Dodaj do ulubionych

Reklama Plusa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 14:32
Pewnie źle trafiłam, ale gdzie mam to napisać. Ta reklama prawie całkiem
uniemożliwa korzystanie z portalu Gazety. Wczoraj i dzisiaj musiałam
zrestartowac komputer. Chyba przerzuce sie na inne portale. Pozdrawiam, Ula.
Obserwuj wątek
    • eressea Re: Reklama Plusa 03.09.04, 14:53
      By pozbyć się problemu mozesz uzywać tej przeglądarki
      www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=638&t=17
      + rozszerzenie Adblock (juz po zainstalowaniu przeglądarki w "narzędzia" >
      "rozszerzenia")

Ewentualnie
      www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=510&t=67
      to nakładka na Internet Explorer, też powinna blokowac te reklamy.
      • Gość: Ula Re: Reklama Plusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 22:38
        Dzieks, ale przy moim znawstwie i nieco już zabytkowym kompie nie wiadomo co z
        tego wyjdzie.
        • Gość: pollak Re: Reklama Plusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 23:05
          Firefox chodzi całkiem znośnie. Nie jest to taki kombajn jak Mozilla (klient
          poczty, przeglądarka www...), a jedynie sama przeglądarka internetowa. Rzecz
          jasna obsysa, ale nawet na starszych maszynach chodzi (np. na AMD K6 200MHz).

Swoją drogą, w końcu Gazeta będzie musiała zmienić swoją "politykę reklamową" bo
          wszyscy je skutecznie poblokują, a przy okazji też wszelkie gemiusy itp.
          • eressea Re: Reklama Plusa 03.09.04, 23:14
            pollak napisał:

> Swoją drogą, w końcu Gazeta będzie musiała zmienić swoją "politykę reklamową"

Strona główna portalu wyglada po prostu okropnie, ble, nie mam ochoty nawet na
            nią wchodzić.
            • Gość: pollak Re: Reklama Plusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 23:16
              Już dawno nie byłem na stronie głównej portalu.

Niemniej wspomagam ich finansowo, bo czasem (średnio raz, dwa razy w tyd. kupuję
              GW). Czytam i cierpię ;)
              • Gość: pollak Re: Reklama Plusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 23:20
                Właśnie widziałem główną stronę. Na głowy upadli chyba. Zaraz wracam do w3ma (bo
                teraz używam jakiegos firefoksa, który wiadomo co)
              • eressea Re: Reklama Plusa 03.09.04, 23:21
                pollak napisał:

> Już dawno nie byłem na stronie głównej portalu.

To lepiej tam nie wchodź, dopóki nie zmienią obecnego wygladu ;)

> Niemniej wspomagam ich finansowo

Ja wspomagam ich w piątki, to tak z dobrego serca ;)
                • messja Re: Reklama Plusa 03.09.04, 23:24
                  eressea napisała:

> pollak napisał:
                  >
                  > > Już dawno nie byłem na stronie głównej portalu.
                  >
                  > To lepiej tam nie wchodź, dopóki nie zmienią obecnego wygladu ;)
                  >
                  > > Niemniej wspomagam ich finansowo
                  >
                  > Ja wspomagam ich w piątki, to tak z dobrego serca ;)
                  >

a poza tym wyswiadczasz im pewne uslugi. tez za darmo:)
                • Gość: pollak Re: Reklama Plusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 23:28
                  Od razu przyznaj sie że chodzi Ci o Telewizyjną.

PS Ja koniecznie w sobotę, aby poczytać co mają do wybełkotania idiotki na
                  "Wysokich Obcasach" tudzież inne feminazistki. ;)
                  • eressea Re: Reklama Plusa 03.09.04, 23:32
                    pollak napisał:

> Od razu przyznaj sie że chodzi Ci o Telewizyjną.

