Dodaj do ulubionych

Wyszukiwarka się popsuła

25.03.18, 15:57
Nie działa sortowanie po dacie
Nie działa wchodzenie na dalsze strony wyników wyszukiwania
W obu przypadkach przerzuca na główna stronę Gazety.pl

Filtry, po nicku, roku, forum, działają
Obserwuj wątek
    • marrant Re: Wyszukiwarka się popsuła 26.03.18, 12:50
      Możesz podać link?
      • mika_p Re: Wyszukiwarka się popsuła 26.03.18, 22:03
        W sensie wyjawić publicznie, czego szukałam na forum? Nie :)

Ale własnie sprawdzam, na mnie tak samo działa.
        Na tobie też.
        Podstawowy link do wyników wyszukiwania:
        forum.gazeta.pl/forum/search,.html?pageNumber=1&query=&author=marrant&title=&forum=
        Jak chcę posortować po dacie, to mamy link
        forum.gazeta.pl/forum/search,.html&author=marrant&sortMode=DATE&queryMode=SIMPLEALL&pageNumber=1
        i błąd 404, skutkujacy przekierowaniem na Gazetę.pl
        i analogicznie się dzieje, jak chce przejść na druga strone wyników wyszukiwania:
        forum.gazeta.pl/forum/search,.html&author=marrant&sortMode=SCORE&queryMode=SIMPLEALL&pageNumber=2
        • enter2016 takie sytuacje nie dotyczą tylko wyszukiwania 27.03.18, 08:35
          ja mam je od kilku dni regularnie na różnych etapach korzystania z forum: podczas wyboru forum - pojawia się ekran, że dana strona nie istnieje, wysyłania postu na forum, itp.
          Zwykle wystarczy cofnąć się i ponowić próbę i idzie dalej gładko, jednak to jest irytujący błąd.
          Mam tak na różnych systemach i różnych przeglądarkach.
        • wariant_b Re: Wyszukiwarka się popsuła 27.03.18, 09:39
          mika_p napisała:
          > Ale własnie sprawdzam...

A sprawdź taką kwerendę:
          forum.gazeta.pl/forum/search,.html?pageNumber=2&query=&author=marrant&title=&forum=
          i taką:
          forum.gazeta.pl/forum/search,.html?&sortMode=DATE&pageNumber=1&query=&author=marrant&title=&forum=
          Oczywiście pomysł, żeby ręcznie modyfikować linki w celu osiągnięcia wymaganego efektu
          wydaje się absurdalny, choć dowodzi wyższości rękodzieła nad myślą technologiczną.
        • marrant Re: Wyszukiwarka się popsuła 27.03.18, 15:11
          Naprawiona:)
          • wariant_b Re: Wyszukiwarka się popsuła 27.03.18, 16:12
            Żartowałaś, oczywiście?
    • Gość: wyszukiwarka_fiksu Re: Wyszukiwarka się popsuła IP: 37.171.134.* 29.03.18, 18:01
      W dalszym ciągu fiksuje, czyli nie działa.
      • lumpior Re: Wyszukiwarka się popsuła 05.04.18, 15:27
        Jestem na forum wiele lat,a mam tylko ponad 100 postów? No chyba że chodzi o "oślą ławkę"? Czyli awaria totalna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka