy będzie jeszcze test Kopernika? 12.01.12, 17:57
      Będą. Klęczenie w kącie na woreczku z grochem, z rękoma w górze. :)))))))
      • wersja_robocza Re: Czy będzie jeszcze test Kopernika? 12.01.12, 18:52
        I żadnej kolacji. Do odwołania.;)
      • marrant Re: Czy będzie jeszcze test Kopernika? 12.01.12, 22:54
        miałam co prawda napisać, że zmianą będzie zwiększony limit kątów, ale groch mi się zdecydowanie bardziej podoba;)
      • zapijaczony_ryj A nie bardziej dotkliwa byłaby l e w a t y w a ? 18.01.12, 12:52
        giwi napisała:

> Będą. Klęczenie w kącie na woreczku z grochem, z rękoma w górze. :)))))))
    • marrant Re: Czy będzie jeszcze test Kopernika? 12.01.12, 22:55
      Nie, nie będzie. Regulamin i netykieta są niezmienne, a co za tym idzie i moderacja.
      • Gość: zły forumowicz Re: Czy będzie jeszcze test Kopernika? IP: *.ennet.pl 13.01.12, 10:05
        Jak nie będzie, jak już są.
      • Gość: zły forumowicz Marrant - Pinokio IP: *.ennet.pl 13.01.12, 15:55
        Właśnie odkryłem drugą zmianę. Wpisałem na forum Kraj kilka trollo-postów, żeby sprawdzić co się stanie, i okazało się, że cenzor zablokował mi nie tylko wszystkie nicki, ale też możliwość pisania bez zalogowania do godziny 16.07. Pomogło dopiero usunięcie ciasteczek. Jak się zaloguję, pewnie znowu mnie bloknie.
        • Gość: zły forumowicz Re: Marrant - Pinokio IP: *.ennet.pl 13.01.12, 15:56
          Dla niezorientowanych w postingu partyzanckim: wcześniej blokowali tylko jeden nick, a w najgorszym razie wszystkie nicki, ale zostawała możliwość pisania bez logowania.
          • marrant Re: Marrant - Pinokio 13.01.12, 16:13
            Na forum Kraj nie ma i nie było możliwości pisania bez logowania. W tej kwestii także nic się nie zmieniło.
            • Gość: zły forumowicz Re: Marrant - Pinokio IP: *.ennet.pl 13.01.12, 16:21
              Wzięłaś przykład z wkkr i nie umiesz czytać ze zrozumieniem? Nie napisałem nigdzie, że wpisałem post bez zalogowania na forum Kraj (wpisałem na Społeczeństwie, jak już jesteś taka ciekawa).
            • Gość: Weteran Re: Marrant - Pinokio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.12, 09:43
              marrant napisała:
              > Na forum Kraj nie ma i nie było możliwości pisania bez logowania.

Było.
              • Gość: nasznocnik.pl Re: Było IP: *.noisetor.net 15.01.12, 11:45

Było, nie było - to dziś bez znaczenia; logowanie jako takie na FK ma sens - w przeciwieństwie do giwnianej moderacji ;->
          • Gość: starszy stopniem Re: Dla niezorientowanych w postingu partyzanckim IP: *.mdnx.net 14.01.12, 19:58

Przede wszystkim - instalujesz TOR-a; bez tego jesteś przezroczysty jak pod rentgenem, partyzancie od siedmiu boleści... ;)
            • Gość: zły forumowicz Re: Dla niezorientowanych w postingu partyzanckim IP: *.ennet.pl 14.01.12, 21:57
              A po co mi TOR i po co ja mam być nieprzezroczysty, kospiratorze od siedmiu boleści?
        • giwi e tam 14.01.12, 19:19
          Eksperymenty nie zawsze są dźwignia postępu, nadmiar czosnku potrafi zaszkodzić. :-)
          • Gość: zły forumowicz Re: e tam IP: *.ennet.pl 14.01.12, 21:59
            Następnym razem wymyślę jakiś ciekawszy nick, np. kocham.giwi (chociaż to akurat mało oryginalne), giwi.z.duzym.cycem itp.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka