mika_p 25.03.18, 15:57 Nie działa sortowanie po dacie Nie działa wchodzenie na dalsze strony wyników wyszukiwania W obu przypadkach przerzuca na główna stronę Gazety.pl Filtry, po nicku, roku, forum, działają Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: Wyszukiwarka się popsuła 26.03.18, 22:03 W sensie wyjawić publicznie, czego szukałam na forum? Nie :) Ale własnie sprawdzam, na mnie tak samo działa. Na tobie też. Podstawowy link do wyników wyszukiwania: forum.gazeta.pl/forum/search,.html?pageNumber=1&query=&author=marrant&title=&forum= Jak chcę posortować po dacie, to mamy link forum.gazeta.pl/forum/search,.html&author=marrant&sortMode=DATE&queryMode=SIMPLEALL&pageNumber=1 i błąd 404, skutkujacy przekierowaniem na Gazetę.pl i analogicznie się dzieje, jak chce przejść na druga strone wyników wyszukiwania: forum.gazeta.pl/forum/search,.html&author=marrant&sortMode=SCORE&queryMode=SIMPLEALL&pageNumber=2 Odpowiedz Link Zgłoś
enter2016 takie sytuacje nie dotyczą tylko wyszukiwania 27.03.18, 08:35 ja mam je od kilku dni regularnie na różnych etapach korzystania z forum: podczas wyboru forum - pojawia się ekran, że dana strona nie istnieje, wysyłania postu na forum, itp. Zwykle wystarczy cofnąć się i ponowić próbę i idzie dalej gładko, jednak to jest irytujący błąd. Mam tak na różnych systemach i różnych przeglądarkach. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Wyszukiwarka się popsuła 27.03.18, 09:39 mika_p napisała: > Ale własnie sprawdzam... A sprawdź taką kwerendę: forum.gazeta.pl/forum/search,.html?pageNumber=2&query=&author=marrant&title=&forum= i taką: forum.gazeta.pl/forum/search,.html?&sortMode=DATE&pageNumber=1&query=&author=marrant&title=&forum= Oczywiście pomysł, żeby ręcznie modyfikować linki w celu osiągnięcia wymaganego efektu wydaje się absurdalny, choć dowodzi wyższości rękodzieła nad myślą technologiczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyszukiwarka_fiksu Re: Wyszukiwarka się popsuła IP: 37.171.134.* 29.03.18, 18:01 W dalszym ciągu fiksuje, czyli nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Wyszukiwarka się popsuła 05.04.18, 15:27 Jestem na forum wiele lat,a mam tylko ponad 100 postów? No chyba że chodzi o "oślą ławkę"? Czyli awaria totalna. Odpowiedz Link Zgłoś