Jak na to wpadłeś?? ;)

> PS Ja koniecznie w sobotę, aby poczytać co mają do wybełkotania idiotki na
                    > "Wysokich Obcasach" tudzież inne feminazistki. ;)

W sobotę też się zdarza. Ale felietonów tam zamieszczonych raczej nie czytuję :)
                    • Gość: pollak Re: Reklama Plusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 23:44
                      > W sobotę też się zdarza. Ale felietonów tam zamieszczonych raczej nie czytuję

A ja Cię za przykładną Aesicę miałem ;) i chłostałem bez umiaru ;) hehe :)
                      • messja Re: Reklama Plusa 04.09.04, 00:22
                        Gość portalu: pollak napisał(a):

> > W sobotę też się zdarza. Ale felietonów tam zamieszczonych raczej nie czy
                        > tuję
                        >
                        > A ja Cię za przykładną Aesicę miałem ;) i chłostałem bez umiaru ;) hehe :)

zaraz "chlostalem"... "bralem pod wlos" raczej. calkiem jak owce, a wczesniej
                        maas:)
                        • Gość: pollak Re: Reklama Plusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.04, 00:31
                          A Ty musisz wszystko wypomnieć? Owca mi uległa, to fakt.

PS Z Maas to co innego. ;) A z obecną tutaj aesicą to jeszcze co innego. :)
                          • messja Re: Reklama Plusa 04.09.04, 00:55
                            Gość portalu: pollak napisał(a):

> A Ty musisz wszystko wypomnieć? Owca mi uległa, to fakt.
                            >
                            > PS Z Maas to co innego. ;) A z obecną tutaj aesicą to jeszcze co innego. :)

tja... [(c)niech]

"brunetki, blondynki ja wszystkie was..."
                      • eressea Re: Reklama Plusa 04.09.04, 00:25
                        pollak napisał:

> A ja Cię za przykładną Aesicę miałem ;)

Ależ ja jestem jak najbardziej przykładna, nie psuj mi opinii ;)

> i chłostałem bez umiaru ;)

I tego nie zapomnę ;P
                        • Gość: pollak Re: Reklama Plusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.04, 00:32
                          eressea napisała:

> > i chłostałem bez umiaru ;)
                          >
                          > I tego nie zapomnę ;P

To dobrze. Lubię jak się mnie miło wspomina.
                          • eressea Re: Reklama Plusa 04.09.04, 00:59
                            pollak napisał:

> To dobrze. Lubię jak się mnie miło wspomina.

Ta, bardzo miło ;) To z Twojego powodu załozyłam pierwszy raz czerwoną koszulkę.
                            • Gość: pollak Re: Reklama Plusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.04, 01:02
                              Tak? To bardzo miło że gustownie ubierasz się specjalnie dla mnie.
                • Gość: pollak Re: Reklama Plusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 23:30
                  A w poniedziałki zdaje sie że jest Duzy Format. Jest on o tyle
                  charakterystyczny, gdyż drukowany jest na papierze śniadaniowym. Chyba że już
                  kompletnie pokręciłem dni ;) Bo na ten przykład, kiedyś DF był chyba we
                  czwartek, telewizyjna zaś w sobotę. :)
                  • eressea Re: Reklama Plusa 03.09.04, 23:35
                    pollak napisał:

> A w poniedziałki zdaje sie że jest Duzy Format. Jest on o tyle
                    > charakterystyczny, gdyż drukowany jest na papierze śniadaniowym. Chyba że już
                    > kompletnie pokręciłem dni ;) Bo na ten przykład, kiedyś DF był chyba we
                    > czwartek, telewizyjna zaś w sobotę. :)

Duży Format (kiedyś bodajże Magazyn) jest faktycznie w poniedziałek. Ale żeby
                    telewizyjna była w sobotę to nie pamiętam :)
                    • Gość: pollak Re: Reklama Plusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 23:45
                      Z tą sobotą to było zdaje sie ładnych parę lat temu. Tak mi się coś kojarzy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka